Single Reizen naar Portugal, mooie Madeira en Azoren

Single Reizen Online

Single reizen naar Portugal en het mooie Madeira en Azoren. Groepsrondreizen en strandvakanties. Christelijke single reizen voor 25 tot 45 jaar. Strandvakanties en veel wandelen.

Bekijk ook:
> Single reizen Spanje

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Single Reizen naar Estoril (nieuw)

> Bekijk single reis vanaf € 999

Single reis naar Estoril in PortugalEstivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Voor Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator. De reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Estivant zorgt voor een gelijke man/vrouw verhouding.

We gaan naar Estoril, een chique stad aan de kust. Een heerlijke badplaats en één van de populairste in dat deel van Europa. We bezoeken natuurlijk ook Lissabon en daar zult je zeker nog eens terug willen komen. Deze singlereis is verrassend.


Kras logo

Kras Single Reizen Portugal, Madeira en Azoren

> Bekijk single reis vanaf € 799

Wandelvakantie voor singles, Portugal, Madeira en AzorenKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single reizen naar Portugal, Madeira en Azoren. Deze Portugese eilanden hebben een prettig klimaat en daarmee een weelderige bloemenpracht. Ideale wandelbestemmingen.

Daarnaast biedt Kras een single stedentrip naar Lissabon. Een stad die je ooit eens moet hebben gedaan. En een single reis met de hoogtepunten van Spanje en Portugal.


Singlesun logo

Single strandvakantie in Lagos van SingleSun

> Bekijk single reis vanaf € 1000

Strandvakantie voor singles in PortugalSingleSun biedt vakanties voor de 30+ single en alleengaande. Ook zijn er singlereizen speciaal voor de 40+. De man/vrouw verhouding is in balans.

Deze singlevakantie naar Lagos in de Algarve biedt zowel een actieve zomervakantie als een strandvakantie met activiteiten. Watersporten of luieren op het strand? Met deze single reis kan dat beide.


Sawadee logo

Sawadee Single Rondreis Azoren en Madeira

> Bekijk single reis vanaf € 998

Rondreis MadeiraSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Single wandelreis op Madeira. We beklimmen Pico Ruivo, de hoogste top van het eiland. Je verblijft in sfeervolle pensions en hotels. En … walvis- en dolfijnenexcursie. En een wandelvakantie op het eiland São Miguel. We verblijven in een comfortabel hotel.


Djoser logo

Rondreis en Wandel- en Fietsvakanties naar Portugal, Azoren en Madeira

> Bekijk single reis vanaf € 995

Wandelvakantie in PortugalDjoser is bekend om haar wandelvakanties. Avontuurlijke tochten in haast ieder continent. De reizen zijn niet single specifiek maar desondanks populair bij singles.

De wandelreis in het zuiden van Portugal gaat over kliffen en langs stranden. En wandelen in het binnenland door leuje, dromerige dorpjes van Serra de Monchique. We overnachten in een luxe hotel in Lagos aan het strand van Costa Doiro.

Der wandelvakantie Madeira begint in Santana om daarna langs de kust naar …

Met het fietsen beginnen we in Lissabon daarna naar het mooie Sintra …

De rondreis gaat naar de Azoren. We beginnen op Pico met huizen van lava.


Aktiva Tours logo

Single Wandelvakantie naar Portugal en Madeira

> Bekijk single reis vanaf € 935

Wandelparadijs MadeiraVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles of alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld.

Een single wandelreis langs de kust van de Algarve en door het binnenland van Portugal. En een bijzondere reis naar het wandelparadijs Madeira.


Bekijk ook:
> Single reizen Spanje
> Single reizen Europa


Informatie over Portugal

Hoofdstad: > Lissabon
Inwoners: ca. 10 miljoen
Taal: Portugees
Valuta: Euro
Tijdsverschil: -1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Portugal op Google Maps

Single Reizen Online

3 gedachten over “Single Reizen naar Portugal, mooie Madeira en Azoren

  1. Jeanette P.

    Het was een mooie wandelvakantie van Kras op Madeira. Een eiland dat tot Portugal behoort. Juist met het wandelen en excursies ontdek je het eiland. Doe het ook maar eens. Zal je goed bevallen. Wel vind ik dat de wandeltochten wat langer hadden mogen zijn. Voor anderen was het juist weer goed. Groep was leuk. Wel dat er een paar zich wat afzonderden. Maar ja dat heb je overal. Onze reisleider Ton deed het hartstikke goed. Hij maakte de reis een beetje. Bedank Kras!

  2. Loek

    Helaas ging de reis naar de Azoren van Djoser niet door. Ik heb toen voor Madeira gekozen. Mooi eiland van Portugal. Het was helemaal in orde. Onze reisleidster Andrea deed het erg leuk. Mooi eiland en dus genoten.

  3. Martin

    Mooi gewandeld met Djoser. Portugal is een mooi land voor een wandelvakantie. Kliffen, stranden en bospaden. Alles maak je mee. Goed hotel in een leuke stad. En dan de zon. Dat was genieten!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.