Single Reizen Turkije. Single rondreizen en strandvakanties.

Single Reizen Online

Turkije staat op de vijfde plaats van meest populaire vakantiebestemming in Europa voor singles in 2023. Single rondreizen door de wondere wereld van Turkije. Hotelreizen met veel plezier op het strand. De bekende Single Beach Club Bodrum. Bestemmingen als Bitez, Alanya, Antalya, Turkse Riviera en Istanbul. Turkije staat voor fijne en betaalbare vakanties.

Bekijk ook:
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Spanje
> Single reizen Cyprus
> Single reizen Europa
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2023 voor Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar Cappadocië in Turkije

> Bekijk single reis vanaf € 1089

TurkijeTUI Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Jouw single reis naar Cappadocië is als een sprookje. Bijzonder gevormde bergen met daarin verborgen eeuwenoude steden. Je neemt een kijkje in een duizend jaren oude geschiedenis. De steden Anemurium, Tarsus van apostel Paulus. Antieke karavaanroutes en de stranden van Alanya en Antalya ga je ook bekijken. Er is dus samen veel te doen.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreis door Turkije

> Bekijk single reis vanaf € 1595

Rondreis door TurkijeDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Rondreis Turkije. De rondreis door West-Turkije gaat naar Istanbul, Canakkale, Selcuk, Efese en Pamukkale. Turkije is zeer afwisselend. Levendige steden en ruïnes naast elkaar. En we maken een mooie boottocht.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Turkije

> Bekijk single reis vanaf € 1299

Single Rondreizen TurkijeShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en alle leeftijden. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

De rondreis begint in Fethiye. Daar heb je de Lycian Way om samen wandelend af te leggen. Of je gaat met een traditionele gület de zee op. Je bezoekt het (nog) onbekende Kas. Vanaf de Antiphellos heb je een meesterlijk uitzicht. En dan Antalya, alles even mooi en leuk. Ga met ons mee naar het heerlijke Turkije!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreis Oost-Turkije

> Bekijk single reis vanaf € 1721

Groepsreis Oost-TurkijeKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Bijzondere rondreis van de Zwarte Zee naar Anatolië. Oost-Turkije is nog onbekend. Een deel van het land met een pracht natuur, berg Ararat met sneeuw! en Cappadocië. Hier voel en zie je het kruispunt tussen culturen. Oude tempel Göbekli Tepe, graf van Nemrut Dagi, Selçukse resten. Armeense erfenis en Koerden.

Meer over deze single reis


goedideereizen tui logo

Christelijke Bijbelreizen naar Turkije

> Bekijk single reis vanaf € 2009

Christelijke reizen naar turkijeChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt een ruim aanbod reizen voor vakanties in eigen sfeer. Vakantiebestemmingen zijn Nederland, Europa en Midden-Oosten. Wandelen, fietsen, cruises, excursies naar Bijbelse locaties? Alleengaanden sluiten snel aan.

Met de Bijbelse reis volgen we het evangelie via Paulus en Johannes. Turkije is het land waar het Evangelie naar Europa kwam.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Cyprus
> Single reizen Spanje
> Single reizen Europa
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Turkije

Hoofdstad: > Ankara
Inwoners: ca. 80 miljoen
Taal: Turks
Valuta: Turkse Lira > wisselkoers
Tijdsverschil: +1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Turkije op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marian
Marian

Ben naar het single hotel van Estivant in Bitez geweest. Een klein hotel en daarom wel zo leuk. Het was er schoon, het eerste waar ik op let. Het eten was er prima. Vanaf het hotel ben je zo op het strand met de terrassen. De reisleiding was goed. Wel een hoop katten daar. Maar waar niet in die zuidelijke landen. Ik heb genoten!!

Marl.
Marl.

Een heerlijke vakantie met Estivant gehad. De week was net voldoende om er helemaal uit te zijn. Leuke medereizigers rn fantastisch weer. Wat wil je nog meer. De single reis klopte aan alle kanten. Hotel was gezellig en schoon. Wat klein wat ik juist wil. Niet dat massa gedoe. Ga zo weer een single reis bij ze boeken.

Magdalena
Magdalena

Met One2gether ben ik la 6 keer op vakantie geweest. Naar Turkije, Frankrijk, Single Beach Club. Het gaat mij erom dat ik mij niet alleen voel. Overdag gaat het nog wel maar in de avond wil ik toch graag met anderen zijn. Liefst ook singles. En dat er activiteiten zijn georganiseerd, dat er een leidster is die het initiatief neemt. De excursies vanuit Marmaris waren heel bijzonder. Niet dat verkoop gezeur van die edelstenen of kleedjes. Je wilt gaan mountainbiken dan ga je mountainbiken.

Als ik het mag zeggen boek dan bij One2gether.

Ton
Ton

Voor de vierde keer naar Turkije, naar Hotel Bitez Garden van Goed Idee Reizen geweest. Zoals de vorige keren meer dan bevallen. Blijft een heerlijke vakantie in Turkije. Onze reisleider deed stik haar best en dat is erg belangrijk voor een geslaagde vakantie, zeker als je alleengaande bent. En de groep? Gezellig gehad!!

Tony
Tony

Er was een goede opvang op het vliegveld in Turkije. Reisleidster was plezierig, konden om haar lachen. Ze moest wel steeds nakijken over de bezienswaardigheden, maar ja ze deed het maar even. Ze gaf ons ook een beeld van het leven in Turkije. De reis was meer dan de moeite waard. leuke groep singles ook. Wel zat je veel in de bus.