Alleenstaande Ouder Reizen – Vakantie en tijd voor jezelf

Single Reizen Online

Een compleet overzicht van alleenstaande ouder reizen of eenoudergezinsreizen. Speciale teams verzorgen de kinderactiviteiten, zodat jij ook tijd voor jezelf krijgt. Wist je dat er ook vader zoon vakanties zijn?
Tijdens de eenoudervakantie ontmoeten de kinderen elkaar.

Wintersport
> Wintersport eenouder, klik hier

Bekijk ook:
> Single vakantie in Nederland
> Single reizen België
> Jongerenreizen
> Wandelen, fietsen, outdoor, zeilen
> Goedkope 1-ouder reizen

> Deel jouw 1-ouder reizen ervaringen


Jeugdvakanties

> Vinea jeugd en jongerenreizen vanaf € 199
Wil je graag alleen op vakantie of laat het werk het niet toe dat je samen met de kinderen op vakantie gaat? En zoek je een vertrouwde organisatie om je kinderen een fijne tijd te bezorgen, denk dan aan de bekende en vertrouwde jongerenreizen van Vinea!

Meer over deze jongerenreis


Estivant logo

Estivant Alleenstaande Ouder Reizen

> Bekijk 1-ouder reis vanaf € 166

Alleenstaande Ouder ReizenDe Nederlandstalige EstiFun teams verzorgen de activiteiten. Wij noemen dat de EstiVenture. Per week is er ook een Oppas dag aan. Daarmee krijg je ook tijd voor jezelf. Wel zo belangrijk. Ook omdat je weet dat je kinderen in contact komen met andere kinderen, maar ook omdat jij op vakantie met gelijkgestemden bent.

De bestemmingen zijn legio en in alle prijsklassen. België bijvoorbeeld, daar vind je La Roche in de Ardennen. Voor een appel en een ei heb je een complete vakantie. Voor Nederland zijn dat Eiland van Maurik, Rheezerveen en het leuke Burgh-Haamstede, waar wij op de familiecamping De Duinhoeve onze stek hebben.

Verder Duitsland, Slovenië, Turkije, Frankrijk, Griekenland, Italië, Kroatië, Spanje en zelfs een actieve éénouder vakantie naar Zweden.

Eenouderreis


Estivant logo

Nieuw: Benjamin Vakanties voor Alleenstaande Ouders

> Bekijk 1-ouder reis vanaf € 53

Estivant zorgt voor een onvergeeflijke vakantie voor jou en het jonge grutAls je nog erg jonge kinderen hebt, gaat het vaak wat anders. Estivant zorgt voor een onvergeeflijke vakantie voor jou en het jonge grut.

Estivant heeft voor jou Benjaminvakanties voor de leeftijd tot en met 4 jaar. De reizen gaan naar Eiland van Maurik in Nederland, naar Frankrijk en Griekenland.

Eenouderreis


Sawadee logo

Sawadee Eenoudergezinsreizen

> Bekijk 1-ouder reis vanaf € 680

Single parentVeel alleenreizende ouders willen graag met de kinderen op vakantie. De familiereizen van Sawadee kunnen daarvoor goed worden benut. Zij bieden een overzicht van de reizen waar één of meer alleenstaande ouder met kinderen geboekt heeft.

De bestemmingen zijn o.m. Jordanië, Bulgarije, Marokko, Costa Rica enz. Of liever fietsen in Frankrijk? Dat kan ook. Bekijk het enorme aanbod van éénouderreizen door op de link te klikken.

Eenouderreis


One2gether logo

One2gether Alleenstaande Ouder Reizen

Reizen voor singles en voor eenouder gezinnenAl jaren organiseert One2gether met passie reizen voor éénouder gezinnen. En zij weten wat het verschil maakt. Vakanties in goed gezelschap en alle ruimte voor jezelf, vol ontmoetingen, nieuwe ervaringen, uitwisseling, gezelligheid en plezier.

Wanneer de kinderen dat willen kunnen zij terecht in de kinderopvang, zodat je tijd voor jezelf hebt om bijvoorbeeld te gaan sporten of lekker te luieren. One2gether werkt met gespecialiseerde reisleiders.

Leuke éénoudervakanties naar de België voor familieplezier in Meerle. Familie Avontuur Tauplitz in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden, Griekenland. Een heuse Kids cruise in Turkije. En nog veel meer!


Cirkel logo

Cirkel Alleenstaande Ouder Reizen

> Bekijk 1-ouder reis vanaf € 499

Alleenstaande Ouder ReizenCirkel Vakanties is genomineerd voor Beste reisaanbieder van Alleenstaande Ouder Reizen. Niet zo gek want zij bieden al jaren met brede bekendheid, tal van eenoudervakanties.

Tijdens de vakanties worden door deskundige begeleiders, het Sun en Fun team, activiteiten per leeftijdsgroep georganiseerd. En het zijn niet alleen de kinderen waar het op zo’n vakantie om gaat maar zeker ook om de ouder. Je ontmoet gelijkgestemden en je krijgt tijd voor jezelf.

Voor de 13 plussers organiseren we eigen activiteiten en met de 16 plussers gaan we mee op stap. De bestemmingen zijn heel divers, dus keuze genoeg.

Voor Nederland kun je kiezen uit Zeeland, RCN de Schotsman in Kamperland en Camping de Brem in Renesse. Kinderparadijs Beringerzand in Panningen, Limburg.

Verder naar de Ardennen in België met outdoor activiteiten op Camping Nommerlayen. Frankrijk naar de Pyreneeën, Valras Plage en Soulac. Italië met wel 5 mogelijkheden. Kroatië en Spanje, waar we naar Camping Valldaro bij Platja d’Aro aan de Costa Brava gaan. Bijzonder is de reis naar Bengtsfors in Zweden.

Eenouderreis


Maris Life logo

Eenouder vakanties van Maris Life (Corendon)

> Bekijk 1-ouder reis vanaf € 452

Eenouder vakantieMariska, zelf alleenstaande ouder, weet goed hoe je met de kinderen op vakantie kunt gaan. Daarom ben je bij Maris Life in goede handen. Maris Life is onderdeel van de bekende Corendon. Zij staan voor betaalbare vakanties met leuke animatie programma’s. Gezelligheid met andere ouders. De reisleiding staat altijd voor je klaar!

De bestemmingen zijn Sardinië en Sicilië in Italië, Kos in Griekenland, Algarve in Portugal, Marmaris in Turkije en Mallorca in Spanje.

En … alle een ouder vakanties zijn betaalbaar!

Eenouderreis


Bekijk ook:
> Single vakantie in Nederland
> Single reizen België
> Jongerenreizen
> Wandelen, fietsen, outdoor, zeilen
> Goedkope 1-ouder reizen

Single Reizen Online

3
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ch.
Ch.

Wij werden geweldig ontvangen in het hotel van Estivant in Bitez, Turkije. Het hotel lag op een goede locatie. De andere eenouder waren geweldig. We hebben het heel leuk met elkaar gehad. De begeleiding was precies zoals je hoopt. Erg mooi weer, activiteiten waren leuk. Fijn zwembad. Heerlijk ontbijt, lunch en diner. We hebben het samen, mijn dochter en ik erg naar ons zin gehad. En ik? Heerlijk uitgerust.

Marjan
Marjan

Het was een mooie en ook leuke reis naar Bali met Koning Aap. De reis voor alleenstaande ouders. Je krijgt veel te zien en er is genoeg vrije tijd om samen met je kinderen iets anders te doen. Het was zalig.

Anton B.
Anton B.

Een fijne en rustige 1-ouder vakantie van Estivant in Griekenland. Mij heerlijk kunnen ontspannen, zeker toen ik merkte dat mijn dochter in goede handen was en ik mij geen zorgen hoefde te maken. 2 volle weken geen stress!!