Alleenstaande Ouder Reizen. Vakantie en toch tijd voor jezelf

Single Reizen Online

Een compleet overzicht van alleenstaande ouder reizen of eenoudergezinsreizen. Speciale teams verzorgen de kinderactiviteiten, zodat jij ook tijd voor jezelf krijgt. Wist je dat er ook vader zoon vakanties zijn?
Tijdens de eenoudervakantie ontmoeten de kinderen elkaar.

Wintersport
> Wintersport eenouder, klik hier

Bekijk ook:
> Single vakantie in Nederland
> Single reizen België
> Jongerenreizen
> Wandelen, fietsen, outdoor, zeilen
> Reistips voor goedkope 1-ouder reizen

> Deel jouw 1-ouder reizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Alleenstaande Ouder Reizen

> Bekijk 1-ouder reis vanaf € 220

Alleenstaande Ouder ReizenEstivant is al vele jaren specialist in eenoudervakanties. De EstiFun en EstiVenture teams verzorgen het activiteitenprogramma. De reizen zijn exclusief voor eenoudergezinnen. Iedere week bieden we een oppas dag aan, ons team past die dag op de kinderen. En jij hebt tijd voor jezelf!

Op vakantie komen jouw kinderen in contact met andere kinderen. En het is fijn om onder gelijkgestemden te zijn. Estivant heeft reizen voor het voorjaar, de zomer en het najaar. De bestemmingen zijn legio, van Nederland tot Spanje. In Nederland bijvoorbeeld naar Burgh-Haamstede, Dalen en Wezuperbrug in Drenthe, Offingawier in Friesland. België … Spanje …

De eenoudervakanties van Estivant verbinden!!

Eenouderreis


Estivant logo

Nieuw: Benjamin (0 tot 4 jaar) Vakanties voor alleenstaande ouders

> Bekijk 1-ouder reis vanaf € 320

Nieuw: Benjamin Vakanties voor Alleenstaande OudersAls je nog erg jonge kinderen hebt, gaat het vaak wat anders. Estivant zorgt voor een onvergeeflijke vakantie voor jou en het jonge grut.

Estivant heeft voor jou Benjamin Vakanties voor de leeftijd tot en met 4 jaar. De reizen gaan naar Burg Haamstede en Ameland en naar Rijnland Palts en Prum in de Eifel. Stukje buitenland!

Eenouderreis


Sawadee logo

Sawadee Eenoudergezin Reizen

> Bekijk 1-ouder reis vanaf € 1699

alleenstaande-ouder-reis-3-vrij-gebruik-unsplash.jpgVeel alleen reizende ouders willen graag met de kinderen op vakantie. De familiereizen van Sawadee kunnen daarvoor goed worden benut. Zij bieden een overzicht van de reizen waar één of meer alleenstaande ouder met kinderen geboekt heeft.

De bestemmingen zijn o.m. Zuid-Afrika, Jordanië, Egypte en Marokko.

Eenouderreis


Koningaap logo

Koning Aap Familiereizen met minimaal 1 eenoudergezin

> Bekijk 1-ouder reis vanaf € 965

Familiereizen met Minimaal 1 EenoudergezinKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website.

Familiereizen voor avontuur! Koning Aap biedt deze groepsreizen aan waarmee minimaal 1 eenoudergezin meegaat. Zie het zoeken in de kolom links op hun website. Ook nuttig is dat de reizen naar leeftijd van de kinderen (6+) en (12+) zijn ingedeeld. Zo reis je met kinderen van dezelfde leeftijd.

Bestemmingen: van Marokko, Zuid-Afrika en China tot Amerika

Eenouderreis


Bekijk ook:
> Single vakantie in Nederland
> Single reizen België
> Jongerenreizen
> Wandelen, fietsen, outdoor, zeilen
> Reistips voor goedkope 1-ouder reizen
> Singlereizen.links.nl

Single Reizen Online

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Manon
Manon

Ik ben met Solo Amigos weggeweest, ik zie ze hier niet tussen staan maar is zeker de moeite van het vermelden waard. Elke dag Club Amigos voor de kinderen, en elke dag ontbijt, lunch en diner plus drankjes inbegrepen. Persoonlijke aandacht. We hebben een topweek gehad. http://Www.soloamigos.nl

Ch.
Ch.

Wij werden geweldig ontvangen in het hotel van Estivant in Bitez, Turkije. Het hotel lag op een goede locatie. De andere eenouder waren geweldig. We hebben het heel leuk met elkaar gehad. De begeleiding was precies zoals je hoopt. Erg mooi weer, activiteiten waren leuk. Fijn zwembad. Heerlijk ontbijt, lunch en diner. We hebben het samen, mijn dochter en ik erg naar ons zin gehad. En ik? Heerlijk uitgerust.

Marjan
Marjan

Het was een mooie en ook leuke reis naar Bali met Koning Aap. De reis voor alleenstaande ouders. Je krijgt veel te zien en er is genoeg vrije tijd om samen met je kinderen iets anders te doen. Het was zalig.

Anton B.
Anton B.

Een fijne en rustige 1-ouder vakantie van Estivant in Griekenland. Mij heerlijk kunnen ontspannen, zeker toen ik merkte dat mijn dochter in goede handen was en ik mij geen zorgen hoefde te maken. 2 volle weken geen stress!!