Single Reizen Egypte Witte stranden en zalige temperatuur!

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Egypte. Hurghada heeft witte stranden en kent een zalige temperatuur! Langs de ruïnes van Alexandrië en je doet Caïro per kar. Bezoek het schatparadijs in de woestijn.

Bekijk ook:
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Turkije
> Single reizen Jordanië
> Single reizen Cyprus
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Single reizen Afrika
> Single reizen Europa

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreizen door Egypte

> Bekijk single reis vanaf € 1595

Avontuurlijke Rondreizen door EgypteDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Voor Djoser zijn de Egypte rondreizen een specialiteit. Je gaat de oudheden bezoeken zoals de piramide van Sakkara en Gizeh, de Vallei der Koningen en de schat van Toetanchamon. Natuurlijk bekijken we met elkaar de Nijl. Ook leer je het huidige Egypte kennen met haar bazaars, dorpjes, woestijn en oases. De nomaden en de Rode Zee.

Er zijn wel 5 rondreizen. Rondreis Egypte, Nijlvallei en zeiltocht. Rondreis Egypte, Nijlvallei & Rode Zee. Rondreis Egypte & Soedan. Een interessante rondreis gaat door Egypte en Jordanië.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

VillaVibes Singlereizen naar El Gouna in Egypte, vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 1195

Egypte voor singlesVillaVibes voor hoger opgeleide singles. Leeftijdsgroepen van 25-39 tot 50-69 jaar. Man/vrouw in verhouding. Veel zon bestemmingen. Weekenden in Nederland en België. Leuke activiteiten als padel, zeilen en fietsen. Vertrekgarantie. Let op: snel vol!

In de koude winter en winderig voorjaar er even tussen uit. Samen met een leuke groep singles naar El Gouna in Egypte. Zon, zee en veel leuks te doen. Kitesurfen, duiken, quadtocht door de woestijn masken? Bij bruinen op een boot? Geniet nu al. We verblijven in een luxe 4**** hotel (adults only).

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Egypte

> Bekijk single reis vanaf € 991

Single Rondreizen EgypteShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en alle leeftijden. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

We bezoeken de mooiste plekjes van Egypte. En we gaan ook met elkaar heerlijk luieren op het strand. We doen natuurlijk de piramides van Gizeh en Saqqara. Markten van Caïro en de tempels van Luxor en Karnak. Alexandrië, een haast Europese stad. En nog veel meer op deze single rondreis!

Een tweede single groepsreis gaat langs al het moois in Egypte.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Singlereis naar El Gouna in Egypte

> Bekijk single reis vanaf € 1099

Egypte singlereis Crusj, Meeting Friends, single reizen voor HBO(+). Singlereizen naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen van 20 tot 85 jaar. Man/vrouw verhouding in balans. Iedere groep krijgt een Facebookpagina en Whats App. Bestemmingen Europa en ver weg. Singlereizen van Crusj zijn heel betaalbaar en let op: snel volgeboekt!!

We gaan naar het paradijsje El Gouna aan de Rode Zee. Stranden, cultuur en charme. Een dat met een leuke groep singles.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 1695

GroepsreizenSingles kiezen Koning Aap voor de kleine groepen, deskundige begeleiding, individuele vrijheid, duurzaam reizen en unieke bestemmingen. Hoewel het een groepsreis is, is er ruimte voor persoonlijke ontdekkingen. Voorafgaand aan je vertrek zie je hoe de groep is opgebouwd.

De groepsreis gaat van Alexandrië naar de Rode Zee. Je gaat het land beleven. We bezoeken piramides en moskeeën en Alexandrië. Bootje varen doen we met een klassieke felukka op de Nijl. We eindigen in Hurghada met mooi strand en schitterende onderwaterwereld. Met elkaar snorkelen en dan op een terras napraten!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Turkije
> Single reizen Jordanië
> Single reizen Cyprus
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Single reizen Afrika
> Single reizen Europa


Informatie over Egypte

Hoofdstad: > Caïro
Inwoners: ca. 82 miljoen
Taal: Modern Standaard Arabisch
Valuta: Egyptisch pond > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0/+1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Egypte op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Benno
Benno

Fr reis van Djoser naar Egypte was prima georganiseerd. Al mijn wensen werden ingevuld. Hoogtepunt voor mij was de graftombe van Nefertari. Onze enthousiaste gids hielp ons er erg mee. Door hem leerden we veel over de oude Egyptenaars.

Rivonne
Rivonne

Ben met Puurenkuur in het Royal Brayka Resort in Egypte geweest. Was een heerlijke ervaring. Lekker zonnen, sporten en ruim gebruik maken van de wellness. Iedere dag deed ik een sauna gang en liet mij ook masseren. Dit is wel even een hotel. Goede gasten waar ik gemakkelijk contact mee kreeg. We zijn zelfs een paar keer samen wezen wandelen. Ik voelde mij weer lekker fit en dan zo het vliegtuig in is wel een weldaad. Wat ik zo van deze reis heb kunnen waarderen is dat ik beter weet hoe te eten en te bewegen. Ook een stukje krachttraining… Read more »