Single Reizen Egypte Witte stranden en zalige temperatuur!

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Egypte. Hurghada heeft witte stranden en kent een zalige temperatuur! Langs de ruïnes van Alexandrië en je doet Caïro per kar. Bezoek het schatparadijs in de woestijn.

Bekijk ook:
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Turkije
> Single reizen Jordanië
> Single reizen Afrika
> Single reizen Europa

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreis door Egypte

> Bekijk single reis vanaf € 1145

Rondreis door EgypteDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Voor Djoser is deze rondreis een specialiteit. Je gaat de oudheden bezoeken zoals de piramide van Sakkara en Gizeh, de Vallei der Koningen en de schat van Toetanchamon. Natuurlijk bekijken we met elkaar de Nijl. Ook leer je het huidige Egypte kennen met haar bazaars, dorpjes, woestijn en oases. De nomaden en de Rode Zee.


Bekijk ook:
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Turkije
> Single reizen Jordanië
> Single reizen Afrika
> Single reizen Europa
> Verre reizen voor singles


Informatie over Egypte

Hoofdstad: > Caïro
Inwoners: ca. 82 miljoen
Taal: Modern Standaard Arabisch
Valuta: Egyptisch pond > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0/+1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Egypte op Google Maps


Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen Egypte Witte stranden en zalige temperatuur!

  1. Benno

    Fr reis van Djoser naar Egypte was prima georganiseerd. Al mijn wensen werden ingevuld. Hoogtepunt voor mij was de graftombe van Nefertari. Onze enthousiaste gids hielp ons er erg mee. Door hem leerden we veel over de oude Egyptenaars.

  2. Rivonne

    Ben met Puurenkuur in het Royal Brayka Resort in Egypte geweest. Was een heerlijke ervaring. Lekker zonnen, sporten en ruim gebruik maken van de wellness. Iedere dag deed ik een sauna gang en liet mij ook masseren. Dit is wel even een hotel. Goede gasten waar ik gemakkelijk contact mee kreeg. We zijn zelfs een paar keer samen wezen wandelen. Ik voelde mij weer lekker fit en dan zo het vliegtuig in is wel een weldaad. Wat ik zo van deze reis heb kunnen waarderen is dat ik beter weet hoe te eten en te bewegen. Ook een stukje krachttraining ga ik meenemen. Bedankt voor de trainers!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.