Single Reizen Egypte Witte stranden en zalige temperatuur!

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Egypte. Hurghada heeft witte stranden en kent een zalige temperatuur! Langs de ruïnes van Alexandrië en je doet Caïro per kar. Bezoek het schatparadijs in de woestijn.

Bekijk ook:
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Turkije
> Single reizen Jordanië
> Single reizen Cyprus
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Single reizen Afrika
> Single reizen Europa

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreizen door Egypte

> Bekijk single reis vanaf € 1595

Avontuurlijke Rondreizen door EgypteDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Voor Djoser zijn de Egypte rondreizen een specialiteit. Je gaat de oudheden bezoeken zoals de piramide van Sakkara en Gizeh, de Vallei der Koningen en de schat van Toetanchamon. Natuurlijk bekijken we met elkaar de Nijl. Ook leer je het huidige Egypte kennen met haar bazaars, dorpjes, woestijn en oases. De nomaden en de Rode Zee.

Er zijn 4 rondreizen. Rondreis Egypte, Nijlvallei en zeiltocht. Rondreis Egypte, Nijlvallei & Rode Zee. Rondreis Egypte & Soedan.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Egypte

> Bekijk single reis vanaf € 1139

Single Rondreizen EgypteShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en alle leeftijden. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

We bezoeken de mooiste plekjes van Egypte. En we gaan ook met elkaar heerlijk luieren op het strand. We doen natuurlijk de piramides van Gizeh en Saqqara. Markten van Caïro en de tempels van Luxor en Karnak. Alexandrië, een haast Europese stad. En nog veel meer op deze single rondreis!

Een tweede single groepsreis gaat langs al het moois in Egypte.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen Egypte

> Bekijk single reis vanaf € 1969

Single reizen naar EgypteSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-25 en 24-32 jaar. Excursies zijn altijd inclusief. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

We gaan naar Egypte, een speciale bestemming. Voor deze vakantie is alles inbegrepen. We bezoeken de piramides, maken een cruise over de rivier Nijl en we gaan toch nog zonnen op het strand.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 1345

GroepsreizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

De groepsreis gaat van Alexandrië naar de Rode Zee. Je gaat het land beleven. We bezoeken piramides en moskeeën en Alexandrië. Bootje varen doen we met een klassieke felukka op de Nijl. We eindigen in Hurghada met mooi strand en schitterende onderwaterwereld. Met elkaar snorkelen en dan op een terras napraten!

Meer over deze single reis


yourway2go logo

Stel zelf je rondreis door Egypte samen

> Bekijk de bouwstenen voor jouw rondreis vanaf € 37

egypte singlereizenBenut optimaal dat je als single zelf je reis samenstelt. YourWay2GO (van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk om te doen! Kies je vertrekdatum en startpunt and there we go!
Indien gewenst heeft YourWay2GO al een individuele groepsreis voor je klaar staan. Ook te gebruiken als voorbeeld!

Stel je rondreis door Egypte samen. Bezoek de stranden van de Rode Zee, met de trein van Caïro naar Luxor. Bewonder het gouden masker van Toetanchamon, de piramides van Gizeh. En dan voldaan naar huis.

Je kunt ook kiezen voor een reeds samengestelde rondreis door Egypte.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Turkije
> Single reizen Jordanië
> Single reizen Cyprus
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Single reizen Afrika
> Single reizen Europa


Informatie over Egypte

Hoofdstad: > Caïro
Inwoners: ca. 82 miljoen
Taal: Modern Standaard Arabisch
Valuta: Egyptisch pond > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0/+1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Egypte op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Benno
Benno

Fr reis van Djoser naar Egypte was prima georganiseerd. Al mijn wensen werden ingevuld. Hoogtepunt voor mij was de graftombe van Nefertari. Onze enthousiaste gids hielp ons er erg mee. Door hem leerden we veel over de oude Egyptenaars.

Rivonne
Rivonne

Ben met Puurenkuur in het Royal Brayka Resort in Egypte geweest. Was een heerlijke ervaring. Lekker zonnen, sporten en ruim gebruik maken van de wellness. Iedere dag deed ik een sauna gang en liet mij ook masseren. Dit is wel even een hotel. Goede gasten waar ik gemakkelijk contact mee kreeg. We zijn zelfs een paar keer samen wezen wandelen. Ik voelde mij weer lekker fit en dan zo het vliegtuig in is wel een weldaad. Wat ik zo van deze reis heb kunnen waarderen is dat ik beter weet hoe te eten en te bewegen. Ook een stukje krachttraining… Read more »