Single Reizen Egypte Witte stranden en zalige temperatuur!

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Egypte. Hurghada heeft witte stranden en kent een zalige temperatuur! Langs de ruïnes van Alexandrië en je doet Caïro per kar. Bezoek het schatparadijs in de woestijn.

Bekijk ook:
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Turkije
> Single reizen Jordanië
> Single reizen Cyprus
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Single reizen Afrika
> Single reizen Europa

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreizen door Egypte

> Bekijk single reis vanaf € 1195

Rondreis door EgypteDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Voor Djoser zijn de Egypte rondreizen een specialiteit. Je gaat de oudheden bezoeken zoals de piramide van Sakkara en Gizeh, de Vallei der Koningen en de schat van Toetanchamon. Natuurlijk bekijken we met elkaar de Nijl. Ook leer je het huidige Egypte kennen met haar bazaars, dorpjes, woestijn en oases. De nomaden en de Rode Zee.

Er zijn 4 rondreizen. Rondreis Egypte, Nijlvallei en zeiltocht. Rondreis Egypte, Nijlvallei & Rode Zee. Rondreis Egypte & Soedan.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Egypte

> Bekijk single reis vanaf € 799

Egypte rondreis voor singlesDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uittrekt. Veel singles waarderen deze keuze. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Strikt! 21-45, 25-35 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

We bezoeken de mooiste plekjes van Egypte zien. En we gaan ook met elkaar heerlijk luieren op het strand. We doen natuurlijk de piramides van Gizeh en Saqqara. Markten van Caïro en de tempels van Luxor en Karnak. En nog veel meer op deze single rondreis!

Meer over deze single reis


Sunweb Singles logo

Sunweb Selectie van Single Vakanties

> Bekijk single reis vanaf € 549

Single vakantie EgypteSunweb biedt een selectie van reizen, speciaal voor singles, die alleen of met een vriend(in) op vakantie willen. Aantrekkelijke single vakanties voor de laagste prijs.

De selectie omvat Sunweb Xperience vakanties voor veel avontuur. En luxe vakanties naar de vele ***** hotels. Wat dacht je van een week helemaal niets doen? Ook fijn! De single vakanties zijn altijd dichtbij een centrum. Bij Sunweb vind je jouw ideale single vakantie.

De single bestemming in Egypte gaat o.m. naar The Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn, goudkust van Marsa Alam.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Marokko
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Turkije
> Single reizen Jordanië
> Single reizen Cyprus
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Single reizen Afrika
> Single reizen Europa


Informatie over Egypte

Hoofdstad: > Caïro
Inwoners: ca. 82 miljoen
Taal: Modern Standaard Arabisch
Valuta: Egyptisch pond > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0/+1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Egypte op Google Maps


Single Reizen Online

2
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Benno
Benno

Fr reis van Djoser naar Egypte was prima georganiseerd. Al mijn wensen werden ingevuld. Hoogtepunt voor mij was de graftombe van Nefertari. Onze enthousiaste gids hielp ons er erg mee. Door hem leerden we veel over de oude Egyptenaars.

Rivonne
Rivonne

Ben met Puurenkuur in het Royal Brayka Resort in Egypte geweest. Was een heerlijke ervaring. Lekker zonnen, sporten en ruim gebruik maken van de wellness. Iedere dag deed ik een sauna gang en liet mij ook masseren. Dit is wel even een hotel. Goede gasten waar ik gemakkelijk contact mee kreeg. We zijn zelfs een paar keer samen wezen wandelen. Ik voelde mij weer lekker fit en dan zo het vliegtuig in is wel een weldaad. Wat ik zo van deze reis heb kunnen waarderen is dat ik beter weet hoe te eten en te bewegen. Ook een stukje krachttraining… Lees verder »