Single Fietsvakantie – Gezonde en Spannende Vakanties

Single Reizen Online

Samen tochten maken naar allerlei bestemmingen en in de avond met elkaar ervaringen delen!! Op een single fietsvakantie ervaar je de streek heel intens. Single Fietsvakanties gezond en spannend.

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Fietsvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 1095

Avontuurlijke Groepsreizen naar AfrikaDjoser is bekend om haar fietsvakanties. Fietstochten in haast ieder continent. Ook hier geldt dat de reizen populair zijn bij singles en alleengaanden.

Het vervoer en verblijf zijn prima geregeld. Jij kunt dus gaan fietsen zonder beslommeringen. De reisleider staat voor je klaar en je hebt alle vrijheid. Zo maak je kennis met andere landschappen en culturen.

Fiets bestemmingen zijn Afrika, Midden Oosten, Azië, Europa en Latijns-Amerika. Nepal, Marokko, Letland, Italië … en wandel- fietsreizen Nepal, Azoren en Ecuador. Zo kun je jaren vooruit!

Meer over deze single reis


Tui singles logo

TUI Single Fietsvakanties in Nederland en Frankrijk

> Bekijk single reis vanaf € 309

Rondreis en fietsvakantie naar Andorra, Catalonië, Andalusië, Tenerife en La PalmaTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Bekende fietsvakanties voor singles in Brabant. Er zijn meerdere mogelijkheden.

Heerlijke singlevakantie op de fiets in Normandië. Actief, gezellig, leuk met elkaar optrekken en … lekker vis eten.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Fietsvakanties voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 699

Single Reizen naar AfrikaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

De fietsreizen zijn niet direct bedoeld als singlereizen, maar de aard van de reizen, fietsen, en ook dat een groot deel single of alleengaande is, maakt deze reizen zeer geschikt als single fietsreis.

Veel fietsvakanties in Europa, zoals Frankrijk (natuurlijk!). Ook Spanje, Italië en Griekenland. Een spannende fietsreis naar Marokko. En een stuk verder naar Ecuador.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Fietsvakantie Singles met Vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 895

Wandel- en Fietsvakanties op Mallorca met VertrekgarantieVillaVibes voor hoger opgeleide singles. Leeftijdsgroepen van 25-39 tot 40-59 jaar. Man/vrouw gelijk. Zon bestemmingen Cyprus, Rhodos, Kos en Ibiza. All-in weekenden Nederland en België. Tennis, zeilen en fietsen. Vertrekgarantie. Let op: snel vol!

Waar singles en alleengaanden op wachten:

Onze Hike & Bike single reizen zijn speciaal voor singles die graag een week actief bezig willen zijn. Je kunt kiezen uit wielrennen, mountainbiken of wandelen en op welk niveau je wilt sporten. Een hele week bezig zijn met andere gelijkgestemde singles!

Bestemmingen zijn: Mallorca in Spanje, Molveno in Italië, Filzmoos in Oostenrijk en Gerolstein in Duitsland.

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Veel Single Fietsvakanties van Aktiva Tours

> Bekijk single reis vanaf € 299

Single Fietsvakanties en Wandelvakanties naar DuitslandSingle reizen van Aktiva Tours zijn alleen voor singles en alleengaanden. Je kunt kiezen uit Wandel- en Fietsvakanties. De single reizen, ingedeeld naar moeilijkheidsgraad, gaan naar landen in Europa en naar Marokko. De reizen zijn populair en betaalbaar!

Tal van single fietsreizen naar even zoveel landen in Europa. Zoals de Franse Elzas, Normandië en Dordogne. Duitse Donau. Maar ook in eigen land, zoals fietsen met singles in Brabant.

Meer over deze single reis


Natuurlijk Reizen logo

Fietsvakanties voor Singles van Natuurlijk Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 675

goedkope Single Reizen naar DuitslandActieve groepsreizen voor singles. Samen met andere singles en alleengaanden wandel of fiets je van plaats naar plaats. Bagage wordt nagebracht. De locaties zijn bijzonder. Routes zijn grondig gecontroleerd. Bestemmingen Nederland, Europa, Rusland, Azië en Afrika.

Ga je met ons mee? We gaan met andere singles fietsen in Kroatië. Een fietsvakantie op het eiland Korcula. Een tweede fietsvakantie gaat naar Andalusië in Zuid-Spanje.

Dichtbij kan ook. De derde is een single fietsvakantie Zwarte Woud en Rijndal. De vierde ! gaat naar Engeland, met singles fietsen langs de kliffen van Kent.

Meer over deze single reis


Fietsrelax logo

Individuele Hotelfietsvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 330

Fietsvakantie in NederlandWil je onbezorgd een mooie meerdaagse fietstocht maken, kies dan voor Fietsrelax, touroperator van Fietsvakantiewinkel. Bagagevervoer bij trektochten is geregeld. Je kunt kiezen uit veel landen in Europa. Fietsvakanties voor ieder niveau.

Een paar voorbeelden. Fietsvakantie van de Alpen naar de Middellandse Zee, Elberadweg van Vrchlabi naar Praag, rondje IJsselmeer en zo zijn er nog tal van mooie fietsvakanties in Nederland en andere landen in Europa te boeken. Alle fietsreizen met goed hotel.

Nuttig is ook dat de fietsvakanties zijn ingedeeld naar thema. Cultuur of langs rivieren en meer. Je kunt ook kiezen uit kampeerfietsvakanties.

Meer over deze single reis


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over fietsen en fietsvakantie

> Fiets er op uit
> Fietsrouteplanner
> Startpunt van elke fietstocht

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sander W.
Sander W.

Ik heb het erg leuk gehad met de single reizen van Aktiva Tours. De single reis ging naar de Elzas. Een groep aardige mensen en we hadden steeds mooi weer. Het waren 4 fietstochten en dan vond ik wat weinig. We bleven 2 dagen in Colmar. Een leuke plaats met grachtjes waar je met een boot doorheen kunt. Straatsburg had ik een betere plek gevonden. De camping was rumoerig, ook omdat deze langs de snelweg lag. Wel mooie natuur om je heen. Veel toeristen, fietsers, campers noem maar op.

Simon
Simon

Met Kras hele mooie fietstochten gemaakt op de Veluwe. De bossen, en de hei die in bloei was. Ook weide en zandverstuivingen. Het hotel was goed. Fijne kamer en het eten was er goed. Het personeel was attent dus je kwam niets tekort. De groep singles waren gezellig. Onze begeleider deed het erg leuk. Hij werkte met knooppunten. Voor mij een aanrader!