Single Fietsvakantie Gezonde en spannende vakanties

Single Reizen Online

Samen tochten maken naar allerlei bestemmingen en in de avond elkaars ervaringen delen!! Op een single fietsvakantie ervaar je de streek heel intens. De fietsvakanties zijn in Nederland, Frankrijk en veel landen in Europa en wereldwijd. Single fietsvakanties zijn gezond en spannend.

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Fietsvakantie in Nederland

> Bekijk single reis vanaf € 259

Fietsvakanties in NederlandTUI Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Een mooie fietsvakanties voor singles in Limburg. We bezoeken Valkenburg en Maastricht.

Een tweede single fietsvakantie is in de Brabantse Kempen.

Meer over deze single reis


Tui Sportreizen logo

TUI Sports Wielrennen

> Bekijk single reis vanaf € 199

Sportreizen wielrennenAls single geniet je van wielrennen sportreizen. Je ontmoet gelijkgestemden, leert nieuwe vaardigheden en bouwt zelfvertrouwen op. Met bestemmingen binnen Europa, biedt het de perfecte mix van avontuur en gezelligheid. Ontdek, leer en ontmoet!

Over kasseien rammen of de berg op? TUI Sportreizen bieden complete wielerreizen. De wielren evenementen zijn de Ronde van Vlaanderen, Parijs Roubaix, Puglia, Les 3 Ballons, La Marmotte en de Dolomieten. Wouw, meedoen aan een klassiek wielerevenement!

Alles is geregeld, ook je ticket en … de reizen zijn niet duur!

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Fietsvakantie Singles met Vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 1095

Wandel- en Fietsvakanties op Mallorca met VertrekgarantieVoor hoger opgeleide singles. Leeftijdsgroepen van 25-39 tot 50-69 jaar. Man/vrouw verhouding gelijk. Veel zon bestemmingen in Europa. Weekenden in Nederland en België. Leuke activiteiten als padel, zeilen en fietsen. Vertrekgarantie. Let op: snel volgeboekt!

Waar singles en alleengaanden op wachten:

Onze Hike & Bike single reizen zijn speciaal voor singles die graag een week actief bezig willen zijn. Je kunt kiezen uit wielrennen, mountainbiken of wandelen en op welk niveau je wilt sporten. Een hele week bezig zijn met andere gelijkgestemde singles!

Bestemmingen zijn: Filzmoos in Oostenrijk en in het bijzondere Mallorca en Molveno in de Dolomieten.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Fietsvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 1195

Avontuurlijke Groepsreizen naar AfrikaDjoser is bekend om haar fietsvakanties. Fietstochten in haast ieder continent. Ook hier geldt dat de reizen populair zijn bij singles en alleengaanden.

Het vervoer en verblijf zijn prima geregeld. Jij kunt dus gaan fietsen zonder beslommeringen. De reisleider staat voor je klaar en je hebt alle vrijheid. Zo maak je kennis met andere landschappen en culturen.

Fiets bestemmingen zijn Afrika, Midden Oosten, Azië, Europa en Latijns-Amerika. Nepal, Marokko, Letland, Italië … en wandel- fietsreizen Nepal, Azoren en Ecuador. Zo kun je jaren vooruit!

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Single Fietsvakanties naar mooie bestemmingen

> Bekijk single reis vanaf € 1095

goedkope Single Reizen naar DuitslandSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland en Europa.

Ga je met ons mee? We gaan met andere singles fietsen in Spanje. Een fietsvakantie op het eiland Ibiza in Spanje. Een tweede fietsvakantie gaat naar Andalusië in Zuid-Spanje. En de derde fietsvakantie gaat van Sevilla naar Cadiz.

Meer over deze single reis


Fietsrelax logo

Individuele Hotel- en Kampeerfietsvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 100

Fietsvakantie in NederlandIdeaal voor singles, onbezorgd een fietstocht maken. Dat regelt Fietsrelax van Fietsvakantiewinkel.nl. Je bagage vervoeren zij. Hotelfietsvakanties naar fietsvriendelijke hotels en kampeerfietsvakanties naar campings waar je tent klaar staat. Bestemmingen Nederland en haast alle landen in Europa. Fietstochten op ieders niveau.

De fietsvakanties zijn ook ingedeeld naar thema. Rondje IJsselmeer met of zonder afsluitdijk, langs de rivieren. Cultuur, wijn, fotografie enz.

Meer over deze single reis


goedideereizen tui logo

Christelijke Fietsvakantie in de Achterhoek

> Bekijk single reis vanaf € 379

Fietsvakantie voor christenenChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen (onderdeel van TUI) biedt Bijbelse reizen, busreizen, riviercruises en vliegreizen. Singles en alleengaanden weten dat ze welkom zijn. Goed Idee Reizen voor vakanties in eigen sfeer.

Voor de Christelijke fietsers onder ons een fantastische fietsvakantie in de Achterhoek. Op deze tocht bezoeken we Lochem, Borculo, Laren en Ruurlo.

Meer over deze single reis


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over fietsen en fietsvakantie

> Fiets er op uit
> Fietsrouteplanner
> Startpunt van elke fietstocht

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sander W.
Sander W.

Ik heb het erg leuk gehad met de single reizen van Aktiva Tours. De single reis ging naar de Elzas. Een groep aardige mensen en we hadden steeds mooi weer. Het waren 4 fietstochten en dan vond ik wat weinig. We bleven 2 dagen in Colmar. Een leuke plaats met grachtjes waar je met een boot doorheen kunt. Straatsburg had ik een betere plek gevonden. De camping was rumoerig, ook omdat deze langs de snelweg lag. Wel mooie natuur om je heen. Veel toeristen, fietsers, campers noem maar op.

Simon
Simon

Met Kras hele mooie fietstochten gemaakt op de Veluwe. De bossen, en de hei die in bloei was. Ook weide en zandverstuivingen. Het hotel was goed. Fijne kamer en het eten was er goed. Het personeel was attent dus je kwam niets tekort. De groep singles waren gezellig. Onze begeleider deed het erg leuk. Hij werkte met knooppunten. Voor mij een aanrader!