Single Fietsvakantie – Gezonde en Spannende Vakanties

Single Reizen Online

Samen tochten maken naar allerlei bestemmingen en in de avond met elkaar ervaringen delen!! Op een single fietsvakantie ervaar je de streek heel intens. Single Fietsvakanties gezond en spannend.

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Fietsvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 1045

Fietstochten in haast ieder continentDjoser is bekend om haar fietsvakanties. Fietstochten in haast ieder continent. Ook hier geldt dat de reizen populair zijn bij singles en alleengaanden.

Het vervoer en verblijf zijn prima geregeld. Jij kunt dus gaan fietsen zonder beslommeringen. De reisleider staat voor je klaar en je hebt alle vrijheid. Zo maak je kennis met andere landschappen en culturen.

Fiets bestemmingen zijn Afrika, Midden Oosten, Azië, Europa en Latijns-Amerika. Nepal, Marokko, Letland, Italië … en wandel- fietsreizen Nepal, Azoren en Ecuador. Zo kun je jaren vooruit!

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Fietsvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 688

FietsvakantieDe fietsreizen zijn niet direct bedoeld als singlereizen, maar de aard van de reizen, fietsen, en ook dat een groot deel single of alleengaande is, maakt deze reizen ook geschikt als single fietsreis.

Veel fietsvakanties in Europa, zoals Frankrijk (natuurlijk!). Ook Spanje, Italië en Griekenland. Een spannende fietsreis naar Marokko. En een stuk verder naar Ecuador.

Meer over deze single reis


Kras logo

Single Fietsvakantie met Kras

> Bekijk single reis vanaf € 289

Fietsen naar ValkenburgKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Om er een uit te pakken hier de single fietsvakantie in Limburg. je gaat fietsen naar Valkenburg, het oh zo gezellige Maastricht en naar Margraten. Daarnaast zijn er mooie tochten te maken in Duitsland.

Er zijn ook fietsvakanties op de Veluwe, Brabant, Groningen en Drenthe, in Frankrijk, Normandië, langs de Loire. Duitsland in Dresden, enz. En een bijzondere fietsvakantie in Kent, Engeland. Kortom veel fietsplezier met elkaar.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Fietsvakantie Singles met vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 995

Fietsvakantie singles met vertrekgarantieVillaVibes biedt single reizen voor hoger opgeleiden. Ze werken met strikte leeftijdscategorieën van 25 tot 85 jaar! De man/vrouw verhouding is in balans. Bestemmingen zijn van Griekenland tot Curaçao. Geliefd zijn hun gezellige weekenden in o.m. Nederland. VillaVibes staat voor elkaar leren kennen. Kom ook naar de info borrel. (Reizen met vertrekgarantie en let op: reizen zijn snel volgeboekt!)

We gaan naar het mooie Mallorca. Altijd fijn zonnetje in een heerlijk Spanje. Goed eten, fijne terrasjes en dus veel gezelligheid.

Ons hotel is aan de voet van Tramuntana, bij het strand. Ga je ook mee wandelen of fietsen?

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Veel Single Fietsvakanties van Aktiva Tours

> Bekijk single reis vanaf € 249

Single fietsvakantie naar de Franse ElzasDe single reizen van Aktiva Tours zijn alleen voor singles en alleengaanden. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld. Bestemmingen in Europa en Marokko.

Tal van single fietsreizen naar even zoveel landen in Europa. Zoals de Franse Elzas, Normandië en Dordogne. Duitse Donau, Corfu in Griekenland en in de Portugese Algarve.

Meer over deze single reis


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over fietsen en fietsvakantie

> Fiets er op uit
> Fietsrouteplanner
> Startpunt van elke fietstocht

Single Reizen Online

nieuwste oudste
Abonneren op
Sander W.
Sander W.

Ik heb het erg leuk gehad met de single reizen van Aktiva Tours. De single reis ging naar de Elzas. Een groep aardige mensen en we hadden steeds mooi weer. Het waren 4 fietstochten en dan vond ik wat weinig. We bleven 2 dagen in Colmar. Een leuke plaats met grachtjes waar je met een boot doorheen kunt. Straatsburg had ik een betere plek gevonden. De camping was rumoerig, ook omdat deze langs de snelweg lag. Wel mooie natuur om je heen. Veel toeristen, fietsers, campers noem maar op.

Simon
Simon

Met Kras hele mooie fietstochten gemaakt op de Veluwe. De bossen, en de hei die in bloei was. Ook weide en zandverstuivingen. Het hotel was goed. Fijne kamer en het eten was er goed. Het personeel was attent dus je kwam niets tekort. De groep singles waren gezellig. Onze begeleider deed het erg leuk. Hij werkte met knooppunten. Voor mij een aanrader!