Single Fietsvakantie – Gezonde en Spannende Vakanties

Single Reizen Online

Samen tochten maken naar allerlei bestemmingen en in de avond met elkaar ervaringen delen!! Op een single fietsvakantie ervaar je de streek heel intens. Single Fietsvakanties gezond en spannend.

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Single Fietsvakantie met Kras

> Bekijk single reis vanaf € 289

Fietsen naar ValkenburgKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen.

Om er een uit te pakken hier de single fietsvakantie in Limburg. je gaat fietsen naar Valkenburg, het oh zo gezellige Maastricht en naar Margraten. Daarnaast zijn er mooie tochten te maken in Duitsland.

Er zijn ook fietsvakanties op de Veluwe, Brabant, Groningen en Drenthe, in Frankrijk, Normandië, langs de Loire. Duitsland in Dresden, enz. En een bijzondere fietsvakantie in Kent, Engeland. Kortom veel fietsplezier met elkaar.


Djoser logo

Djoser Fietsvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 1145

Fietstochten in haast ieder continentDjoser is bekend om haar fietsvakanties. Fietstochten in haast ieder continent. Ook hier geldt dat de reizen niet single specifiek maar wel populair zijn bij singles en alleengaanden.

Het vervoer en verblijf zijn prima geregeld. Jij kunt dus gaan fietsen zonder beslommeringen. De reisleider staat voor je klaar en je hebt alle vrijheid. Zo maak je kennis met andere landschappen en culturen.

Fiets bestemmingen zijn Afrika, Midden Oosten, Azië, Europa en Latijns-Amerika. Nepal, Marokko, Letland, Italië … en wandel- fietsreizen Nepal, Azoren en Ecuador.


Peter Langhout logo

Fietsvakanties van Peter Langhout

> Bekijk single reis vanaf € 199

Goedkope fietsvakantiesGoedkope fietsvakanties met een betaalbare 1 persoonstoeslag.

Bestemmingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk. All Inclusive naar Hotel Het Witte Veen in Drenthe iets?


Sawadee logo

Sawadee Fietsvakantie

> Bekijk single reis vanaf € 598

FietsvakantieDe fietsreizen zijn niet direct bedoeld als singlereizen, maar de aard van de reizen, fietsen, en ook dat een groot deel single of alleengaande is, maakt deze reizen ook geschikt als single fietsreis.

Veel fietsvakanties in Europa, zoals Frankrijk (natuurlijk!). Ook Spanje, Italië en Griekenland. Een spannende fietsreis naar Marokko. En een stuk verder naar Ecuador.


Aktiva Tours logo

Single Fietsvakantie van Aktiva Tours

> Bekijk single reis vanaf € 295

Single fietsvakantie naar de Franse ElzasVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles of alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld.

Tal van single fietsreizen naar even zoveel landen in Europa. Zoals de Franse Elzas, Normandië en Dordogne. Duitse Donau, Corfu in Griekenland en in de Portugese Algarve.


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over fietsen en fietsvakantie

> Fiets er op uit
> Fietsrouteplanner
> Startpunt van elke fietstocht

Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Fietsvakantie – Gezonde en Spannende Vakanties

  1. Sander W.

    Ik heb het erg leuk gehad met de single reizen van Aktiva Tours. De single reis ging naar de Elzas. Een groep aardige mensen en we hadden steeds mooi weer. Het waren 4 fietstochten en dan vond ik wat weinig. We bleven 2 dagen in Colmar. Een leuke plaats met grachtjes waar je met een boot doorheen kunt. Straatsburg had ik een betere plek gevonden. De camping was rumoerig, ook omdat deze langs de snelweg lag. Wel mooie natuur om je heen. Veel toeristen, fietsers, campers noem maar op.

  2. Simon

    Met Kras hele mooie fietstochten gemaakt op de Veluwe. De bossen, en de hei die in bloei was. Ook weide en zandverstuivingen. Het hotel was goed. Fijne kamer en het eten was er goed. Het personeel was attent dus je kwam niets tekort. De groep singles waren gezellig. Onze begeleider deed het erg leuk. Hij werkte met knooppunten. Voor mij een aanrader!

Reacties zijn gesloten.