Single Fietsvakantie Gezonde en spannende vakanties

Single Reizen Online

Samen tochten maken naar allerlei bestemmingen en in de avond elkaars ervaringen delen!! Op een single fietsvakantie ervaar je de streek heel intens. De fietsvakanties zijn in Nederland, Frankrijk en veel landen in Europa en wereldwijd. Single fietsvakanties zijn gezond en spannend.

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Fietsvakantie in Nederland

> Bekijk single reis vanaf € 249

Rondreis en fietsvakantie naar Andorra, Catalonië, Andalusië, Tenerife en La PalmaTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Mooie fietsvakanties voor singles naar Valkenburg en Maastricht. Bekend is ook de fietsvakanties voor singles in Brabant en op de Veluwe.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Fietsvakantie Singles met Vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 795

Wandel- en Fietsvakanties op Mallorca met VertrekgarantieVillaVibes voor hoger opgeleide singles. Leeftijdsgroepen van 25-39 tot 40-59 jaar. Man/vrouw gelijk. Zon bestemmingen Cyprus, Rhodos, Kos en Ibiza. All-in weekenden Nederland en België. Tennis, zeilen en fietsen. Vertrekgarantie. Let op: snel vol!

Waar singles en alleengaanden op wachten:

Onze Hike & Bike single reizen zijn speciaal voor singles die graag een week actief bezig willen zijn. Je kunt kiezen uit wielrennen, mountainbiken of wandelen en op welk niveau je wilt sporten. Een hele week bezig zijn met andere gelijkgestemde singles!

Bestemmingen zijn: Filzmoos in Oostenrijk en l’Alpe d’Huez in Frankrijk. En het bijzondere Mallorca en Molveno in de Dolomieten.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Fietsvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 1195

Avontuurlijke Groepsreizen naar AfrikaDjoser is bekend om haar fietsvakanties. Fietstochten in haast ieder continent. Ook hier geldt dat de reizen populair zijn bij singles en alleengaanden.

Het vervoer en verblijf zijn prima geregeld. Jij kunt dus gaan fietsen zonder beslommeringen. De reisleider staat voor je klaar en je hebt alle vrijheid. Zo maak je kennis met andere landschappen en culturen.

Fiets bestemmingen zijn Afrika, Midden Oosten, Azië, Europa en Latijns-Amerika. Nepal, Marokko, Letland, Italië … en wandel- fietsreizen Nepal, Azoren en Ecuador. Zo kun je jaren vooruit!

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Fietsvakanties voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 795

Single Reizen naar AfrikaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

De fietsreizen zijn niet direct bedoeld als singlereizen, maar de aard van de reizen, fietsen, en ook dat een groot deel single of alleengaande is, maakt deze reizen zeer geschikt als single fietsreis.

Veel fietsvakanties in Europa, zoals Frankrijk (natuurlijk!). Ook Spanje, Italië en Griekenland. Een spannende fietsreis naar Marokko. En een stuk verder naar Ecuador.

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Single Fietsvakanties naar mooie bestemmingen

> Bekijk single reis vanaf € 449

goedkope Single Reizen naar DuitslandSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland, Europa en Afrika. Special: culinaire reizen voor singles!

Ga je met ons mee? We gaan met andere singles fietsen in Kroatië. Een fietsvakantie op het eiland Korcula. Een tweede fietsvakantie gaat naar Andalusië in Zuid-Spanje.

Dichtbij kan ook. De derde is een single fietsvakantie Zwarte Woud en Rijndal. De vierde! gaat naar Engeland, met singles fietsen langs de kliffen van Kent.

En de vijfde (?) blijft in Nederland. We doen West-Friesland.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Fietstour door Thailand

> Bekijk jongerenreis vanaf € 920

Fietstour Thailand5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Is fietsen voor jou een avontuur dan is een fietstour door Thailand het helemaal. Je gaat fietsen in Hua Hin. Fietsen, zee en strand en dat in een populaire streek.

Meer over deze jongerenreis


Fietsrelax logo

Individuele Hotel- en Kampeerfietsvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 100

Fietsvakantie in NederlandIdeaal voor singles, onbezorgd een fietstocht maken. Dat regelt Fietsrelax van Fietsvakantiewinkel.nl. Je bagage vervoeren zij. Hotelfietsvakanties naar fietsvriendelijke hotels en kampeerfietsvakanties naar campings waar je tent klaar staat. Bestemmingen Nederland en haast alle landen in Europa. Fietstochten op ieders niveau.

De fietsvakanties zijn ook ingedeeld naar thema. Rondje IJsselmeer met of zonder afsluitdijk, langs de rivieren. Cultuur, wijn, fotografie enz.

Meer over deze single reis


goedideereizen tui logo

Christelijke Fietsvakantie in Duitsland

> Bekijk single reis vanaf € 509

duitsland christelijke reisChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen (onderdeel van TUI) biedt Bijbelse reizen, busreizen, riviercruises en vliegreizen. Singles en alleengaanden weten dat ze welkom zijn. Goed Idee Reizen voor vakanties in eigen sfeer.

Voor de Christelijke fietsers onder ons een fantastische fietsvakantie in het Zwarte Woud en Rijndal. Op deze tocht bezoeken we ook de Franse steden Straatsburg en Colmar.

Meer over deze single reis


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over fietsen en fietsvakantie

> Fiets er op uit
> Fietsrouteplanner
> Startpunt van elke fietstocht

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sander W.
Sander W.

Ik heb het erg leuk gehad met de single reizen van Aktiva Tours. De single reis ging naar de Elzas. Een groep aardige mensen en we hadden steeds mooi weer. Het waren 4 fietstochten en dan vond ik wat weinig. We bleven 2 dagen in Colmar. Een leuke plaats met grachtjes waar je met een boot doorheen kunt. Straatsburg had ik een betere plek gevonden. De camping was rumoerig, ook omdat deze langs de snelweg lag. Wel mooie natuur om je heen. Veel toeristen, fietsers, campers noem maar op.

Simon
Simon

Met Kras hele mooie fietstochten gemaakt op de Veluwe. De bossen, en de hei die in bloei was. Ook weide en zandverstuivingen. Het hotel was goed. Fijne kamer en het eten was er goed. Het personeel was attent dus je kwam niets tekort. De groep singles waren gezellig. Onze begeleider deed het erg leuk. Hij werkte met knooppunten. Voor mij een aanrader!