Nieuw-Zeeland Single Reizen Ontmoet de Maori op vakantie!

Single Reizen Online

Verre single reizen naar Nieuw-Zeeland. Afwisselende groepsreizen door Nieuw-Zeeland. Bezoeken aan Auckland, Rotorua, Abel Tasman NP, Fox Glacier, Queenstown en Christchurch. Ontmoet de Maori!

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Australië
> Single reizen Fiji Eilanden

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakanties naar Nieuw-Zeeland

> Bekijk single reis vanaf € 5995

Avontuurlijke Vakanties naar Nieuw-ZeelandKies je voor Djoser dan kies je voor actieve reizen met veel avontuur. Bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn niet speciaal voor singles, maar vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen, erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De rondreis naar Nieuw-Zeeland gaat naar Auckland, Rotorua, Abel Tasman NP, Fox Glacier, Queenstown en Christchurch. Hier kun je ook de verschillende landschappen en klimaten gaan ervaren.

Daarnaast is er ook een combi. Rondreis Australië en Nieuw-Zeeland.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Avontuurlijke Singlereizen Nieuw-Zeeland

> Bekijk single reis vanaf € 5999

Avontuurlijke Singlereizen Nieuw-ZeelandGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Tijdens deze afwisselende rondreis door Nieuw Zeeland ontmoet je een overweldigende natuur met bergen, gletsjers, rivieren, vulkanen, regenwouden en lange zandstranden. In deze adembenemende omgeving wonen de vriendelijke Kiwi’s van Nieuw Zeeland en de Maori’s, de oorspronkelijke bewoners van Nieuw Zeeland.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 6729

GroepsreizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Je gaat het hele land verkennen. We zijn in de natuur en bezoeken natuurlijk ook steden, als Wellington en Dunedin. En de restaurants zijn hier goed. Dus dat is ook al geregeld. Je ontmoet de Maori in Rotorua. Je krijgt een Maori maaltijd. We zijn in het Abel Tasman Nationaal Park en zien fjorden in de Doubtful Sound. En meer, want we doen heel Nieuw-Zeeland!

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Au Pair, High School en Work en Travel

> Bekijk single reis vanaf € 600

Au Pair, High School en Work en Travel5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Je kunt nu Nieuw-Zeeland ontdekken en er gaan werken. Backpack droom! Of een tijdje op de boerderij werken of in de horeca. Au Pair zijn is top. Leren, kinderen verzorgen en geld verdienen!

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Australië
> Single reizen Fiji Eilanden
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Nieuw-Zeeland

Hoofdstad: > Wellington
Inwoners: ca. 4 miljoen
Taal: Engels, Maori
Valuta: Nieuw Zeelandse Dollar > Wisselkoers
Tijdsverschil: +12 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Nieuw-Zeeland op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kan.
Kan.

Nieuw-Zeeland is alsof je in een hele andere wereld stapt. Hele mooie natuur, mooie excursies. Samen met een leuke groep singles en een top reisleider, Derik. Een single reis om alleen maar te genieten.

Kan.
Kan.

Nieuw-Zeeland is alsof je in een hele andere wereld stapt. Hele mooie natuur, mooie excursies. Samen met een leuke groep singles en een top reisleider, Derik. Een single reis om alleen maar te genieten.

S.
S.

De singlereis door Nieuw Zeeland van Sawadee is prachtig en kan deze reis zeker aanbevelen. Hotels zijn schoon en gezellig. Er waren ook nogal luxe hotels bij, hoeft van mij niet. De leeftijd van de groep was wat aan de hoge kant. Kan ook komen omdat de reis prijzig is. Het waren geen backpackers. Onze leisleider Ton maakte de reis mede tot een groot succes.