Slovenië Single Reizen. Veel te doen en verrassend.

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles naar het nog onbekende Slovenië. Maar ook hier komen steeds meer toeristen. Dat komt ook zeker door het leuke toeristen centrum Bled. Met vriendelijke mensen, lage prijzen, mooi weer en veel buitensport.

Bekijk ook:
> Single reizen Oostenrijk
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Italië
> Single reizen Hongarije

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Single Reizen Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 449

Single reizen naar SlovenieEstivant biedt het grootste aanbod in Nederland van vakanties voor singles en alleenreizenden. De singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroepen van 25 tot 69 jaar. Bij Estivant is de M/V verhouding in balans.

Het land heeft een prachtige natuur. Veel cultuur en volop ontspanning. Bled is één en al toerisme en waar veel te doen is. We gaan raften, fietsen, kanoën en klettersteigen. Slovenië wordt populair!

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Reis Noord-Italië en Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 829

Singlereis SloveniëKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Je gaat op bus vakantie naar Italië en Slovenië. Een echte singlereis. We gaan Grado, Venetië, Lipica, Koper en Padua bezoeken. We verblijven in een **** hotel aan de Adriatische Zee. Ontbijt en diner is in de prijs.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 799

Jongeren en single reizen naar SloveniëSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 16-17, 18-22 en 23+ jaar. Je maakt vooraf kennis met je reisgenoten. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Samen met leeftijdgenoten gaan we raften, bellyak, canyoning en paintball. Natuurlijk gaan we ook de bergen in om prachtige wandelingen te maken. We verblijven op de camping of hostel. Onze reisleider spreekt Nederlands. En we hebben een eigen bus.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Slovenië en Kroatië

> Bekijk single reis vanaf € 1599

Singlereis SloveniëSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Wij maken een rondreis door de Balkan, de route is Bled, Ljubljana, Portoroz, Krk en Zagreb.

Het (nog) onbekende Slovenië met dorpjes en kastelen kent veel afwisseling. Bergen, bossen, meren, zoals van Bled. Kroatië met haar mooie en lange kust en het Plitvice Nationaal Park maken van de reis een TOPPER!

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Wandelvakantie Singles in Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 457

Wandelvakantie Singles SloveniëSingle reizen van Aktiva Tours zijn alleen voor singles en alleengaanden. Je kunt kiezen uit Wandel- en Fietsvakanties. De single reizen, ingedeeld naar moeilijkheidsgraad, gaan naar landen in Europa en naar Marokko. De reizen zijn populair en betaalbaar!

We gaan eerst naar de Steiner Alpen. Ons boerderij hotel ligt bij Robanov Kot met bergen met leuke plaatsjes als Solcava en Luca. Daarna gaan we naar Kozjanski Park. We brengen ook een bezoek aan Ljubljana.

van R:
Slovenië is een heel mooi land. Ik had nooit die leuke locaties gevonden als we niet deze reis hadden geboekt. Goedkoop en absolute aanrader!!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Oostenrijk
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Italië
> Single reizen Hongarije


Informatie over Slovenië

Hoofdstad: > Ljubljana
Inwoners: ca. 2 miljoen
Taal: Sloveens
Valuta: Euro
Tijdsverschil: geen
> Klimaat Slovenië
> Bezienswaardigheden Slovenië
> Slovenië voor beginners


Slovenië op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties