Slovenië Single Reizen. Veel te doen en heel verrassend.

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles naar het nog onbekende Slovenië. Maar ook hier komen steeds meer toeristen. Dat komt ook zeker door het leuke toeristen centrum Bled. Met vriendelijke mensen, lage prijzen, mooi weer en veel buitensport.

Bekijk ook:
> Single reizen Oostenrijk
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Italië
> Single reizen Hongarije

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Single Reizen Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 690

Single Reizen SloveniëEstivant biedt het grootste aanbod in Nederland van vakanties voor singles en alleenreizenden. De singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroepen van 25 tot 69 jaar. Bij Estivant is de M/V verhouding in balans.

Het land heeft een prachtige natuur. Veel cultuur en volop ontspanning. Bled is één en al toerisme en waar veel te doen is. We gaan raften, fietsen, kanoën en klettersteigen. Slovenië wordt populair!

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Slovenië en Kroatië

> Bekijk single reis vanaf € 2109

Single Rondreizen Slovenië en KroatiëShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en alle leeftijden. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Wij maken een rondreis door de Balkan, de route is Bled, Ljubljana, Portoroz, Krk en Zagreb.

Het (nog) onbekende Slovenië met dorpjes en kastelen kent veel afwisseling. Bergen, bossen, meren, zoals van Bled. Kroatië met haar mooie en lange kust en het Plitvice Nationaal Park maken van de reis een TOPPER!

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Groepsrondreis door Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 1799

Single rondreis door SloveniëSawadee biedt groepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Zij hebben ook groepsreizen waarbij singles zich aansluiten. Voor de leeftijdsgroep 22 tot 35 jaar zijn er ook unieke reizen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Voor avontuur en nieuwe vrienden is Sawadee de plek voor jou!

Extra leuk deze rondreis. We gaan met elkaar wandelen, fietsen en het water op. We wandelen in de Julische Alpen. We bezoeken Bohinj, in het Triglav Nationaal Park. We stunten op de Bovec rivier. Bij de zee gaan we per fiets verder. We verblijven in heerlijke accommodaties.

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Single Wandelvakanties Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 1595

slovenie singlereizenSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland en Europa.

Wat is Slovenië mooi! We beginnen in het oude Ljubljana en gaan daarna naar Soča, ook weer mooi! Wij gaan volop proeven van de Sloveense keuken en haar wijnen.

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Puur & Kuur Single-Friendly Wellness Reizen naar Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 269

Wellness vakantie voor singles in SloveniëSingle Friendly reizen van Puur & Kuur zijn bekend. 70% boekt als single of alleengaande. Tijd voor jezelf en jouw kuur. Bestemmingen zijn Nederland (5 oorden!} Portugal, Madeira, Italië, Marokko, Turkije, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk. Costa Rica. India, Thailand, Indonesië en Sri Lanka.

Deze single-friendly wellness reis gaat naar het 5* wellness hotel Atlantida Boutique in Rogaška Slatina in Slovenië. Dit luxe boetiekhotel biedt mineraalwater met een hoog magnesiumgehalte. Een uitkomst bij veel gezondheidsproblemen.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar voormalig Joegoslavië (Slovenië)

> Bekijk single reis vanaf € 3795

slovenie singlereizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en rustige reizen.

Slovenië is een klein en ongerept land met veel bergen. Veel woeste natuur met rivieren en meren. Bij het Meer van Bled bezoeken we per boot de Hemelvaartkerk.

Door Ljubljana stroomt een rivier met veel terrassen. Boven de stad ligt een kasteel, bereikbaar per spoor. Dit is even de sfeer!!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Oostenrijk
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Italië
> Single reizen Hongarije


Informatie over Slovenië

Hoofdstad: > Ljubljana
Inwoners: ca. 2 miljoen
Taal: Sloveens
Valuta: Euro
Tijdsverschil: geen
> Klimaat Slovenië
> Bezienswaardigheden Slovenië
> Slovenië voor beginners


Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments