Slovenië Single Reizen. Veel te doen en heel verrassend.

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles naar het nog onbekende Slovenië. Maar ook hier komen steeds meer toeristen. Dat komt ook zeker door het leuke toeristen centrum Bled. Met vriendelijke mensen, lage prijzen, mooi weer en veel buitensport.

Bekijk ook:
> Single reizen Oostenrijk
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Italië
> Single reizen Hongarije

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Single Reizen Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 389

Single Reizen SloveniëEstivant biedt het grootste aanbod in Nederland van vakanties voor singles en alleenreizenden. De singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroepen van 25 tot 69 jaar. Bij Estivant is de M/V verhouding in balans.

Het land heeft een prachtige natuur. Veel cultuur en volop ontspanning. Bled is één en al toerisme en waar veel te doen is. We gaan raften, fietsen, kanoën en klettersteigen. Slovenië wordt populair!

Meer over deze single reis


Tui singles logo

TUI Single Reis Noord-Italië en Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 929

Single Reis Noord-Italië en SloveniëTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Je gaat op bus vakantie naar Italië en Slovenië. Een echte singlereis. We gaan Grado, Venetië, Lipica, Koper en Padua bezoeken. We verblijven in een **** hotel aan de Adriatische Zee. Ontbijt en diner is in de prijs.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 899

Actieve Singlereizen naar SloveniëSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 16-17, 18-22 en 23+ jaar. Je maakt vooraf kennis met je reisgenoten. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Samen met leeftijdgenoten gaan we raften, bellyak, canyoning en paintball. Natuurlijk gaan we ook de bergen in om prachtige wandelingen te maken. We verblijven op de camping of hostel. Onze reisleider spreekt Nederlands. En we hebben een eigen bus.

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Single Wandelvakanties Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 1125

slovenie singlereizenSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland, Europa en Afrika. Special: culinaire reizen voor singles!

Wat is Slovenië mooi! We beginnen in het oude Ljubljana en gaan daarna naar Soča, ook weer mooi! Wij gaan volop proeven van de Sloveense keuken en haar wijnen.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Slovenië en Kroatië

> Bekijk single reis vanaf € 1599

Single Rondreizen Slovenië en KroatiëShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en alle leeftijden. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Wij maken een rondreis door de Balkan, de route is Bled, Ljubljana, Portoroz, Krk en Zagreb.

Het (nog) onbekende Slovenië met dorpjes en kastelen kent veel afwisseling. Bergen, bossen, meren, zoals van Bled. Kroatië met haar mooie en lange kust en het Plitvice Nationaal Park maken van de reis een TOPPER!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar Slovenië

> Bekijk single reis vanaf € 2995

slovenie singlereizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Slovenië is een klein en ongerept land met veel bergen. Veel woeste natuur met rivieren en meren. Bij het Meer van Bled bezoeken we per boot de Hemelvaartkerk.

Door Ljubljana stroomt een rivier met veel terrassen. Boven de stad ligt een kasteel, bereikbaar per spoor. Dit is even de sfeer!!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Oostenrijk
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Italië
> Single reizen Hongarije


Informatie over Slovenië

Hoofdstad: > Ljubljana
Inwoners: ca. 2 miljoen
Taal: Sloveens
Valuta: Euro
Tijdsverschil: geen
> Klimaat Slovenië
> Bezienswaardigheden Slovenië
> Slovenië voor beginners


Slovenië op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments