Single Vakantie in Nederland. Fijne vakanties dichtbij!

Single Reizen Online

Single groepsreizen en actieve single vakantie in Nederland voor alleenstaande en alleen gaande. Fietsen vanuit Groningen of Brabant, wandelen in Loonse- en Drunense Duinen. Single groepsreizen naar Limburg. Samen koken en eten en meer! Uitwaaien op Ameland. Veel betaalbare single vakanties op leuke locaties in Nederland.

De meest populaire single vakantie bestemmingen in Nederland voor 2022 zijn (op basis gemeten belangstelling):
> Single wandelvakanties in Valkenburg
> Single wandelvakanties in Brabant
> Single Yoga weekend in Domburg
> Single weekend in Vechtdal en Heuvelrijk in Groesbeek

Bekijk ook:
> Single reizen België
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Bonaire
> Single weekend weg
> Actieve vakantie singles, wandelen, fietsen en zeilen
> Goedkope single reizen
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2022 voor Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Veel Single Vakanties in Nederland

> Bekijk single reis vanaf € 329

Single vakantie in NederlandEstivant is specialist in groepsvakanties voor singles en alleengaanden. Voor Single Reizen Online de populairste en hooggewaardeerde (9,0) Single Touroperator. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd van 25-39 tot 49-69 jaar. Estivant zorgt voor gelijke man/vrouw verhouding.

We gaan samen met andere singles wandelen in het heerlijke Limburg, genieten van herfstkleuren in Drenthe, wandelen over de Veluwe en varen en genieten op Terschelling. En dit allemaal Corona Proof !

Meer over deze single reis


Tui singles logo

TUI Single Vakantie in Nederland

> Bekijk single reis vanaf € 199

Single vakantie met YogaTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Speciaal voor singles volop actieve vakanties als een wandelweekend in Valkenburg, Brabant, de beroemde Weerribben, de Veluwe en Loonse- en Drunense Duinen. Single fietsvakantie in Brabant.

Bijzonder zijn het single yogaweekend in Loonse- en Drunense Duinen en nog een in de Brabantse Kempen.

Wil je zeilen? TUI heeft een singlereis Zeilen naar de Wadden.

TUI biedt mooie en betaalbare single groepsreizen in Nederland.

> Het wandelweekend voor singles in Loonse- en Drunense Duinen is uitverkozen tot het meest populaire uitje!

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Single Reizen Nederland met Vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 379

Single vakantie VillaVibes voor hoger opgeleide singles. Leeftijdsgroepen van 25-39 tot 40-59 jaar. Man/vrouw gelijk. Zon bestemmingen Cyprus, Rhodos, Kos en Ibiza. All-in weekenden Nederland en België. Tennis, zeilen en fietsen. Vertrekgarantie. Let op: snel vol!

All-inclusive mini single vakantie met veel activiteiten in het Vechtdal in Overijssel. We gaan mountainbiken, speuren en samen koken. Een tweede bestemming is Villa Heuvelrijk in Groesbeek. Hier vind je een prima bed en eigen grote badkamer.

Uitwaaien op de Wadden? Kom naar onze VillaVibes Texel-Experience. Samen met andere Vibers verblijf je 5 dagen in Nieuw Leven.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Single vakantie voor hoger opgeleiden op Ameland en op de Veluwe

> Bekijk single reis vanaf € 299

AmelandCrusj, Meeting Friends, single reizen voor HBO(+). Singlereizen naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen van 20 tot 85 jaar. Man/vrouw verhouding in balans. Iedere groep krijgt een Facebookpagina en Whats App. Bestemmingen Europa en ver weg. Singlereizen van Crusj zijn heel betaalbaar en let op: snel volgeboekt!!

Heerlijk met elkaar relaxen op Ameland. 5 dagen single midweek op dit schitterend eiland. We gaan naar Hotel Nes, tussen Nes en strand. Ideaal om het eiland te verkennen. We hebben al veel activiteiten voor je gepland. Je kunt ook kiezen voor een weekend.

Op de Veluwe ontvangen we je in een luxe groepsvilla op recreatiepark de Boshoek.

Meer over deze single reis


oad logo

Single Wandelvakantie in de Achterhoek

> Bekijk single reis vanaf € 199

single vakantie nederlandOok de bekende Oad biedt nu busreizen voor alleengaanden! Je verblijft in een 1-pers. kamer zonder toeslag. Stelletjes mogen niet boeken. Bestemmingen van Duitsland, Nederland tot Italië toe. Single vakanties in ongedwongen sfeer!

Deze goedkope single reis gaat naar de Achterhoek in het Montferland. Een heerlijke wandelvakantie samen met onze gids. We bezoeken het mooie kasteel in ‘s-Heerenberg met prachtige uitzichten. Hettenheuvel, Hulzenberg, Bergherbos en kasteel Huis Bergh doen wij aan.

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Singles Dagwandelingen, Wandelvakanties, Fietsvakanties en Culinaire Trip

> Bekijk single reis vanaf € 35

singlevakantie nederlandSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland, Europa en Afrika. Special: culinaire reizen voor singles!

Speciaal voor singles en alleengaanden zijn er hele leuke dagwandelingen. Ga je een dagjes mee naar t’Gooi, Kennemerland, Utrechtse Heuvelrug, Amsterdamse Waterleidingduinen en Duin en Kruidberg.
> Bekijk single reis vanaf € 35

Single wandelvakanties in Nederland. Wandelen in het Aachener Land, Drenthe, Zuid-Limburg en de Voerstreek.
> Bekijk single reis vanaf € 390

Single fietsvakantie in West-Friesland.
> Bekijk single reis vanaf € 449

Culinaire single reis naar Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem en nog een naar Texel.
> Bekijk single reis vanaf € 395

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Puur & Kuur Single-Friendly Wellness Reizen in Nederland

> Bekijk single reis vanaf € 138

Yoga single weekendPuur & Kuur is dé wellness touroperator. Zij bieden singlevriendelijke wellness reizen aan in Nederland, Europa en Azië.

Het Yoga weekend in Domburg is uitverkozen tot de 3e plaats van meest populaire uitje van 2022!

Yoga weekend met Monique in Domburg
> Bekijk single reis vanaf € 375 Let op: Snel VOL!

Naar Landgoed de Wilmersberg in De Lutte (Twente).
> Bekijk single reis vanaf € 429

Het Boshotel Vlodrop in Vlodrop.
> Bekijk single reis vanaf € 138

En naar het singlevriendelijk Hotel De Zeeuwse Stromen in Renesse.
> Bekijk single reis vanaf € 328

Een Yoga Weekend is erg leuk om met vriendinnen te doen.
Meer over > Vriendinnendag Organiseren

Meer over deze single reis


Fietsrelax logo

Hotel- en Kampeerfietsvakanties in Nederland

> Bekijk single reis vanaf € 100

Fietsvakantie in NederlandIdeaal voor singles, onbezorgd een fietstocht maken. Dat regelt Fietsrelax van Fietsvakantiewinkel.nl. Je bagage vervoeren zij. Hotelfietsvakanties naar fietsvriendelijke hotels en kampeerfietsvakanties naar campings waar je tent klaar staat. Bestemmingen Nederland en haast alle landen in Europa. Fietstochten op ieders niveau.

Wil je fijn fietsen in Nederland en mooie routes volgen. Wij hebben een enorm aanbod fietsvakanties in Nederland. Rondje IJsselmeer, Drenthe, Valkenburg enz Trektochten naar meerdere hotels en vanuit één hotel. Bagage, hotel, bed, alles staat klaar!

Meer over deze single reis


sailing2gether logo

Jouw Single Zeilvakantie op Wadden en IJsselmeer

> Bekijk single reis vanaf € 265

Zeilvakantie op Wadden en IJsselmeerSailing2gether biedt korte en langere zeilvakanties speciaal voor singles en alleengaanden.

Heerlijk om een weekend of week met andere singles eropuit te trekken. Avontuur tussen zeehonden. Spannend om elkaar te ontmoeten bij het inschepen op zo’n mooi traditioneel zeilschip.

Je krijgt de vaarkaarten te zien om samen de zeilroute te bepalen. Waar de wind ons brengt en welke leuke haventjes we kunnen aandoen.

Samen onthaasten op een oud zeilschip is er iets mooiers?

Meer over deze single reis


Pin High logo

Single Golfvakantie Westcord Hotel De Veluwe – Golf Clinic

> Bekijk single reis vanaf € 229

Single vakantie GolfGolfvakantie specialist Pin High biedt reizen speciaal voor singles en alleengaanden. Alleenreizenden Toernooien. Single Clinics. Ook groepsreizen. Geen of geringe kamer toeslag. Bestemmingen in Nederland en heel Europa. Golfreizen van Pin High zijn betaalbaar!

Tijdens jouw single golfvakantie in Westcord Hotel De Veluwe volg je een golf clinic en leer je in 9 stappen volgens het PGA Holland en NGF lesmethode zelf te bepalen hoe je jouw golf ontwikkelt.

Meer over deze single reis


goedideereizen tui logo

Christelijke Reizen met Gelijkgestemden in Nederland

> Bekijk single reis vanaf € 251

christelijke single vakantieChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen (onderdeel van TUI) biedt Bijbelse reizen, busreizen, riviercruises en vliegreizen. Singles en alleengaanden weten dat ze welkom zijn. Goed Idee Reizen voor vakanties in eigen sfeer.

De Nederland reizen in eigen sfeer gaan met de auto. De eerst reis gaat naar de mooie Achterhoek met een rijke historie. We gaan wandelen en fietsen.
> Bekijk single reis vanaf € 251

De tweede reis gaat naar Vlieland. Altijd een TOP bestemming!
> Bekijk single reis vanaf € 571

Meer over deze single reis


Amorgos logo

Zeilavontuur op de Wadden

> Bekijk single reis vanaf € 895

Zeilvakantie singlesAmorgos uit Muiderzand, Almere verzorgt lessen CWO-kajuitzeilen. De zeiljachten zijn van het type Bavaria 30 tot 40 Cruiser.

De Waddenzee doorkuizen is avontuur. Met mede enthousiaste zeilers de zee verkennen. We zeilen op de dag en het getij brengt ons verder. Ervaring is wel gewenst.

Meer over deze single reis


Amorgos logo

Leren Zeilen in een Kajuitzeiljacht in Nederland

> Bekijk single reis vanaf € 75

Weekend leren zeilenAmorgos uit Muiderzand, Almere verzorgt lessen CWO-kajuitzeilen. De zeiljachten zijn van het type Bavaria 30 tot 40 Cruiser.

Tijdens de zeillessen sta jij en het plezier in varen voorop. De zeilopleiding is op alle niveaus. Je kunt prima individueel en dus als single of alleengaande aan een zeilcursus deelnemen. Onze zeilcursus houden wij in Almere.

Wil je iets meer weten dan is de cursus Kennismaking met Zeilen iets voor jou. Een halve dag inclusief lunch voor een introductie in kajuit zeilen (ook leuk als cadeau!)

Meer over deze single reis


Voordeeluitjes logo

Voordeeluitjes.nl met Korte Single Vakanties in Nederland

> Bekijk single reis vanaf € 37

Voordeeluitjes in NederlandSingles let op! Weekend Weg met veel korting! Voordeeluitjes met speciale single reizen. Kamers zonder eenpersoons toeslag. Airmiles kun je inwisselen!

Veel mooie hotels in Nederland, België en Duitsland. Ook een special voor fiets- en wandelvakanties.

Een paar voorbeelden: 3-daags Diner arrangement Hotel Meyer in Bergen aan Zee voor € 74 (41% korting). 2-daags Jubileum arrangement Hotel ’t Wapen van Ootmarsum voor € 69,50 (22% korting).

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen België
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Bonaire
> Single weekend weg
> Actieve vakantie singles, wandelen, fietsen en zeilen
> Goedkope single reizen
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2022 voor Single Reizen

Nog wat leesstof:
> Alleen op vakantie
> Single 30 plus
> Mijn vakantie Curaçao. Wat een heerlijke ervaring was dat.


Meer over vakantie in Nederland

> Schoolvakanties 2022
> Weersverwachting
> VVV voor Nederland
> Toeristische informatie


Nederland op Google Maps


Single Reizen Online

[comment-form]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Josje
Josje

Vorige week heb ik het yoga weekend in de drunense duinen gedaan. Yoga was nieuw, nooit iets mee gedaan. Aan iedereen, dus ook voor Henk, ga het eens proberen.

Annelies
Annelies

Vorig jaar heb ik meegedaan met het single wandelweekend van Kras in Valkenburg. De wandelroutes waren erg mooi. De laatste dag deden we een andere tocht dan was gepland. Deze route zou mooier zijn. Toch attent dat ze er zo mee bezig zijn. Mijn kamer was groot en alles zag er netjes uit. Daar let ik steeds op. Want een hotel moet wel schoon zijn. Het personeel was heel vriendelijk en ook behulpzaam. Het ontbijt was eenvoudig, maar dat vind ik prima. Hoeft niet zo uitgebreid te zijn. Dat was ook zo met de diner. Voorgerecht was soep en het… Read more »

A.
A.

Wij, mijn vriendin en ik hebben de wandeltocht van Kras gedaan. 3 dagen in Brabant. En dan is Nederland op haar mooist! Onze reisleidster Dorine deed het voortreffelijk. Fijn om zo met een hoop singles te wandelen. Het hotel was gezellig en de keuken meer dan prima. Bedankt voor dit weekend!!

Jan
Jan

Ik heb de drietalen wandeltocht van Aktiva Tours gedaan. Dit is de reis voor singles. Ik ga de tocht een beetje omschrijven. Vond het zo leuk. De wandelreis gaat door de Voerstreek, die wij ook van Vincent van Gogh kennen. Maar dan in een sombere toon met al die mijnen en ellende van de werkers daar. Als je er bent zie je een hele mooie streek. Het lijkt op onze Mergelland met allemaal weggetjes waar het goed wandelen is Leuk ook al die kapelletjes. Je bent dan echt in het buitenland. En ze spreken er Frans en dat zo dicht… Read more »

Hans
Hans

De wandelvakantie in Brabant van Kras was reuze gezellig. En de wandelingen waren mooi, goed uitgezet. Leuk met elkaar gehad. Doe het zeker nog een keer.

Kristof
Kristof

Wat hebben jullie allemaal gedaan? en is het aan te raden voor beginners

Joh.
Joh.

Hele fijne single zeil reis gehad met Singlesun. De sfeer was goed en je werd gerespecteerd. De kamers op de boot waren knus en schoon. Alles klopte en we hebben een fantastische tijd gehad.