Sri Lanka Single Reizen. Bijzonder eiland met rijke cultuur.

Single Reizen Online

Sri Lanka is een eiland nabij India. Een land met religieuze tradities en tempels met boeddha beelden. Een dierenwereld met luipaarden en olifanten. Dit land verken je actief. Sri Lanka is bijzonder!

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen India
> Single reizen Japan,
> Single reizen Azië
> Boeiend: Ayurveda reizen
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2024 voor Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar Sri Lanka

> Bekijk single reis vanaf € 1723

Singlereizen naar Sri LankaTUI Single Reizen biedt groepsreizen voor alle leeftijden en voor singles en alleengaanden. Het aanbod is erg divers: van rondreizen en strandvakanties tot sportreizen. Bestemmingen zijn binnen en buiten Europa. Ontmoet nieuwe mensen!

Ga je mee naar Sri Lanka? Zie het koloniale verleden in oude steden en ontdek wat Boeddha voor de bevolking betekent. Tempels met bloemoffers. Theeplantages voor een kopje thee uit Sri Lanka. Kokospalmen, vissersdorpjes, olifanten Sri Lanka is uniek. Onze reisleiding spreekt Nederlands.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreis Sri Lanka

> Bekijk single reis vanaf € 2595

Avontuurlijke Rondreis Sri LankaDjoser is bekend om haar actieve vakanties. Avontuurlijke tochten in haast ieder continent. De reizen zijn erg populair bij singles en alleengaanden.

De rondreis gaat naar Anuradhapura en Polonnaruwa. Plantages bij Nuwara en Galle. Je geniet van het schitterende landschap met hooglanden en lange stranden. Je ziet dieren als luipaarden en olifanten. Tempels met boeddha beelden.

Bijzonder is de rondreis naar Sri Lanka en de Malediven. Bergen, theeplantages en boeddhistische tempels krijg je volop te zien. En dan het paradijs Malediven om te genieten.

Er is ook een fietsvakantie op Sri Lanka.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Sri Lanka

> Bekijk single reis vanaf € 1563

Single Rondreizen Sri LankaShoestring Singlereizen biedt avontuurlijke reizen voor singles van 18-45 en 25-35 jaar, en een groep voor alle leeftijden. Stelletjes mogen niet boeken. Ontdek bestemmingen in Europa en wereldwijd. Stap in de reis van je leven met gelijkgestemden!

Een avontuurlijke single groepsreis Sri Lanka On a Shoestring. Dit is een singlereis van 2 weken om het land goed te verkennen. Een 2e reis leid je langs plantages, ga je slapen in een bush camp en doe je een jeepsafari.

En dan zijn er nog 2 mooie single rondreizen te boeken. Wie gaat ermee?

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen naar Sri Lanka

> Bekijk single reis vanaf € 1999

Singlereis naar Sri Lanka met eigen bus en we nemen ook de treinGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

We gaan al het interessante van Sri Lanka bezoeken. De bijzondere cultuur en ook de natuur, vegetatie en fauna, een waar paradijs. We gaan ook fietsen, hebben onze bus en gaan ook een keer met de trein. En we beëindigen onze vakantie op het strand.

Een tweede singlereis naar Sri Lanka is nog completer.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Sri Lanka

> Bekijk single reis vanaf € 1917

Groepsreizen Sri LankaKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en rustige reizen.

Ga je mee naar Sri Lanka? Je vindt daar meerdere godsdiensten. Dus ook veel verschillende godshuizen. Van kerken tot moskeeën. De natuur met wildparken, rijstvelden en theeplantages. En prachtige stranden.

We gaan ook fietsen, wandelen, raften en snorkelen. En maken een safari tocht per jeep.

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Single-Friendly Wellness Reizen naar dit eiland

> Bekijk single reis vanaf € 855

Single-Friendly Wellness Reizen naar Sri LankaSingle Friendly reizen van Puur & Kuur zijn bekend. 70% boekt als single of alleengaande. Tijd voor jezelf en jouw kuur. Bestemmingen zijn Nederland (5 oorden!} Portugal, Madeira, Italië, Marokko, Turkije, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk. Costa Rica. India, Thailand, Indonesië en Sri Lanka.

Heel geschikt voor soloreiziger is Heritance Ayurveda Maha Gedara in Beruwela, Colombo. In alle rust ayurveda therapie ondergaan.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten

> Bekijk single reis vanaf € 1095

Vrijwilligerswerk Projecten in Sri Lanka5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Je kunt meedoen met veel projecten. Onderwijsprojecten, medische projecten, Body and Mind, de Kandy, schildpadden en nog tal van nuttige en leerzame projecten. In groepsverband en individueel.

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen India
> Single reizen Japan,
> Single reizen Azië
> Boeiend: Ayurveda reizen
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2024 voor Single Reizen


Extra informatie

Hoofdstad: > Sri Jayewardenapura Kotte
Inwoners: ca. 20 miljoen
Taal: Singalees, Tamil
Valuta: Sri Lankaanse roepie > Wisselkoers
Tijdsverschil: +3,5/+4,5 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
An.
An.

De single reis van Sawadee was erg mooi. De afwisseling tussen het culturele en natuurlijke was goed in evenwicht. Bijzondere landschappen met veel afwisseling. De reisdagen waren niet te lang. Het actieve deel met wandelen en fietsen. Reisdagen werden gecombineerd met bezienswaardigheden. Vriendelijke bevolking , goed eten en leuke reisleiding.

Wilma
Wilma

Dit is mijn eerste single reis met Kras! Ik ben er wel wat zenuwachtig over geweest. Mark was een fijne reisleider, war je veel om kon lachen. We hadden een nieuwe bus, zo leek het wel. De chauffeur Sisiranum deed erg zijn best. Zij maakten de reis tot een groot succes. De bevolking is vriendelijk, prachtige natuur. We waren met 21 singles en sommigen alleengaanden en we hebben het heel leuk met elkaar gehad.