Sri Lanka Single Reizen naar bijzonder eiland bij India

Single Reizen Online

Sri Lanka is één van de meest populaire verre bestemming voor 2019 voor singles (3e plaats). Verre reizen voor singles naar Sri Lanka. Dit land doen we door het te voelen en daar actief te ondernemen. Bijzondere eiland met boeddhistische cultuur.

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen India
> Single reizen Japan,
> Single reizen Azië
> Boeiend: Ayurveda reizen
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2020 voor Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreis Sri Lanka

> Bekijk single reis vanaf € 1795

Avontuurlijke Rondreis Sri LankaDjoser is bekend om haar actieve vakanties. Avontuurlijke tochten in haast ieder continent. De reizen zijn erg populair bij singles en alleengaanden.

De rondreis gaat naar Anuradhapura en Polonnaruwa. Plantages bij Nuwara en Galle. Je geniet van het schitterende landschap met hooglanden en lange stranden. Je ziet dieren als luipaarden en olifanten. Tempels met boeddha beelden.

Bijzonder is de rondreis naar Sri Lanka en de Malediven. Bergen, theeplantages en boeddhistische tempels krijg je volop te zien. En dan het paradijs Malediven om te genieten.

Er is ook een fietsvakantie op Sri Lanka.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Sri Lanka

> Bekijk single reis vanaf € 2259

Actieve Singlereizen naar Sri LankaSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 16-17, 18-22 en 23+ jaar. Je maakt vooraf kennis met je reisgenoten. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

We gaan met deze single groepsreis het land door en door verkennen. We bezoeken tempels, oude steden, bossen en plantages. We hebben veel
activiteiten
.

We voelen de cultuur en ruiken de kookkunsten. En we gaan ook zelf koken. De Anuradhapura, gouden tempel van Dambulla en Sigirya Lion Rock ga je zien.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Sri Lanka

> Bekijk single reis vanaf € 1574

Single Rondreizen Sri LankaShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Een avontuurlijke single groepsreis Sri Lanka On a Shoestring. Dit is een singlereis van 2 weken om het land goed te verkennen. Een 2e reis leid je langs plantages, ga je slapen in een bush camp en doe je een jeepsafari.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reis naar Sri-Lanka

> Bekijk single reis vanaf € 2049

Single Reis naar Sri-LankaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

We gaan op avontuur! De rondreis door Sri Lanka toont je de bekende punten, maar ook de minder toeristische delen. Het is zeker ook een natuurreis. We zien bijzondere landschappen en dieren. Fietsend gaan we door door oude dorpjes. Met onze eigen bus en met een treinkaartje vervolgen wij het avontuur om op het strand van de Indische Oceaan te eindigen.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 1599

ANWB Single GroepsreizenFOX ANWB biedt comfortabel single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. Samen het land verkennen is de formule van FOX Singlereizen.

FOX biedt een compleet scala aan single reizen naar Azië. Voor Sri Lanka of in oude woorden Ceylon, kun je op bootsafari en BBQ’en in het oerwoud …

Met de vriendelijkheid van de mensen en de overweldigende natuur zal deze singlereis je lang bijblijven. En … we eindigen op het strand!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Sri Lanka

> Bekijk single reis vanaf € 1619

Groepsreizen Sri LankaKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Ga je mee naar Sri Lanka? Je vindt daar meerdere godsdiensten. Dus ook veel verschillende godshuizen. Van kerken tot moskeeën. De natuur met wildparken, rijstvelden en theeplantages. En prachtige stranden.

We gaan ook fietsen, wandelen, raften en snorkelen. En maken een safari tocht per jeep.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten in Sri Lanka

> Bekijk single reis vanaf € 920

Vrijwilligerswerk Projecten in Sri Lanka5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Je kunt meedoen met veel projecten. Onderwijsprojecten, medische projecten, Body and mind, de Kandy, schildpadden en nog tal van nuttige en leerzame projecten. In groepsverband en individueel.

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Single-Friendly Wellness Reizen naar Sri Lanka

> Bekijk single reis vanaf € 834

Single-Friendly Wellness Reizen naar Sri LankaSinglevriendelijke Wellness Oorden. Je hebt tijd voor jezelf, tijd voor jouw kuur en tijd voor ontspanning. Bestemmingen zijn Nederland, Portugal, Italië, Spanje, Griekenland, Engeland, Oostenrijk, Turkije, Marokko, India, Thailand, Bali en Sri Lanka.

Heel geschikt voor soloreiziger is Heritance Ayurveda Maha Gedara in Beruwela, Colombo. In alle rust ayurveda therapie ondergaan.

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen India
> Single reizen Japan,
> Single reizen Azië
> Boeiend: Ayurveda reizen
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2020 voor Single Reizen


Informatie over Sri Lanka

Hoofdstad: > Sri Jayewardenapura Kotte
Inwoners: ca. 20 miljoen
Taal: Singalees, Tamil
Valuta: Sri Lankaanse roepie > Wisselkoers
Tijdsverschil: +3,5/+4,5 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Sri Lanka op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
An.
An.

De single reis van Sawadee was erg mooi. De afwisseling tussen het culturele en natuurlijke was goed in evenwicht. Bijzondere landschappen met veel afwisseling. De reisdagen waren niet te lang. Het actieve deel met wandelen en fietsen. Reisdagen werden gecombineerd met bezienswaardigheden. Vriendelijke bevolking , goed eten en leuke reisleiding.

Wilma
Wilma

Dit is mijn eerste single reis met Kras! Ik ben er wel wat zenuwachtig over geweest. Mark was een fijne reisleider, war je veel om kon lachen. We hadden een nieuwe bus, zo leek het wel. De chauffeur Sisiranum deed erg zijn best. Zij maakten de reis tot een groot succes. De bevolking is vriendelijk, prachtige natuur. We waren met 21 singles en sommigen alleengaanden en we hebben het heel leuk met elkaar gehad.