Single Reizen IJsland naar een spectaculair eiland

Single Reizen Online

Single Reizen IJsland. Land van uitgestrekte landschappen, vulkanen, lavavelden, geisers en gletsjers. Land van het hippe Reykjavik, de trollen en elfen. Avontuur in een spectaculaire natuur.

Bekijk ook:
> Single reizen Noorwegen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Mambo Reizen naar IJsland

> Bekijk single reis vanaf € 1471

Singles IJslandMambo is een eigenzinnige organisatie in de reiswereld. Mambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Ook zijn er reizen alleen voor singles. Bestemmingen Europa en veel verre landen.

IJsland is populair. Velen willen graag een keer naar dit eiland vol mystiek. Vulkanen, geisers, watervallen en gletsjers zijn ingrediënten voor een avontuurlijke rondreis met leeftijdsgenoten, We gaan hiking, ijsklimmen en walvissen bekijken. Daarna in hot tubs relaxen.

Mambo biedt ook een weekend naar IJsland. Populaire bestemming om even mee te nemen.


Djoser logo

Djoser Rondreis en Wandelvakantie

> Bekijk single reis vanaf € 1795

IJsland populair onder singlesDjoser is bekend om haar actieve vakanties. Avontuurlijke tochten in haast ieder continent. Ook hier geldt dat de reizen niet single specifiek maar wel populair zijn bij singles en alleengaanden.

Je bezoekt Reykjavik, de Blue Lagoon en Geysir. Ook IJsland als je van rust houdt en biedt veel ruimte en spectaculaire landschappen.

Met de wandelvakantie wandel en kampeer je.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 1748

Gouden driehoek en het bergenmeer JökulsárlónSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Avontuurlijke single reis met zefs twee maal overnachten op een bijzondere plek aan de zuidkust. We bezoek de Gouden driehoek en het bergenmeer Jökulsárlón.

Special: Winterreis landschappen van IJsland
Vlakbij de pool biedt alles voor avontuurlijke rondreizen. Het land van vuur en ijs, van betoverende uitgestrekte landschappen, vulkanen, lavavelden, geisers en gletsjers. Ontdek dit eiland ook in de winter.


Bekijk ook:
> Single reizen Noorwegen
> Single reizen Europa


Informatie over IJsland

Hoofdstad: > Reykjavik
Inwoners: ca. 0,3 miljoen
Taal: IJslands
Valuta: IJslandse kroon > Wisselkoers
Tijdsverschil: -1/-2 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


IJsland op Google Maps


Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen IJsland naar een spectaculair eiland

  1. Stan

    Samen met een super gids en fijne chauffeur zijn we met Djoser naar IJsland geweest. Leuke groep mensen met ook singles. Ik voelde mij zeker niet alleen. Wij zijn op plaatsen geweest waar j niet op zou komen. Hotels wat eenvoudig, dat vind ik geen punt. Hoort er een beetje bij. Vakantie IJsland gewoon doen!

  2. anton Bericht auteur

    Winter op IJsland is wel heel iets anders. De macht van het klimaat met de natuur is overweldigend. Sneeuwstormen en dan weer felle zon op die besneeuwde bergen. Als je bij de geisers staat voel je pas goed welke krachten er in de aarde zijn. Dit moet je een keer meemaken.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.