Single Reizen IJsland naar een spectaculair eiland

Single Reizen Online

Single Reizen IJsland. Land van uitgestrekte landschappen, vulkanen, lavavelden, geisers en gletsjers. Land van het hippe Reykjavik, de trollen en elfen. Avontuur in een spectaculaire natuur.

Bekijk ook:
> Single reizen Noorwegen

Bijzondere reizen:
> Single reizen Groenland
> Single reizen Noordpool

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Single Reizen Zuid-IJsland

> Bekijk single reis vanaf € 2299

Single reizen IJslandEstivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles en alleengaanden. Voor Single Reizen Online een populaire single Touroperator. De reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep 25-39, 30-49, 35-55 en 49-69 jaar. Estivant zorgt voor een gelijke man/vrouw verhouding.

We gaan van Vestmannaeyjar naar Thingvallavatn en dan Fallsjökull en ook nog naar Reykjavik!! De hoogtepunten van de Zuidelijk IJsland single reis! IJsland is een groot eiland en we doen daarom een road trip. En verblijven in 3 accommodaties.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreis en Wandelvakantie

> Bekijk single reis vanaf € 2395

IJsland populair onder singlesDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Je bezoekt Reykjavik, de Blue Lagoon en Geysir. Ook IJsland als je van rust houdt en biedt veel ruimte en spectaculaire landschappen. Je gaat ook de walvissen bekijken.

Met de wandelvakantie op IJsland wandel en kampeer je in de vallei bij Thorsmork, nationale park Skaftafell en berggebied Landmannalaugar.

Meer over deze single reis


Mambo logo

Mambo Reizen naar IJsland

> Bekijk single reis vanaf € 1397

Singles IJslandMambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen, singles en alleengaanden. Door samen te reizen, leg je makkelijk contact en maak je vaak echte vriendschappen. Bestemmingen in Europa en naar veel verre landen.

IJsland is populair. Velen willen graag een keer naar dit eiland vol mystiek. Vulkanen, geisers, watervallen en gletsjers zijn ingrediënten voor een avontuurlijke rondreis met leeftijdsgenoten, We gaan hiking, ijsklimmen en walvissen bekijken. Daarna in hot tubs relaxen.

Mambo biedt ook een weekend naar IJsland. Populaire bestemming om even mee te nemen.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 1578

Gouden driehoek en het bergenmeer JökulsárlónSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Avontuurlijke single reis met zelfs twee maal overnachten op een bijzondere plek aan de zuidkust. We bezoek de Gouden driehoek en het bergenmeer Jökulsárlón.

Meer over deze single reis


Bijzondere Single Reizen

2 bijzonder reizen hebben hun vertrek vanaf IJsland. Groenland en Noordpool.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen naar Groenland

> Bekijk single reis vanaf € 4098

Rondreis GroenlandSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Nooit eerder geziene fjorden, gletsjers en ijsbergen. Je ziet zeehonden, ijsberen en walvissen. We bezoeken de fjorden met de boot. We vertrekken vanaf IJsland.

Er zijn meer rondreizen naar Groenland. Zoals een rondreis Arctisch Canada en Groenland.

Meer over deze single reisSawadee logo

Sawadee Singlereizen naar Noordpool

> Bekijk single reis vanaf € 27248

Rondreis NoordpoolSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Voor jou: meest exclusieve reis ter wereld. Met een ijsbreker naar 90° Noord punt. Met de helikopter naar de Noordelijke IJszee. IJsberen en walrussen. Vertrek vanaf IJsland.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Noorwegen
> Single reizen Europa


Informatie over IJsland

Hoofdstad: > Reykjavik
Inwoners: ca. 0,3 miljoen
Taal: IJslands
Valuta: IJslandse kroon > Wisselkoers
Tijdsverschil: -1/-2 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


IJsland op Google Maps


Single Reizen Online

2
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
anton
anton

Winter op IJsland is wel heel iets anders. De macht van het klimaat met de natuur is overweldigend. Sneeuwstormen en dan weer felle zon op die besneeuwde bergen. Als je bij de geisers staat voel je pas goed welke krachten er in de aarde zijn. Dit moet je een keer meemaken.

Stan
Stan

Samen met een super gids en fijne chauffeur zijn we met Djoser naar IJsland geweest. Leuke groep mensen met ook singles. Ik voelde mij zeker niet alleen. Wij zijn op plaatsen geweest waar j niet op zou komen. Hotels wat eenvoudig, dat vind ik geen punt. Hoort er een beetje bij. Vakantie IJsland gewoon doen!