Single Reizen naar avontuurlijk Montenegro

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles en alleengaanden naar het avontuurlijke Montenegro. Een land dat steeds vaker in de belangstelling staat. Prachtig wandel land met de mooie Nationale Parken. Bergen in het Durmitor Nationaal Park. Kajakken op het Skadarmeer. Kloosters en kerken en we drinken de streekwijn.

Bekijk ook:
> Single reizen Bosnië en Herzegovina
> Single Reizen Albanië
> Single reizen Macedonië
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Griekenland

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreis Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro & Kosovo

> Bekijk single reis vanaf € 1595

Rondreis Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro & KosovoKies je voor Djoser dan kies je voor actieve reizen met veel avontuur. Bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn heel geliefd bij alleenreizenden.

De grote reis over de Balkan!! Reizen door de nieuwe landen. Altijd verrassend op de grens van oost en west. We bezoeken natuurlijk (het wilde) Sarajevo, Belgrado, Dubrovnik, Kotor en Mostar. Bergen, stranden en meren als uitzicht. Gastvrijheid en heerlijk eten is dagelijkse werkelijkheid. Ga je mee op avontuur op de Balkan!!

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Actieve Singlerondreis Bosnië en Herzegovina en Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 1449

Actieve Singlerondreis Bosnië en Herzegovina en MontenegroSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Een echte Balkan rondreis door Bosnië Herzegovina en Montenegro. We gaan de landen onderzoeken, hun cultuur, mensen, bouwwerken. En daarbij gaan we flink tekeer. We gaan canyoning, raften en berg wandelen. We eindigen in Budva, Montenegro, waar je tot rust zal komen.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar voormalig Joegoslavië

> Bekijk single reis vanaf € 3795

Voormalig Joegoslavië singlereizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Montenegro heeft een hele mooie kustlijn. We bezoeken Herceg Novi met stadsmuren, torens, pleintjes, stranden en een leuke haven. Kotor is te gek met de grootste fjord van Zuid-Europa en met kerken en pleintjes. Budva bezoeken wij om te wandelen naar de citadel.

Kolasin of Klein Zwitserland genoemd is een toeristische trekpleister. Cetinje met een koninklijk theater en Blauwe Paleis, de residentie van de president.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Bosnië en Herzegovina
> Single Reizen Albanië
> Single reizen Macedonië
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Griekenland


Informatie over Montenegro

Hoofdstad: > Podgorica
Inwoners: ca. 678.000
Taal: Montenegrijns
Valuta: Euro
Tijdsverschil: geen
> Toerisme Montenegro
> Klimaat Montenegro


Montenegro op Google Maps


Single Reizen Online