Single Reizen naar avontuurlijk Montenegro

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles en alleengaanden naar het avontuurlijke Montenegro. Een land dat steeds vaker in de belangstelling staat. Prachtig wandel land met de mooie Nationale Parken. Bergen in het Durmitor Nationaal Park. Kajakken op het Skadarmeer. Kloosters en kerken en we drinken de streekwijn.

Bekijk ook:
> Single reizen Bosnië en Herzegovina
> Single Reizen Albanië
> Single reizen Macedonië
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Griekenland

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreis Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro & Kosovo

> Bekijk single reis vanaf € 1595

Rondreis Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro & KosovoKies je voor Djoser dan kies je voor actieve reizen met veel avontuur. Bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn heel geliefd bij alleenreizenden.

De grote reis over de Balkan!! Reizen door de nieuwe landen. Altijd verrassend op de grens van oost en west. We bezoeken natuurlijk (het wilde) Sarajevo, Belgrado, Dubrovnik, Kotor en Mostar. Bergen, stranden en meren als uitzicht. Gastvrijheid en heerlijk eten is dagelijkse werkelijkheid. Ga je mee op avontuur op de Balkan!!

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Reizen Balkan Beleving

> Bekijk single reis vanaf € 899

Single Reizen Balkan BelevingKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Groepsrondreis voor singles en alleengaanden door Kroatië, Montenegro en Bosnië en Herzegovina. We bezoeken hele oude steden, schitterende kerken en oude kloosters. Het is een strand en cultuur vakantie. Je bezoekt Dubrovnik en de Baai van Kotor. Nederlandstalige reisleiding.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 1129

Actieve Singlereizen naar MontenegroSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 16-17, 18-22 en 23+ jaar. Je maakt vooraf kennis met je reisgenoten. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

We gaan naar het (nog) authentieke Montenegro met veel verschillende landschappen. Bergen en blauwe zee. Een haast onontdekte vakantiebestemming en ideaal voor onze single vakantie. De reisleiding spreekt Nederlands.

Simi Reizen biedt nog 3 vakanties aan naar deze regio. Naar Servië, Slovenië en Kroatië.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Actieve Singlerondreis Bosnië en Herzegovina en Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 1199

Actieve Singlerondreis Bosnië en Herzegovina en MontenegroShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Een echte Balkan rondreis door Bosnië Herzegovina en Montenegro. We gaan de landen onderzoeken, hun cultuur, mensen, bouwwerken. En daarbij gaan we flink tekeer. We gaan canyoning, raften en berg wandelen. We eindigen in Budva, Montenegro, waar je tot rust zal komen.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 1249

SinglereizenGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Singlereizen naar Montenegro, een mooie rondreis. We maken wandelingen en ervaren de rijke cultuur. Kloosters, kerken en ruïnes en leuke stadjes. Ook gaan we kajakken op het Skadarmeer. Overnachten doen we in kleine hotelletjes met een gastvrij ontvangst.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Bosnië en Herzegovina
> Single Reizen Albanië
> Single reizen Macedonië
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Griekenland


Informatie over Montenegro

Hoofdstad: > Podgorica
Inwoners: ca. 678.000
Taal: Montenegrijns
Valuta: Euro
Tijdsverschil: geen
> Toerisme Montenegro
> Balkan Wikitravel
> Klimaat Montenegro


Montenegro op Google Maps


Single Reizen Online