Single Reizen naar avontuurlijk Montenegro

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles en alleengaanden naar het avontuurlijke Montenegro. Een land dat steeds vaker in de belangstelling staat. Prachtig wandel land met de mooie Nationale Parken. Bergen in het Durmitor Nationaal Park. Kajakken op het Skadarmeer. Kloosters en kerken en we drinken de streekwijn.

Bekijk ook:
> Single reizen Bosnië en Herzegovina
> Single Reizen Albanië
> Single reizen Macedonië
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Griekenland

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreis Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro & Kosovo

> Bekijk single reis vanaf € 1595

Rondreis MontenegroKies je voor Djoser dan kies je voor actieve reizen met veel avontuur. Bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn heel geliefd bij alleenreizenden.

De grote reis over de Balkan!! Reizen door de nieuwe landen. Altijd verrassend op de grens van oost en west. We bezoeken natuurlijk (het wilde) Sarajevo, Belgrado, Dubrovnik, Kotor en Mostar. Bergen, stranden en meren als uitzicht. Gastvrijheid en heerlijk eten is dagelijkse werkelijkheid. Ga je mee op avontuur op de Balkan!!

Meer over deze single reis


Mambo logo

Balkan Interrail door Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 1182

Interrail MontenegroMambo is een echte jongeren actieve reizen Touroperator. De reizen zijn naar leeftijd ingedeeld. 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. Veel boeken alleen, singles en alleengaanden. Bestemmingen Europa en verre landen. Je legt gemakkelijk contact en vaak ontstaan er vriendschappen.

Met de rondreis maak je een tour door de tijd! Met avontuurlijke luxe en oude treinen ga je van land naar land. Zo bezoek je Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Servië, Montenegro en Hongarije. Een compleet avontuur!

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Slovenië, Montenegro, Georgië en Servië

> Bekijk single reis vanaf € 799

Veel outdoor activiteitenSimi Groepsreizen voor actieve jongeren- en jongvolwassenen. De meesten boeken alleen. Vakanties voor (15) 16-17, 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De singlereizen zijn voor de leeftijdsgroep 18-22 en 23+ jaar. De verhouding M/V is in balans. Stelletjes kunnen bij ons ook zeker mee. De Simi reizen zijn bijzonder!

Slovenië met actieve groepsreizen voor jongeren, singles en alleengaanden. Je bent dus met gelijkgestemden. De 19+ en 23+ groep slapen in een hostel. Veel outdoor activiteiten tegen lage prijzen. Raften, canyoning, Hydro speed, paintball en een via ferrata.

Een tweede single reis gaat naar het (nog) authentieke Montenegro met veel verschillende landschappen.

Met de single reis naar Servië kom je in een voor Nederlanders wat onbekend vakantieland.

Met de Georgië groepsreis ga je op avontuur.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen naar Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 1148

Genieten van het uitzicht in AlbaniëSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Singlereizen naar Montenegro, een mooie rondreis. We maken wandelingen en ervaren de rijke cultuur. Kloosters, kerken en ruïnes en leuke stadjes. Ook gaan we kajakken op het Skadarmeer. Overnachten doen we in kleine hotelletjes met een gastvrij ontvangst.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Reizen Baltische Staten, Georgië, Armenië, Montenegro en Polen

> Bekijk single reis vanaf € 799

Singlereis PolenKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Het programma van Kras omvat actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips. Reizen speciaal voor singles, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single rondreizen door de Baltische Staten, Estland, Letland en Litouwen. Landen, dichtbij Rusland. Met hun eigen cultuur en landschap. We zien vestingen, paleizen en kerken uit de Hanzebond periode. Single reizen naar Georgië, Armenië, Montenegro en Polen maken het programma voor Oost-Europa bij Kras compleet.

Meer over deze single reis


One2gether logo

One2gether Single Vakantie naar Montenegro

MontenegroOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie. One2gether hanteert leeftijdscategorieën van 20 tot 69 jaar. Er zijn veel leeftijdsgroepen waaronder een speciale groep 50+ (50 tot 69 jaar). Hier vind je de groep van jouw leeftijd! Bestemmingen vooral in Europa en Afrika. Bijzonder zijn de Beach Clubs!

Montenegro is een betoverend land! Het gaat daar om cultuur en ontspanning. Samen een bijzonder land ontdekken in een totaal andere wereld, dat kan hier! Voor deze bestemming is een singlereis speciaal voor de 50+!!

Eveneens een goedkope singlereis voor de 50+ gaat naar Macedonië.


Shoestring logo

Shoestring Singlerondreis naar Georgië en Armenië

> Bekijk single reis vanaf € 999

KerkjeDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. 21-45, 25-35 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Shoestring biedt een hele bijzondere single groepsrondreis naar Georgië en Armenië aan. Een onbekende bestemming voor ons. Gek, want deze landen hebben zo veel te bieden. De steden Tblisi en Yerevan zijn historisch, romantisch en ook modern. Kerken en kloosters worden in ere hersteld. De gastvrije bevolking wacht je al op.

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Single Wandelreizen naar Polen, Roemenië, Slowakije en Tsjechië

> Bekijk single reis vanaf € 625

Prachtige natuur in Polen, Oost-EuropaVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles en alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De single reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld. Bestemmingen in Europa en Marokko. De single reizen zijn betaalbaar!

Wandelen in noordoost Polen, door de ongerepte bossen van Biebrza. En wandelen door de Maramures in noord Roemenië en genieten van natuur en cultuur!! Wandelen in Tsjechië in het Ertsgebergte, Sudeten en Krkonose. En we gaan in Slowakije de bergen van de Tatra bewandelen.

Meer over deze single reis


Baobab logo

Single Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 1248

Baltische StatenBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt nauw samen met Sawadee. Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Baobab is een begrip bij veel reizigers.

Baobab biedt werkelijk prachtige single reizen naar veel avontuurlijke bestemmingen om de oude wereld te gaan verkennen. In Montenegro wandelen we in het Durmitor Nationaal Park en langs de kust.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Bosnië en Herzegovina
> Single Reizen Albanië
> Single reizen Macedonië
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Griekenland


Informatie over Montenegro

Hoofdstad: > Podgorica
Inwoners: ca. 678.000
Taal: Montenegrijns
Valuta: Euro
Tijdsverschil: geen
> Toerisme Montenegro
> Balkan Wikitravel
> Klimaat Montenegro


Montenegro op Google Maps


Single Reizen Online