Single Reizen Luxemburg. Genieten van prachtig landschap.

Single Reizen Online

Overzicht single reizen naar Luxemburg. Busreizen naar het schilderachtige en leuke stadje Echternach. Wandelvakanties langs rivieren en door de heuvels. Genieten van het prachtige landschap met heuvels en bossen.

Bekijk ook:
> Single reizen België
> Single reizen Duitsland

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Wandelvakantie voor Singles naar Klein Zwitserland

> Bekijk single reis vanaf € 450

Wandelvakantie voor Singles naar Klein ZwitserlandKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

We gaan wandelen in kleine groepen van singles. We wandelen door de Müllerthal Trail. Kaarten liggen voor je klaar. In in de ochtend beginnen we samen met het ontbijt en in de avond genieten we samen van een heerlijke diner.

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Wandelvakanties voor Singles in Luxemburg

> Bekijk single reis vanaf € 365

Wandelvakanties voor Singles in LuxemburgSingle reizen van Aktiva Tours zijn populair en betaalbaar! De reizen zijn ingedeeld naar moeilijkheidsgraad. Bestemmingen Europa en Marokko.

Luxemburg is een echt wandel land. Het land is één groot park. Wandel voorzieningen zijn daar perfect. We gaan samen met singles en alleengaanden de Müllerthal Trail doen. In twee woorden: mooi en fijn!!

van Jan:
Het was een mooie reis met een leuke groep mensen. Ronald, onze leider deed het goed. Vond het wandelen toch wel pittig. Hotel was goed. Fijn was dat je halverwege ergens koffie ging drinken

Meer over deze single reis


Natuurlijk Reizen logo

Wandelvakanties voor Singles naar Luxemburger Schweiz

> Bekijk single reis vanaf € 395

Wandelvakanties voor Singles naar Luxemburger SchweizActieve groepsreizen voor singles. Samen met andere singles en alleengaanden wandel of fiets je van plaats naar plaats. Bagage wordt nagebracht. De locaties zijn bijzonder. Routes zijn grondig gecontroleerd. Bestemmingen Nederland, Europa, Rusland, Azië en Afrika.

Ga je met ons mee? We gaan met andere singles wandelen in Luxemburg (mijn favoriet!). Rotsen, rivieren en bossen. Alles blijft even mooi!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen België
> Single reizen Duitsland
> Single reizen Europa


Informatie over Luxemburg

Hoofdstad: > Luxemburg
Inwoners: ca. 0,5 miljoen
Taal: Luxemburgs, Frans en Duits
Valuta: Euro
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Luxemburg op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Van springen
Van springen

De single wandelvakantie was een goede reis. Jammer dat de groep maar uit 5 personen bestond. Beter dan dat de reis niet door was gegaan. De leidsters Jan en Romy maakten er 7 van. De reis naar Luxemburg was goed verzorgd. Het ecologisch eten hoeft van mij niet. Zwaar, veel aardappelen en allerlei Luxemburgse specialiteiten. Erwtensoep, de dikke. Volgend jaar gaan ze naar een hotel in Vianden. Al met al heb ik genoten. Luxemburg, zo dichtbij en zo mooi.

Tw.
Tw.

Ik heb de wandelvakantie voor singles van Aktiva Tours naar Luxemburg gedaan. De groep was heel gezellig. En we hadden nog mooi weer ook. Voor Luxemburg weet je dat maar nooit. De routen waren goed. Ze waren zo gepland dat je het opbouwde. Twan bedankt voor je begeleiding. en bedankt voor de groep. Was echt leuk.

Tr.
Tr.

Ik heb gewandeld. Een fijne wandelvakantie met Aktiva Tours. Jammer dat de groep zo klein was. 4 deelnemers en dan Jan en Romy, onze gidsen maakte dat 6. Ze deden het goed. Ze doen echt hun best. Gek dat je in zo’n mooi wandelland als Luxemburg niet meer deelnemers hebt. Het eten was wat heftig. Veel soep en aardappelen. Had wat gevarieerder gemogen. Voor de volgende keer zou een hotel in Vianden op de rol staan. Dorpje ken ik nog van vroeger. Eigenlijk kent iedereen die wel eens in Luxemburg is geweest het. Denk dat ik dan weer ga. Want… Lees verder »