Single Reizen Luxemburg. Genieten van prachtig landschap.

Single Reizen Online

Overzicht single reizen naar Luxemburg. Busreizen naar het schilderachtige en leuke stadje Echternach. Wandelvakanties langs rivieren en door de heuvels. Genieten van het prachtige landschap met heuvels en bossen.

Bekijk ook:
> Single reizen België

> Deel jouw single reizen ervaringen


Aktiva Tours logo

Wandelvakantie Singles

> Bekijk single reis vanaf € 355

Wandelvakantie Singles naar LuxemburgVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles of alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld.

Het is een echte wandelland. Het land is één park. Wandel voorzieningen zijn daar perfect. Zoals op de Müllerthal Trail. Het is er mooi en fijn!!


Bekijk ook:
> Single reizen België
> Single reizen Europa


Informatie over Luxemburg

Hoofdstad: > Luxemburg
Inwoners: ca. 0,5 miljoen
Taal: Luxemburgs, Frans en Duits
Valuta: Euro
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Luxemburg op Google Maps


Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen Luxemburg. Genieten van prachtig landschap.

  1. Tr.

    Ik heb gewandeld. Een fijne wandelvakantie met Aktiva Tours. Jammer dat de groep zo klein was. 4 deelnemers en dan Jan en Romy, onze gidsen maakte dat 6. Ze deden het goed. Ze doen echt hun best. Gek dat je in zo’n mooi wandelland als Luxemburg niet meer deelnemers hebt. Het eten was wat heftig. Veel soep en aardappelen. Had wat gevarieerder gemogen. Voor de volgende keer zou een hotel in Vianden op de rol staan. Dorpje ken ik nog van vroeger. Eigenlijk kent iedereen die wel eens in Luxemburg is geweest het. Denk dat ik dan weer ga. Want Luxemburg is el mijn stek. Mooi en dichtbij ook.

  2. Tw.

    Ik heb de wandelvakantie voor singles van Aktiva Tours naar Luxemburg gedaan. De groep was heel gezellig. En we hadden nog mooi weer ook. Voor Luxemburg weet je dat maar nooit. De routen waren goed. Ze waren zo gepland dat je het opbouwde. Twan bedankt voor je begeleiding. en bedankt voor de groep. Was echt leuk.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.