Single Reizen Luxemburg. Genieten van prachtig landschap.

Single Reizen Online

Overzicht single reizen naar Luxemburg. Busreizen naar het schilderachtige en leuke stadje Echternach. Wandelvakanties langs rivieren en door de heuvels. Geniet van het prachtige landschap met heuvels en bossen.

Bekijk ook:
> Single reizen België
> Single reizen Duitsland

> Deel jouw single reizen ervaringen


Fietsrelax logo

Individuele Hotelfietsvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 794

luxemburg single fietstochtenIdeaal voor singles, onbezorgd een fietstocht maken. Dat regelt Fietsrelax van Fietsvakantiewinkel.nl. Je bagage vervoeren zij. Hotelfietsvakanties naar fietsvriendelijke hotels en kampeerfietsvakanties naar campings waar je tent klaar staat. Bestemmingen Nederland en haast alle landen in Europa. Fietstochten op ieders niveau.

Luxemburg was in vroegere tijden dé fietsbestemming voor Nederlandse fietsvakanties. Met de fiets en tentje achterop van Amsterdam naar het toen verre buitenland. Dat was avontuur! Nu kun je kiezen voor de Maas- en Vennbahnroute. Starten in Maastricht, de Maas volgen tot het Franse Sedan. Dan via Ourdal naar Monschau.

De fietsvakanties zijn ook ingedeeld naar thema.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen België
> Single reizen Duitsland
> Single reizen Europa


Informatie over Luxemburg

Hoofdstad: > Luxemburg
Inwoners: ca. 0,5 miljoen
Taal: Luxemburgs, Frans en Duits
Valuta: Euro
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Luxemburg op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Van springen
Van springen

De single wandelvakantie was een goede reis. Jammer dat de groep maar uit 5 personen bestond. Beter dan dat de reis niet door was gegaan. De leidsters Jan en Romy maakten er 7 van. De reis naar Luxemburg was goed verzorgd. Het ecologisch eten hoeft van mij niet. Zwaar, veel aardappelen en allerlei Luxemburgse specialiteiten. Erwtensoep, de dikke. Volgend jaar gaan ze naar een hotel in Vianden. Al met al heb ik genoten. Luxemburg, zo dichtbij en zo mooi.

Tw.
Tw.

Ik heb de wandelvakantie voor singles van Aktiva Tours naar Luxemburg gedaan. De groep was heel gezellig. En we hadden nog mooi weer ook. Voor Luxemburg weet je dat maar nooit. De routen waren goed. Ze waren zo gepland dat je het opbouwde. Twan bedankt voor je begeleiding. en bedankt voor de groep. Was echt leuk.

Tr.
Tr.

Ik heb gewandeld. Een fijne wandelvakantie met Aktiva Tours. Jammer dat de groep zo klein was. 4 deelnemers en dan Jan en Romy, onze gidsen maakte dat 6. Ze deden het goed. Ze doen echt hun best. Gek dat je in zo’n mooi wandelland als Luxemburg niet meer deelnemers hebt. Het eten was wat heftig. Veel soep en aardappelen. Had wat gevarieerder gemogen. Voor de volgende keer zou een hotel in Vianden op de rol staan. Dorpje ken ik nog van vroeger. Eigenlijk kent iedereen die wel eens in Luxemburg is geweest het. Denk dat ik dan weer ga. Want… Read more »