Single Reizen Rusland, groot en altijd spannend

Single Reizen Online

Het Kremlin en Rode Plein zijn dé bezienswaardigheden van Rusland. Maar er is meer, véél meer … In dit land is het altijd spannend.

Bijzondere singlereizen:
> Single reizen Trans Siberië Express

Bekijk ook:
> Single reizen Oost-Europa
> Single reizen Azië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Single Groepsreis Moskou en St. Petersburg

> Bekijk single reis vanaf € 999

MoskouKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Je gaat een onvergetelijke reis maken en dat met singles! Er is een Nederlandse reisleiding bij. We beginnen in Moskou, een super stad en dan St. Petersburg, een kopie van Amsterdam.


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreizen Rusland

> Bekijk single reis vanaf € 1195

Of doe eens anders in RuslandDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Het enorme Rusland heeft met Moskou en Sint-Petersburg, twee grote trekpleisters. Doe ook het Kremlin en bezoek het wereldberoemde museum Hermitage. Of doe eens anders …


Shoestring logo

Shoestring Singlereis Sine-Petersburg en Moskou

> Bekijk single reis vanaf € 1299

RuslandDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Nu heb je de kans om een mooie citytrip te maken. Moskou met haar cultuur met kerken. En dan gaan we ook naar Sint-Petersburg.
Een tweede reis is wel heel bijzonder. De single groepsreis Transsiberié Express!!


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Rusland

> Bekijk single reis vanaf € 1129

RuslandFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

We maken een hele interessante rondreis naar Moskou met haar culturele monumenten, als het Rode Plein en Kremlin. We nemen de trein om naar St. Petersburg te gaan. Een prachtige stad, dat wat heeft van ons Amsterdam.


Trans Siberië Express

Van Moskou via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is er meer bijzonder?


Djoser logo

Djoser Trans Siberië Express, DOEN!

> Bekijk single reis vanaf € 2895

Trans Siberië ExpressDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Een echte special is de Trans Siberië Express, de langste spoorlijn. Over 9.000 km van Moskou, door Rusland via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is er meer bijzonder om deze reis mee te maken? Eeuwenoude culturen en landschappen. De Grote Muur ontbreekt niet.


Bekijk ook:
> Single reizen Oost-Europa
> Single reizen Azië
> Single reizen Europa


Informatie over Rusland

Hoofdstad: > Moskou
Inwoners: ca. 143 miljoen
Taal: Russisch
Valuta: Russische roebel > Wisselkoers
Tijdsverschil: +1 tot +11 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Rusland op Google Maps

Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen Rusland, groot en altijd spannend

  1. Tr

    Met Kras singlereizen naar Rusland geweest. Moskou is helemaal te gek. Wat je steeds op televisie ziet, zie je nu in het echt. De gids sprak wat gebrekkig Nederlands, je moest er wel aandachtig naar luisteren. Beetje rommelig en volgens mij klopten haar verhalen niet helemaal. St Petersburg was helemaal anders. Onze gids sprak goed Nederlands en konden we eens horen waar het over ging. De stad is meer dan schitterend. De excursies moet je echt allemaal doen. Het Fabergé Museum niet vergeten. Oh ja, de nachttrein is een kleine ramp. Niet nadenken, gewoon gaan zitten. Al met al, doe deze reis. Mooi en gezellig met elkaar.

  2. Marjan

    Een super reis naar Rusland. Belangrijk ook was de deskundigheid van onze reisleider. Hotels waren goed. Djoser had alles goed geregeld. Je kon ook best zelf wat gaan doen. Je zat niet overal aan vast. Vind ik belangrijk bij zo’n rondtoer. Djoser goed gedaan en tot de volgende keer.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.