Single Reizen Rusland. Reizen door groot en spannend land.

Single Reizen Online

Het Kremlin en Rode Plein zijn dé bezienswaardigheden van Rusland. Maar er is meer, véél meer … In dit land is het altijd spannend. Maar helaas voor langere tijd TE spannend.

Bijzondere singlereizen:
> Single reizen Trans Siberië Express

Bekijk ook:

> Single Reizen Baltische Staten. Estland, Letland en Litouwen.
> Single reizen Oost-Europa
> Single reizen Azië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreizen Rusland. Voor hoelang NIET mogelijk?

> Bekijk single reis vanaf € 1195

Avontuurlijke Rondreizen RuslandDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Het enorme Rusland heeft met Moskou en Sint-Petersburg, twee grote trekpleisters. Doe ook het Kremlin en bezoek het wereldberoemde museum Hermitage. Of doe eens andersTranssiberië Express en ook Japan?

Je kunt kiezen uit lange en korte rondreizen. En meerdere programma’s. Rondreis Rusland, langs Wolga en over steppen is daar een goed voorbeeld van.

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Rondreis voor Singles door de Oeral

> Bekijk single reis vanaf € 1995

Rondreis voor Singles door de OeralSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland, Europa en Afrika. Special: culinaire reizen voor singles!

Ga je met ons mee? We gaan met andere singles naar Tatarstan!! Cultuur en ongelooflijk bijzonder wat je te zien krijgt. We bezoeken ook Kazan.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Rusland

> Bekijk single reis vanaf € 1795

Groepsreizen RuslandKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

We maken een hele mooie rondreis door Rusland met Kremlin en kaviaar. We bezoeken steden in de Gouden Ring, Sint Petersburg, Pushkinpark. Nederlandstalige reisleiding.

De tweede groepsreis gaat door Rusland, Wit-Rusland en Oekraïne.

Meer over deze single reis


Trans Siberië Express

Van Moskou via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is er meer bijzonder?


Djoser logo

Djoser Trans Siberië Express, DOEN! Maar nu even NIET!!

> Bekijk single reis vanaf € 2995

Trans Siberië Express, DOEN!Djoser is bekend om haar actieve vakanties. Avontuurlijke tochten in haast ieder continent. De reizen zijn erg populair bij singles en alleengaanden.

Een echte special is de Trans Siberië Express, de langste spoorlijn. Over 9.000 km van Moskou, door Rusland via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is er meer bijzonder om deze reis mee te maken? Eeuwenoude culturen en landschappen. De Grote Muur ontbreekt niet.

Je begint in Moskou en dan pak je de Transsiberië Express. Je stopt even in Jekaterinburg …

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereis met de Transsiberië Express

> Bekijk single reis vanaf € 2994

Singlereis met de Transsiberië ExpressShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

We gaan met elkaar voor 2 weken met de beroemde Transsiberië Express. Door super mooie Siberië en Mongolië. Totaal per spoor leggen wij meer dan 7800 kilometer af! In Irkutsk en Ulaan Baatar onderbreken we de reis om daarna als laatste Beijing, het oude Peking binnen te rijden.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Transsiberië Express Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 4040

Transsiberië Express ReizenGroepsreizen voor fanaten. Singles hebben daarom Koning Aap gevonden. Groepssamenstelling staat op hun website. Naast normale (?) groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Je gaat met de beroemde en beruchte trein van Rusland door Siberië naar Mongolië en China. Je ziet de bevolking langs de lijn. Het leven van streek naar streek. Maar ook het zijn in de trein is een avontuur op zich. En thuis kan je verhalen …

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single Reizen Baltische Staten. Estland, Letland en Litouwen.
> Single reizen Oost-Europa
> Single reizen Azië
> Single reizen Europa


Informatie over Rusland

Hoofdstad: > Moskou
Inwoners: ca. 143 miljoen
Taal: Russisch
Valuta: Russische roebel > Wisselkoers
Tijdsverschil: +1 tot +11 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Rusland op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tr
Tr

Met Kras singlereizen naar Rusland geweest. Moskou is helemaal te gek. Wat je steeds op televisie ziet, zie je nu in het echt. De gids sprak wat gebrekkig Nederlands, je moest er wel aandachtig naar luisteren. Beetje rommelig en volgens mij klopten haar verhalen niet helemaal. St Petersburg was helemaal anders. Onze gids sprak goed Nederlands en konden we eens horen waar het over ging. De stad is meer dan schitterend. De excursies moet je echt allemaal doen. Het Fabergé Museum niet vergeten. Oh ja, de nachttrein is een kleine ramp. Niet nadenken, gewoon gaan zitten. Al met al, doe… Read more »

Marjan
Marjan

Een super reis naar Rusland. Belangrijk ook was de deskundigheid van onze reisleider. Hotels waren goed. Djoser had alles goed geregeld. Je kon ook best zelf wat gaan doen. Je zat niet overal aan vast. Vind ik belangrijk bij zo’n rondtoer. Djoser goed gedaan en tot de volgende keer.