Single Reizen Amerika Groepsreizen met veel te zien

Verre reizen naar Amerika. Rondreizen Verenigde Staten met tal van bezienswaardigheden. Van New York tot Niagara Watervallen. Groepsreis Verenigde Staten van Amerika is HOT.

Bekijk ook:
> Single reizen Canada
> Single reizen Midden-Amerika
> Single reizen Zuid-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Amerika

Rondreizen naar verschillende hoogtepuntenFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Veel Single Reizen Amerika. Rondreizen naar verschillende hoogtepunten. Het wilde westen, wolkenkrabbers, oostkust, New York, Washington en de Niagara Watervallen.

> Bekijk single reis vanaf € 2199


Djoser logo

Djoser Rondreis Amerika

Rondreis AmerikaDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

In de Verenigde Staten vind je veel bezienswaardigheden. New York, Los Angeles, San Francisco en Las Vegas, afgewisseld met het natuurschoon van natuurgebieden als Yellowstone, Yosemite, Grand Canyon, Bryce Canyon en Zion.

Bijzonder is de rondreis Alaska met haar wildernis, gletsjers en bergen.

> Bekijk single reis vanaf € 1695


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Verenigde Staten

De mooiste parken leren kennenDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Een avontuurlijke single groepsreis naar de Verenigde Staten, waarmee de mooiste parken leert kennen. De casino in Las Vegas en het bezoeken van San Francisco en Los Angeles betekenen dat deze single reis top is.

> Bekijk single reis vanaf € 2999


Simi logo

Simi Actieve Jongeren Singlereizen naar Verenigde Staten

Las Vegas (en omstreken!) Simi Reizen voor actieve jongeren- en singlevakanties. Leeftijdsgroepen 19 tot 23 (80% boekt alleen) en 23 tot 35 jaar (50% boekt alleen). De verhouding man/vrouw is in balans.

Wie Amerika heeft gedaan weet hoe groot de verschillen met Europa zijn. Alles is meer, ook de afstanden. Een land met een prachtige natuur en veel te zien.

We hebben 2 rondreizen. Las Vegas (en omstreken!) en Idaho, Wyoming en Montana.

> Bekijk single reis vanaf € 1799


Bekijk ook:
> Single reizen Canada
> Single reizen Midden-Amerika
> Single reizen Zuid-Amerika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Amerika

Hoofdstad: > Washington D.C.
Inwoners: ca. 319 miljoen
Taal: Engels
Valuta: Amerikaanse Dollar (USD) > Wisselkoers
Tijdsverschil: -6/-10 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Amerika op Google Maps


2 gedachten over “Single Reizen Amerika Groepsreizen met veel te zien

  1. Frans L.

    We hebben heel veel gedaan in een korte tijd. Het was de Amerika singlereis van Fox. New York, Philadelphia, Washington en zelfs in Canada geweest. Vermoeiende tocht, maar meer dan de moeite waard. New York was te kort. In 2 dagen kun je deze stad echt niet zien. De singlegroep was leuk. Geen onvertogen woord. Altijd plezier gehad en we hebben een afspraak voor na de reis gemaakt. Als je deze ook wilt gaan doen denk dan aan verlengen.

  2. S.

    Al heel lang had ik de wens om naar Amerika te gaan. Voor de rondreis door Amerika van Djoser. Grote steden en natuurparken bekijken. Het werd een fantastische ervaring, Veel meer dan ik had verwacht. Een boeiende ervaring met veel indrukken en prachtige landschappen. Geen moment spijt gehad.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.