Single Reizen Amerika Groepsreizen met veel te zien

Single Reizen Online

Verre reizen naar Amerika voor singles. Rondreizen Verenigde Staten met tal van bezienswaardigheden. Van New York tot Niagara Watervallen. Groepsreis Verenigde Staten van Amerika is HOT.

Bijzondere singlereis:
> Single reizen Arctisch Canada

Bekijk ook:
> Single reizen Canada
> Single reizen Midden-Amerika
> Single reizen Zuid-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Singles Groepsreis Het wilde westen van Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 2859

Singlevakantie in AmerikaKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

We bezoeken de enorme Grand Canyon en de rotsen van Bryce Canyon en de tafelbergen van Monument Valley. Leven als een cowboy Silverton en Durango. Francisco met de Golden Gate Bridge. Las Vegas, San Diego en het op het einde Los Angeles. Een onvergetelijke vakantie!


Djoser logo

Djoser Rondreis Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1995

Rondreis AmerikaDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

In de Verenigde Staten vind je veel bezienswaardigheden. New York, Los Angeles, San Francisco en Las Vegas, afgewisseld met het natuurschoon van natuurgebieden als Yellowstone, Yosemite, Grand Canyon, Bryce Canyon en Zion. Bijzonder is de rondreis Alaska met haar wildernis, gletsjers en bergen.

Wil jij het bij de Amerikaanse muziek houden dan is hier je kans. Djoser biedt een muziekreis The Musical South. Je gaat de oorsprong van de jazz, blues, country & western, rock & roll verkennen.


Simi logo

Simi Actieve Jongeren Singlereizen naar Amerika en Alaska

> Bekijk single reis vanaf € 1479

Las Vegas (en omstreken!) Simi Reizen voor actieve jongeren- en singlevakanties. Leeftijdsgroepen 18-22 jaar (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De verhouding man/vrouw is in balans.

Wie Amerika heeft gedaan weet hoe groot de verschillen met Europa zijn. Alles is meer, ook de afstanden. Een land met een prachtige natuur en veel te zien.

Wij gaan naar je droom Californië. Je bezoekt hoogtepunten en er is tijd genoeg om ook te genieten. Dag afstanden zijn niet zo groot, dus je leert veel over deze staat in Amerika. Een tweede singlereis gaat naar het Midwesten van Amerika. En de derde? Naar Alaska!!


Sawadee logo

Sawadee Single Groepsreizen Verenigde Staten en Alaska

> Bekijk single reis vanaf € 3198

Amerika WestReizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt kunnen worden opgevraagd.

Sawadee heeft twee juiste reizen om Amerika te gaan leren kennen. De eerste is een rondreis door het westen van Amerika. Het Wilde Westen. Een een tweede door Alaska. Een droom!


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1599

Rondreizen naar verschillende hoogtepuntenFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Veel rondreizen voor singles naar verschillende hoogtepunten. Het wilde westen, wolkenkrabbers, oostkust, New York, Washington en de Niagara Watervallen.


Bijzondere singlereis:
> Single reizen Arctisch Canada

Bekijk ook:
> Single reizen Canada
> Single reizen Midden-Amerika
> Single reizen Zuid-Amerika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Amerika

Hoofdstad: > Washington D.C.
Inwoners: ca. 319 miljoen
Taal: Engels
Valuta: Amerikaanse Dollar (USD) > Wisselkoers
Tijdsverschil: -6/-10 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Amerika op Google Maps


Single Reizen Online

3 gedachten over “Single Reizen Amerika Groepsreizen met veel te zien

  1. Annette

    Zoveel gezien, de natuur, steden, de mensen. Amerika bezoeken was mijn grote wens. Je wordt er stil van. Amerika is steeds verschillend. Voor iedereen was er wat te doen en te bekijken. Je rijdt wel steeds een heel stuk. Goed geregeld door Kras Singlereizen. Niets te klagen.

  2. S.

    Al heel lang had ik de wens om naar Amerika te gaan. Voor de rondreis door Amerika van Djoser. Grote steden en natuurparken bekijken. Het werd een fantastische ervaring, Veel meer dan ik had verwacht. Een boeiende ervaring met veel indrukken en prachtige landschappen. Geen moment spijt gehad.

  3. Frans L.

    We hebben heel veel gedaan in een korte tijd. Het was de Amerika singlereis van Fox. New York, Philadelphia, Washington en zelfs in Canada geweest. Vermoeiende tocht, maar meer dan de moeite waard. New York was te kort. In 2 dagen kun je deze stad echt niet zien. De singlegroep was leuk. Geen onvertogen woord. Altijd plezier gehad en we hebben een afspraak voor na de reis gemaakt. Als je deze ook wilt gaan doen denk dan aan verlengen.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.