Single Groepsreizen Amerika en Alaska. Een droomreis!

Single Reizen Online

Verre reizen naar Amerika en Alaska voor singles. Rondreizen Verenigde Staten met tal van bezienswaardigheden. Van New York tot Niagara Watervallen. En naar ruig Alaska! En wat dacht je van pretty Hawaii? Groepsreizen Verenigde Staten van Amerika en Alaska zijn HOT. Op de Top 10 Single Vakantiebestemmingen neemt Amerika de 3e plaats in!

Bijzondere singlereizen:
> Single reizen Alaska
> Single reizen Arctisch Canada

Bekijk ook:
> Single reizen Canada
> Single reizen Midden-Amerika
> Single reizen Zuid-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

Met TUI Single Reizen naar New York

> Bekijk single reis vanaf € 2479

Single Reizen naar New YorkPopulaire TUI Single Reizen biedt vakanties voor alle leeftijden. Het aanbod van de groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendjes weg en stedentrips. Fijne vakanties voor singles en alleengaanden.

Onze gids spreekt Nederlands. We hebben een kamer voor je geregeld in een hotel in Manhattan. Ook de metro en entreegelden heb je al voldaan.

Samen met andere singles ga je naar het Vrijheidsbeeld. Zin om te dansen? Dat kan in een gospelkerk. New York lééft, 7 dagen lang voor jou!

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreis Verenigde Staten van Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 3895

Rondreis AmerikaDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

In de Verenigde Staten vind je veel bezienswaardigheden. New York, Los Angeles, San Francisco en Las Vegas, afgewisseld met het natuurschoon van natuurgebieden als Yellowstone, Yosemite, Grand Canyon, Bryce Canyon en Zion. Bijzonder is de rondreis Alaska met haar wildernis, gletsjers en bergen.

Djoser heeft meerdere rondreizen door Amerika. Rondreis West-Amerika. Zowel een hotel reis als een hotel en kampeerreis. Rondreis Van New Orleans naar New York. Ontdek het ‘andere’ New York. En natuurlijk de Rondreis door Alaska.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Jongeren Singlereizen naar Amerika en Canada

> Bekijk single reis vanaf € 2779

Actieve Jongeren Singlereizen naar AmerikaPopulaire Simi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. De reizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Ruim 60% reist solo!! Jullie kunnen vooraf kennis maken. Bestemmingen wereldwijd.

Wie Amerika heeft gedaan weet hoe groot de verschillen met Europa zijn. Alles is meer, ook de afstanden. Een land met een prachtige natuur en veel te zien.

Simi Reizen is specialist in Amerika reizen. Ga voor jouw droom. Een rondreis door Californië. Of de rondreis Grand tour of the West?

Dan de rondreis door Canada en Verenigde Staten. De USA Nationale Parken en naar je droom Californië. Je bezoekt hoogtepunten en er is tijd genoeg om ook te genieten. Dag afstanden zijn niet zo groot, dus je leert veel over Amerika.

Meer over deze single reis


Simi logo

Kerstreis Singles: met Simi naar New York en Washington

> Bekijk single reis vanaf € 1816

New YorkSimi special:

New York is een belevenis, speciaal met de Kerst. We gaan 9 dagen naar New York en Washington.

En je gaat veel zien, Freedom Tower, 9/11 memorial, Central Park. Het vrijheidsbeeld en het Witte Huis. En we eten in het Texas Roadhouse.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Kampeer- Hotelreizen Verenigde Staten

> Bekijk single reis vanaf € 4199

ANWB Single Reizen Verenigde Staten van AmerikaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Sawadee heeft twee mooie reizen om Amerika te gaan verkennen. De eerste is een rondreis door het westen van Amerika. Het Wilde Westen met ruige bergen en woestijnen, canyons en tafelbergen. Je bezoekt Yosemite, Zion en Grand Canyon. We beëindigen deze super single reis in San Francisco.

Een volgende is een groepsrondreis door het noordwesten van US. Wandelen in de nationale parken en kajaktochten in San Juan.

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Single Rondreizen Amerika en Korte Single Vakantie New York

> Bekijk single reis vanaf € 1599

ANWB Single Reizen Verenigde Staten van AmerikaOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

Een korte single reis naar New York, Washington en de Niagara Falls. Zo raak je bekend met waar Amerika voor staat. Ook doen we Philadelphia aan.

Een tweede singlereis gaat naar het westen! We bezoeken o.m. Los Angeles, Las Vegas en San Francisco.

Ervaren Nederlandse reisleiding.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

High School, Taalreizen en Au Pair in Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 550

High School, Taalreizen en Au Pair in Amerika5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

High School en Amerika! Een droom komt uit en ervaar hoe de Amerikanen zijn. Bezoek New York en bezoek je begeleider. Deel zijn van een echt Amerikaans gezin? Au Pair zijn in hart New York kan dit invullen.

Verbeter je Engels en ga op taalreis in New York. Of Summer camp in Amerika? Er is heel veel mogelijk!

Meer over deze single reis


Alaska

Een bijzondere verre bestemming is Alaska


Djoser logo

Djoser Rondreis Alaska

> Bekijk single reis vanaf € 5695

Rondreis AlaskaKies je voor Djoser dan kies je voor actieve reizen met veel avontuur. Bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn heel geliefd bij alleenreizenden.

Wij gaan het ruige Alaska bezoeken. We doen een echte beren- en walvissafari. Wandelen in het Denali park. Met de hondenslee bezoek je Kennecott en je gaat vissen op zalm.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereis Kamperen in Alaska

> Bekijk single reis vanaf € 4195

Singlereis Kamperen in AlaskaSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

We bezoeken de parken Denali, Kluane en Wrangell-St. Eten doen we als de beste. We bekijken dorpjes in Yukon. Grizzly beren, wolven, kariboes en walvissen zal je zien. We maken ook een kanotocht over de Maclaren rivier.

Meer over deze single reis


Bijzondere singlereis:
> Single reizen Alaska
> Single reizen Arctisch Canada

Bekijk ook:
> Single reizen Canada
> Single reizen Midden-Amerika
> Single reizen Zuid-Amerika
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Amerika

Hoofdstad: > Washington D.C.
Inwoners: ca. 319 miljoen
Taal: Engels
Valuta: Amerikaanse Dollar (USD) > Wisselkoers
Tijdsverschil: -6/-10 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Amerika op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
Annette

Zoveel gezien, de natuur, steden, de mensen. Amerika bezoeken was mijn grote wens. Je wordt er stil van. Amerika is steeds verschillend. Voor iedereen was er wat te doen en te bekijken. Je rijdt wel steeds een heel stuk. Goed geregeld door Kras Singlereizen. Niets te klagen.

S.
S.

Al heel lang had ik de wens om naar Amerika te gaan. Voor de rondreis door Amerika van Djoser. Grote steden en natuurparken bekijken. Het werd een fantastische ervaring, Veel meer dan ik had verwacht. Een boeiende ervaring met veel indrukken en prachtige landschappen. Geen moment spijt gehad.

Frans L.
Frans L.

We hebben heel veel gedaan in een korte tijd. Het was de Amerika singlereis van Fox. New York, Philadelphia, Washington en zelfs in Canada geweest. Vermoeiende tocht, maar meer dan de moeite waard. New York was te kort. In 2 dagen kun je deze stad echt niet zien. De singlegroep was leuk. Geen onvertogen woord. Altijd plezier gehad en we hebben een afspraak voor na de reis gemaakt. Als je deze ook wilt gaan doen denk dan aan verlengen.