Single Reizen Suriname. Adembenemende flora en fauna.

Single Reizen Online

Suriname heeft een prachtig binnenland met een adembenemende flora en fauna. Bezoek Paramaribo, Brownsberg … Wie het land heeft bezocht keert snel weer terug. Suriname is een van de meest gewilde bestemmingen voor singles en alleengaanden.

Lees ook:
> Groepsreis Suriname. Ervaringen begeleider groepsreizen.
> Mijn vakantie Curaçao. Wat een heerlijke ervaring was dat.

Bekijk ook:
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Bonaire
> Single reizen Zuid-Amerika
> Single reizen Midden-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Groepsreis Suriname en Guyana/Frans Guyana

> Bekijk single reis vanaf € 2295

Avontuurlijke tochten voor singles in SurinameDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Je bezoekt Paramaribo, Brownsberg, Brokopondo-meer en Boven-Suriname. De natuur en de diversiteit van de bevolking zijn de onderwerpen voor deze rondreis. Je maakt van alles mee, slapen in een hangmat bijvoorbeeld.

Fijn te zeggen, ze spreken Nederlands dus je voelt je snel thuis.

Daarnaast biedt Djoser een mooie rondreis Suriname en Guyana/Frans Guyana aan.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Avontuurlijke Singles Groepsreis Suriname

> Bekijk single reis vanaf € 2198

Je kunt ook samen Suriname boeken met een goede vriend of vriendinSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Een tocht door de jungle. Je bent vooral in het binnenland, we gaan maar één maal terug naar Paramaribo. Veel eten, we overnachten in een traditioneel Saramaccaans dorpje aan de rivier.

Dit is kennismaken met het echte land. Deze reis is niet alleen voor singles.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Reizen Suriname

> Bekijk single reis vanaf € 1252

Reizen naar Suriname voor singlesKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Het programma van Kras omvat actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips. Reizen speciaal voor singles, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

We gaan samen met andere singles het levendige en mooie Suriname verkennen. Een vakantie waar je terug komt met verhalen. Een belevenis in de natuur met regenwouden. Paramaribo leer je kennen. En Bergendal is jouw jungle!

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen naar Suriname en Curaçao

> Bekijk single reis vanaf € 2699

Rondreis Suriname voor singlesFOX ANWB biedt single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is de formule van FOX Singlereizen. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen, wel kun je zien hoeveel singles en van welke leeftijd hebben geboekt.

We gaan naar Suriname en Curaçao. We gaan zwemmen, ontdekken de jungle, dolfijnen zien, varen op de Bigi Pan en dan luieren op een wit strand.

De single reis begint in Paramaribo en eindigt op Curaçao.

Meer over deze single reis


Lees ook:
> Ervaringen van begeleider Suriname reizen Venski Kertokarijo

Bekijk ook:
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Bonaire
> Single reizen Zuid-Amerika
> Single reizen Midden-Amerika


Informatie over Suriname

Hoofdstad: > Paramaribo
Inwoners: ca. 0,5 miljoen
Taal: Nederlands
Valuta: Surinaamse dollar > Wisselkoers
Tijdsverschil: -5/-4 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie
> Ervaringen van begeleider Suriname reizen Venski Kertokarijo


Suriname op Google Maps


Single Reizen Online

2
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Jeanet
Jeanet

De vakantie in Suriname was helemaal te gek. Djoser deed het goed. Wat een belevenis. Heb al heel wat verre reizen gemaakt maar deze mag je niet missen. Je voelt er Azië en Afrika, want daar komt de bevolking van oorsprong vandaan. En speken allemaal Nederlands. De bossen zijn groots. Aardige mensen in een machtige natuur.

Annette
Annette

Onze start was Paramaribo. Het was ook direct mijn eerste singlereis van Fox. Was best een beetje zenuwachtig. Maar het viel reuze mee. Leuke groep mensen. We begonnen met een wandeling door Paramaribo en dat is dan ook je eerste ontmoeting met Suriname. Vervolgens gingen we naar Bigi Pan. Doen. Veel natuur en vogels. Van Paramaribo gingen we naar Overbridge. Vond ik niet zo. Danpaati is veel leuker. Goed gegeten en mooie excursies. Vervolgens naar Berg en Dal, ook dat viel tegen. De excursie naar Brownsberg is daarentegen super maar wel vermoeiend.