Suriname Single Reizen. Adembenemende flora en fauna.

Single Reizen Online

Suriname heeft een prachtig binnenland bestaande uit oerwoud van het Amazonegebied. Hier komen veel apensoorten, luipaarden en reuzen miereneters voor. Maar het is ook een land met stranden en palmbomen. Overal herken je de Nederlandse roots en men spreekt er voornamelijk Nederlands. We bezoeken Paramaribo, Brownsberg, Brokopondo-meer en Boven-Suriname. Je kunt gaan fietsen langs oude plantages en Fort Zeelandia. Wie het land heeft bezocht keert snel weer terug. Suriname is een gewilde bestemmingen voor singles en alleengaanden.

Lees ook:
> Groepsreis Suriname. Ervaringen begeleider groepsreizen.
> Mijn vakantie Curaçao. Wat een heerlijke ervaring was dat.

Bekijk ook:
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Bonaire
> Single reizen Zuid-Amerika
> Single reizen Midden-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar Suriname

> Bekijk single reis vanaf € 3356

Suriname per bootTUI Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single reizen naar het bijzondere en bekende Suriname. Land met vele culturen! Oude Nederlandse gebouwen. Paramaribo is een museum hiervoor. We gaan samen wandelen, plantages bezoeken, met boten over het water scheuren. Je ziet dolfijnen, apen en kaaimannen. Ontmoet indianen in het Amazone woud. De NL begeleider gaat mee!

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Groepsreis Suriname en Guyana/Frans Guyana

> Bekijk single reis vanaf € 2795

Groepsreis Suriname en Guyana/Frans GuyanaDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

Je bezoekt Paramaribo, Brownsberg, Brokopondo-meer en Boven-Suriname. De natuur en de diversiteit van de bevolking zijn de onderwerpen voor deze rondreis. Je maakt van alles mee, slapen in een hangmat bijvoorbeeld.

Fijn te zeggen, ze spreken Nederlands dus je voelt je snel thuis.

Daarnaast biedt Djoser een mooie rondreis Suriname en Guyana/Frans Guyana aan.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Avontuurlijke Groepsreis naar Suriname

> Bekijk single reis vanaf € 2899

Avontuurlijke Groepsreis naar SurinameGroepsreizen, fiets- en wandelvakanties. Bestemming Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Een tocht door de jungle. Je bent vooral in het binnenland, we gaan maar één maal terug naar Paramaribo. Veel eten, we overnachten in een traditioneel Saramaccaans dorpje aan de rivier.

Fietsen langs de oude plantages. Wandelen door het woud van Brownsberg. Dit is kennismaken met het echte land!!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar Suriname

> Bekijk single reis vanaf € 3103

Suriname singles groepsreizenSingles kiezen Koning Aap voor de kleine groepen, deskundige begeleiding, individuele vrijheid, duurzaam reizen en unieke bestemmingen. Hoewel het een groepsreis is, is er ruimte voor persoonlijke ontdekkingen. Voorafgaand aan je vertrek zie je hoe de groep is opgebouwd.

Je gaat samen met een leuke groep op ontdekking in Suriname. Je wandelt door Paramaribo en langs Fort Zeelandia. Zie de reuzenschildpadden bij Galibi. Je voelt en ruikt het groene oerwoud. Je eet bij de Marrons. De charme van een avontuur in Suriname!

Meer over deze single reis


Lees ook:
> Ervaringen van begeleider Suriname reizen Venski Kertokarijo

Bekijk ook:
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Bonaire
> Single reizen Zuid-Amerika
> Single reizen Midden-Amerika


Meer Informatie

Hoofdstad: > Paramaribo
Inwoners: ca. 0,5 miljoen
Taal: Nederlands
Valuta: Surinaamse dollar > Wisselkoers
Tijdsverschil: -5/-4 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie
> Ervaringen van begeleider Suriname reizen Venski Kertokarijo


Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanet
Jeanet

De vakantie in Suriname was helemaal te gek. Djoser deed het goed. Wat een belevenis. Heb al heel wat verre reizen gemaakt maar deze mag je niet missen. Je voelt er Azië en Afrika, want daar komt de bevolking van oorsprong vandaan. En speken allemaal Nederlands. De bossen zijn groots. Aardige mensen in een machtige natuur.

Annette
Annette

Onze start was Paramaribo. Het was ook direct mijn eerste singlereis van Fox. Was best een beetje zenuwachtig. Maar het viel reuze mee. Leuke groep mensen. We begonnen met een wandeling door Paramaribo en dat is dan ook je eerste ontmoeting met Suriname. Vervolgens gingen we naar Bigi Pan. Doen. Veel natuur en vogels. Van Paramaribo gingen we naar Overbridge. Vond ik niet zo. Danpaati is veel leuker. Goed gegeten en mooie excursies. Vervolgens naar Berg en Dal, ook dat viel tegen. De excursie naar Brownsberg is daarentegen super maar wel vermoeiend.