Singlereizen 50+ en Seniorenreizen. Reizen alleengaanden.

Single Reizen Online

Overzicht singlereizen 50+ en seniorenreizen. Reizen voor alleenstaanden en alleengaanden, die graag met elkaar op vakantie willen. Diverse activiteiten. Op vakantie met eigen leeftijdgenoten.

Menu singlereizen naar leeftijd:
> Jongerenreizen >> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+ > Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+ > Singlereizen 60+, 70+ en 80+

> Deel jouw singlereizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Singlevakanties voor 50+

> Bekijk single reis vanaf € 699

Singlereizen 50 plusDe singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroepen. Voor de 50 plus zijn dat van 35-55 en 49-69 jaar. Estivant zorgt ook voor gelijke man/vrouw verhouding. Estivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Bij Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator.

Een heel scala aan leuke single groepsreizen. Strandvakanties, actieve reizen, zeilvakanties en een single break naar Antwerpen en Berlijn. Bestemmingen zijn ons singlehotel in Turkije (all inclusive), Frankrijk, Italië, Kroatië, Portugal, Oostenrijk, Spanje, Lanzarote, Canarische Eilanden en Griekenland!!

NIEUW zijn IJsland en Kralendijk, Bonaire in het Caribisch gebied.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Singlereizen 50+ voor hoger opgeleiden

> Bekijk single reis vanaf € 699

Singlereizen 50 plus voor hoger opgeleidenOnder het motto Meeting Friends biedt Crusj reizen, speciaal voor hoger opgeleide singles. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd en thema.

Leeftijdsgroepen vanaf 50 jaar en steeds 5 jaar oplopend (uniek!!). Bestemmingen in Europa en ver weg tot zelfs Brazilië. Crusj heeft een eigen stijl met goede sfeer en leuke activiteiten. De singlereizen van Crusj zijn betaalbaar.

Leuke mensen ontmoeten. Samen luieren op het strand of actief bezig zijn in eigen sfeer, dat is Crusj!

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen voor 50+

> Bekijk single reis vanaf € 699

Singlereizen 50+De singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uittrekt. Veel singles waarderen deze keuze. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Voor de groep singles 50+ is dat 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Shoestring biedt vele singlereizen over de hele wereld. Van een avontuurlijke single groepsreis Marokko tot een rondreis door India en Nepal On a Shoestring.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Singlereizen 50+ met vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 259

Singlereizen 50+ met vertrekgarantieVillaVibes biedt unieke single reizen, speciaal voor hoger opgeleiden. Ze werken met strikte leeftijdscategorieën. Voor de 50+ is dat 40-59 jaar! De man/vrouw verhouding is altijd (!) in balans.

Bestemmingen zijn van Griekenland tot Curaçao. Geliefd zijn zeker ook hun gezellige (all-inclusive) weekenden en korte vakanties in o.m. Nederland.

VillaVibes staat voor elkaar echt leren kennen en véél plezier. Spannend is hun info borrel. (Alle reizen met vertrekgarantie en let op: reizen zijn snel volgeboekt!)

Meer over deze single reis


Primavera logo

Primavera Single Reizen voor (vaak) oudere single

> Bekijk single reis vanaf € 429

Reizen voor oudere singleMet andere singles of alleengaanden mooie uitstapjes maken? Deze Primavera reizen zijn speciaal bedoeld voor de (oudere) single. We nemen onze Nederlands sprekende reisleider mee!

Ons doel is het leuke vissersdorpjes Ferragudo en Armação de Pera bij Albufeira. Portugal is (ook) in de winter een heerlijke bestemming.

Meer over deze single reis


Cirkel logo

Cirkel Singlereizen voor 50+

> Bekijk single reis vanaf € 401

Met elkaar etenCirkel Single Vakanties staan voor afwisseling, vaak naar wat minder bekend vakantie oord. Cirkel brengt je, actief, met anderen in contact. Zij hanteren leeftijdscategorieën. Voor de groep 50+ is dat 45-69 jaar. Je bent dus altijd met leeftijdsgenoten. De reisleider staat steeds tot je beschikking. Single vakanties om zorgeloos te genieten!

Cirkel Singlereizen voor de 50+ kan boeken voor leuke campings in Italië.

Actieve strandvakantie op Elba, één van de mooiste plekken op aarde wordt wel eens gezegd. Viareggio in Toscane, Sirmione aan het Gardameer.

Cirkel is erg bekend onder de singles en niet voor niets. Velen hebben daar goede herinneringen aan.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Reizen voor 50+

> Bekijk single reis vanaf € 795

Singlereizen 50+Koning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. De reisgroepen zijn jonger dan 20 jaar, 20-25, 26-30, 31-35, 36-40, 41-45 en ouder dan 45 jaar.

Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika. Bijzondere reizen gaan naar Papoea-Nieuw-Guinea, volgen de Zijderoute, rondreis Fiji en Tahiti. En er is een heuse wereldreis.

Meer over deze single reis


Goedidee reizen logo

Christelijke Alleengaande Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 899

Alleenstaande 50 plus width=Christelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt reizen voor alleenstaande en alleengaande met bestemming Europa. Daarnaast bieden zij mooie en interessante Bijbelse Reizen naar Israël, Jordanië, Turkije en Griekenland. Goed Idee Reizen voor singlereizen in eigen sfeer. Voor singles uit allerlei kerken. Je hebt altijd een eigen kamer.

Voorheen betrof het singlereizen voor de 45+. Door de toenemende belangstelling is deze leeftijdsgrens komen te vervallen. Dat neemt niet weg dat de meerderheid nog steeds wat ouder is. Dus iets voor jou?

Meer over deze single reis


Verder bekijken van:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+
> Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+
> Singlereizen 60+, 70+ en 80+


Informatie voor senioren

> Senioren.nl
> Zoek de assistent in uw regio

Single Reizen Online

1
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Willem K.
Willem K.

Hier een verslagje van mijn busreis voor 50 plus naar Thüringen met Effeweg. Was best zenuwachtig om alleengaande met deze busreis te gaan. Wat viel mij dat mee. Om te beginnen was is lang niet de enige. We hadden snel een leuk groepje bij elkaar. We begonnen al met een toeristische route en dan is Duitsland wel mooi hoor. Onderweg stopten we een paar keer zodat je even je benen kon strekken. He hotel was goed, prima zelfs en we hadden een buffet. Nu eet ik niet zoveel maar hier heb ik mij daar niet aan gehouden. De volgende dag… Lees verder »