Singlereizen 50+ en Seniorenreizen. Reizen alleengaanden.

Single Reizen Online

Overzicht singlereizen 50+ en seniorenreizen. Reizen voor alleenstaanden en alleengaanden, die graag met elkaar op vakantie willen. Diverse activiteiten. Op vakantie met eigen leeftijdgenoten.

Menu singlereizen naar leeftijd:
> Jongerenreizen >> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+ > Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+ > Singlereizen 60+, 70+ en 80+

> Deel jouw singlereizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Singlevakanties voor 50+ (Corona Proof !)

> Bekijk single reis vanaf € 349

Single Reizen naar Estoril en AlgarveEstivant Singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Hier vind je de groepen van 35 tot 59 jaar. Estivant zorgt voor een gelijke man/vrouw verhouding. Estivant is specialist in groepsvakanties voor singles. Bij Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator.

De singles 50+ kunnen kiezen uit singlereizen in de categorie 35-55 jaar en 40-59 en 49-69 jaar.

Een heel scala aan leuke single groepsreizen. Strandvakanties, actieve reizen, zeilvakanties en single breaks. Bestemmingen zijn Frankrijk, Italië, Kroatië en Griekenland!! En dan ons single hotel met privéstrand in Turkije!

Special voor de single 50+ is een reis naar Kaapverdië!!

Meer over deze single reis


Crusj logo

Singlereizen 50+ hoger opgeleiden

> Bekijk single reis vanaf € 160

Single reizen voor hoger opgeleiden naar de AlgarveOnder het motto Meeting Friends biedt Crusj reizen, speciaal voor hoger opgeleide singles. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd en thema.

Leeftijdsgroepen vanaf 50 jaar en steeds 5 jaar oplopend (uniek!!). Bestemmingen in Europa en ver weg tot zelfs Bali. Crusj heeft een eigen stijl van goede sfeer en leuke activiteiten. De singlereizen van Crusj zijn betaalbaar.

Leuke mensen ontmoeten. Samen luieren op het strand of actief bezig zijn in eigen sfeer, dat is Crusj!

Meer over deze single reis


Tui singles logo

TUI Singlereizen voor de 50+

> Bekijk single reis vanaf € 139

Groepsreis China voor SinglesTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt dan wel reizen voor alle leeftijden, maar zo zeggen ze ligt de gemiddelde leeftijd op ruim 45 jaar. De 50+ single kan bij TUI goed terecht. Omdat Kras veel aantrekkelijk singlereizen biedt vermelden wij deze ook hier.

Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips naar alle delen van de wereld. Wil je er even uit? Denk dan aan een single weekend in eigen land.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen voor 50+

> Bekijk single reis vanaf € 649

Single Stedentrip Lissabon en PortoSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Voor de 50+ is dat de groep van 40 tot 65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Shoestring biedt vele singlereizen in Europa en wereldwijd. Van een avontuurlijke single groepsreis Marokko tot een rondreis door India en Nepal On a Shoestring. En stedentrips voor singles naar vele steden in Europa.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Singlereizen Goed Verzorgd, (altijd) Comfortabele Hotels

> Bekijk single reis vanaf € 799

ANWB Single Reizen JordaniëOngedwongen single groepsreizen van FOX ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is FOX Singlereizen.

De formule van FOX ANWB is duidelijk: alles voor elkaar en goede, nette hotels. Nederlandse reisleiding. Dat in combinatie met reizen naar bijzondere verre bestemmingen maakt FOX ANWB heel geliefd bij de 50 plusser.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Slow Comfort Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 1245

Groepsreizen JordaniëKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Wanneer je het wat rustiger wilt doen, niet zo vaak van hotel wisselen dan zijn de Slow Comfort Groepsreizen ideaal. Wel avontuur, maar relaxed. De bezienswaardigheden zijn met zorg uitgekozen, zodat je wel wat van je reis hebt opgestoken. De hotels en verzorging ligt op luxe niveau. Deze groepsreizen zijn ideaal voor de drukke 50 plusser.

Bestemmingen voor deze relaxte groepsreizen zijn Egypte, Mexico, Indonesië, Colombia en Japan.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Singlereizen 50+ met Vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 259

Single Reizen met Vertrekgarantie naar Rhodos en KosVillaVibes biedt unieke single reizen, speciaal voor hoger opgeleiden. Ze werken met strikte leeftijdscategorieën. Voor de 50+ is dat 40-59 jaar! De man/vrouw verhouding is altijd (!) in balans.

Zonbestemmingen zijn Cyprus, Rhodos, Kos en Ibiza. Geliefd zijn de gezellige (all-inclusive) weekenden en korte vakanties in Nederland en België. Verder zijn de wiel- en wandelvakanties van VillaVibes erg bekend.

Een knaller is de surfvakantie naar Portugal. Een reis speciaal voor de single 40+ en 50+.
> Meer over Surfvakantie voor singles in Ericeira, Portugal

VillaVibes staat voor elkaar echt leren kennen en véél plezier. Alle reizen met vertrekgarantie en let op: reizen zijn snel volgeboekt!)

Meer over deze single reis


Primavera logo

Primavera Single Reizen voor (vaak) Oudere Single

> Bekijk single reis vanaf € 480

Single Reizen naar PortugalMet andere singles of alleengaanden mooie uitstapjes maken?

Deze Primavera reizen zijn bedoeld voor de (oudere) single. We nemen onze Nederlands sprekende reisleider mee!

We gaan naar het populaire Portugal. Ons doel is het leuke vissersdorpjes Ferragudo en Armação de Pera bij Albufeira. Portugal is (ook) in de winter een heerlijke bestemming.

Meer over deze single reis


Goedidee reizen logo

Christelijke Alleengaande Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 899

Bijbelse ReizenChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt reizen voor alleenstaande en alleengaande met bestemming Europa. Daarnaast bieden zij mooie en interessante Bijbelse Reizen naar Israël, Jordanië, Turkije en Griekenland. Goed Idee Reizen voor singlereizen in eigen sfeer. Voor singles uit allerlei kerken. Je hebt altijd een eigen kamer.

Voorheen betrof het singlereizen voor de 45+. Door de toenemende belangstelling is deze leeftijdsgrens komen te vervallen. Dat neemt niet weg dat de meerderheid nog steeds wat ouder is. Dus iets voor jou?

Meer over deze single reis


Verder bekijken van:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+
> Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+
> Singlereizen 60+, 70+ en 80+


Informatie voor senioren

> Senioren.nl
> Zoek de assistent in uw regio

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Willem K.
Willem K.

Hier een verslagje van mijn busreis voor 50 plus naar Thüringen met Effeweg. Was best zenuwachtig om alleengaande met deze busreis te gaan. Wat viel mij dat mee. Om te beginnen was is lang niet de enige. We hadden snel een leuk groepje bij elkaar. We begonnen al met een toeristische route en dan is Duitsland wel mooi hoor. Onderweg stopten we een paar keer zodat je even je benen kon strekken. He hotel was goed, prima zelfs en we hadden een buffet. Nu eet ik niet zoveel maar hier heb ik mij daar niet aan gehouden. De volgende dag… Read more »