Singlereizen 50+ en seniorenreizen. Reizen alleengaanden.

Single Reizen Online

Overzicht van singlereizen 50+ of seniorenreizen. Reizen voor alleenstaanden en alleengaanden, die graag met elkaar op vakantie willen en willen genieten van een zorgeloze vakantie met andere alleenstaanden. Singlevakanties met diverse activiteiten.

Geniet van het leven met de singlereizen voor 50+. Op vakantie met eigen leeftijdgenoten is fijn.

Menu singlereizen naar leeftijd:
> Jongerenreizen >> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+ > Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+ > Singlereizen 60+, 70+ en 80+
> De charme van 40-60+ alleenstaande vakanties naar Italië
> Waarom zijn senioren single reizen zo populair

> Deel jouw singlereizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Singlevakanties voor 50+

> Bekijk single reis vanaf € 690

Single Reizen naar Estoril en AlgarveEstivant Singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Hier vind je de groepen van 35 tot 59 jaar. Estivant zorgt voor een gelijke man/vrouw verhouding. Estivant is specialist in groepsvakanties voor singles. Bij Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator.

De singles 50+ kunnen kiezen uit singlereizen in de categorie 35-55 jaar en 40-59 en 49-69 jaar.

Een heel scala aan leuke single groepsreizen. Strandvakanties en actieve reizen. Bestemmingen zijn Frankrijk, Italië, Kroatië en Griekenland!!

Meer over deze single reis


Tui singles logo

TUI Singlereizen voor de 50+

> Bekijk single reis vanaf € 143

Groepsreis China voor SinglesTUI Single Reizen biedt dan wel reizen voor alle leeftijden, maar zo zeggen ze ligt de gemiddelde leeftijd op ruim 45 jaar. De 50+ single kan bij TUI goed terecht. Omdat Kras veel aantrekkelijk singlereizen biedt vermelden wij deze ook hier.

Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips naar alle delen van de wereld. Wil je er even uit? Denk dan aan een single weekend in eigen land.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Singlereizen 50+ met Vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 369

Single Reizen met Vertrekgarantie naar Rhodos en KosVillaVibes biedt unieke single reizen, speciaal voor hoger opgeleiden. Ze werken met strikte leeftijdscategorieën. Voor de 50+ is dat 40-59 jaar! De man/vrouw verhouding is altijd (!) in balans.

Zonbestemmingen zijn Cyprus, Rhodos, Spanje, Portugal en meer. Geliefd zijn de gezellige (all-inclusive) weekenden en korte vakanties in Nederland en België. Verder zijn de fiets- en wandelvakanties en zeilvakanties van VillaVibes erg gewild.

VillaVibes staat voor elkaar echt leren kennen en véél plezier. Alle reizen met vertrekgarantie en let op: reizen zijn snel volgeboekt!)

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen voor 50+

> Bekijk single reis vanaf € 749

Single Stedentrip Lissabon en PortoSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 jaar en alle leeftijden.

Voor de 50+ is dat de groep voor alle leeftijden. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Shoestring biedt vele singlereizen in Europa en wereldwijd. Van een avontuurlijke single groepsreis Marokko tot een rondreis door India en Nepal On a Shoestring. En stedentrips voor singles naar vele steden in Europa.

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Singlereizen Goed Verzorgd, (altijd) Comfortabele Hotels

> Bekijk single reis vanaf € 1202

ANWB Single Reizen JordaniëOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

De formule van ANWB is duidelijk: alles voor elkaar en goede, nette hotels. Nederlandse reisleiding. Dat in combinatie met reizen naar bijzondere verre bestemmingen maakt ANWB heel geliefd bij de 50 plusser.

Meer over deze single reis


oad logo

Populaire Vlieg- Busreizen van Oad voor Singles (veelal) 50+

> Bekijk single reis vanaf € 884

singlereizen baltische statenOok de bekende Oad biedt nu busreizen voor alleengaanden! Je verblijft in een 1-pers. kamer zonder toeslag. Stelletjes mogen niet boeken. Bestemmingen van Duitsland, Nederland tot Italië toe. Single vakanties in ongedwongen sfeer!

De single reizen van Oad gaan vaak per bus, maar je kunt ook kiezen voor een combinatie met vliegtuig. De aard van de reizen en het tempo zijn heel geschikt voor singles 50+. Met onze singlereizen gaat een gids mee. Singles, relaxen, wat drinken, elkaar leren kennen … super singlevakantie!!

Meer over deze single reis


Crusj logo

Singlereizen 50+ hoger opgeleiden

> Bekijk single reis vanaf € 299

Single reizen voor hoger opgeleiden naar de AlgarveOnder het motto Meeting Friends biedt Crusj reizen, speciaal voor hoger opgeleide singles. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd en thema.

Leeftijdsgroepen vanaf 50 jaar en steeds 5 jaar oplopend (uniek!!). Bestemmingen in Europa en ver weg tot zelfs Bali. Crusj heeft een eigen stijl van goede sfeer en leuke activiteiten. De singlereizen van Crusj zijn betaalbaar.

Leuke mensen ontmoeten. Samen luieren op het strand of actief bezig zijn in eigen sfeer, dat is Crusj!

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen 50+

> Bekijk single reis vanaf € 1319

Singles 50 plusSingle groepsreizen, fiets- en wandelvakanties. Bestemming Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Reizen speciaal voor singles van 40 en 50 jaar e.o.. De meeste singles en alleengaanden vinden het op deze manier juist leuk om anderen te leren kennen.

Veel bestemmingen voor avontuurlijke groepsreizen. Als winter in IJsland, Costa-Rica, Bulgarije, Spanje, Cuba, Nepal … nog meer avontuur? Bezoek dan hun website!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Rustig Aan Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 745

Singlereizen voor de 60 plusKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en rustig aan reizen.

Wanneer je het wat rustiger wilt doen, niet zo vaak van hotel wisselen dan zijn de Rustig Aan Groepsreizen ideaal. Wel avontuur, maar relaxed. De bezienswaardigheden zijn met zorg uitgekozen, zodat je wel wat van je reis hebt opgestoken. De hotels en verzorging ligt op luxe niveau. Deze groepsreizen zijn ideaal voor de 60 plusser.

Meer over deze single reis


Primavera logo

Overwinteren in Spanje en Portugal met Primavera

> Bekijk single reis vanaf € 310

Single Reizen naar PortugalPrimavera is specialist voor overwinteren in Spanje en Portugal. De accommodaties zijn afgestemd op de oudere single. Ontsnap aan de kille dagen en boek voor langere tijd een heerlijk appartement of hotel. Nederlandssprekende reisleiding!

We gaan overwinteren in de Algarve in populair Portugal. Je kunt zelfs ook kiezen voor Madeira. De tweede klassieke bestemming is Spanje. Costa del Sol en Costa Blanca. En de heerlijke Canarische eilanden. Kies voor een heerlijk klimaat, bezoeken van leuke dorpjes en je goed uitgeruste accommodatie.

Meer over deze single reis


goedideereizen tui logo

Christelijke Reizen met Gelijkgestemden

> Bekijk single reis vanaf € 179

Bijbelse ReizenChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen (onderdeel van TUI) biedt Bijbelse reizen, busreizen, riviercruises en vliegreizen. Singles en alleengaanden weten dat ze welkom zijn. Goed Idee Reizen voor vakanties in eigen sfeer.

De reizen in eigen sfeer gaan naar de Bijbelse bestemmingen Israël, Malta en Turkije. De vlieg-, busreizen en riviercruises gaan naar diverse landen in Europa. Van een wandelvakantie op Madeira tot een busreis naar Engeland.

Meer over deze single reis


Verder bekijken van:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+
> Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+
> Singlereizen 60+, 70+ en 80+
> De charme van 40-60+ alleenstaande vakanties naar Italië
> Waarom zijn senioren single reizen zo populair


Informatie voor senioren

> Senioren.nl
> Zoek de assistent in uw regio
> Singlevakantie.jouwpagina.nl

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Willem K.
Willem K.

Hier een verslagje van mijn busreis voor 50 plus naar Thüringen met Effeweg. Was best zenuwachtig om alleengaande met deze busreis te gaan. Wat viel mij dat mee. Om te beginnen was is lang niet de enige. We hadden snel een leuk groepje bij elkaar. We begonnen al met een toeristische route en dan is Duitsland wel mooi hoor. Onderweg stopten we een paar keer zodat je even je benen kon strekken. He hotel was goed, prima zelfs en we hadden een buffet. Nu eet ik niet zoveel maar hier heb ik mij daar niet aan gehouden. De volgende dag… Read more »