Singlereizen 50+ en Seniorenreizen. Reizen alleengaanden.

Single Reizen Online

Overzicht singlereizen 50+ en seniorenreizen. Reizen voor alleenstaanden en alleengaanden, die graag met elkaar op vakantie willen. Diverse activiteiten. Op vakantie met eigen leeftijdgenoten.

Menu singlereizen naar leeftijd:
> Jongerenreizen >> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+ > Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+ > Singlereizen 60+

> Deel jouw singlereizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Singlevakanties voor 50+

> Bekijk single reis vanaf € 599

Singlevakanties voor 50+De singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroepen. Voor de 50 plus zijn dat van 35-55 en 40-69 jaar. Estivant zorgt ook voor gelijke man/vrouw verhouding. Estivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Bij Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator.

Veel leuke groepsreizen. Strandvakanties, actieve reizen, zeilvakanties en een single break naar Antwerpen en Berlijn. Bestemmingen zijn ons singlehotel in Turkije (all inclusive), Portugal, Oostenrijk, Spanje en Griekenland!!


Kras logo

Voor Senioren: Kras Singlereizen 50 plus

> Bekijk single reis vanaf € 129

50 plusserKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 40 tot 55 jaar.

De reizen zijn uitsluitend bedoeld voor singles en dus niet voor echtparen.

Kras heeft tal van vliegreizen, busreizen, fietsvakanties, wandelvakanties, zeilvakanties, stedentrips speciaal voor de single 40 tot 55 jaar.


Cirkel logo

Cirkel Singlereizen voor 50+

> Bekijk single reis vanaf € 401

Met elkaar etenCirkel Singlereizen voor de 50+ kan boeken voor leuke campings in Italië.

Actieve strandvakantie op Elba, één van de mooiste plekken op aarde wordt wel eens gezegd. Viareggio in Toscane, Sirmione aan het Gardameer.

Cirkel is erg bekend onder de singles en niet voor niets. Velen hebben daar goede herinneringen aan.


Effeweg logo

Effeweg met haar Single Reizen voor Senioren

> Bekijk single reis vanaf € 349

Singlereizen 50+Groepsreizen voor single en alleengaande senioren. Geen 1-persoonskamer toeslag! Busreizen naar bestemmingen in Europa. Ons motto is samen gezellig op reis!

Bestemmingen zijn Duitsland, Thüringen. Schitterende busreizen naar Italië, Dolomieten en Toscane en een zonnige vakantie naar Kroatië.


Peter Langhout logo

Single Vriendelijke Busreizen van Peter Langhout

> Bekijk single reis vanaf € 95

Singlereizen voor de 50 plusSingle vriendelijk reizen van Peter Langhout houdt in géén of lage 1-persoonstoeslag. Mooie busreizen naar veel bestemmingen in Europa. De reizen zijn zeer betaalbaar.

De busreizen van Peter Langhout zijn bekend en gewaardeerd bij de senioren.


One2gether logo

One2gether Singlevakanties Speciaal voor 50 plus

> Bekijk single reis vanaf € 569

Singlereizen speciaal voor de 50 plusOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie.

Zij hanteren leeftijdscategorieën van 20 tot 69 jaar. Er is een speciale groep 50+ van 50 tot 69 jaar.

Bestemmingen zijn Ibiza in Spanje, Italië, Montenegro, Kroatië. Paradijselijk Evia in Griekenland en Cyprus.


Goedidee reizen logo

Christelijke Alleengaande Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 249

Alleenstaande 50 plus width=Christelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt reizen voor alleenstaande en alleengaande. Bestemmingen in Europa. Daarnaast bieden zij mooie Bijbelse reizen. Hier vind je singlereizen in eigen sfeer.

Voorheen betrof het singlereizen voor de 45+. Door de toenemende belangstelling is deze leeftijdsgrens komen te vervallen. Dat neemt niet weg dat de meerderheid nog steeds wat ouder is. Dus iets voor jou?


Verder bekijken van:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+
> Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+
> Singlereizen 60+


Informatie voor senioren

> Senioren.nl
> Zoek de assistent in uw regio

Single Reizen Online

Een gedachte over “Singlereizen 50+ en Seniorenreizen. Reizen alleengaanden.

  1. Willem K. Bericht auteur

    Hier een verslagje van mijn busreis voor 50 plus naar Thüringen met Effeweg. Was best zenuwachtig om alleengaande met deze busreis te gaan. Wat viel mij dat mee. Om te beginnen was is lang niet de enige. We hadden snel een leuk groepje bij elkaar. We begonnen al met een toeristische route en dan is Duitsland wel mooi hoor. Onderweg stopten we een paar keer zodat je even je benen kon strekken. He hotel was goed, prima zelfs en we hadden een buffet. Nu eet ik niet zoveel maar hier heb ik mij daar niet aan gehouden. De volgende dag gingen we via een glasfabriek, hoeft van mij niet naar Oberweißbach in het Thüringer Woud . de dag daarna hebben wij een rondtoer door het woud gemaakt. Prachtig, heb genoten. De dag daarop reden we naar Erfurt, waar we een stadswandeling kregen. In de middag hadden we vrij, gelukkig maar. De dagen daarna waren prima verzorgd en op de laatste dag werden we netjes naar onze opstapplaats gebracht. Was een heerlijke vakantie.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.