Single Winterreizen. City trips, wandelen of de winter zon.

Single Reizen Online

Single winterreizen. Single reizen naar mooie bestemmingen, naar leuke kerstmarkten en single city trips naar Antwerpen en Berlijn. Samen wandelen in de sneeuw, wat drinken op een terras in kerstsfeer of genieten van de zon. Veel keuze deze winter!!

Andere wintersportreizen
> Single wintersportreizen
> Wintersport alleenstaande ouder

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Naar Johannisholm in Zweden met Estivant

> Bekijk single winterreis vanaf € 1199

Single WinterreizenEstivant is een bekende single reizen specialist. Een fijne sfeer, andere mensen ontmoeten en alles is prima geregeld.

Voor een andere wintersportvakantie gaan we naar Zweden. Vakantie met husky’s, sneeuwscooters en elanden. Dit wordt een onvergetelijke wintersportvakantie in een prachtige natuur.

En Sälen is één van de grootste wintersportgebieden van Europa!


Estivant logo

Single City Trips van Estivant

> Bekijk single reis vanaf € 299

Stad met honderd torens, PraagEstivant is een bekende single reizen specialist. Een fijne sfeer, andere mensen ontmoeten en alles is prima geregeld.

Leuke city trips voor singles naar de stad met honderd torens, Praag. En weekend naar het mondaine Berlijn, Antwerpen, Düsseldorf, Boedapest en Barcelona.

Deze City Trips zijn voor de Kerst en Oud en Nieuw.


Mambo logo

Mambo bijzonder avontuur in Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 797

Single winterreizen naar ZwedenAl vaak gedroomd over een winteravontuur in het noorden? We maken een honden sledetocht en sneeuwscooter safari. We gaan ijsvissen en wandelen met sneeuwschoenen. We zijn in Johannisholm.

We verblijven in een stugby in Johannisholm uit 1803. Alles is er, bakkerij, een kapel. Ligging bij het Venjanmeer.


Kras logo

Kerstmarkten en Single Winterreizen

> Bekijk single reis vanaf € 325

Kerst Single WinterreizenKRAS Singles is voor alleenstaanden (30 en 40+), die graag niet alleen op vakantie willen. Leuke single groepsreizen naar tal van bestemmingen.

Dit jaar biedt Kras een schat aan Kerst Single Reizen. Arnhem, Brabant, Teutoburgerwald, Den Bosch & Meierij, Frankfurt, Rome, Berlijn enz, enz.

En hele fijne wandelvakanties over o.m. het Hertog Limburg Pad door Nederland en Duitsland.


One2gether logo

One2gether Single Winterreizen, 22 tot 59 jaar

> Bekijk single reis vanaf € 219

Met een leuke groep singles naar AntwerpenMet een leuke groep singles naar Antwerpen. De beroemde pleinen zijn dan helemaal in de winterstemming. We hebben het **** Ramada Hotel, natuurlijk in het centrum.

Of je gaat kiezen voor de winterzon om naar onze Single Reis Beach Club Gambia te gaan. En wat dacht je van Kaapverdië, Curaçao, Kroatië …

Zij maken een onderscheid in leeftijden behorende bij de reizen. Leeftijdsgroepen zijn
22-39, 25-45, 32-49, 42-55 jaar.

En na de winter naar de andere Single Beach Clubs!!


One2gether logo

One2gether Single Reis Zweden Winter Experience Johannisholm

> Bekijk single reis vanaf € 1399

Sneeuwscooter safariHier kun je kiezen voor een hele andere winterreis.

Avontuur in Zweden met hondensleetochten en sneeuwscooter safari. Schitterende witte verten, blauwe hemel en veel winter activiteiten!

En … we gaan het noorderlicht zien en nog veel meer.


Aktiva Tours logo

Kerst Special Hertog Limburg Pad – Exclusief voor Singles!

> Bekijk single reis vanaf € 179

Winterreizen naar Abdij RolducOnze uitvalsbasis is hotel Abdij Rolduc, in het zacht glooiende Duitsland voorbij het Drielandenpunt. De wandeltochten gaan door het Hertogdom Limburg.

Daarnaast biedt Aktiva Tours nog tal van winterreizen voor singles. Voorbeelden zijn langlaufreis naar Feldkirch Vorarlberg. Sever Ceska winter singlereis. Sierra de Gredos wandelvakantie en …


Effeweg logo

Effeweg met haar Alleengaande Kerstreizen

> Bekijk single reis vanaf € 349

Kerstreis Bad Wimpfen Wilt je een ongedwongen vakantie en bovenal niet alleen op reis dan zijn deze single reizen de juiste keuze. Geschikt voor iedereen die waarde hecht aan gezelligheid, nieuwe vrienden wil maken en een mooie vakantie wil beleven.

Je betaalt bovendien geen 1-persoonskamer toeslag!

Afwisselende busreizen tijdens de kerstdagen in Duitsland! Zoals Kerstreis Bad Wimpfen in het winterse Neckardal, Duitsland. Met een programma vol gezelligheid! Of naar de historische stad Halle met de oudste chocoladefabriek van Duitsland.

Een prachtige reis naar Toscane in Italië. Met de kerst zulke mooie landschappen!

Mooie en veelzijdige single kerstreizen maken deel uit van hun aanbod. En altijd erg goedkoop!


Goedidee reizen logo

Christelijke Alleenstaande Reizen voor de 50+

> Bekijk single reis vanaf € 369

Fijne kerst- en winterreizenGoed Idee Reizen is een christelijke reisorganisatie die zich richt op de christelijke 50+ die graag in groepsverband en in eigen sfeer op vakantie willen.

Goed Idee Reizen biedt fijne kerst- en winterreizen. Van de bossen van het Brabantse Helvoirt, al jaren een topper tot de kerst doorbrengen in de Ardennen. En wat dacht je van de zon dit jaar? Een weekje Israël voor alleengaanden.

Single Reizen Online

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op