Single Kerst- en Nieuwjaarsreizen. Winterreizen en City Trips.

Single Reizen Online

Single Reizen naar leuke kerst- en nieuwjaarsbestemmingen. City trips naar o.m. Düsseldorf, Antwerpen, Kopenhagen en Boedapest. Winterreis naar Lapland. Wandelen in de sneeuw. Veel keuze deze winter!!

Andere wintersportreizen
> Single wintersportreizen
> Wintersport alleenstaande ouder

> Winterzon Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Single Winter City Trips Corona Proof!

> Bekijk single reis vanaf € 349

Single Winter City Trips Corona Proof!Estivant is een bekende single reizen specialist. Een fijne sfeer, andere mensen ontmoeten en alles is prima geregeld. Leuke city trips voor singles naar de steden waar het goed vertoeven is. Estivant biedt meerdere city trips:

Single Weekend. Samen andere singles met de Kerst en Oud en Nieuw steden verkennen. We bezoeken Gent, Antwerpen, Berlijn, Praag, Boedapest en Krakau.

Geniet van de heerlijke kerstsfeer!

Meer over deze single reis


Kras logo

Kerstmarkten en Single (korte) Winterreizen

> Bekijk single reis vanaf € 220

Kerstmarkten en Single (korte) WinterreizenKRAS Singles is voor alleenstaanden (30 en 40+), die graag niet alleen op vakantie willen. Leuke single groepsreizen naar tal van bestemmingen.

Dit jaar biedt Kras een schat aan Kerst Single Reizen. Arnhem, Brabant, Teutoburgerwald, Den Bosch & Meierij, Frankfurt, Rome, Berlijn enz, enz.

En hele fijne wandelvakanties over o.m. het Hertog Limburg Pad door Nederland en Duitsland.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Single Reizen tijdens de feestdagen met vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 219

Single Reizen tijdens de feestdagen met vertrekgarantieVillaVibes biedt single reizen voor hoger opgeleiden. Ze werken met strikte leeftijdscategorieën van 25 tot 85 jaar! De man/vrouw verhouding is in balans. Bestemmingen zijn van Griekenland tot Curaçao. Geliefd zijn hun gezellige weekenden in o.m. Nederland. VillaVibes staat voor elkaar leren kennen. Kom ook naar de info borrel. (Reizen met vertrekgarantie en let op: reizen zijn snel volgeboekt!)

Singles en de feestdagen! Niet zoveel zin dit jaar? Pak je spullen en ga met ons mee en vier Kerst en Oud en Nieuw met veel gezellige andere singles.

Single weekendje Villa Vechtdal of Chateau Frandeux in de Ardennen. Populair is onze Oud en Nieuw feest met diner, knallen, overnachten en samen aan het ontbijt. Alleen met Oud en Nieuw? Mooi Rivier in Dalfsen! Of naar een leuke beach club op Curaçao. Dit jaar liever een wintersport vakantie? Met ons kan je naar de sneeuw.

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Kerst- en nieuwjaarsreizen speciaal voor singles!

> Bekijk single reis vanaf € 230

Kerst- en nieuwjaarsreizen speciaal voor singles!Onze uitvalsbasis is hotel Abdij Rolduc, in het zacht glooiende Duitsland voorbij het Drielandenpunt. De wandeltochten gaan door het Hertogdom Limburg.

Daarnaast biedt Aktiva Tours nog tal van winterreizen voor singles. Voorbeelden zijn langlaufreis naar Feldkirch Vorarlberg. Sever Ceska winter singlereis. Sierra de Gredos wandelvakantie en …

Meer over deze single reis


Goedidee reizen logo

Kerst- en nieuwjaarsreizen voor Alleenstaanden

> Bekijk single reis vanaf € 299

Kerst- en nieuwjaarsreizen speciaal voor singles!Goed Idee Reizen is een christelijke reisorganisatie die zich richt op de christelijke 50+ die graag in groepsverband en in eigen sfeer op vakantie willen.

Goed Idee Reizen biedt fijne kerst- en winterreizen. Van de bossen van het Brabantse Helvoirt, al jaren een topper tot de kerst doorbrengen in de Ardennen. Zelfs een rivieren cruise is tot de mogelijkheden. En wat dacht je van de zon dit jaar? Een weekje Israël voor alleengaanden!

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Lapland in Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 1791

Actieve Singlereizen naar Lapland in ZwedenSimi Groepsreizen voor actieve jongvolwassenen. De meesten boeken alleen. Deze single reis is voor de leeftijdsgroep 18-22 (80% boekt alleen). De verhouding M/V is in balans. De Simi reizen zijn altijd bijzonder!

Een sledehondentocht met noorderlicht maken in Lapland? Dat wordt een bijzondere ervaring en is heel anders dan een skivakantie.

Werken met husky honden, wandelen met sneeuwschoenen, ijsvissen en sneeuwscooter … top vakantie!

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Single Wintersport Special naar Lapland met vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 2195

Single Wintersport Special naar Lapland met vertrekgarantieVillaVibes met unieke single wintersportreizen voor hoger opgeleiden. Op vakantie naar Oostenrijk, Italië en Lapland met singles van jouw leeftijd! Groepen van 25 tot 65 jaar! Tijdens de VillaVibes single reizen leer je elkaar echt kennen. Special: begeleide ski-safari’s op jouw niveau. Erg leuk is hun info borrel. (Alle reizen met vertrekgarantie en let op: reizen zijn snel volgeboekt!)

Je gaat naar Lapland!! Dit vergeet je niet snel. Een geweldige single reis naar een sprookje. Je ziet het Noorderlicht en je gaat met een husky slee op avontuur.

Meer over deze single reis


Bekijk ook de wintersport, winterreizen en winterzon reizen

> Single wintersport Oostenrijk
> Single wintersport Frankrijk
> Single wintersport Italië
> Single wintersport Canada
> 1-Ouder wintersport
> Winterreizen, kerstmarkten, weekendje weg
> Winterzon Single Reizen

Single Reizen Online

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties