Single Reizen naar het groene bloemen eiland Madeira

Single Reizen Online

Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan ter hoogte van Marokko. Madeira is klein, 27 km breed en 57 km lang. De kust wordt gevormd door veelal steile rotswanden. De hoogste berg heet Pico Ruivo. Madeira is heel geschikt voor wandelvakanties.

Bekijk ook:
> Single reizen Portugal
> Single reizen Azoren
> Single reizen Kaapverdië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Wandelvakantie Madeira

> Bekijk single reis vanaf € 995

Wandelvakantie MadeiraDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

We vertrekken vanuit Santana om langs de kust te wandelen. We rijden naar Porto Moniz. Natuurlijk doen we ook de zuidkust. Ook gaan we Madeira’s hoogste berg beklimmen. In Funchal gaan we met de boot dolfijnen spotten.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Wandel en Excursie Vakantie Madeira voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1129

Wandel en Excursie Vakantie Madeira voor SinglesKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan en valt onder Portugal. We gaan met een wat kleine groep van 19 singles met een Nederlandse gids op wandelvakantie. We maken leuke excursies, zodat je het eiland nog beter leert kennen.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Wandelvakantie op Madeira

> Bekijk single reis vanaf € 999

Single Wandelvakantie op MadeiraGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Single wandelreis op Madeira. We beklimmen Pico Ruivo, de hoogste top van het eiland. Je verblijft in sfeervolle pensions en hotels. En … walvis- en dolfijnenexcursie.

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Single Wandelvakantie naar Madeira

> Bekijk single reis vanaf € 1124

Wandelvakantie naar MadeiraSingle reizen van Aktiva Tours zijn alleen voor singles en alleengaanden. Je kunt kiezen uit Wandel- en Fietsvakanties. De single reizen, ingedeeld naar moeilijkheidsgraad, gaan naar landen in Europa en naar Marokko. De reizen zijn populair en betaalbaar!

We gaan samen naar het bloemeneiland Madeira. Het oosten van Madeira is een wandelparadijs. Je gaat het meemaken.

Super wandelreis was het, gevarieerd. Veel begroeiing, is bergachtig, prachtige uitzichten!! Hotel en eten: prima. Een aanrader Gr Roma

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Single-Friendly Wellness Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 718

Single-Friendly Wellness ReizenSinglevriendelijke Wellness Oorden. Je hebt tijd voor jezelf, tijd voor jouw kuur en tijd voor ontspanning. Bestemmingen zijn Nederland, Portugal, Italië, Spanje, Griekenland, Engeland, Oostenrijk, Turkije, Marokko, India, Thailand, Bali en Sri Lanka.

Heel geschikt voor soloreiziger is Alpino Atlantico Kuur Centrum in Canico, Funchal. In alle rust ayurveda therapie ondergaan.

Meer over deze single reis


Pin High logo

Single Golfreizen van Pin High

> Bekijk single reis vanaf € 729

Single GolfreizenGolfvakantie specialist Pin High biedt reizen speciaal voor singles en alleengaanden. Alleenreizenden Toernooien. Single Clinics. Ook groepsreizen. Geen of geringe kamer toeslag. Bestemmingen in Nederland en heel Europa. Golfreizen van Pin High zijn betaalbaar!

De golfreizen voor singles naar het groene Madeira gaan naar Porto Bay Serra Golf, landhuis in het bos, naast golfbaan van Santo da Serra.

Een tweede reis gaat naar Casa Velha do Palheiro. Niet alleen voor de golf maar zeker ook voor de keuken.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Portugal
> Single reizen Azoren
> Single reizen Kaapverdië


Informatie over Madeira

Hoofdstad: > Funchal
Inwoners: ca. 270.000
Taal: Portugees
Valuta: Euro
Tijdsverschil: -1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Madeira op Google Maps

Single Reizen Online