Single Reizen naar het groene bloemen eiland Madeira

Single Reizen Online

Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan ter hoogte van Marokko. Madeira is klein, 27 km breed en 57 km lang. De kust wordt gevormd door veelal steile rotswanden. De hoogste berg heet Pico Ruivo. Madeira is heel geschikt voor wandelvakanties.

Bekijk ook:
> Single reizen Portugal
> Single reizen Azoren
> Single reizen Kaapverdië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Wandelvakantie Madeira

> Bekijk single reis vanaf € 995

Wandelvakantie MadeiraDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

We vertrekken vanuit Santana om langs de kust te wandelen. We rijden naar Porto Moniz. Natuurlijk doen we ook de zuidkust. Ook gaan we Madeira’s hoogste berg beklimmen. In Funchal gaan we met de boot dolfijnen spotten.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Singlereizen naar Madeira

> Bekijk single reis vanaf € 1101

Fietsen op MadeiraSimi Groepsreizen voor actieve jongeren- en jongvolwassenen. De meesten boeken alleen. Vakanties voor (15) 16-17, 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De singlereizen zijn voor de leeftijdsgroep 18-22 en 23+ jaar. De verhouding M/V is in balans. Stelletjes kunnen bij ons ook zeker mee. De Simi reizen zijn bijzonder!

Madeira is een groen eiland en met een berg op 1862 m. Het landschap heeft veel afwisseling. De vakantie is met outdoor activiteiten.

Je gaat kajakken en mountainbiken. We maken ook wandelingen.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Rondreis Azoren en Madeira

> Bekijk single reis vanaf € 998

Rondreis MadeiraSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Single wandelreis op Madeira. We beklimmen Pico Ruivo, de hoogste top van het eiland. Je verblijft in sfeervolle pensions en hotels. En … walvis- en dolfijnenexcursie. En een wandelvakantie op het eiland São Miguel. We verblijven in een comfortabel hotel.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Reizen Portugal, Madeira en Azoren

> Bekijk single reis vanaf € 599

Wandelvakantie voor singles, Portugal, Madeira en AzorenKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Single reizen naar Portugal, Madeira en Azoren. Deze Portugese eilanden hebben een prettig klimaat en daarmee een weelderige bloemenpracht. Ideale wandelbestemmingen.

Daarnaast biedt Kras een single stedentrip naar Lissabon. Een stad die je ooit eens moet hebben gedaan. En een single reis met de hoogtepunten van Portugal.

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Single Wandel- en fietsvakanties

> Bekijk single reis vanaf € 849

Wandelparadijs MadeiraVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles en alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De single reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld. Bestemmingen in Europa en Marokko. De single reizen zijn betaalbaar!

Een single wandelreis langs de kust van de Algarve en door het binnenland van Portugal. Een sportieve fietsvakantie door Zuid-Portugal. En een bijzondere reis naar het wandelparadijs Madeira.

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Puur & Kuur Single-Friendly Wellness Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 739

Wellness voor singles in PortugalPuur & Kuur is dé bekende wellness touroperator. 70% boekt alleen. Zij bieden reizen naar wellness hotels die extra geschikt zijn voor singles. Bestemmingen voor deze single-friendly wellness reizen zijn Nederland, Portugal, Spanje, Italië, Griekenland, India, Thailand en Sri Lanka.

De wellness reis gaat naar Alpino Atlantico in Ayurveda op Madeira. Voor Yoga en Ayurveda.

Meer over deze single reis


Pin High logo

Single golfreizen van Pin High

> Bekijk single reis vanaf € 279

Golfreizen naar MadeiraGolfreizen operator Pin High is een echte golfvakantie specialist. Pin High biedt reizen en clinics speciaal voor de single en alleengaande. Bestemmingen naar wel 24 landen. Naast deze singlereizen bieden zij ook golf groepsreizen aan. De golfreizen van Pin High, ook bekend van de golf toernooien, zijn betaalbaar!

De golfreizen voor singles gaan naar de Algarve, Lissabon en het prachtige eiland Madeira. Hier vind je Porto Bay Serra Golf naast de golfbaan van Santo da Serra.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Portugal
> Single reizen Azoren
> Single reizen Kaapverdië


Informatie over Madeira

Hoofdstad: > Funchal
Inwoners: ca. 270.000
Taal: Portugees
Valuta: Euro
Tijdsverschil: -1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Madeira op Google Maps

Single Reizen Online