Single Reizen naar het groene bloemen eiland Madeira

Single Reizen Online

Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan ter hoogte van Marokko. Madeira is klein, 27 km breed en 57 km lang. De kust wordt gevormd door veelal steile rotswanden. De hoogste berg heet Pico Ruivo. Madeira is heel geschikt voor wandelvakanties.

Bekijk ook:
> Single reizen Portugal
> Single reizen Azoren
> Single reizen Kaapverdië
> Overwinteren

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Excursie Vakantie Madeira voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1223

Wandel en Excursie Vakantie Madeira voor SinglesPopulaire TUI Single Reizen biedt vakanties voor alle leeftijden. Het aanbod van de groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, sportreizen, gezellig weekendjes en stedentrips. Fijne vakanties voor singles en alleengaanden.

Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan en valt onder Portugal. We gaan met een groep van max 24 singles met een Nederlandse gids leuke excursies doen, zodat je het eiland nog beter leert kennen.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Wandelvakantie en Rondreis Madeira

> Bekijk single reis vanaf € 1395

Wandelvakantie MadeiraDjoser, bekend om haar avontuurlijke reizen, trekt singles en alleengaanden aan. Met thema’s als cultuur, natuur en koken, biedt Djoser een unieke ervaring.

We vertrekken vanuit Santana om langs de kust te wandelen. We rijden naar Porto Moniz. Natuurlijk doen we ook de zuidkust. Ook gaan we Madeira’s hoogste berg beklimmen. In Funchal gaan we met de boot dolfijnen spotten.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Wandelvakantie op Madeira

> Bekijk single reis vanaf € 1499

Single Wandelvakantie op MadeiraSawadee biedt groepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Zij hebben ook groepsreizen waarbij singles zich aansluiten. Voor de leeftijdsgroep 22 tot 35 jaar zijn er ook unieke reizen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Voor avontuur en nieuwe vrienden is Sawadee de plek voor jou!

Single wandelreis op Madeira. We beklimmen Pico Ruivo, de hoogste top van het eiland. Je verblijft in sfeervolle pensions en hotels. En … walvis- en dolfijnenexcursie.

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Single-Friendly Wellness Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 290

Single-Friendly Wellness ReizenSingle Friendly reizen van Puur & Kuur zijn bekend. 70% boekt als single of alleengaande. Tijd voor jezelf en jouw kuur. Bestemmingen zijn Nederland (4 oorden!) Portugal, Madeira, Italië, Marokko, Turkije, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk. Costa Rica. India, Thailand, Indonesië en Sri Lanka.

Heel geschikt voor de soloreiziger is Alpino Atlantico Kuur Centrum in Canico, Funchal. Hier kun je in alle rust een ayurveda therapie ondergaan en je alle dagen bezig houden met Yoga.

Meer over deze single reis


Primavera logo

Overwinteren op Madeira met Primavera

> Bekijk single reis vanaf € 574

madeira overwinterenPrimavera is specialist voor overwinteren in Spanje en Portugal. De accommodaties zijn afgestemd op de oudere single. Ontsnap aan de kille dagen en boek voor langere tijd een heerlijk appartement of hotel. Nederlandssprekende reisleiding!

De accommodaties voor het overwinteren vind je op Madeira. Als voorbeeld appartementen Duas Torres vlakbij zee. Kies voor een heerlijk klimaat, bezoeken van leuke dorpjes en je goed uitgeruste accommodatie.

Zoek je nog meer geschikte locaties om te overwinteren? Die vind je in Spanje en Portugal.

Meer over deze single reis


Pin High logo

Single Golfreizen van Pin High

> Bekijk single reis vanaf € 949

Single GolfreizenGolfvakantie specialist Pin High biedt reizen speciaal voor singles en alleengaanden. Alleenreizenden Toernooien. Single Clinics. Ook groepsreizen. Geen of geringe kamer toeslag. Bestemmingen in Nederland en heel Europa. Golfreizen van Pin High zijn betaalbaar!

De golfreizen voor singles naar het groene Madeira gaan naar Porto Bay Serra Golf, landhuis in het bos, naast golfbaan van Santo da Serra.

Een tweede reis gaat naar Casa Velha do Palheiro. Niet alleen voor de golf maar zeker ook voor de keuken.

Meer over deze single reis


goedideereizen tui logo

Christelijke Groepsreizen naar Madeira

> Bekijk single reis vanaf € 894

Christelijke reizen naar madeiraChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt een ruim aanbod reizen voor vakanties in eigen sfeer. Vakantiebestemmingen zijn Nederland, Europa en Midden-Oosten. Wandelen, fietsen, cruises, excursies naar Bijbelse locaties? Alleengaanden sluiten snel aan.

Ga je mee naar het Portugese bloemeneiland Madeira. Watervallen, laurierbomen, kliffen, bergen en leuke dorpjes.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Portugal
> Single reizen Azoren
> Single reizen Kaapverdië
> Overwinteren


Informatie over Madeira

Hoofdstad: > Funchal
Inwoners: ca. 270.000
Taal: Portugees
Valuta: Euro
Tijdsverschil: -1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Madeira op Google Maps

Single Reizen Online