Single Reizen Argentinië, Chili en Brazilië. Op avontuur!

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles en alleengaanden naar Argentinië is avontuur! Buenos Aires gaat voor passie met Tango. Voor enorm natuurschoon bezoek je de pampa’s. Patagonië zal je leren kennen.

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Antarctica

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Zuid-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Vakanties naar Argentinië, Chili en Brazilië

> Bekijk single reis vanaf € 3295

Vakanties naar Argentinië en ChiliKies je voor Djoser dan kies je voor actieve reizen met veel avontuur. Bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn heel geliefd bij alleenreizenden.

Bij Djoser kun je als wereldreiziger goed terecht, start bijvoorbeeld met de rondreis door Argentinië en Chili, die gaat naar Buenos Aires, Bariloche, de Perito-Morenogletsjer, Ushuaia en Torres del Paine. Je wandelt in pampa’s en je ziet enorme gletsjers en bergtoppen met sneeuw in Patagonië. Kaap Hoorn op Vuurland.

En verder? Rondreis Argentinië, Chili & Iguaçu en Argentinië & Brazilië.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsrondreizen Argentinië, Paraguay en Brazilië

> Bekijk single reis vanaf € 2799

Single Groepsrondreizen Argentinië, Paraguay en BraziliëShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en alle leeftijden. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Met onze Argentinië single rondreis kom je aan zee, bezoek je bijzondere steden en natuurgebieden van woestijnen tot gletsjers. Buenos Aires is al genoeg voor dagen fietsplezier en ga in de avond op zoek naar de tango.

De groepsreis Argentinië, Paraguay en Brazilië brengt je verder …

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Patagonië

> Bekijk single reis vanaf € 5295

Groepsreizen ArgentiniëKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

We gaan naar het einde van de wereld! Patagonië is helemaal puur. We gaan door pampa’s vol roofvogels. IJsvlakten, rotsen, vlaktes, vergezichten en een fijne bevolking. We vertrekken van Buenos Aires om naar Vuurland en Chili te gaan.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, High School en Taalreizen in Argentinië en Chili

> Bekijk single reis vanaf € 603

Vrijwilligerswerk Projecten, High School en Taalreizen in Argentinië en Chili5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Deelnemen aan vrijwilligerswerk projecten en Spaans leren. Je kunt kiezen uit veel projecten in Buenos Aires en Cordoba. Werken in een verzorgingstehuis, jeugdopvang, scholen. Er zijn ook natuurprojecten met walvissen. De taalreis gaat naar Buenos Aires of Córdoba om Spaans te leren. Rosario is de plek voor de High School.

Ook voor Chili hebben we diverse projecten. > Vrijwilligerswerk in Chili klik hier

Meer over deze single reis


Antarctica

Een meer spectaculaire reis mogelijk? Zelfs onze Koning ging je vooraf.


Sawadee logo

Sawadee Bijzondere Reizen naar Antarctica

> Bekijk single reis vanaf € 9119

Singlereizen naar AntarcticaSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Je gaat met een cruise naar Antarctica. We wandelen op gletsjers en bij pinguïns. We maken tochten met onze Zodiacs. Kamperen, kajakken. bergbeklimmen en langlaufen. Aan alles is gedacht.

Er zijn meer rondreizen naar Antarctica te boeken.

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Antarctica

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Zuid-Amerika


Informatie over Argentinië

Hoofdstad: > Buenos Aires
Inwoners: ca. 44 miljoen
Taal: Spaans
Valuta: Argentijnse peso
Tijdsverschil: +4 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Argentinië op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments