Single Reizen Argentinië, Chili en Brazilië: avontuur!

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles en alleengaanden naar Argentinië is avontuur! Buenos Aires gaat voor passie met Tango. Voor enorm natuurschoon bezoek je de pampa’s. Patagonië zal je leren kennen.

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Antarctica

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Zuid-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Vakanties naar Argentinië, Chili en Brazilië

> Bekijk single reis vanaf € 2795

Vakanties naar Argentinië en ChiliKies je voor Djoser dan kies je voor actieve reizen met veel avontuur. Bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn heel geliefd bij alleenreizenden.

Bij Djoser kun je als wereldreiziger goed terecht, start bijvoorbeeld met de rondreis door Argentinië en Chili, die gaat naar Buenos Aires, Bariloche, de Perito-Morenogletsjer, Ushuaia en Torres del Paine. Je wandelt in pampa’s en je ziet enorme gletsjers en bergtoppen met sneeuw in Patagonië. Kaap Hoorn op Vuurland.

En verder? Rondreis Argentinië, Chili & Iguaçu en Argentinië & Brazilië.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsrondreizen Argentinië, Paraguay en Brazilië

> Bekijk single reis vanaf € 2189

Single Groepsrondreizen Argentinië, Paraguay en BraziliëSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Met onze Argentinië single rondreis kom je aan zee, bezoek je bijzondere steden en natuurgebieden van woestijnen tot gletsjers. Buenos Aires is al genoeg voor dagen fietsplezier en ga in de avond op zoek naar de tango.

De groepsreis Argentinië, Paraguay en Brazilië brengt je verder …

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Argentinië

> Bekijk single reis vanaf € 2999

Singlereizen ArgentiniëGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

De eerste singlereis is een groepsrondreis naar Brazilië en Buenos Aires. We bezoeken Buenos Aires en Rio de Janeiro. We blijven wat langer bij Pantanal om daar wild te observeren (foto toestel NIET vergeten). De Argentijnse kant van de Iguaçu watervallen. Je kan ook naar het strand van Paraty. Geen tussenstop met het vliegtuig.

De tweede is een groepsrondreis door het Argentijnse Patagonië. Bezoek aan Torres del Paine, Perito Moreno. Opzoeken van walvissen. Buenos Aires bekijken.

De derde is wel heel bijzonder. Single groepsrondreis door Patagonië en naar Paaseiland.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Argentijnse Patagonië

> Bekijk single reis vanaf € 3199

ANWB Single Reizen Argentijnse PatagoniëOngedwongen single groepsreizen van FOX ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is FOX Singlereizen.

Wouw, ga mee op onze Argentinië single reis. Samen met andere singles en alleengaanden ga je het Argentijnse Patagonië ontdekken. Zeeolifanten op Península Valdés, sta versteld van de Perito Moreno gletsjer. Wandelen door de Andes. Leer Buenos Aires al fietsend kennen. NU Argentinië doen!!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Argentinië, Chili en Bolivia

> Bekijk single reis vanaf € 3743

Groepsreizen Argentinië, Chili en BoliviaKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Argentinië én Chili zijn nog steeds weinig bezochte toeristenlanden. Je voelt je pionier. De Andes met bijzondere bergen, afgewisseld met zoutvlaktes en woestijnen. Waar vind je dat! Ervaar het zelf op deze rondreis Argentinië, Chili en Bolivia.

De tweede rondreis gaar door Patagonië. Grote pampa’s, roofvogels, guanaco’s en nandoes … op naar het einde van de wereld!!

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, High School en Taalreizen in Argentinië en Chili

> Bekijk single reis vanaf € 1300

Vrijwilligerswerk Projecten, High School en Taalreizen in Argentinië en Chili5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Deelnemen aan vrijwilligerswerk projecten en Spaans leren. Je kunt kiezen uit veel projecten in Buenos Aires en Cordoba. Werken in een verzorgingstehuis, jeugdopvang, scholen. Er zijn ook natuurprojecten met walvissen. De taalreis gaat naar Buenos Aires of Córdoba om Spaans te leren. Rosario is de plek voor de High School.

Ook voor Chili hebben we diverse projecten. > Vrijwilligerswerk in Chili klik hier

Meer over deze single reis


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis naar Zuid-Amerika samen

> Bekijk de mogelijkheden vanaf € 895

Stel zelf je reis naar Zuid-Amerika samenBenut optimaal dat je als single zelf je reis samenstelt. YourWay2GO (van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk om te doen! Kies je vertrekdatum en startpunt and there we go!

Indien gewenst heeft YourWay2GO al een individuele groepsreis voor je klaar staan. Ook te gebruiken als voorbeeld!

Bestemmingen zijn Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia en Argentinië.

Meer over deze single reis


Antarctica

Een meer spectaculaire reis mogelijk? Zelfs onze Koning ging je vooraf.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen naar Antarctica

> Bekijk single reis vanaf € 7598

Singlereizen naar AntarcticaSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Je gaat met een cruise naar Antarctica. We wandelen op gletsjers en bij pinguïns. We maken tochten met onze Zodiacs. Kamperen, kajakken. bergbeklimmen en langlaufen. Aan alles is gedacht.

Er zijn meer rondreizen naar Antarctica te boeken.

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Antarctica

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Zuid-Amerika


Informatie over Argentinië

Hoofdstad: > Buenos Aires
Inwoners: ca. 44 miljoen
Taal: Spaans
Valuta: Argentijnse peso
Tijdsverschil: +4 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Argentinië op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments