Single Reizen Argentinië, Chili en Brazilië. Op avontuur!

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles en alleengaanden naar Argentinië is avontuur! Buenos Aires gaat voor passie met Tango. Voor enorm natuurschoon bezoek je de pampa’s. Patagonië zal je leren kennen. Argentinë staat op de Top 10 Vakantiebestemmingen in 2024 voor Groepsreizen voor Singles

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Antarctica

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Zuid-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Vakanties naar Argentinië, Chili en Brazilië

> Bekijk single reis vanaf € 3595

Vakanties naar Argentinië en ChiliDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamerindeling is zonder extra kosten.

Bij Djoser kun je als wereldreiziger goed terecht, start bijvoorbeeld met de rondreis door Argentinië en Chili, die gaat naar Buenos Aires, Bariloche, de Perito-Morenogletsjer, Ushuaia en Torres del Paine. Je wandelt in pampa’s en je ziet enorme gletsjers en bergtoppen met sneeuw in Patagonië. Kaap Hoorn op Vuurland.

En verder? Rondreis Argentinië, Chili & Iguaçu en Argentinië & Brazilië.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsrondreizen Argentinië en Brazilië

> Bekijk single reis vanaf € 2979

Single Groepsrondreizen Argentinië, Paraguay en BraziliëShoestring Singlereizen biedt avontuurlijke reizen voor singles van 18-45 en 25-35 jaar, en een groep voor alle leeftijden. Stelletjes mogen niet boeken. Ontdek bestemmingen in Europa en wereldwijd. Stap in de reis van je leven met gelijkgestemden!

Met onze Argentinië single rondreis kom je aan zee, bezoek je bijzondere steden en natuurgebieden van woestijnen tot gletsjers. Buenos Aires is al genoeg voor dagen fietsplezier en ga in de avond op zoek naar de tango.

De groepsreis Argentinië en Brazilië brengt je verder …

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Patagonië

> Bekijk single reis vanaf € 4955

Groepsreizen ArgentiniëSingles kiezen Koning Aap voor de kleine groepen, deskundige begeleiding, individuele vrijheid, duurzaam reizen en unieke bestemmingen. Hoewel het een groepsreis is, is er ruimte voor persoonlijke ontdekkingen. Voorafgaand aan je vertrek zie je hoe de groep is opgebouwd.

We gaan naar het einde van de wereld! Patagonië is helemaal puur. We gaan door pampa’s vol roofvogels. IJsvlakten, rotsen, vlaktes, vergezichten en een fijne bevolking. We vertrekken van Buenos Aires om naar Vuurland en Chili te gaan.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, High School en Taalreizen in Argentinië en Chili

> Bekijk single reis vanaf € 603

Vrijwilligerswerk Projecten, High School en Taalreizen in Argentinië en Chili5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Deelnemen aan vrijwilligerswerk projecten en Spaans leren. Je kunt kiezen uit veel projecten in Buenos Aires en Cordoba. Werken in een verzorgingstehuis, jeugdopvang, scholen. Er zijn ook natuurprojecten met walvissen. De taalreis gaat naar Buenos Aires of Córdoba om Spaans te leren. Rosario is de plek voor de High School.

Ook voor Chili hebben we diverse projecten. > Vrijwilligerswerk in Chili klik hier

Meer over deze single reis


Antarctica

Een meer spectaculaire reis mogelijk? Zelfs onze Koning ging je vooraf.


Sawadee logo

Sawadee Bijzondere Reizen naar Antarctica

> Bekijk single reis vanaf € 12199 sterk in prijs verlaagd!!

Singlereizen naar AntarcticaSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Je gaat met een cruise naar Antarctica. We wandelen op gletsjers en bij pinguïns. We maken tochten met onze Zodiacs. Kamperen, kajakken. bergbeklimmen en langlaufen. Aan alles is gedacht.

Er zijn meer rondreizen naar Antarctica te boeken.

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Single Rondreizen door Argentinië en Chili

> Bekijk single reis vanaf € 6300

Singlereizen Argentinie en ChiliSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland, Europa, Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Specials: culinaire en foto reizen voor singles!

Ga je met ons mee? We maken een bijzondere rondreis door Argentinië en Chili. Het Patagonië, misschien wel het mooiste landschap in de wereld. De Andes … vul maar in. Dit moet je een keer doen!!

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Antarctica

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Zuid-Amerika
> Top 10 Vakantiebestemmingen in 2024 voor Groepsreizen voor Singles is uit!


Informatie over Argentinië

Hoofdstad: > Buenos Aires
Inwoners: ca. 44 miljoen
Taal: Spaans
Valuta: Argentijnse peso
Tijdsverschil: +4 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Argentinië op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments