Luxe Single Reizen. Luxe Strandvakanties.

Single Reizen Online

Luxe vakanties in clubdorpen en cruises. Single vakanties waar je aan niets ontbreekt en samen met gelijkgestemde kunt genieten. Luxe mag.

Bekijk ook:
> Single cruise
> Single reizen Curaçao

> Deel jouw single reizen ervaringen


One2gether logo

One2gether Travel naar Calabrië

> Bekijk single reis vanaf € 1229

Luxe singlereisOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie.

Zij hanteren leeftijdscategorieën van 20 tot 69 jaar. Er is een speciale groep 50+ van 50 tot 69 jaar.

De single reis naar Calabrië in het zuiden van Italië geeft veel cultuur, natuur en ontspanning. Met andere singles naar een luxe hotel om de cultuur daar extra te beleven.


Sawadee logo

Luxe Rondreizen van Sawadee

> Bekijk single reis vanaf € 1298

Zeer comfortabele reizenDegeen die boeken voor rondreizen zijn vaak alleengaande of single. Sawadee geeft ook aan of er 3 andere alleenreizenden hebben geboekt.

De zeer comfortabele reizen gaan naar Sri Lanka en eindigt op de Malediven. Je verblijft in 4- en 5- sterren hotels.

Verder zijn er luxe rondreizen naar Thailand en Zuid-Afrika. En een prachtige en luxe safari rondreis naar Kenia en Tanzania.


Puur en Kuur logo

Puur & Kuur Luxe Balance & Connect in Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1401

Luxe in VietnamPuur & Kuur is de bekendste wellness touroperator. Yoga, detox, afvallen, anti stress … Zij bieden single vriendelijke wellness reizen zonder 1 persoonskamer toeslag. Bestemmingen Nederland, Europa en wereldwijd.

Hier kun je alle behandelingen nemen zonder extra te betalen. Het All-inclusive wellnessoord Fusion Maia Da Nang in Vietnam weet wat genieten in luxe is.


Bekijk ook:
> Single cruise
> Single reizen Curaçao


Zo maar wat luxe

> Luxe Reis Bestemmingen
> Luxe Vakantiehuizen
> Les Deux Magots, Paris

Single Reizen Online

2 gedachten over “Luxe Single Reizen. Luxe Strandvakanties.

  1. Wilh.

    Sawadee is een prima reisorganisatie. Goede service, ze komen hun afspraken na en het is ook duidelijk wat je krijgt. Ze zijn bereikbaar, met e-mail en telefoon. Steeds goede antwoorden gehad. Heerlijk om zo op vakantie te gaan.

  2. Anneloes

    Een fijne cruise van Kras. Je hebt zo contact met je mede singles maar ook met andere nationaliteiten. Geeft wel iets bijzonders voor zo’n zeereis. Alles was in de puntjes verzorgd. Geen wanklank van mij over de bootreis. Jammer wel is dat de aansluitingen met het vliegtuig niet klopten. Maar goed toch een fijne single vakantie gehad.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.