Luxe Single Reizen. Luxe Strandvakanties. Luxe cruises.

Single Reizen Online

Luxe vakanties in clubdorpen en cruises. Single vakanties waar je aan niets ontbreekt en samen met gelijkgestemde kunt genieten. Luxe mag.

Bekijk ook:
> Single cruise
> Single reizen Curaçao

> Deel jouw single reizen ervaringen


Crusj logo

Luxe single reizen voor hoger opgeleiden

> Bekijk single reis vanaf € 899

Luxe single reizenCrusj biedt singlereizen voor hoger opgeleide singles. De reizen zijn ingedeeld naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen van 25 jaar tot wel 85 jaar!!. De reisthema’s variëren van beach tot actief. Bestemmingen Europa en ver weg. De single reizen zijn heel betaalbaar.

Onze singlereis naar de Algarve is een luxe reis met een prima en super luxe hotel met goede keuken. Veel strand, activiteiten en veel plezier onderling. We zijn in het bekende Portimao!

Er zijn meer luxe singlereizen opgenomen!

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Luxe Singlereizen van Sawadee

> Bekijk single reis vanaf € 998

Zeer comfortabele reizenSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

De zeer comfortabele reizen gaan naar Brazilië en Buenos Aires, de Azoren, Andalusië in Spanje. China met veel hoogtepunten, Jordanië met haar bijzondere geschiedenis, IJsland … Je verblijft in 4- en 5- sterren hotels.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Luxe Single Reizen *****

> Bekijk single reis vanaf € 1129

Luxe Single Reizen van KrasKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Het programma van Kras omvat actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips. Reizen speciaal voor singles, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

De Single Reis Proef en Beleef Griekenland is een 5 sterren arrangement. Luxe den top.

Er zijn meer luxe single reizen van Kras met 4 sterren hotels. Ook luxe en betaalbaar!

Meer over deze single reis


One2gether logo

One2gether Travel naar Calabrië Luxe ****

Luxe singlereisOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie. One2gether hanteert leeftijdscategorieën van 20 tot 69 jaar. Er zijn veel leeftijdsgroepen waaronder een speciale groep 50+ (50 tot 69 jaar). Hier vind je de groep van jouw leeftijd! Bestemmingen vooral in Europa en Afrika. Bijzonder zijn de Beach Clubs!

De single reis naar Calabrië in het zuiden van Italië geeft veel cultuur, natuur en ontspanning. Met andere singles naar een luxe **** hotel om de cultuur daar extra te beleven.


Fox logo

Alle FOX ANWB Single Reizen naar Comfortabele Hotels

> Bekijk single reis vanaf € 599

Luxe hotels van FOX Single ReizenFOX ANWB biedt single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is de formule van FOX Singlereizen. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen, wel kun je zien hoeveel singles en van welke leeftijd hebben geboekt.

De formule van FOX ANWB Single Reizen is dat je verblijft in luxe hotels. Neem het aanbod maar eens door.

Meer over deze single reis


Singlesun logo

Single Vakanties naar Luxe Hotels met SingleSun

> Bekijk single reis vanaf € 795

Single Reizen naar Luxe HotelsSingleSun biedt reizen voor singles en alleengaanden vanaf 30 jaar. Er is ook een speciale groep 40+. M/V verhouding is gelijk. Je ontvangt vooraf een deelnemerslijst. Nederlandse reisleiding. Bestemmingen Nederland, Spanje, Griekenland, Portugal, Oostenrijk en Bali.

SingleSun kiest voor comfortabele en luxe accommodaties. Het ontbreekt je aan niets!

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Puur & Kuur Single-Friendly Wellness Reizen met veel Luxe

> Bekijk single reis vanaf € 751

Luxe in VietnamPuur & Kuur is dé bekende wellness touroperator. 70% boekt alleen. Zij bieden reizen naar wellness hotels die extra geschikt zijn voor singles. Bestemmingen voor deze single-friendly wellness reizen zijn Nederland, Portugal, Spanje, Italië, Griekenland, Oostenrijk, India, Thailand en Sri Lanka.

De wellness reizen gaan naar luxe oorden. Voor Yoga en Ayurveda en veel meer in passend comfort en luxe.

Meer over deze single reis


Pin High logo

Luxe single golfreizen van Pin High

> Bekijk single reis vanaf € 229

Luxe single golfvakantie van Pin HighGolfreizen operator Pin High is een echte golfvakantie specialist. Pin High biedt reizen en clinics speciaal voor de single en alleengaande. Bestemmingen naar wel 24 landen. Naast deze singlereizen bieden zij ook golf groepsreizen aan. De golfreizen van Pin High, ook bekend van de golf toernooien, zijn betaalbaar!

Golfreizen naar de Algarve in Portugal of fijn dichtbij in Duitsland. Stadshotel met golf op St. Wendel met een 27 holes baan in een prachtige omgeving en altijd luxe!

Meer over deze single reis


Cruisewinkel logo

Luxe alleenreizenden cruises van Cruisewinkel

> Bekijk single reis vanaf € 218

Luxe cruises voor singles1.108 cruises speciaal voor alleenreizenden of singles. Je kunt kiezen uit vele niveaus van luxe. Opstapplaatsen zijn legio. Zoals een Westelijke Middellandse Zee Cruise vanuit Marseille. (Wees er een paar dagen eerder, want Marseille is enorm opgeknapt. De omgeving van de Oude Haven is alleen al een vakantie waard!)

Dan een Oost-Azië Cruise vanuit Yokohama in Japan? Bekijk hun site en zie hoe leuk en bijzonder het is om een cruise re maken.

Vaargebieden over de hele wereld. Van Afrika tot de Zuid-Pacific.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single cruise
> Single reizen Curaçao


Zo maar wat luxe

> Luxe Reis Bestemmingen
> Luxe Vakantiehuizen
> Les Deux Magots, Paris

Single Reizen Online

2
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Wilh.
Wilh.

Sawadee is een prima reisorganisatie. Goede service, ze komen hun afspraken na en het is ook duidelijk wat je krijgt. Ze zijn bereikbaar, met e-mail en telefoon. Steeds goede antwoorden gehad. Heerlijk om zo op vakantie te gaan.

Anneloes
Anneloes

Een fijne cruise van Kras. Je hebt zo contact met je mede singles maar ook met andere nationaliteiten. Geeft wel iets bijzonders voor zo’n zeereis. Alles was in de puntjes verzorgd. Geen wanklank van mij over de bootreis. Jammer wel is dat de aansluitingen met het vliegtuig niet klopten. Maar goed toch een fijne single vakantie gehad.