Single Reizen Malta. Vakantie tussen strand en cultuur.

Single Reizen Online

Malta kent een lange geschiedenis. Het zijn 2 eilanden. Het tweede eiland heet Gozo. Op beide eilanden vind je prehistorische gebouwen, zoals de Tempels van Tarxien, opgericht omstreeks 3000 v.Chr. Op het eiland Gozo de tempel van Ggantija. De beschaving is ouder dan die van de Egyptenaren.

Single Reizen voor vakantie tussen cultuur en strand. Het is het eiland met het schoonste zwemwater van de Middellandse Zee. Mooie excursies! Malta betekent avontuurlijke en culturele reizen.

Bekijk ook:
> Single reizen Italië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Aktiva Tours logo

Wandelen voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 799

Wandelen voor SinglesVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles of alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld.

Eerst denk je dat Malta vlak en droog is, maar tijdens het wandelen blijkt pas de variatie in het landschap. We doen ook Valletta en Sliema aan.


Puur en Kuur logo

Puur & Kuur Wellness Reis Malta

> Bekijk single reis vanaf € 549

Wellness voor singles op MaltaPuur & Kuur is de bekendste wellness touroperator. Yoga, detox, afvallen, anti stress … Zij bieden single vriendelijke wellness reizen zonder 1 persoonskamer toeslag. Bestemmingen Nederland, Europa en wereldwijd.

Luxe 5***** hotel op Gozo, eiland naast Malta, is perfect voor een wellness reis. Leuke dorpjes, velden met lavendel en rozemarijn zijn jouw uitzicht. Het Kempinski San Lawrenz Resort is als een oud landhuis en is één van de mooiste spa- en wellness resorts.


Bekijk ook:
> Single reizen Italië
> Single reizen Europa


Informatie over Malta

Hoofdstad: > Valletta
Inwoners: ca. 0,4 miljoen
Taal: Engels, Maltees
Valuta: Euro
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Malta op Google Maps

Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen Malta. Vakantie tussen strand en cultuur.

  1. W. Bericht auteur

    Een mooie reis van Goed Idee reizen naar Malta. Programma met veel afwisseling en alles was goed geregeld. De gids heeft ons alles goed weten uit te leggen. Malta komt dan een beetje tot leven. Hotel was wat ver weg, jammer, maar verder geen klachten. Fijne groep.

  2. Annet Bericht auteur

    Ik heb een top vakantie naar Malta met Kras gehad. We hebben gewandeld en dan ervaar je het eiland wel even heel anders. De groep was leuk en de wandelroutes waren goed uitgekozen. Niet iedereen wild het steeds doen. Dan bleef die fijn bij het hotel En zo moet het ook zijn om een dagje wat te lezen en uit te slapen. . Het beviel mij zo goed dat ik een week extra heb genomen. kon zo worden geregeld. Valetta bezocht ook leuk om te winkelen. Het hotel was wel wat groot, zou wat rustiger mogen. Ik las in Zoover dat sommigen er anders over dachten. Voor mij was top!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.