Single Reizen Malta. Vakantie tussen strand en cultuur.

Single Reizen Online

Malta kent een lange geschiedenis. Het zijn 2 eilanden. Het tweede eiland heet Gozo. Op beide eilanden vind je prehistorische gebouwen, zoals de Tempels van Tarxien, opgericht omstreeks 3000 v.Chr. Op het eiland Gozo de tempel van Ggantija. De beschaving is ouder dan die van de Egyptenaren.

Single Reizen voor vakantie tussen cultuur en strand. Het is het eiland met het schoonste zwemwater van de Middellandse Zee. Mooie excursies! Malta betekent avontuurlijke en culturele reizen.

Bekijk ook:
> Single reizen Italië
> Single reizen Cyprus

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen Malta en Gozo

> Bekijk single reis vanaf € 916

Single Reizen Malta en GozoTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

We gaan naar de eilanden Malta en Gozo in de Middellandse Zee. Het is daar als vroeger. Leuke haventjes met kleurrijke boten en strandjes. Het ridderlijke verleden van de eilanden is het ontdekken meer dan waard. Ga mee naar Malta!

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Wandelen voor Singles op Malta en Gozo

> Bekijk single reis vanaf € 0

Wandelen voor Singles op Malta en GozoDe single reizen van Aktiva Tours zijn alleen voor singles en alleengaanden. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld. Bestemmingen in Europa en Marokko.

Eerst denk je dat het eiland vlak en droog is, maar tijdens het wandelen blijkt pas de variatie in het landschap. We doen ook Valletta en Sliema aan.

Een special voor singles is het Carnaval!

Meer over deze single reis


Natuurlijk Reizen logo

Wandelvakanties voor Singles van Natuurlijk Reizen naar Malta en Gozo

> Bekijk single reis vanaf € 925

Wandelvakanties voor Singles van Natuurlijk Reizen naar Malta en GozoActieve groepsreizen voor singles. Samen met andere singles en alleengaanden wandel of fiets je van plaats naar plaats. Bagage wordt nagebracht. De locaties zijn bijzonder. Routes zijn grondig gecontroleerd. Bestemmingen Nederland, Europa, Rusland, Azië en Afrika.

Ga je met ons mee? We gaan met andere singles wandelen in Malta en Gozo. Kleine eilanden maar heel gevarieerd! Valleien, kliffen, baaien en leuke haventjes en natuurlijk de rijke geschiedenis.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Italië
> Single reizen Cyprus
> Single reizen Europa


Informatie over Malta

Hoofdstad: > Valletta
Inwoners: ca. 0,4 miljoen
Taal: Engels, Maltees
Valuta: Euro
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Malta op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
W.
W.

Een mooie reis van Goed Idee reizen naar Malta. Programma met veel afwisseling en alles was goed geregeld. De gids heeft ons alles goed weten uit te leggen. Malta komt dan een beetje tot leven. Hotel was wat ver weg, jammer, maar verder geen klachten. Fijne groep.

Annet
Annet

Ik heb een top vakantie naar Malta met Kras gehad. We hebben gewandeld en dan ervaar je het eiland wel even heel anders. De groep was leuk en de wandelroutes waren goed uitgekozen. Niet iedereen wild het steeds doen. Dan bleef die fijn bij het hotel En zo moet het ook zijn om een dagje wat te lezen en uit te slapen. . Het beviel mij zo goed dat ik een week extra heb genomen. kon zo worden geregeld. Valetta bezocht ook leuk om te winkelen. Het hotel was wel wat groot, zou wat rustiger mogen. Ik las in Zoover… Read more »

Sander
Sander

Een zeer fijne single excursie reis naar Malta, goede gids. Cultuur beleven, gezelligheid met de andere singles. Kras dat doe je goed.

Esmea
Esmea

Het eiland Malta lijkt veel zand te hebben. Saai ook wel, maar met de cactussen en een goede blik toch wel aantrekkelijk. De single reis van Kras was goed georganiseerd.