Single Reizen China en Tibet. Naar imponerend China.

Single Reizen Online

China is de meest populaire verre bestemming voor 2019 voor singles (1e plaats). Verre reizen voor singles naar China en Tibet. Bezoeken aan Beijing, reuzenpanda’s, Lhasa, Terracotta leger, Yangshuo, Pingyao, Xian, Songpan. Je dromen worden werkelijkheid.

Bijzondere single reizen in Azië:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Thailand
> Single reizen Vietnam
> Single reizen Azië
> Single reizen Japan
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2019 voor Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Met Mambo Reizen naar China

> Bekijk single reis vanaf € 2382

ChinaMambo is specialist in actieve vakanties voor jonge(re) reizigers. Reizen voor leeftijdsgroepen 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. Meesten boeken als single of alleengaande. Tijdens deze reizen leg je makkelijk contact en maak je snel vrienden. Bestemmingen in Europa en veel verre landen. Mambo verruimt je blik!

Mambo biedt een echte backpack reis door China met zelfs een nachtje op de Chinese Muur. Je gaat Beijing en Shanghai verkennen. En we doen veel bijzonderheden aan, zodat je het China gaat beleven. En ook de rotspilaren van Zhangjiajie gaan we doen!

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Groepsreizen China

> Bekijk single reis vanaf € 1795

Groepsreizen door ChinaDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De rondreizen gaan naar Beijing, Xian, Chengdu, Yangshuo en Hongkong. China is HOT. Het hele land is één en al bezienswaardigheid. De Grote Muur, terracotta leger in Xian … Bijzonder is ook het volgen van de zijderoute en de winterreis met de Transsiberië Express. Een droom voor iedere wereldreiziger!

Ook gecombineerde rondreizen, zoals India, Nepal, Tibet en China.

De fietsreis, 15 dagen gaat door het zuiden van China.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen China

> Bekijk single reis vanaf € 1598

China singlereizenSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

De single rondreizen naar China gaan naar de Chinese Muur (2 dagen wandelen!!) en de rijstvelden van Longji. Ook gaan we het Terracotta leger bekijken.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Groepsreis China voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1649

Nu kun je eindelijk Beijing gaan ervarenKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Het programma van Kras omvat actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips. Reizen speciaal voor singles, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Al heel lang is Klassiek China een topper. Daarom is deze reis ook als single reis te boeken. Nu kun je eindelijk Beijing gaan bekijken en voelen. Wel heel bijzondere bouwwerken gaan bezoeken. Wandelen over de Chinese Muur … vijvers met lotusbloemen … theepaviljoens. Beijing en Shanghai …

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met véél Single Groepsreizen naar China

> Bekijk single reis vanaf € 1199

Mooie China reisDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uittrekt. Veel singles waarderen deze keuze. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Strikt! 21-45, 25-35 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Mooie China reis is de single groepsreis China in twee weken. Samen genieten van Beijing met haar sensationele bouwwerken. We bezoeken de Chinese Muur, waar je al vaak over hebt gelezen en dan nu eens in het echt gaat zien. Pingyao gaan we bekijken. Het leger van gebakken klei laten we zeker niet links liggen en … en … dat in 2 weken. En er zijn meer reizen naar China.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen naar China

> Bekijk single reis vanaf € 1549

Grote Muur van ChinaFOX ANWB biedt single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is de formule van FOX Singlereizen. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen, wel kun je zien hoeveel singles en van welke leeftijd hebben geboekt.

Wat trekt zo aan? Beroemde bouwwerken of in contact komen met de bevolking en het leven daar voelen. Wat dan ook, je verrast je steeds. Het land heeft natuur, geschiedenis en ontwikkeling.

FOX biedt 2 reizen. Citytrip naar het oude Beijing en met hogesnelheidstrein naar Shanghai. Je bezoekt ook de Chinese Muur. Met de 2e reis zie je heel veel …

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen naar China

> Bekijk single reis vanaf € 1695

China rondreizen voor singlesKoning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

China rondreizen zijn erg populair. Het land heeft een geschiedenis van 4000 jaar. De Chinese muur is daar een voorbeeld van. Natuurlijk gaan we die ook belopen, maar Peking, het huidige Beijing is eveneens zeer indrukwekkend.

We bezoeken ook Fujian, Zhejiang en Shanghai. De reis zal een onvergetelijke indruk op je maken.

Meer over deze single reis


Baobab logo

Baobab Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 1698

Terracotta legerBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt nauw samen met Sawadee. Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Baobab is een begrip bij veel reizigers.

Baobab biedt singlereizen naar de hoogtepunten van China. We doen dat op een ontspannende wijze. We bekijken de rijstterrassen van Longji nationaal park. Hong Kong doen we aan en we vergeten de Terracotta militaire beelden niet.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Trans Siberië Express, DOEN

> Bekijk single reis vanaf € 2895

Transsiberië ExpressDjoser is bekend om haar actieve vakanties. Avontuurlijke tochten in haast ieder continent. De reizen zijn erg populair bij singles en alleengaanden.

Een echte special is de Trans Siberië Express, de langste spoorlijn. Over 9.000 km van Moskou, door Rusland via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is er meer bijzonder om deze reis mee te maken? Eeuwenoude culturen en landschappen. De Grote Muur ontbreekt niet.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk

> Bekijk single reis vanaf € 665

China, reuzenpandaTravel Active biedt een scala aan reizen naar projecten, die allemaal iets te maken hebben met dieren en de natuur. Door deel te nemen aan deze projecten draag je bij aan het behoud van onze aarde.

Het project in China betreft de reuzenpanda. Al in 60’er zijn pandareservaten gesticht. Er zijn er nu 40. Ons project is in Chengdu, in het ZW van China. Je kunt daar gaan werken!

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen in Azië:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Thailand
> Single reizen Vietnam
> Single reizen Azië
> Single reizen Japan
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over China

Hoofdstad: > Peking
Inwoners: ca. 1,4 miljard
Taal: Standaardmandarijn
Valuta: Chinese renminbi > Wisselkoers
Tijdsverschil: +6/+7 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


China op Google Maps

Single Reizen Online

2
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ch
Ch

De eerste keer in China en ik was alleen in de bus van de verboden stad naar het hotel in Beijing. Top, je kunt tenminste ook iets zelf doen. Werd wel geholpen door de reisleidster van Djoser. Zo wil ik het. Zelf op avontuur kunnen gaan en dat kan met Djoser.

Simon
Simon

De singlereis van Shoestring was ontzettend mooi. In die 16 dagen zie je een hoop van China. De hoogtepunten en je krijgt een indruk van de bevolking. Je bent in (hele) drukke steden, maar ook op rustige plaatsen. Weet wel dat de lokale gewoontes anders zijn. De toiletten zijn niet zo schoon als bij ons en als je de chinezen ziet eten dan gruwel je. De hotels daarentegen zijn prima. Je kon kiezen uit een nachttrein of vliegtuig. Den er niet over na maar neem de vlucht. De gids deed erg haar best en dat was bepalend voor je vakantie.… Lees verder »