Single Reizen China en Tibet. Naar imponerend China.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar China en Tibet. Bezoek aan Beijing, reuzenpanda’s, Lhasa, Terracotta leger, Yangshuo, Pingyao, Xian, Songpan. Je dromen worden werkelijkheid.

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Japan, > Single reizen Zijderoute,
> Single reizen Trans Siberië Express, > Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Thailand
> Single reizen Vietnam
> Single reizen Azië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Met Mambo Single Reizen naar China

> Bekijk single reis vanaf € 1927

ChinaMambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Ook zijn er reizen alleen voor singles. Bestemmingen Europa en veel verre landen.

Mambo biedt een echte backpack reis door China met zelfs een nachtje op de Chinese Muur. Je gaat Beijing en Shanghai verkennen. En we doen veel bijzonderheden aan, zodat je het China gaat beleven. Zoals de rotspilaren van Zhangjiajie!


Kras logo

Kras Groepsreis China voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1549

Nu kun je eindelijk Beijing gaan ervarenKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Al heel lang is Klassiek China een topper. Daarom is deze reis ook als single reis te boeken. Nu kun je eindelijk Beijing gaan bekijken en voelen. Wel heel bijzondere bouwwerken gaan bezoeken. Wandelen over de Chinese Muur … vijvers met lotusbloemen … theepaviljoens. Beijing en Shanghai …


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 1895

Groepsreizen door ChinaDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De rondreizen gaan naar Beijing, Xian, Chengdu, Yangshuo en Hongkong. China is HOT. Het hele land is één en al bezienswaardigheid. De Grote Muur, terracottaleger in Xian … Bijzonder is ook het volgen van de zijderoute. Een droom voor iedere wereldreiziger!


Djoser logo

Djoser Trans Siberië Express, DOEN

> Bekijk single reis vanaf € 2895

Transsiberië ExpressDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Een echte special is de Trans Siberië Express, de langste spoorlijn. Over 9.000 km van Moskou, door Rusland via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is er meer bijzonder om deze reis mee te maken? Eeuwenoude culturen en landschappen. De Grote Muur ontbreekt niet.


Shoestring logo

Shoestring met véél Single Groepsreizen naar China

> Bekijk single reis vanaf € 1399

Mooie China reisDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Mooie China reis is de single groepsreis China in twee weken. Samen genieten van Beijing met haar sensationele bouwwerken. We bezoeken de Chinese Muur, waar je al vaak over hebt gelezen en dan nu eens in het echt gaat zien. Pingyao gaan we bekijken. Het leger van gebakken klei laten we zeker niet links liggen en … en … dat in 2 weken. En er zijn meer reizen naar China.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen China

> Bekijk single reis vanaf € 1848

China singlereizenSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

De single rondreizen naar China gaan naar de Chinese Muur (2 dagen wandelen!!) en de rijstvelden van Longji.


Baobab logo

Singlereizen naar China

> Bekijk single reis vanaf € 1698

Terracotta legerBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt samen met Sawadee.

Baobab biedt singlereizen naar de hoogtepunten van China. We doen dat op een ontspannende wijze. We bekijken de rijstterrassen van Longji nationaal park. Hong Kong doen we aan en we vergeten de Terracotta militaire beelden niet.


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 1349

Grote Muur van ChinaFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Wat trekt zo aan? Beroemde bouwwerken of in contact komen met de bevolking en het leven daar voelen. Wat dan ook, je verrast je steeds. Het land heeft natuur, geschiedenis en ontwikkeling.

FOX biedt 2 reizen. Citytrip naar het oude Beijing en met hogesnelheidstrein naar Shanghai. Je bezoekt ook de Chinese Muur. Met de 2e reis zie je heel veel …


Travel Active logo

Wildlife en Travel in China

> Bekijk single reis vanaf € 665

China, reuzenpandaTravel Active biedt een scala aan reizen naar projecten, die allemaal iets te maken hebben met dieren en de natuur. Door deel te nemen aan deze projecten draag je wat bij aan het behoud van onze aarde.

Het project in China betreft de reuzenpanda. Al in 60’er zijn pandareservaten gesticht. Er zijn er nu 40. Ons project is in Chengdu, in het ZW van China. Je kunt daar gaan werken!


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Japan, > Single reizen Zijderoute,
> Single reizen Trans Siberië Express, > Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Thailand
> Single reizen Vietnam
> Single reizen Azië
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over China

Hoofdstad: > Peking
Inwoners: ca. 1,4 miljard
Taal: Standaardmandarijn
Valuta: Chinese renminbi > Wisselkoers
Tijdsverschil: +6/+7 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


China op Google Maps

Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen China en Tibet. Naar imponerend China.

  1. Ch

    De eerste keer in China en ik was alleen in de bus van de verboden stad naar het hotel in Beijing. Top, je kunt tenminste ook iets zelf doen. Werd wel geholpen door de reisleidster van Djoser. Zo wil ik het. Zelf op avontuur kunnen gaan en dat kan met Djoser.

  2. Simon

    De singlereis van Shoestring was ontzettend mooi. In die 16 dagen zie je een hoop van China. De hoogtepunten en je krijgt een indruk van de bevolking. Je bent in (hele) drukke steden, maar ook op rustige plaatsen. Weet wel dat de lokale gewoontes anders zijn. De toiletten zijn niet zo schoon als bij ons en als je de chinezen ziet eten dan gruwel je. De hotels daarentegen zijn prima. Je kon kiezen uit een nachttrein of vliegtuig. Den er niet over na maar neem de vlucht. De gids deed erg haar best en dat was bepalend voor je vakantie. de groep was top. doen!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.