China Single Reizen. Singlevakanties in imponerend China.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar China en Tibet. Tijdens je China vakantie leg je samen met andere singles bezoeken af aan de Chinese Muur, Beijing en Shanghai. Lhasa, Yangshuo, Pingyao, Xian, Songpan staan op het reisprogramma. Je ziet het wondere Terracotta leger en de aandoenlijke reuzenpanda’s. Waar je zelfs kunt deelnemen aan het pandaproject in Chengdu. Heel mooi en nog gezond ook is een single fietsreis van 15 dagen door het zuiden van China.
China singlereizen maken al je dromen waar!!

Bijzondere single reizen in Azië:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Thailand
> Single reizen Vietnam
> Single reizen Azië
> Single reizen Japan
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2020 voor Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Groepsreis China voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1680

Groepsreis China voor SinglesTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Al heel lang is Klassiek China een topper. Daarom is deze reis ook als single reis te boeken. Nu kun je eindelijk Beijing gaan bekijken en voelen. Wel heel bijzondere bouwwerken gaan bezoeken. Wandelen over de Chinese Muur … vijvers met lotusbloemen … theepaviljoens. Beijing en Shanghai …

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Groepsreizen China

> Bekijk single reis vanaf € 1995

Avontuurlijke Groepsreizen ChinaDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De rondreizen gaan naar Beijing, Xian, Chengdu, Yangshuo en Hongkong. China is HOT. Het hele land is één en al bezienswaardigheid. De Grote Muur, terracotta leger in Xian … Bijzonder is ook het volgen van de zijderoute en de winterreis met de Transsiberië Express. Een droom voor iedere wereldreiziger!

Ook gecombineerde rondreizen, zoals India, Nepal, Tibet en China.

De fietsreis, 15 dagen gaat door het zuiden van China.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen China

> Bekijk single reis vanaf € 1969

Single Reizen ChinaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

De single rondreizen door China gaan om te beginnen naar het oude Peking, Beijing. Eén van de hoogtepunten zijn de Grotten van Longman en het Terracottaleger in Xi’an. De Chinese Muur (2 dagen wandelen!!) en de rijstvelden van Longji. We eindigen de China rondreis in Hong Kong.

Meer over deze single reis


anwb logo

Met ANWB Single Reizen naar China

> Bekijk single reis vanaf € 1799

ANWB Single Reizen naar ChinaOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

Wat trekt zo aan in China? Beroemde bouwwerken of in contact komen met de bevolking en het leven daar voelen. Wat dan ook, je verrast je steeds. Het land heeft natuur, geschiedenis en ontwikkeling.

ANWB Singlereizen biedt een mooie China reis. Een combi reis Noord en Oost-China met veel topbestemmingen als de Grote Muur, Beijing en Shanghai.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met véél Single Groepsreizen naar China

> Bekijk single reis vanaf € 1524

véél Single Groepsreizen naar ChinaSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Mooie China reis is de single groepsreis China in twee weken. Samen genieten van Beijing met haar sensationele bouwwerken. We bezoeken de Chinese Muur, waar je al vaak over hebt gelezen en dan nu eens in het echt gaat zien. Pingyao gaan we bekijken. Het leger van gebakken klei laten we zeker niet links liggen en … en … dat in 2 weken.

En is nog een singlereis naar China met veel culturele en historische doelen.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar China

> Bekijk single reis vanaf € 2070

Groepsreizen naar ChinaKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

China rondreizen zijn erg populair. Het land heeft een geschiedenis van 4000 jaar. De Chinese muur is daar een voorbeeld van. Natuurlijk gaan we die ook belopen, maar Peking, het huidige Beijing is eveneens zeer indrukwekkend.

We bezoeken ook Fujian, Zhejiang en Shanghai. Er zijn meerdere rondreizen, volgen van de pelgrimsroutes, pioniersreis zijderoute, rondreis China, Tibet en Nepal.

De reizen zullen een onvergetelijke indruk op je maken.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, Taalreizen en Au Pair in China

> Bekijk single reis vanaf € 830

Vrijwilligerswerk Projecten, Taalreizen en Au Pair in China5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Voor China zijn er veel vrijwilligers projecten. Je kunt zelf het programma op meerdere locaties samenstellen. Bijzonder is het pandaproject in Chengdu. Maar ook meehelpen op scholen.

Taalcursussen van van Chinezen die goed Engels spreken. Au Pair in Beijing of Shanghai. De kinderen Engels leren en jij Mandarijn!!

Meer over deze single reis


yourway2go logo

Stel zelf je rondreis door China en Tibet samen

> Bekijk de bouwstenen voor jouw rondreis vanaf € 38

china single reizenYourWay2GO (van Koning Aap Reizen) biedt een duidelijk systeem met bouwstenen om zelf je reis samen te stellen. Met foto’s en kaarten verschijnt jouw gewenste reis. Leuk en handig voor singles. Kies je vertrekdatum en startpunt en begin met de voorpret! Bestemmingen over de hele wereld.

Stel je rondreis door China en Tibet samen. Bezoek het magisch China. De wereldstad Beijing en Verboden stad. De Chinese Muur en het Terracottaleger in Xi’an. Zie de panda’s in Chengdu. Je ervaart wat de keizer dynastieën betekenden. Neem wat mee voor thuis …

Je kunt ook kiezen voor een reeds samengestelde rondreis door China en Tibet.

Meer over deze single reis


Trans Siberië Express

Van Moskou via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is er meer bijzonder?


Djoser logo

Djoser Trans Siberië Express, DOEN!

> Bekijk single reis vanaf € 2995

Trans Siberië Express, DOEN!Djoser is bekend om haar actieve vakanties. Avontuurlijke tochten in haast ieder continent. De reizen zijn erg populair bij singles en alleengaanden.

Een echte special is de Trans Siberië Express, de langste spoorlijn. Over 9.000 km van Moskou, door Rusland via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is er meer bijzonder om deze reis mee te maken? Eeuwenoude culturen en landschappen. De Grote Muur ontbreekt niet.

Je begint in Moskou en dan pak je de Transsiberië Express. Je stopt even in Jekaterinburg …

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereis met de Transsiberië Express

> Bekijk single reis vanaf € 2994

Singlereis met de Transsiberië ExpressShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

We gaan met elkaar voor 2 weken met de beroemde Transsiberië Express. Door super mooie Siberië en Mongolië. Totaal per spoor leggen wij meer dan 7800 kilometer af! In Irkutsk en Ulaan Baatar onderbreken we de reis om daarna als laatste Beijing, het oude Peking binnen te rijden.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Transsiberië Express Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 4040

Transsiberië Express ReizenGroepsreizen voor fanaten. Singles hebben daarom Koning Aap gevonden. Groepssamenstelling staat op hun website. Naast normale (?) groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Je gaat met de beroemde en beruchte trein van Rusland door Siberië naar Mongolië en China. Je ziet de bevolking langs de lijn. Het leven van streek naar streek. Maar ook het zijn in de trein is een avontuur op zich. En thuis kan je verhalen …

Meer over deze single reis


Zijderoute

Meegaan met de historie.


Djoser logo

Met Djoser de beroemde Zijderoute volgen

> Bekijk single reis vanaf € 2895

beroemde ZijderouteDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De Zijderoute gaat door Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. Je volgt Marco Polo, Alexander de Grote en Djingiz Chan. Je bezoekt karavaansteden als Samarkand en Kashgar. Een ruig berglandschap en vriendelijke bevolking.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen langs de Zijderoute

> Bekijk single reis vanaf € 8170

Groepsreizen langs de ZijderouteKoning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

Het volgen van de legendarische Zijderoute is een 65 dagen durend één groot avontuur. Door Georgië, Armenië, Iran, Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan, Kirgizië en China. Na ruige bergen en woestijnen bereiken wij Beijing.

Koning Aap biedt 2 groepsreizen langs de Zijderoute. De eerste naar het westen van China met de provincies Xinjiang, Gansu en Qinghai. De tweede is een pioniersreis.

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen in Azië:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Thailand
> Single reizen Vietnam
> Single reizen Azië
> Single reizen Japan
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over China

Hoofdstad: > Beijing
Inwoners: ca. 1,4 miljard
Taal: Standaardmandarijn
Valuta: Chinese renminbi > Wisselkoers
Tijdsverschil: +6/+7 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


China op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ch
Ch

De eerste keer in China en ik was alleen in de bus van de verboden stad naar het hotel in Beijing. Top, je kunt tenminste ook iets zelf doen. Werd wel geholpen door de reisleidster van Djoser. Zo wil ik het. Zelf op avontuur kunnen gaan en dat kan met Djoser.

Simon
Simon

De singlereis van Shoestring was ontzettend mooi. In die 16 dagen zie je een hoop van China. De hoogtepunten en je krijgt een indruk van de bevolking. Je bent in (hele) drukke steden, maar ook op rustige plaatsen. Weet wel dat de lokale gewoontes anders zijn. De toiletten zijn niet zo schoon als bij ons en als je de chinezen ziet eten dan gruwel je. De hotels daarentegen zijn prima. Je kon kiezen uit een nachttrein of vliegtuig. Den er niet over na maar neem de vlucht. De gids deed erg haar best en dat was bepalend voor je vakantie.… Read more »