Single Reizen Kaapverdië – Rondreis en Wandelvakantie

Single Reizen Online

De Kaapverdische Eilanden liggen voor de kust van Afrika en nog een uurtje vliegen voorbij de Canarische Eilanden. Kaapverdië bestaat uit eilanden om ontdekt te worden. Op Santiago, São Vincente, Fogo en Santo Antão komen weinig toeristen.

Bekijk ook:
> Single reizen Portugal
> Single reizen Madeira
> Single reizen Azoren
> Single reizen Afrika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Rondreis en Wandelvakantie op Kaapverdië

> Bekijk single reis vanaf € 1895

Rondreis en Wandelvakantie op KaapverdiëDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Het rondreis avontuur begint al in Amsterdam. Daar vliegen we naar Praia op Santiago. Wanneer we het daar goed hebben bekeken vliegen we naar Sao Filipe (Fogo) …

De wandelvakantie begint eveneens op het eiland Santiago. Met alle dagen zon, blauwe lucht en heerlijk windje wordt het heerlijk wandelen.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Groepsrondreis Kaapverdische Eilanden

> Bekijk single reis vanaf € 1799

Single Groepsrondreis Kaapverdische EilandenGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

We gaan doen wat hoort op deze eilanden, wandelingen maken, typische verblijven meemaken en we eindigen natuurlijk … op het strand. Je gaat naar Santiago, Fogo, Sao Vicente en Santo Antao. Op ieder eiland ervaar je iets eigens en dat merk je met het wandelen des te meer. Eucalyptusbomen, mangoplantages en kleine gehuchtjes en nog veel meer. Avontuur op de Kaapverdische Eilanden!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Portugal
> Single reizen Madeira
> Single reizen Azoren
> Single reizen Afrika


Informatie over Kaapverdië

Hoofdstad: > Praia
Inwoners: ca. 600000
Taal: Portugees
Valuta: Kaapverdische escudo
Tijdsverschil: +2 uur
> Klimaat
> Vakantie in Kaapverdië


Kaapverdië op Google Maps

Single Reizen Online