Single Reizen Kaapverdië. (Winter-) zon- en wandelvakanties.

Single Reizen Online

De Kaapverdische Eilanden liggen voor de kust van Afrika en nog een uurtje vliegen voorbij de Canarische Eilanden. Kaapverdië bestaat uit eilanden om ontdekt te worden. Op Santiago, São Vincente, Fogo en Santo Antão komen weinig toeristen. Kaapverdië is de nieuwe winterzonbestemming voor singles.

Bekijk ook:
> Single reizen Portugal
> Single reizen Madeira
> Single reizen Azoren
> Single reizen Afrika
> Winterzon Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Single Vakantie naar Kaapverdië (Corona Proof !)

> Bekijk single reis vanaf € 1199

Single reizen naar Salt op KaapverdieEstivant is specialist in groepsvakanties voor singles en alleengaanden. Voor Single Reizen Online de populairste en hooggewaardeerde (9,0) Single Touroperator. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd van 25-39 tot 49-69 jaar. Estivant zorgt voor gelijke man/vrouw verhouding.

Kaapverdië is dé nieuwe (winterzon-) bestemming. Relaxen, zon, strand en dus véél vakantie! Kaapverdië is een prachtig eiland in de Atlantische Oceaan. Wij gaan naar Sal, het middelpunt van deze eilanden en bestel alvast jouw cocktail.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Single Strandvakantie naar Kaapverdië met Vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 1295

kaapverdie singlereizenVillaVibes voor hoger opgeleide singles. Leeftijdsgroepen van 25-39 tot 40-59 jaar. Man/vrouw gelijk. Zon bestemmingen Cyprus, Rhodos, Kos en Ibiza. All-in weekenden Nederland en België. Tennis, zeilen en fietsen. Vertrekgarantie. Let op: snel vol!

Nog even de zon voelen ook in de winter? Beetje bij bruinen? Ga dan mee met andere singles naar Sal op Kaapverdië. Onze nieuwe winterzonbestemming. We hebben jouw hotel in Santa Maria. Je kunt van alles doen. Niks doen, kitesurfen, snorkelen, kitesurfen en leuke activiteiten.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Rondreis en Wandelvakantie op Kaapverdië

> Bekijk single reis vanaf € 1895

Rondreis en Wandelvakantie op KaapverdiëDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Het rondreis avontuur begint al in Amsterdam. Daar vliegen we naar Praia op Santiago. Wanneer we het daar goed hebben bekeken vliegen we naar Sao Filipe (Fogo) …

De wandelvakantie begint eveneens op het eiland Santiago. Met alle dagen zon, blauwe lucht en heerlijk windje wordt het heerlijk wandelen.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Van vrijwilligerswerk tot trekking op Kaapverdië

> Bekijk jongerenreis vanaf € 1175

kaapverdie singlereizen5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Kaapverdië biedt veel mogelijkheden. Vrijwilligerswerk, cultuurweek, onderwijsproject en een trekking week. Open je wereld NU!!

Meer over deze jongerenreis


Bekijk ook:
> Single reizen Portugal
> Single reizen Madeira
> Single reizen Azoren
> Single reizen Afrika
> Winterzon Single Reizen


Informatie over Kaapverdië

Hoofdstad: > Praia
Inwoners: ca. 600000
Taal: Portugees
Valuta: Kaapverdische escudo
Tijdsverschil: +2 uur
> Klimaat
> Vakantie in Kaapverdië


Kaapverdië op Google Maps

Single Reizen Online