Single Reizen Colombia Maak kennis met prachtige natuur

Single Reizen Online

De single reis naar Colombia zou weleens de reis van je leven kunnen worden. (Nog) geen massatoerisme en dan op pad met lokale gidsen. Het zal misschien de mooiste reis zijn die jij maakt.

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Zuid-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreis door Colombia

> Bekijk single reis vanaf € 1895

Avontuurlijke Rondreis door ColombiaKies je voor Djoser dan kies je voor actieve reizen met veel avontuur. Bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn heel geliefd bij alleenreizenden.

Met deze rondreis door Colombia zien we de overweldigende natuur. Vriendelijke en gastvrije bevolking en hun routs. We gaan de Andes in, we bezoeken oude plaatsen zoals San Agustin. Bakkie Colombiaanse koffie zal je niet ontbreken op de witte stranden.

Wil je nog meer in contact komen met de bevolking dan kan dat! Wandelen en fietsen langs de stranden.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsreizen naar Colombia

> Bekijk single reis vanaf € 2057

Single Groepsreizen naar ColombiaSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Levendige steden vol met graffiti, hoge palmbomen, leuke dorpjes met veel kleur, regenwouden … Colombia heeft het en dat kan jij ook gaan ervaren!

De reis is prachtig. Je krijgt een goed beeld van wat Colombia te bieden heeft!

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Colombia

> Bekijk single reis vanaf € 2299

Singlereizen ColombiaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Spectaculaire singlerondreis door Colombia. Met een verblijf bij Nationaal Park Tayrona. Heel leuk is het bezoek aan de havenstad Cartagena. Oude stadjes, prachtige witte stranden. We doen het relaxed en verblijven vaak in één hotel.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1979

ANWB Single Reizen Zuid-AmerikaFOX ANWB biedt single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. Samen het land verkennen is de formule van FOX Singlereizen. Geen leeftijdsgroepen.

Single reizen naar Argentinië, Belize, Chili, Peru, Ecuador en Colombia. In Colombia gaan we fietsen. Ecuador gaan we verkennen met bezoeken aan indianenmarkten, ook gaan we naar het strand. De Inca’s staan voor Peru. En … Suriname!

De populaire bestemming van FOX ANWB is:
> Suriname, klik hier

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 2545

GroepsreizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Met de pioniersreis naar Colombia weet je hoe mooi en bijzonder het land is. De bergtoppen van de Andes met al het sneeuw, de woestijn van Tatacoa en de nevelwouden zullen voor jou een onvergetelijke indruk achterlaten.

De tweede groepsreis is een Colombia Slow Comfort Reis. Relaxen en genieten!

Meer over deze single reis


Baobab logo

Single Rondreizen door Colombia

> Bekijk single reis vanaf € 2369

Single Rondreizen door ColombiaBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. We reizen in kleine groepen. Je kunt ook zelf ontdekken. Baobab werkt nauw samen met Sawadee. Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Baobab is een begrip bij wereld reizigers.

Samen Colombia verkennen is één groot avontuur. De gevarieerdheid van het land, vriendelijke bevolking, het Andesgebergte, oude steden, koffie … Colombia!

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Taalreizen naar Cartagena en Medellin

> Bekijk single reis vanaf € 669

Taalreizen naar Cartagena en Medellin5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Leer Spaans in het mooie Cartagena of Medellin. De lessen worden gegeven op eigen niveau. Je bent in een veilige omgeving. Leuk en nuttig zijn de conversatielessen.

Meer over deze single reis


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis naar Zuid-Amerika samen

> Bekijk de mogelijkheden vanaf € 895

Stel zelf je reis naar Zuid-Amerika samenBenut optimaal dat je als single zelf je reis samenstelt. YourWay2GO (van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk om te doen! Kies je vertrekdatum en startpunt and there we go!

Indien gewenst heeft YourWay2GO al een individuele groepsreis voor je klaar staan. Ook te gebruiken als voorbeeld!

Bestemmingen zijn Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia en Argentinië.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Zuid-Amerika


Informatie over Colombia

Hoofdstad: > Bogota
Inwoners: ca. 7,5 miljoen
Taal: Spaans
Valuta: Colombiaanse peso
Tijdsverschil: +6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Colombia op Google Maps


Single Reizen Online