Single Reizen Colombia Maak kennis met prachtige natuur

Single Reizen Online

De single reis naar Colombia zou weleens de reis van je leven kunnen worden. (Nog) geen massatoerisme en dan op pad met lokale gidsen. Het zal misschien de mooiste reis zijn die jij maakt.

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Zuid-Amerika
> Top 10 Vakantiebestemmingen in 2024 voor Groepsreizen voor Singles is uit!

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Rondreis door Colombia

> Bekijk single reis vanaf € 2995

Avontuurlijke Rondreis door ColombiaKies je voor Djoser dan kies je voor actieve reizen met veel avontuur. Bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn heel geliefd bij alleenreizenden.

Met deze rondreis door Colombia zien we de overweldigende natuur. Vriendelijke en gastvrije bevolking en hun routs. We gaan de Andes in, we bezoeken oude plaatsen zoals San Agustin. Bakkie Colombiaanse koffie zal je niet ontbreken op de witte stranden.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Colombia

> Bekijk single reis vanaf € 2899

Singlereizen ColombiaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Spectaculaire singlerondreis door Colombia. Met een verblijf bij Nationaal Park Tayrona. Heel leuk is het bezoek aan de havenstad Cartagena. Oude stadjes, prachtige witte stranden. We doen het relaxed en verblijven vaak in één hotel.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsreizen naar Colombia

> Bekijk single reis vanaf € 2749

Single Groepsreizen naar ColombiaShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en alle leeftijden. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Levendige steden vol met graffiti, hoge palmbomen, leuke dorpjes met veel kleur, regenwouden … Colombia heeft het en dat kan jij ook gaan ervaren! Tevens is er een single groepsreis waarbij cultuur en strand centraal staan. Rustig, gezellig en nog mooi ook.

De reis is prachtig. Je krijgt een goed beeld van wat Colombia te bieden heeft!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Colombia

> Bekijk single reis vanaf € 3261

GroepsreizenSingles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Koning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar bijzondere bestemmingen. Populair zijn de reizen naar China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

Met de pioniersreis naar Colombia weet je hoe mooi en bijzonder het land is. De bergtoppen van de Andes met al het sneeuw, de woestijn van Tatacoa en de nevelwouden zullen voor jou een onvergetelijke indruk achterlaten.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Zuid-Amerika
> Top 10 Vakantiebestemmingen in 2024 voor Groepsreizen voor Singles is uit!


Informatie over Colombia

Hoofdstad: > Bogota
Inwoners: ca. 7,5 miljoen
Taal: Spaans
Valuta: Colombiaanse peso
Tijdsverschil: +6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Colombia op Google Maps


Single Reizen Online