Peru Single Reizen naar land van Inca´s, Andes en Amazone

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Peru, het land van de Inca’s, Andes en Amazone. Koloniale steden als Nasca, Arequipa, Titicaca, Cusco en Inca stad Machu Picchu zijn voor verkenners van Zuid-Amerika bekende bestemmingen. Je voelt de mysterieuze Nascalijnen.

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Antarctica

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Zuid-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Groepsreis Peru voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 2814

Groepsreis Peru voor SinglesTUI Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

We beginnen met het ontdekken van Lima. Dan gaan we van Paracas naar Nazca en … top single reis naar dit bijzondere Inca land.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreizen Peru, Ecuador, Galapagos en Bolivia

> Bekijk single reis vanaf € 2895

Rondreizen Peru, Ecuador, Galapagos en BoliviaDjoser, een reisorganisatie die bekend staat om haar avontuurlijke rondreizen, is populair bij singles en alleengaanden. Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, natuur of koken, Djoser heeft een themareis die bij je past. Voor singles een erg aantrekkelijke optie.

We vliegen met de KLM naar Lima. En hier begint het avontuur. Welke rondreis zou jij kiezen? De eerst gaat door Peru. Je ziet Nasca, Arequipa, Titicaca, Cusco en Inca stad Machu Picchu. De tweede neemt de Amazone ook nog mee. Titicacameer en Colca Cañon zul je zien. De derde gaat ook door Ecuador & Galapagos. En de vierde rondreis Bolivia & Peru. Veel Inca dus …

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsreizen naar Peru

> Bekijk single reis vanaf € 2217

Single Groepsreizen naar PeruSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Op onze singlereis zie je de Inca-tijd terug in steden als Machu Picchu en Cuzco, Arequipa en Puno. De natuur ga je beleven in de Andes en Titicacameer.

Peru is heel divers en ga jij ontdekken. Een mooie combi is de single reis Peru en Bolivia.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Peru

> Bekijk single reis vanaf € 2899

Singlereizen PeruSawadee biedt groepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Zij hebben ook groepsreizen waarbij singles zich aansluiten. Voor de leeftijdsgroep 22 tot 35 jaar zijn er ook unieke reizen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Voor avontuur en nieuwe vrienden is Sawadee de plek voor jou!

We gaan de resten van het Inca rijk opzoeken. Een van de wereldwonderen Machu Picchu ga jij bekijken. De verborgen Inca stad ligt in de Andes. We wandelen door de Colca Canyon en we bezoeken Cuzco, oude hoofdstad van het Inca rijk.

Je kunt kiezen uit twee prachtige rondtochten door Peru.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Peru, Bolivia en Chili

> Bekijk single reis vanaf € 2995

Groepsreizen Peru, Bolivia en ChiliKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

De eerste rondreis gaat door Peru alleen. Je hebt er al genoeg aan om samen Machu Picchu, de gevonden stad te bezoeken. Je voelt je snel samen met de Inca’s. Vanaf Altiplano zie je de Andes …

De tweede rondreis gaat door Peru en Bolivia.

De derde is een combinatie van Peru, Bolivia en Chili. Reis met de Quechua-indianen met kudden alpaca’s en besneeuwde Andes.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten en Taalreizen in Peru

> Bekijk single reis vanaf € 423

Vrijwilligerswerk Projecten en Taalreizen in Peru5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Peru land van de Inca’s! Taallessen Spaans worden gegeven in Cusco. Het taleninstituut ligt bij de beroemde Plaza de Armas. Projecten gaan over rehabilitatie voor jongeren, opvangen van kinderen met een beperking. Kleuterschool en gezondheidszorg.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Zuid-Amerika


Informatie over Peru

Hoofdstad: > Lima
Inwoners: ca. 32 miljoen
Taal: Spaans
Valuta: Peruaanse sol
Tijdsverschil: +6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Peru op Google Maps


Single Reizen Online