Peru Single Reizen naar land van Inca´s, Andes en Amazone

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Peru, het land van de Inca’s, Andes en Amazone. Koloniale steden als Nasca, Arequipa, Titicaca, Cusco en Inca stad Machu Picchu zijn voor verkenners van Zuid-Amerika bekende bestemmingen. Je voelt er de mysterieuze Nascalijnen.
Peru is de favoriete bestemming voor 2021, zie ook de Top 10 Vakantiebestemmingen 2021 voor Single Reizen

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Antarctica

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Zuid-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Groepsreis Peru voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 2056

Groepsreis Peru voor SinglesTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

We beginnen met het ontdekken van Lima. Trekken door de woestijn naar Pisco, bezoeken de Inca begraafplaats van Chauchilla. En we … top single reis naar dit bijzondere Inca land.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreizen Peru, Ecuador, Galapagos en Bolivia

> Bekijk single reis vanaf € 2395

Rondreizen Peru, Ecuador, Galapagos en BoliviaDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

We vliegen met de KLM naar Lima. En hier begint het avontuur. Welke rondreis zou jij kiezen? De eerst gaat door Peru. Je ziet Nasca, Arequipa, Titicaca, Cusco en Inca stad Machu Picchu. De tweede neemt de Amazone ook nog mee. Titicacameer en Colca Cañon zul je zien. De derde gaat ook door Ecuador & Galapagos. En de vierde rondreis Bolivia & Peru. Veel Inca dus …

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Peru

> Bekijk single reis vanaf € 2429

Singlereizen PeruGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

We gaan de resten van het Inca rijk opzoeken. Een van de wereldwonderen Machu Picchu ga jij bekijken. De verborgen Inca stad ligt in de Andes. We wandelen door de Colca Canyon en we bezoeken Cuzco, oude hoofdstad van het Inca rijk.

Meer avontuur? Dat kan met de Rainbow Mountain of Inca trail?

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 2697

ANWB Single ReizenOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

Het land dat wij gaan bezoeken is Peru, beroemd om Machu Picchu. Natuur en dorpjes in de Andes. Lama’s, zeeleeuwen en condors. Het Titicacameer, de geboorte streek van de zon volgens de Inca’s en Uros-indianen.

We overnachten in echte Peruaanse, comfortabele hotels.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsreizen naar Peru

> Bekijk single reis vanaf € 2124

Single Groepsreizen naar PeruSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Op onze singlereis zie je de Inca-tijd terug in steden als Machu Picchu en Cuzco, Arequipa en Puno. De natuur ga je beleven in de Andes en Titicacameer.

Peru is heel divers en ga jij ontdekken. Een mooie combi is de single reis Peru en Bolivia.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Peru, Bolivia en Chili

> Bekijk single reis vanaf € 2820

Groepsreizen Peru, Bolivia en ChiliKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

De eerste rondreis gaat door Peru alleen. Je hebt er al genoeg aan om samen Machu Picchu, de gevonden stad te bezoeken. Je voelt je snel samen met de Inca’s. Vanaf Altiplano zie je de Andes …

De tweede rondreis gaat door Peru en Bolivia.

De derde is een combinatie van Peru, Bolivia en Chili. Reis met de Quechua-indianen met kudden alpaca’s en besneeuwde Andes.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten en Taalreizen in Peru

> Bekijk single reis vanaf € 423

Vrijwilligerswerk Projecten en Taalreizen in Peru5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Peru land van de Inca’s! Taallessen Spaans worden gegeven in Cusco. Het taleninstituut ligt bij de beroemde Plaza de Armas. Projecten gaan over rehabilitatie voor jongeren, opvangen van kinderen met een beperking. Kleuterschool en gezondheidszorg.

Meer over deze single reis


yourway2go logo

Stel zelf je rondreis door Peru en Bolivia samen

> Bekijk de bouwstenen voor jouw rondreis vanaf € 29

peru singlereizenYourWay2GO (van Koning Aap Reizen) biedt een duidelijk systeem met bouwstenen om zelf je reis samen te stellen. Met foto’s en kaarten verschijnt jouw gewenste reis. Leuk en handig voor singles. Kies je vertrekdatum en startpunt en begin met de voorpret! Bestemmingen over de hele wereld.

Stel je rondreis door Peru en Bolivia samen. Je begint met een vlucht naar Lima. Het zal je bijblijven. Dan de zandduinen van Ica. Vanuit Puno … naar je droom de Inca Cuzco en Machu Picchu … de Andes!!

Je kunt ook kiezen voor een reeds samengestelde rondreis door Peru en Bolivia.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Zuid-Amerika


Informatie over Peru

Hoofdstad: > Lima
Inwoners: ca. 32 miljoen
Taal: Spaans
Valuta: Peruaanse sol
Tijdsverschil: +6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Peru op Google Maps


Single Reizen Online