Single Reizen Oostenrijk. Wandelvakanties in de bergen.

Single Reizen Online

Oostenrijk was populaire bestemming van 2016 voor singlevakanties (3e plaats).
Een overzicht van Single Reizen naar Oostenrijk. Busreizen voor wandelvakanties in Niederau, Innsbruck, Rattenberg, Tauplitz. Zillertal en Tuxertal, Tirol. Wandel- en natuurvakanties met veel gezelligheid.

Bekijk ook:
> Single reizen Duitsland

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Single Reizen Oostenrijk

> Bekijk single reis vanaf € 569

Single Reizen OostenrijkEstivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Voor Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator. Estivant zorgt voor gelijke man/vrouw verhouding. De reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep.

Oostenrijk betekent een vakantie met bergen, gezelligheid en sportiviteit. Onze bestemming is Niederau. Waar je zult genieten van de natuur. We gaan wandelen in Niederau met Wildschönau Hochtal. Je kunt ook actief zijn met bandvaren, parapenten en raften. We gaan ook een dagje naar Innsbruck.


Kras logo

Kras Single Reizen Oostenrijk

> Bekijk single reis vanaf € 579

OostenrijkKras Single en Alleengaande Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30+ en 40+. Het aanbod van de single reizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En dat allemaal speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen.

Single Reizen Oostenrijk met de bus naar Tirol met bezoeken aan Innsbruck, Rattenberg, Swarovski Kristalwelten. Busreis naar Dresden, Praag, Boedapest en Wenen. Wandelvakanties voor singles in Tirol en het bekende Zillertal.


Singlesun logo

Met SingleSun naar Königsleiten

> Bekijk single reis vanaf € 500

Singlereis naar het ZillertalSingleSun biedt vakanties voor de 30+ single en alleengaande. Ook zijn er singlereizen speciaal voor de 40+. De man/vrouw verhouding is in balans.

Wil jij samen met singles naar de Oostenrijkse Alpen? Ga dan met ons mee naar Königsleiten in het Zillertal. Actief en ongedwongen bezig zijn. Je kunt kiezen uit diverse activiteiten. Onze reis begeleider helpt je daarbij.


Aktiva Tours logo

Single Reizen Wandelen en Fietsen naar Oostenrijk

> Bekijk single reis vanaf € 749

Actieve Single Reizen OostenrijkVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles of alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld.

Hotel wandelreis voor singles naar het Zillertal in Oostenrijk. Wij wandelen van het Zillertal naar het Tuxertal. Een hotel fietsreis hoog boven de oevers van de Donau. En een single wandelreis in het Ötztal.


Puur en Kuur logo

Puur & Kuur Mayr kuur in Parkhotel Igls

> Bekijk single reis vanaf € 1829

Single vriendelijke reizen naar OostenrijkPuur & Kuur is de bekendste wellness touroperator. Yoga, detox, afvallen, anti stress … Zij bieden single vriendelijke wellness reizen zonder 1 persoonskamer toeslag. Bestemmingen Nederland, Europa en wereldwijd.

Mayr kuur en persoonlijk afgestemde Mayr maaltijden. Dagelijks hydrotherapie volgens het Kneipp-circuit. En veel week activiteiten. Het hotel Igls ligt op een paar kilometer van Innsbruck.


Goedidee reizen logo

Christelijke Alleengaande Reizen naar Oostenrijk

> Bekijk single reis vanaf € 524

Christelijke alleengaanden reizen naar OostenrijkChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt reizen voor alleenstaande en alleengaande. Bestemmingen in Europa. Daarnaast bieden zij mooie Bijbelse reizen. Hier vind je singlereizen in eigen sfeer.

We gaan naar Tirol waar de stilte voelbaar is. We gaan naar het gezellige Wörgl in het Inndal. We maken leuke excursies, wandelingen en we genieten van de zon. Deze reis goedkoop en compleet!


Bekijk ook:
> Single reizen Duitsland
> Single reizen Europa


Informatie over Oostenrijk

Hoofdstad: > Wenen
Inwoners: ca. 8 miljoen
Taal: Duits
Valuta: Euro
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Oostenrijk op Google Maps


Single Reizen Online

Een gedachte over “Single Reizen Oostenrijk. Wandelvakanties in de bergen.

  1. K.

    Ik heb enorm genoten van de reis van Estivant naar Niederau in Oostenrijk. De groep was leuk, de reisleidster was leuk en erg behulpzaam, het hotel en eten waren prima, de bergen waren weer schitterend, de activiteiten waren prima. Als je wat zoekt denk dan aan de actieve singlereis van Esitvant. Je kunt de reis net zo maken als je wilt. Flink actief of ook eens wat lezen. en luieren. Ik denk er met veel genoegen aan terug.

Reacties zijn gesloten.