Single Reizen Zweden. Avontuurlijke Groepsreizen.

Single Reizen Online

Compleet overzicht van Single Reizen naar Zweden. Avontuurlijke groepsreizen naar Dalarna en Lapland. Kanotocht over de Zweedse meren en slapen in tenten. Avontuur en natuur in Zweden.

Bekijk ook:
> Groepsreizen Noorwegen voor Singles

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Met Estivant Single Reizen een Weekje naar Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 999

Single reis naar ZwedenEstivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Voor Single Reizen Online de meest populaire en hooggewaardeerde (8,4) single Touroperator. De reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Estivant zorgt voor een gelijke man/vrouw verhouding.

Met andere singles de natuur in met helder water en schone lucht. Wild ontdekken. We gaan naar het luxe outdoor centrum in midden Zweden. Een heel mooi gebied. Je voelt je er als een avonturier. Met onze gids gaan we mountainbiken, met een Canadese kano erop uit en veel wandelen.


Mambo logo

Rondreis per trein door Zweden en Noorwegen

> Bekijk single reis vanaf € 1536

Zweden per treinMambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Ook zijn er reizen alleen voor singles. Bestemmingen Europa en veel verre landen.

Door die schitterende natuur van Scandinavië, om het nooit te vergeten. Het licht van de middernachtzon, kajakken op de fjorden van de Lofoten, hiken door de natuur en elanden zien in het wild. Dat beleven wij in Zweden en Noorwegen.


Kras logo

Kras Stedentrip Stockholm voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 609

Stedentrip Zweden Kras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Stockholm zal je verrassen. In de zomer gaat de zon laat onder. Fijne bevolking die sfeer geeft aan de stad. Parken, stranden, terrassen, musea, goede restaurants en een goed nachtleven. Je zult je niet vervelen.


Simi logo

Simi Actieve Jongeren Singlereizen naar Noorwegen en Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 1625

Groepsreis door ZwedenSimi Reizen voor actieve jongeren- en singlevakanties. Leeftijdsgroepen 18-22 jaar (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De verhouding man/vrouw is in balans.

Groepsreis door Zweden en Noorwegen. Je zit niet alleen maar, want we doen veel activiteiten. Als je houdt van natuurreizen moet je met ons meegaan. We reizen met 9 persoonsbusjes.


One2gether logo

One2gether naar Gustavsfors

> Bekijk single reis vanaf € 799

Schitterend ZwedenOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie.

Zij hanteren leeftijdscategorieën tussen 20 en 69 jaar. Er is een speciale groep 50+ van 50 tot 69 jaar. De man/vrouw verhouding is in balans.

Samen met andere singles trekken we door Scandinavië naar het schitterende Zweden! We gaan met de bus en het bijzondere van deze reis is …


Sawadee logo

Avontuurlijke Reizen naar Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 1298

Talloze merenSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

In een landschap van uitgestrekte bossen en talloze meren brengen we een actieve en avontuurlijke week door. We maken een tweedaagse kanotocht waarop we overleven van het voedsel wat we vinden in de natuur; maken wandelingen langs watervallen en door oeroude bossen en je kunt de reis afsluiten in de hoofdstad Stockholm. Bezoek Zweden in de lente of de herfst, de mooiste seizoenen.

Eeuwenlang wisten de bewoners in elk jaargetijde hier te leven van wat de natuur te bieden heeft en dat is precies wat we gaan doen op onze tocht over de Zweedse meren: We slapen in traditionele tenten midden in de natuur, zoeken naar ons eigen voedsel en maken een vuur door gebruik te maken van vuurstenen. Een indrukwekkende ervaring. Deze reis staat open voor singles en stellen.


Bekijk ook:
> Groepsreizen Noorwegen voor Singles
> Single reizen Europa


Informatie over Zweden

Hoofdstad: > Stockholm
Inwoners: ca. 10 miljoen
Taal: Zweeds
Valuta: Zweedse kroon > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Zweden op Google Maps

Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen Zweden. Avontuurlijke Groepsreizen.

  1. A.

    De single reis van Sawadee naar Zweden is een actieve reis. maar wel met het vakantiegevoel. We waren van de ochtend tot laat in de middag bezig. Genoeg vind ik. Dan lekker de hot tube en achterover voor de open haard. Sauna was er ook. Moest even wennen in mijn blootje, maar dat gold voor iedereen. We konden veel zelf invullen ook het eten. Ja ik heb het prima naar mijn zin gehad.

  2. Jacques

    Een mooie rondreis door Zweden van Sawadee. De vooraf gestelde vragen werden netjes beantwoord. Is wel wat om als alleengaande op vakantie te gaan. Ook al ben je met een groep. De verzorging was prima. Gaaf dat we met onze singlereis ook zelf kookten. Nadeel is wel de gehorigheid van de blokhut. Genoten!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.