Single Reizen Zweden. Avontuurlijke Groepsreizen.

Single Reizen Online

Compleet overzicht van Single Reizen naar Zweden. Avontuurlijke groepsreizen naar Dalarna en Lapland. Kanotocht over de Zweedse meren en slapen in tenten. Avontuur en natuur in Zweden.

Bekijk ook:
> Groepsreizen Noorwegen voor Singles

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Met Estivant Single Reizen een Weekje naar Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 999

Single reis naar ZwedenEstivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Voor Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator. De reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Estivant zorgt voor een gelijke man/vrouw verhouding.

Met andere singles de natuur in met helder water en schone lucht. Wild ontdekken. We gaan naar het luxe outdoor centrum in midden Zweden. Een heel mooi gebied. Je voelt je er als een avonturier. Met onze gids gaan we mountainbiken, met een Canadese kano erop uit en veel wandelen.


Mambo logo

Rondreis per trein door Zweden en Noorwegen

> Bekijk single reis vanaf € 1052

Zweden per treinMambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Ook zijn er reizen alleen voor singles. Bestemmingen Europa en veel verre landen.

Door die schitterende natuur van Scandinavië, om het nooit te vergeten. Het licht van de middernachtzon, kajakken op de fjorden van de Lofoten, hiken door de natuur en elanden zien in het wild. Dat beleven wij in Zweden en Noorwegen.


Kras logo

Kras Groepsreis Zweden voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1219

Groepsreis Zweden voor SinglesKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Sportieve single reis door Dalarna, in het hartje van Zweden. Hier vind je die rode huisjes. Natuur? Indrukwekkend is het woord. We gaan mountainbiken en met de kano op pad.

Ook is er een single stedentrip naar Stockholm.


Simi logo

Simi Actieve Jongeren Singlereizen naar Noorwegen en Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 1341

Groepsreis door ZwedenSimi Reizen voor actieve jongeren- en singlevakanties. Leeftijdsgroepen 18-22 jaar (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De verhouding man/vrouw is in balans.

Groepsreis door Zweden en Noorwegen. Je zit niet alleen maar, want we doen veel activiteiten. Als je houdt van natuurreizen moet je met ons meegaan. We reizen met 9 persoonsbusjes.


Cirkel logo

Cirkel actieve singlereis in Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 927

De natuur van ZwedenCirkel Vakanties staan voor afwisseling. Zowel de trekker van het eerste uur als de ervaren backpacker boeken hier. Zij hanteren diverse leeftijdscategorieën van 20 tot 55 jaar en van alle leeftijden. De Cirkel Single Reizen zijn een begrip.

In Johannisholm hebben wij voor jou een activiteitenprogramma. De Zweeds week begint in Johannisholm met een GPS tocht om de omgeving te bewonderen. De kanotocht brengt ons in de natuur. Met een kampvuur en slapen in trekkerstenten. Zweden staat voor genieten van de natuur.


Sawadee logo

Avontuurlijke Reizen naar Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 1298

Talloze merenSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

In een landschap van uitgestrekte bossen en talloze meren brengen we een actieve en avontuurlijke week door. We maken een tweedaagse kanotocht waarop we overleven van het voedsel wat we vinden in de natuur; maken wandelingen langs watervallen en door oeroude bossen en je kunt de reis afsluiten in de hoofdstad Stockholm. Bezoek Zweden in de lente of de herfst, de mooiste seizoenen.

Eeuwenlang wisten de bewoners in elk jaargetijde hier te leven van wat de natuur te bieden heeft en dat is precies wat we gaan doen op onze tocht over de Zweedse meren: We slapen in traditionele tenten midden in de natuur, zoeken naar ons eigen voedsel en maken een vuur door gebruik te maken van vuurstenen. Een indrukwekkende ervaring. Deze reis staat open voor singles en stellen.


Bekijk ook:
> Groepsreizen Noorwegen voor Singles
> Single reizen Europa


Informatie over Zweden

Hoofdstad: > Stockholm
Inwoners: ca. 10 miljoen
Taal: Zweeds
Valuta: Zweedse kroon > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Zweden op Google Maps

Single Reizen Online

Een gedachte over “Single Reizen Zweden. Avontuurlijke Groepsreizen.

  1. Jacques

    Een mooie rondreis door Zweden van Sawadee. De vooraf gestelde vragen werden netjes beantwoord. Is wel wat om als alleengaande op vakantie te gaan. Ook al ben je met een groep. De verzorging was prima. Gaaf dat we met onze singlereis ook zelf kookten. Nadeel is wel de gehorigheid van de blokhut. Genoten!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.