Single Reizen Zweden. Avontuurlijke Groepsreizen.

Single Reizen Online

Compleet overzicht van Single Reizen naar Zweden. Avontuurlijke groepsreizen naar Dalarna en Lapland. Kanotocht over de Zweedse meren en slapen in tenten. Avontuur en natuur in Zweden.

Bekijk ook:
> Groepsreizen Noorwegen voor Singles

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Met Estivant Single Reizen een Weekje naar Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 1149

Single reis naar ZwedenEstivant biedt het grootste aanbod in Nederland van vakanties voor singles en alleenreizenden. De singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroepen van 25 tot 69 jaar. Bij Estivant is de M/V verhouding in balans.

Met andere singles de natuur in met helder water en schone lucht. Wild ontdekken. We gaan naar het luxe outdoor centrum in midden Zweden. Een heel mooi gebied. Je voelt je er als een avonturier. Met onze gids gaan we mountainbiken, met een Canadese kano erop uit en veel wandelen.

Meer over deze single reis


Mambo logo

Rondreis per trein door Zweden en Noorwegen

> Bekijk single reis vanaf € 1267

Zweden per treinMambo is een echte jongeren actieve reizen Touroperator. De reizen zijn naar leeftijd ingedeeld. 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. Veel boeken alleen, singles en alleengaanden. Bestemmingen Europa en verre landen. Je legt gemakkelijk contact en vaak ontstaan er vriendschappen.

Door die schitterende natuur van Scandinavië, om nooit te vergeten. Het licht van de middernachtzon, kajakken op de fjorden van de Lofoten, hiken door de natuur en elanden zien in het wild. Dat beleven wij in Zweden en Noorwegen.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Single Reizen naar Noorwegen en Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 1499

Groepsreis door ZwedenSimi Groepsreizen voor actieve jongeren- en jongvolwassenen. De meesten boeken alleen. Vakanties voor (15) 16-17, 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De singlereizen zijn voor de leeftijdsgroep 18-22 en 23+ jaar. De Simi reizen zijn bijzonder!

Groepsreis door Zweden en Noorwegen. Je zit niet alleen maar, want we doen veel activiteiten. Als je houdt van natuurreizen moet je met ons meegaan. We reizen met 9 persoon busjes.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Stedentrip Stockholm voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 599

Stedentrip Zweden Kras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Stockholm zal je verrassen. In de zomer gaat de zon laat onder. Fijne bevolking die sfeer geeft aan de stad. Parken, stranden, terrassen, musea, goede restaurants en een goed nachtleven. Je zult je niet vervelen.

Meer over deze single reis


One2gether logo

Met One2gether actief naar Johannisholm

Schitterend ZwedenOne2gether Travel is een single Touroperator! Zij hanteren leeftijdscategorieën van 20 tot 69 jaar. Er is een speciale groep 50+. Bestemmingen in Europa en Afrika. Bijzonder zijn de Beach Clubs!

Een outdoor singlevakantie in de mooie Zweedse natuur. Voor een deel doen wij deze fantastische vakantie per kano. We gaan over meren en rivieren. We slapen op een eiland …

Een tweede single avontuur is de rondreis Noorwegen en Zweden. En dan gaan we ook naar de Noordkaap. De derde (!) single reis is naar Lapland. The Summer Experience.


Bekijk ook:
> Groepsreizen Noorwegen voor Singles
> Single reizen Europa


Informatie over Zweden

Hoofdstad: > Stockholm
Inwoners: ca. 10 miljoen
Taal: Zweeds
Valuta: Zweedse kroon > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Zweden op Google Maps

Single Reizen Online

2
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
A.
A.

De single reis van Sawadee naar Zweden is een actieve reis. maar wel met het vakantiegevoel. We waren van de ochtend tot laat in de middag bezig. Genoeg vind ik. Dan lekker de hot tube en achterover voor de open haard. Sauna was er ook. Moest even wennen in mijn blootje, maar dat gold voor iedereen. We konden veel zelf invullen ook het eten. Ja ik heb het prima naar mijn zin gehad.

Jacques
Jacques

Een mooie rondreis door Zweden van Sawadee. De vooraf gestelde vragen werden netjes beantwoord. Is wel wat om als alleengaande op vakantie te gaan. Ook al ben je met een groep. De verzorging was prima. Gaaf dat we met onze singlereis ook zelf kookten. Nadeel is wel de gehorigheid van de blokhut. Genoten!