Single Reizen Zweden. Avontuurlijke Groepsreizen.

Single Reizen Online

Compleet overzicht van Single Reizen naar Zweden. Avontuurlijke groepsreizen naar Dalarna en Lapland. Kanotocht over de Zweedse meren en slapen in tenten. Avontuur en natuur in Zweden.

Bekijk ook:
> Groepsreizen Noorwegen voor Singles

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Met Estivant Single Reizen Weekje naar Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 999

Single Reizen een Weekje naar ZwedenEstivant biedt het grootste aanbod in Nederland van vakanties voor singles en alleenreizenden. De singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroepen van 25 tot 69 jaar. Bij Estivant is de M/V verhouding in balans.

Met andere singles en alleengaanden de natuur in. Overal helder water, schone lucht en veel wild. We gaan naar het luxe outdoor centrum Johannisholm Adventure in midden Zweden. Bij natuurliefhebbers een bekende bestemming in een erg mooi gebied. Je voelt je daar als een avonturier. Met onze gids gaan we mountainbiken, Canadese kano tocht maken en veel wandelen.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Single Reizen naar Noorwegen en Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 1499

Actieve Single Reizen naar Noorwegen en ZwedenPopulaire Simi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. De reizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Ruim 60% reist solo!! Bestemmingen wereldwijd. Je kunt vooraf kennis maken met je reisgenoten.

Groepsreis door Zweden en Noorwegen. Je zit niet alleen maar, want we doen veel activiteiten. Als je houdt van natuurreizen moet je met ons meegaan.

Een 2e groepsreis is Zweden Actief met veel avontuur en activiteiten.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Zweden en Noorwegen

> Bekijk single reis vanaf € 1824

ZwedenSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Onze single rondreis is speciaal voor de liefhebbers van natuur en stilte. Bossen, bergen, helder wateren en dan die typische rode huizen. We wandelen naar in Formokampen en raften in Rondane Park. Ook bezoek je Stockholm en Oslo.

Meer over deze single reis


Natuurlijk Reizen logo

Vogelreis voor Singles van Natuurlijk Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 995

Vogelreis voor Singles van Natuurlijk ReizenActieve groepsreizen voor singles. Samen met andere singles en alleengaanden wandel of fiets je van plaats naar plaats. Bagage wordt nagebracht. De locaties zijn bijzonder. Routes zijn grondig gecontroleerd. Bestemmingen Nederland, Europa, Rusland, Azië en Afrika.

Ga je met ons mee? We gaan met andere singles op vogeljacht bij Falsterbo. Hele goede plek om van de najaarstrek te genieten.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Groepsreizen Noorwegen voor Singles
> Single reizen Europa


Informatie over Zweden

Hoofdstad: > Stockholm
Inwoners: ca. 10 miljoen
Taal: Zweeds
Valuta: Zweedse kroon > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Zweden op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
A.
A.

De single reis van Sawadee naar Zweden is een actieve reis. maar wel met het vakantiegevoel. We waren van de ochtend tot laat in de middag bezig. Genoeg vind ik. Dan lekker de hot tube en achterover voor de open haard. Sauna was er ook. Moest even wennen in mijn blootje, maar dat gold voor iedereen. We konden veel zelf invullen ook het eten. Ja ik heb het prima naar mijn zin gehad.

Jacques
Jacques

Een mooie rondreis door Zweden van Sawadee. De vooraf gestelde vragen werden netjes beantwoord. Is wel wat om als alleengaande op vakantie te gaan. Ook al ben je met een groep. De verzorging was prima. Gaaf dat we met onze singlereis ook zelf kookten. Nadeel is wel de gehorigheid van de blokhut. Genoten!