Single Reizen Zweden. Groepsreizen op zoek naar avontuur.

Single Reizen Online

Compleet overzicht van Single Reizen naar Zweden. Avontuurlijke groepsreizen naar Dalarna en Lapland. Kanotocht over de Zweedse meren en slapen in tenten. Avontuur en natuur in Zweden.

Bekijk ook:
> Groepsreizen Noorwegen voor Singles

> Deel jouw single reizen ervaringen


Simi logo

Simi Actieve Single Reizen naar Noorwegen en Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 1899

Actieve Single Reizen naar Noorwegen en ZwedenPopulaire Simi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. De reizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Ruim 60% reist solo!! Bestemmingen wereldwijd. Je kunt vooraf kennis maken met je reisgenoten.

Groepsreis door Zweden en Noorwegen. Je zit niet alleen maar, want we doen veel activiteiten. Als je houdt van natuurreizen moet je met ons meegaan.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Au Pair in Noorwegen, Zweden en Denemarken

> Bekijk single reis vanaf € 595

zweden singlereizenDe 5 thema’s van Travel Active zijn: Work en Travel, Taalreizen, High School, Au Pair en Vrijwilligerswerk. Individuele en groepsreizen. Werk en leer bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Open je wereld NU!!

Zweden is voor veel singles en alleengaanden een stoer land! Als Au Pair heb je een geweldige gelegenheid de bevolking te leren kennen.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Groepsreizen Noorwegen voor Singles
> Single reizen Europa


Informatie

Hoofdstad: > Stockholm
Inwoners: ca. 10 miljoen
Taal: Zweeds
Valuta: Zweedse kroon > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
A.
A.

De single reis van Sawadee naar Zweden is een actieve reis. maar wel met het vakantiegevoel. We waren van de ochtend tot laat in de middag bezig. Genoeg vind ik. Dan lekker de hot tube en achterover voor de open haard. Sauna was er ook. Moest even wennen in mijn blootje, maar dat gold voor iedereen. We konden veel zelf invullen ook het eten. Ja ik heb het prima naar mijn zin gehad.

Jacques
Jacques

Een mooie rondreis door Zweden van Sawadee. De vooraf gestelde vragen werden netjes beantwoord. Is wel wat om als alleengaande op vakantie te gaan. Ook al ben je met een groep. De verzorging was prima. Gaaf dat we met onze singlereis ook zelf kookten. Nadeel is wel de gehorigheid van de blokhut. Genoten!