Single Reizen Zweden. Groepsreizen op zoek naar avontuur.

Single Reizen Online

Compleet overzicht van Single Reizen naar Zweden. Avontuurlijke groepsreizen naar Dalarna en Lapland. Kanotocht over de Zweedse meren en slapen in tenten. Avontuur en natuur in Zweden.

Bekijk ook:
> Groepsreizen Noorwegen voor Singles

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Met Estivant Single Reizen Weekje naar Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 1549

Single Reizen een Weekje naar ZwedenEstivant biedt het grootste aanbod in Nederland van vakanties voor singles en alleenreizenden. De singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroepen van 25 tot 69 jaar. Bij Estivant is de M/V verhouding in balans.

Met andere singles en alleengaanden de natuur in. Overal helder water, schone lucht en veel wild. We gaan naar het luxe outdoor centrum Johannisholm Adventure in midden Zweden. Bij natuurliefhebbers een bekende bestemming in een erg mooi gebied. Je voelt je daar als een avonturier. Met onze gids gaan we mountainbiken, Canadese kano tocht maken en veel wandelen.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Single Reizen naar Noorwegen en Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 1599

Actieve Single Reizen naar Noorwegen en ZwedenPopulaire Simi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. De reizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Ruim 60% reist solo!! Bestemmingen wereldwijd. Je kunt vooraf kennis maken met je reisgenoten.

Groepsreis door Zweden en Noorwegen. Je zit niet alleen maar, want we doen veel activiteiten. Als je houdt van natuurreizen moet je met ons meegaan.

Meer over deze single reis


anwb logo

Met ANWB Single Reizen naar Zweden

> Bekijk single reis vanaf € 1969

zwedenANWB biedt comfortabele single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. Samen het land verkennen is de formule van ANWB Singlereizen.

Met andere singles 12 dagen de Zweedse Zomernachten ervaren. Hippe steden, rode huisjes, meren en een aantrekkelijk eetcultuur!

Gehaktballetjes, zalm en de kanelbulle gaan we proberen. Stockholm, Karlstad, Göteborg en Kalmar bezoeken wij. Verder? Fietsen, wandelen en kajakken.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Rondreizen Zweden en Noorwegen

> Bekijk single reis vanaf € 1824

ZwedenSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Onze single rondreis is speciaal voor de liefhebbers van natuur en stilte. Bossen, bergen, helder wateren en dan die typische rode huizen. We wandelen naar in Formokampen en raften in Rondane Park. Ook bezoek je Stockholm en Oslo.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Au Pair in Noorwegen, Zweden en Denemarken

> Bekijk single reis vanaf € 595

zweden singlereizenDe 5 thema’s van Travel Active zijn: Work en Travel, Taalreizen, High School, Au Pair en Vrijwilligerswerk. Individuele en groepsreizen. Werk en leer bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Open je wereld NU!!

Zweden is voor veel singles en alleengaanden een stoer land! Als Au Pair heb je een geweldige gelegenheid de bevolking te leren kennen.

Meer over deze single reis


yourway2go logo

Stel zelf je rondreis door Noorwegen en Zweden samen

> Bekijk de bouwstenen voor jouw rondreis vanaf € 57

noorwegen en zweden singlereizenYourWay2GO (van Koning Aap Reizen) biedt een duidelijk systeem met bouwstenen om zelf je reis samen te stellen. Met foto’s en kaarten verschijnt jouw gewenste reis. Leuk en handig voor singles. Kies je vertrekdatum en startpunt en begin met de voorpret! Bestemmingen over de hele wereld.

Stel je rondreis door Noorwegen en Zweden samen. Beleef Noorwegen op jouw manier. Fjorden, watervallen, kustplaatsjes, vikingen

Of deze keer Zweden? Pittoreske dorpjes en kastelen. Start in Stockholm want daar is veel te zien!

Je kunt ook kiezen voor een reeds samengestelde rondreis door Noorwegen en Zweden.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Groepsreizen Noorwegen voor Singles
> Single reizen Europa


Informatie over Zweden

Hoofdstad: > Stockholm
Inwoners: ca. 10 miljoen
Taal: Zweeds
Valuta: Zweedse kroon > Wisselkoers
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Zweden op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
A.
A.

De single reis van Sawadee naar Zweden is een actieve reis. maar wel met het vakantiegevoel. We waren van de ochtend tot laat in de middag bezig. Genoeg vind ik. Dan lekker de hot tube en achterover voor de open haard. Sauna was er ook. Moest even wennen in mijn blootje, maar dat gold voor iedereen. We konden veel zelf invullen ook het eten. Ja ik heb het prima naar mijn zin gehad.

Jacques
Jacques

Een mooie rondreis door Zweden van Sawadee. De vooraf gestelde vragen werden netjes beantwoord. Is wel wat om als alleengaande op vakantie te gaan. Ook al ben je met een groep. De verzorging was prima. Gaaf dat we met onze singlereis ook zelf kookten. Nadeel is wel de gehorigheid van de blokhut. Genoten!