Single Reizen Bali. Rondreizen naar het paradijs in Indonesië.

Single Reizen Online

Populair zijn de verre reizen voor singles naar het paradijs Bali. Dit eiland biedt een enorme diversiteit, cultuur, natuur en … een beetje Nederland. Ontdek deze bijzondere cultuur.

Bekijk ook:
> Single reizen Indonesië
> Single reizen Azië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Groepsreis voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1349

BaliKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single rondreizen door Indonesië met bezoeken aan Java en Bali. Op deze eilanden vind je echt alles voor een super vakantie.


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakantie

> Bekijk single reis vanaf € 1595

Fietsvakantie naar BaliDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Een bezoek aan dit eiland is onderdeel van meerdere rondreizen door Indonesië. Zoals de rondreis Java en Bali.

De fietsvakantie gaat door Bali en Lombok.


Shoestring logo

Shoestring met Single Rondreis Bali, Lombok, Java, Sumatra

> Bekijk single reis vanaf € 1299

Paradijs BaliDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Ze zeggen wel eens dat De Gordel van Smaragd het mooiste plekje van de wereld is. Genieten van de gastvrijheid, het eten, de stranden. Ingrediënten om het met elkaar daar top te hebben.

De single reis van Shoestring is een combinatiereis met Lombok, Java en Sumatra.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Indonesië met Bali

> Bekijk single reis vanaf € 1648

Bali is topSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

De single rondreis Indonesië gaat naar het land met de vele prachtige eilanden. Van natuur en cultuur. Je gaat kennis maken met de plaatselijke bevolking en we verrassen je met zoveel verschillende en allemaal even prachtige landschappen. Je gaat naar Java, Bali, Sumatra en Lombok. en dat doe je samen met andere singles!


Baobab logo

Single Rondreis naar Java, Bali en Lombok

> Bekijk single reis vanaf € 1648

RijstveldenBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt samen met Sawadee.

Java, Bali en Lombok zijn ideale eilanden voor een actieve rondreis. De eilanden liggen in elkaars verlengde. Wij beklimmen vulkanen en gaan fietsen door rijstvelden en wij bezoeken tempels en paleizen. Je komt ook in niet zo toeristische delen van Java. Op Bali is het snorkelen en op Lombok wandelen en voor unieke foto’s de Rinjani beklimmen.


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen naar Bali

> Bekijk single reis vanaf € 1349

Contact met de bevolkingFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Fox biedt een super single rondreis met avontuur. Je bezoekt alle hoogtepunten. De reis begint in Ubud, een kunstenaarsstadje. Je komt dan ook in contact met de plaatselijke bevolking. Daarna gaan we naar Candidasa aan zee om … Naast deze rondreis Bali zijn er combinatie reizen met andere delen van Indonesië.


Bekijk ook:
> Single reizen Indonesië
> Single reizen Azië
> Verre reizen voor Singles


Informatie over Bali

Hoofdstad: > Denpasar
Inwoners: ca. o,8 miljoen
Taal: Balinees
Valuta: Indonesische Rupiah > Wisselkoers
Tijdsverschil: +6/+7 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie
> Bali een Droomeiland
> Mijn eerste ervaring op Bali
> Mijn reis door Bali


Bali op Google Maps


Single Reizen Online

3 gedachten over “Single Reizen Bali. Rondreizen naar het paradijs in Indonesië.

 1. Ester

  De single reis van Kras was super, maar toch wat suggesties. We deden te veel. Goed bedoeld, echter haast niet bij te benen. Beter om een locatie in twee dagen te doen. Surabaya was erg interessant,
  Malang niet zo. In Jakarta hadden we het verkeerde hotel. te ver weg van alles. De trein van Bandung naar Jogyakarta was een zooi. Het hotel in Sanur was prima. Bereid de reis wel voor. Kaarten en zo meenemen. De medereizigers waren leuk. Niet allemaal singles, ook alleengaanden.

 2. Jamai

  Het was een schitterende rondreis Java en Bali van Djoser. We hebben heel veel gezien. We reisden wel wat af, maar meer dan de moeite waard. De groep was erg leuk en dan kan het eigenlijk al niet stuk. de reisleidster was gezellig en wist ons veel te vertellen. Hotels waren prima. Ook fijn dat je de gelegenheid hebt om ook iets zelf te doen.

 3. Ant. Bericht auteur

  Voor de eerste keer naar Bali geweest. Dat deed ik met FOX.

  Bali is natuurlijk heel iets anders dan Nederland. Wel herken je nog gebouwen uit onze tijd. Geeft iets herkenbaars. Het was wel even 18 uur vliegen. Na mijn Curaçao reis waar ik 12 uur vloog wel even wat meer. Kan er niet aan wennen. De eerste dag was ook direct een ontmoeting met Bali. De mede singles, waren ze dat allemaal?? had ik al in het vliegtuig ontmoet. de groep was wat rustig.
  We zijn naar Ubud geweest, heel anders dan met Kuta. Ubud heeft meer ruimte . flink last gehad van de jetlag. Vanavond drinken wij onze eerste Bintang, bier dus. Leuke tijd gehad.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.