Single Reizen Bali. Rondreizen naar het paradijs in Indonesië.

Single Reizen Online

Populair zijn de verre reizen voor singles naar het paradijs Bali. Dit eiland biedt een enorme diversiteit aan cultuur, natuur en … een beetje Nederland. Ontdek dit bijzondere eiland.
Bali is voor veel singles een must te be. Je vindt ze dan ook terug op de Top 10 Vakantiebestemmingen in 2024 voor Groepsreizen voor Singles.

Bekijk ook:
> Single reizen Indonesië
> Single reizen Azië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreizen Bali

> Bekijk single reis vanaf € 2095

Rondreizen en Fietsvakantie BaliDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Een bezoek aan dit eiland is onderdeel van meerdere rondreizen door Indonesië. Zoals de rondreis Java en Bali.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Bali

> Bekijk single reis vanaf € 2499

Actieve Singlereizen naar BaliPopulaire Simi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. De reizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Ruim 60% reist solo!! Jullie kunnen vooraf kennis maken. Bestemmingen wereldwijd.

Bali is een veel gekozen bestemming voor solo’s. We gaan Bali verkennen. Je zult dolfijnen zien, je beklimt de Batur vulkaan, je overnacht in een park. Avontuur! We bezoeken Gili Trawangen, een echt feest eiland. We gaan raften. Deze singlereis Bali gaat over cultuur en lekker op het strand liggen.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Groepsrondreis Java, Bali en Lombok

> Bekijk single reis vanaf € 2219

Single Groepsrondreis Java, Bali en LombokGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Ons avontuur begint met de beklimming van de Bromo en de Ijen vulkaan op Bali. Je gaat fietsen door de rijstvelden en je bezoekt tempels en paleizen. Op Java ga je slapen op een koffieplantage. En daarna snorkelen om al die mooie vissen te bewonderen.

Het programma begint in Yogyakarta, waar je ook Candirejo en Borobudur bezoekt. Verder Tawangmangu, Malang, Bromo voor een jeep- en wandeltocht, Kalibaru, Ketapang …

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Singlereizen naar Bali

> Bekijk single reis vanaf € 1946

bali singleOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

We gaan zien dat Bali meer is dan een strandbeleving. De bevolking zal je reuze leuk vinden. Attent en vriendelijk. Het is een actieve rondreis met veel natuur. En we gaan ook snorkelen en mountainbiken.

De tweede en derde singlereis gaat naar Java, Sumatra en Bali en naar Java en Bali.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met Single Rondreis Bali, Lombok, Java, Sumatra

> Bekijk single reis vanaf € 1569

Single Rondreis Bali, Lombok, Java, SumatraShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en alle leeftijden. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Ze zeggen wel eens dat De Gordel van Smaragd het mooiste plekje van de wereld is. Genieten van de gastvrijheid, het eten, de stranden. Ingrediënten om het met elkaar daar top te hebben.

De single reis van Shoestring is een combinatiereis van Bali, Lombok, Java en Sumatra.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar Bali

> Bekijk single reis vanaf € 1995

PioniersreizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Ga je ook mee met de groepsreis door Bali en Java? Doen!! Je kunt kiezen uit meerdere rondtochten in combinatie met Java, dan Java en Gili Eilanden. En uit Sumatra, Java en Bali.

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Single-Friendly Wellness Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 244

Single-Friendly Wellness ReizenSingle Friendly reizen van Puur & Kuur zijn bekend. 70% boekt als single of alleengaande. Tijd voor jezelf en jouw kuur. Bestemmingen zijn Nederland (5 oorden!} Portugal, Madeira, Italië, Marokko, Turkije, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk. Costa Rica. India, Thailand, Indonesië en Sri Lanka.

Als je het verkiest om als soloreiziger naar dit droom eiland te gaan dan is Fivelements Retreat in Ubud, Denpasar een juiste keuze. Hun beroemde specialiteit is Holistic Healing.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Indonesië
> Single reizen Azië
> Verre reizen voor Singles
> Top 10 Vakantiebestemmingen in 2024 voor Groepsreizen voor Singles is uit!


Informatie over Bali

Hoofdstad: > Denpasar
Inwoners: ca. o,8 miljoen
Taal: Balinees
Valuta: Indonesische Rupiah > Wisselkoers
Tijdsverschil: +6/+7 uur
> Klimaat
> Mijn reis door Bali


Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ant.
Ant.

Voor de eerste keer naar Bali geweest. Dat deed ik met FOX. Bali is natuurlijk heel iets anders dan Nederland. Wel herken je nog gebouwen uit onze tijd. Geeft iets herkenbaars. Het was wel even 18 uur vliegen. Na mijn Curaçao reis waar ik 12 uur vloog wel even wat meer. Kan er niet aan wennen. De eerste dag was ook direct een ontmoeting met Bali. De mede singles, waren ze dat allemaal?? had ik al in het vliegtuig ontmoet. de groep was wat rustig. We zijn naar Ubud geweest, heel anders dan met Kuta. Ubud heeft meer ruimte .… Read more »

Ester
Ester

De single reis van Kras was super, maar toch wat suggesties. We deden te veel. Goed bedoeld, echter haast niet bij te benen. Beter om een locatie in twee dagen te doen. Surabaya was erg interessant,
Malang niet zo. In Jakarta hadden we het verkeerde hotel. te ver weg van alles. De trein van Bandung naar Jogyakarta was een zooi. Het hotel in Sanur was prima. Bereid de reis wel voor. Kaarten en zo meenemen. De medereizigers waren leuk. Niet allemaal singles, ook alleengaanden.

Jamai
Jamai

Het was een schitterende rondreis Java en Bali van Djoser. We hebben heel veel gezien. We reisden wel wat af, maar meer dan de moeite waard. De groep was erg leuk en dan kan het eigenlijk al niet stuk. de reisleidster was gezellig en wist ons veel te vertellen. Hotels waren prima. Ook fijn dat je de gelegenheid hebt om ook iets zelf te doen.