Single Reizen Bali. Rondreizen naar het paradijs in Indonesië.

Single Reizen Online

Populair zijn de verre reizen voor singles naar het paradijs Bali. Dit eiland biedt een enorme diversiteit aan cultuur, natuur en … een beetje Nederland. Ontdek dit bijzondere eiland.
Bali is voor veel singles een must te be. Je vindt ze dan ook terug op de Top 10 Vakantiebestemmingen in 2024 voor Groepsreizen voor Singles.

Bekijk ook:
> Single reizen Indonesië
> Single reizen Azië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreizen Bali

> Bekijk single reis vanaf € 2095

Rondreizen en Fietsvakantie BaliDjoser, een reisorganisatie die bekend staat om haar avontuurlijke rondreizen, is populair bij singles en alleengaanden. Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, natuur of koken, Djoser heeft een themareis die bij je past. Voor singles een erg aantrekkelijke optie.

Een bezoek aan dit eiland is onderdeel van meerdere rondreizen door Indonesië. Zoals de rondreis Java en Bali. Ja gaat de Borobudur op, dolfijnen spotten en op het strand liggen van Lovina Beach.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met Single Rondreis Bali, Lombok, Java, Sumatra

> Bekijk single reis vanaf € 1389

Single Rondreis Bali, Lombok, Java, SumatraShoestring Singlereizen biedt avontuurlijke reizen voor singles van 18-45 en 25-35 jaar, en een groep voor alle leeftijden. Stelletjes mogen niet boeken. Ontdek bestemmingen in Europa en wereldwijd. Stap in de reis van je leven met gelijkgestemden!

Ze zeggen wel eens dat De Gordel van Smaragd het mooiste plekje van de wereld is. Genieten van de gastvrijheid, het eten, de stranden. Ingrediënten om het met elkaar daar top te hebben.

De single reis van Shoestring is een combinatiereis van Bali, Lombok, Java en Sumatra.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Groepsrondreis Java, Bali en Lombok

> Bekijk single reis vanaf € 2499

Single Groepsrondreis Java, Bali en LombokGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Ons avontuur begint met de beklimming van de Bromo en de Ijen vulkaan op Bali. Je gaat fietsen door de rijstvelden en je bezoekt tempels en paleizen. Op Java ga je slapen op een koffieplantage. En daarna snorkelen om al die mooie vissen te bewonderen.

Het programma begint in Yogyakarta, waar je ook Candirejo en Borobudur bezoekt. Verder Tawangmangu, Malang, Bromo voor een jeep- en wandeltocht, Kalibaru, Ketapang …

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar Bali

> Bekijk single reis vanaf € 1945

PioniersreizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Ga je ook mee met de groepsreis door Bali en Java? Doen!! Je kunt kiezen uit meerdere rondtochten in combinatie met Java, dan Java en Gili Eilanden. En uit Sumatra, Java en Bali.

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Single-Friendly Wellness Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 244

Single-Friendly Wellness ReizenSingle Friendly reizen van Puur & Kuur zijn bekend. 70% boekt als single of alleengaande. Tijd voor jezelf en jouw kuur. Bestemmingen zijn Nederland (5 oorden!} Portugal, Madeira, Italië, Marokko, Turkije, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk. Costa Rica. India, Thailand, Indonesië en Sri Lanka.

Als je het verkiest om als soloreiziger naar dit droom eiland te gaan dan is Fivelements Retreat in Ubud, Denpasar een juiste keuze. Hun beroemde specialiteit is Holistic Healing.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Indonesië
> Single reizen Azië
> Verre reizen voor Singles
> Top 10 Vakantiebestemmingen in 2024 voor Groepsreizen voor Singles is uit!


Informatie over Bali

Hoofdstad: > Denpasar
Inwoners: ca. o,8 miljoen
Taal: Balinees
Valuta: Indonesische Rupiah > Wisselkoers
Tijdsverschil: +6/+7 uur
> Klimaat
> Mijn reis door Bali


Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ant.
Ant.

Voor de eerste keer naar Bali geweest. Dat deed ik met FOX. Bali is natuurlijk heel iets anders dan Nederland. Wel herken je nog gebouwen uit onze tijd. Geeft iets herkenbaars. Het was wel even 18 uur vliegen. Na mijn Curaçao reis waar ik 12 uur vloog wel even wat meer. Kan er niet aan wennen. De eerste dag was ook direct een ontmoeting met Bali. De mede singles, waren ze dat allemaal?? had ik al in het vliegtuig ontmoet. de groep was wat rustig. We zijn naar Ubud geweest, heel anders dan met Kuta. Ubud heeft meer ruimte .… Read more »

Ester
Ester

De single reis van Kras was super, maar toch wat suggesties. We deden te veel. Goed bedoeld, echter haast niet bij te benen. Beter om een locatie in twee dagen te doen. Surabaya was erg interessant,
Malang niet zo. In Jakarta hadden we het verkeerde hotel. te ver weg van alles. De trein van Bandung naar Jogyakarta was een zooi. Het hotel in Sanur was prima. Bereid de reis wel voor. Kaarten en zo meenemen. De medereizigers waren leuk. Niet allemaal singles, ook alleengaanden.

Jamai
Jamai

Het was een schitterende rondreis Java en Bali van Djoser. We hebben heel veel gezien. We reisden wel wat af, maar meer dan de moeite waard. De groep was erg leuk en dan kan het eigenlijk al niet stuk. de reisleidster was gezellig en wist ons veel te vertellen. Hotels waren prima. Ook fijn dat je de gelegenheid hebt om ook iets zelf te doen.