Single Reizen Zuid-Amerika. Bergen en Pampa’s.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Zuid-Amerika. Argentinië, Bolivia en Peru, Chili en Ecuador. Suriname. Gezellige terrasjes en tango dansen. Natuur, dansen, spanning, avontuur!

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Midden-Amerika
> Single reizen Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Groepsreis Peru voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 2399

PeruKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

We beginnen met het ontdekken van Lima. Trekken door de woestijn naar Pisco, bezoeken de Inca begraafplaats van Chauchilla. En we … top single reis naar dit bijzondere Inca land.


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsreizen naar Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1699

Op onze reizen naar Zuid-Amerika ervaren singles een prettige en saamhorige sfeerDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Shoestring biedt veel, heel veel singlereizen naar prachtige bestemmingen, dus ook naar Zuid-Amerika. En … de reizen zijn nog betaalbaar ook. Lees maar eens verder waaruit je kunt kiezen. Singlereis naar Brazilië. Single rondreis Ecuador, Peru, Argentinië, Colombia en Bolivia.

Je kunt er niet genoeg van krijgen …


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 2198

Singlereizen Zuid-AmerikaSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Single rondreis Peru met Machu Picchu, Urubamba en Colca Canyon. Spectaculaire rondreis door Argentinië en Brazilië. Costa Rica, Cuba en Suriname.


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakanties naar Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1795

Rondreizen VuurlandDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Bij Djoser kun je als wereldreiziger goed terecht, start bijvoorbeeld met de rondreis door Argentinië en Chili, die gaat naar Buenos Aires, Bariloche, de Perito-Morenogletsjer, Ushuaia en Torres del Paine. Je wandelt in pampa’s en je ziet enorme gletsjers en bergtoppen met sneeuw in Patagonië. Kaap Hoorn, op Vuurland.

En verder? Rondreizen Bolivia & Peru, Bolivia, Chili & Paaseiland voor een heel bijzondere vakantie.

Brazilië, Ecuador & Galapagos, Peru, Suriname, Van Rio naar Lima, Van Santiago de Chile naar Rio de Janeiro.

Een heel bijzondere reis en nu het nog kan is de rondreis Antarctica en de Zuid-Shetland Eilanden. Met een expeditie schip en onder leiding van een wetenschapper bezoek je deze verlaten wildernis.

Naast deze rondreizen zijn er fiets- en wandelvakanties naar Ecuador. Eén en al avontuur dus.


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1949

Groepsreizen voor singles naar Peru met veel variatie in natuur en cultuurFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Single reizen naar Peru, Ecuador en Colombia. In Colombia gaan we fietsen. Ecuador gaan we verkennen met bezoeken aan indianenmarkten, ook gaan we naar het strand. De Inca’s staan voor Peru.


Baobab logo

Single Rondreis Argentinië en Brazilië

> Bekijk single reis vanaf € 2998

Single Rondreis Argentinië en BraziliëBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt samen met Sawadee.

We gaan de watervallen van Iguazu bekijken, de vogels in het Pantanal en de stranden van Ilha Grande. Voel de tango in de straten van Buenos Aires en de samba in Rio de Janeiro.

Bovendien biedt Baobab singlereizen naar Peru en Suriname.


Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Midden-Amerika
> Single reizen Amerika
> Verre Reizen voor Singles

Leesstof over Zuid-Amerika

> Reizen naar Zuid-Amerika
> Reisverhalen uit Zuid-Amerika
> Reisverslagen van Midden- en Zuid-Amerika backpackend ontdekken
> Klimaat Brazilië
> Groepsreis Suriname. Ervaringen begeleider groepsreizen.
> Vakantie Curaçao Wat een heerlijke belevenis


Zuid-Amerika op Google Maps


Single Reizen Online

Een gedachte over “Single Reizen Zuid-Amerika. Bergen en Pampa’s.

  1. Liesette

    Ecuador in Zuid-Amerika is een fijn land met een hele vriendelijke bevolking. En de natuur blijft je verbazen. Veel foto’s gemaakt en als het je daarom gaat ga naar Ecuador. Alle lof voor onze Marian, de reisleidster.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.