Single Reizen Zuid-Amerika. Bergen en Pampa’s.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Zuid-Amerika. Argentinië, Bolivia en Peru, Chili en Ecuador. Suriname. Gezellige terrasjes en tango dansen. Natuur, dansen, spanning, avontuur!

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Antarctica

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Midden-Amerika
> Single reizen Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Met Mambo Single Reizen naar Peru

> Bekijk single reis vanaf € 1802

PeruMambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Ook zijn er reizen alleen voor singles. Bestemmingen Europa en veel verre landen.

Na aankomst in Lima vliegen we naar de Amazone. In Puerto Maldonado gaan we per boot naar ons verblijf in de jungle. Daarna gaan we het Tambopata National Park in. Dat doen we met de boot, wandelend en met de kano. Misschien zien we de reuzeotter en jaguar. Wat we zeker zien zijn de krokodillen, papegaaien en schildpadden. Met de nachtbus gaan we bergopwaarts … we voelen ons al een beetje als een Inca.


Kras logo

Kras Groepsreis Peru voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 2349

PeruKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

We beginnen met het ontdekken van Lima. Trekken door de woestijn naar Pisco, bezoeken de Inca begraafplaats van Chauchilla. En we … top single reis naar dit bijzondere Inca land.


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakanties naar Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1795

Rondreizen VuurlandDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Bij Djoser kun je als wereldreiziger goed terecht, start bijvoorbeeld met de rondreis door Argentinië en Chili, die gaat naar Buenos Aires, Bariloche, de Perito-Morenogletsjer, Ushuaia en Torres del Paine. Je wandelt in pampa’s en je ziet enorme gletsjers en bergtoppen met sneeuw in Patagonië. Kaap Hoorn, op Vuurland.

En verder? Rondreizen Bolivia & Peru, Bolivia, Chili & Paaseiland voor een heel bijzondere vakantie.

Brazilië, Ecuador & Galapagos, Peru, Suriname, Van Rio naar Lima, Van Santiago de Chile naar Rio de Janeiro.

Naast deze rondreizen zijn er fiets- en wandelvakanties naar Ecuador. Eén en al avontuur dus.


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsreizen naar Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1999

Op onze reizen naar Zuid-Amerika ervaren singles een prettige en saamhorige sfeerDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Shoestring biedt veel, heel veel singlereizen naar prachtige bestemmingen, dus ook naar Zuid-Amerika. En … de reizen zijn nog betaalbaar ook. Lees maar eens verder waaruit je kunt kiezen. Singlereis naar Brazilië. Single rondreis Ecuador, Peru, Argentinië, Colombia en Bolivia.

Je kunt er niet genoeg van krijgen …


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1898

Singlereizen Zuid-AmerikaSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Spectaculaire singlerondreis door Argentinië en Brazilië. Bolivia en Peru met Machu Picchu, Urubamba en Colca Canyon en natuurlijk een reis naar Colombia.

Voordat je kiest eerst deze reis bekijken: Single rondreis door Patagonië en Paaseiland. Je zult er maar naartoe kunnen.


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen naar de Andes

> Bekijk single reis vanaf € 2595

Pioniersreizen naar Zuid-AmerikaKoning Aap Pioniersreizen zijn voor de echte reisfanaten. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. De 1-persoonskamer toeslag, indien al van toepassing, is redelijk.

De eerste rondreis gaat door Colombia. Het land gaat je verrassen. De bevolking is gastvrij. Van mooie stranden gaan we naar besneeuwde bergen van de Andes. Wouden en woestijn. Colombia heeft veel.

De tweede pioniersreis gaat naar het indiaanse land Bolivia. Het Dak van de Andes.

De derde van 58 dagen is een grote rondreis door de Andes.


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis naar Zuid-Amerika samen

> Bekijk de mogelijkheden

Individuele reizen naar Zuid-AmerikaAls single heb je alle vrijheid om zelf je reis samen te stellen.

YourWay2GO (zuster van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk! Kies je vertrekdatum en startpunt, dan stel je de route stap voor stap samen.


Baobab logo

Single Rondreis Argentinië en Brazilië

> Bekijk single reis vanaf € 3198

Single Rondreis Argentinië en BraziliëBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt samen met Sawadee.

We gaan de watervallen van Iguazu bekijken, de vogels in het Pantanal en de stranden van Ilha Grande. Voel de tango in de straten van Buenos Aires en de samba in Rio de Janeiro.

Bovendien biedt Baobab singlereizen naar Peru en Suriname.


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1949

Groepsreizen voor singles naar Peru met veel variatie in natuur en cultuurFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Single reizen naar Peru, Ecuador en Colombia. In Colombia gaan we fietsen. Ecuador gaan we verkennen met bezoeken aan indianenmarkten, ook gaan we naar het strand. De Inca’s staan voor Peru.


Antarctica

Een meer spectaculaire reis mogelijk? Zelfs onze Koning ging je vooraf.


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Reis naar Antarctica

> Bekijk single reis vanaf € 8595

AntarticaDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Bij Djoser kun je als wereldreiziger goed terecht, start bijvoorbeeld met de rondreis door Argentinië en Chili, die gaat naar Buenos Aires, Bariloche, de Perito-Morenogletsjer, Ushuaia en Torres del Paine. Je wandelt in pampa’s en je ziet enorme gletsjers en bergtoppen met sneeuw in Patagonië. Kaap Hoorn, op Vuurland.

Een heel bijzondere reis en nu het nog kan is de rondreis Antarctica en de Zuid-Shetland Eilanden. Met een expeditie schip en onder leiding van een wetenschapper bezoek je deze verlaten wildernis.


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Antarctica

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Midden-Amerika
> Single reizen Amerika
> Verre Reizen voor Singles

Leesstof over Zuid-Amerika

> Reizen naar Zuid-Amerika
> Reisverhalen uit Zuid-Amerika
> Reisverslagen van Midden- en Zuid-Amerika backpackend ontdekken
> Klimaat Brazilië
> Groepsreis Suriname. Ervaringen begeleider groepsreizen.
> Mijn vakantie Curaçao. Wat een heerlijke ervaring was dat.


Zuid-Amerika op Google Maps


Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen Zuid-Amerika. Bergen en Pampa’s.

  1. Casper

    De reis van Koningaap naar Colombia moet je doen. Echt prachtige reis. De natuur en heel gezellige steden. Een reis met veel hoogtepunten. Hoogste palmbomen in Salento, woestijn, markt in Silvia, Santa Marta, Ik heb een goed beeld van Colombia gekregen. Hotels ook goed.

  2. Liesette

    Ecuador in Zuid-Amerika is een fijn land met een hele vriendelijke bevolking. En de natuur blijft je verbazen. Veel foto’s gemaakt en als het je daarom gaat ga naar Ecuador. Alle lof voor onze Marian, de reisleidster.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.