Zuid-Amerika Single Reizen. Van bergen en pampa’s.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Zuid-Amerika. Bezoek Argentinië, Bolivia en Peru, Chili en Ecuador. Prachtige groepsreizen naar Suriname met haar Amazone oerwoud. Maar ook gezellige terrasjes en tango dansen. Heerijke stranden, Inca’s ontmoeten. Zuid-Amerika gaat voor natuur, dansen en avontuur!

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Antarctica

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Cuba
> Mijn Cuba reisverslag
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Bonaire
> Single reizen Midden-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Groepsreizen naar Peru, Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 2814

Groepsreis Peru voor SinglesTUI Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

We beginnen met het ontdekken van Lima. Dan gaan we van Paracas naar Nazca en … top single reis naar dit bijzondere Inca land.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakanties in Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 2195

Vakanties naar Argentinië en ChiliDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Bij Djoser kun je als wereldreiziger goed terecht, start bijvoorbeeld met de rondreis door Argentinië en Chili, die gaat naar Buenos Aires, Bariloche, de Perito-Morenogletsjer, Ushuaia en Torres del Paine. Je wandelt in pampa’s en je ziet enorme gletsjers en bergtoppen met sneeuw in Patagonië. Kaap Hoorn op Vuurland.

En verder? Rondreizen Bolivia & Peru, Bolivia, Chili & Paaseiland voor een heel bijzondere vakantie.

Brazilië, Ecuador & Galapagos, Peru, Suriname, Van Rio naar Lima, Van Santiago de Chile naar Rio de Janeiro.

Naast deze rondreizen zijn er fiets- en wandelvakanties naar Cuba en Costa Rica. Een en al avontuur.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsreizen naar Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 2217

Single Groepsreizen naar ColombiaShoestring Singlereizen biedt avontuurlijke reizen voor singles van 18-45 en 25-35 jaar, en een groep voor alle leeftijden. Stelletjes mogen niet boeken. Ontdek bestemmingen in Europa en wereldwijd. Stap in de reis van je leven met gelijkgestemden!

Shoestring biedt veel, heel veel singlereizen naar prachtige bestemmingen, dus ook naar Zuid-Amerika. En … de reizen zijn nog betaalbaar ook. Lees maar eens verder waaruit je kunt kiezen. Singlereis naar Brazilië, Ecuador, Peru, land van onze koningin Argentinië, het populaire Colombia, Paraguay en Bolivia.

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Single Reizen Ecuador

> Bekijk single reis vanaf € 2791

ANWB Single Reizen EcuadorOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

Voor velen is Ecuador nog onbekend en daarmee is het een avontuurlijke ontdekking van een andere wereld. We wandelen over indianenmarkten en trekken door de jungle. Samen met andere singles geniet je op het mooie strand. We ontdekken vulkanen en het regenwoud. Koloniale steden bezoek maakt deze single reis compleet.

Onze reisleider spreekt Nederlands.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 2899

Singlereizen ColombiaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Spectaculaire singlerondreis door Colombia. Met een verblijf bij Nationaal Park Tayrona. Een meerdaagse single tour naar de Galapagos Eilanden. Met elkaar een toppertje doen door Peru? Veel te doen met Sawadee!!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 2345

RondreisKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Veel groepsreizen hebben Zuid-Amerika als bestemming. Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia en Ecuador. Peru en Colombia staan erg in de belangstelling.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, High School en Taalreizen

> Bekijk single reis vanaf € 436

Taalreizen naar Cartagena en Medellin5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

De projecten vind je over het hele continent. Van Argentinië tot Colombia. Veel dieren en sociale projecten. Maar ook taalreizen om Spaans te leren of te verbeteren. Avontuur genoeg met meest bijzondere natuur en dieren.

Meer over deze single reis


Antarctica

Een meer spectaculaire reis mogelijk? Zelfs onze Koning wilde er naartoe.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen naar Antarctica

> Bekijk single reis vanaf € 11419

Singlereizen naar AntarcticaSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Je gaat met een cruise naar Antarctica. We wandelen op gletsjers en bij pinguïns. We maken tochten met onze Zodiacs. Kamperen, kajakken. bergbeklimmen en langlaufen. Aan alles is gedacht.

Er zijn meer rondreizen naar Antarctica te boeken.

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Antarctica

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Cuba
> Mijn Cuba reisverslag
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Bonaire
> Single reizen Midden-Amerika


Zuid-Amerika op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Casper
Casper

De reis van Koningaap naar Colombia moet je doen. Echt prachtige reis. De natuur en heel gezellige steden. Een reis met veel hoogtepunten. Hoogste palmbomen in Salento, woestijn, markt in Silvia, Santa Marta, Ik heb een goed beeld van Colombia gekregen. Hotels ook goed.

Liesette
Liesette

Ecuador in Zuid-Amerika is een fijn land met een hele vriendelijke bevolking. En de natuur blijft je verbazen. Veel foto’s gemaakt en als het je daarom gaat ga naar Ecuador. Alle lof voor onze Marian, de reisleidster.