Zuid-Amerika Single Reizen. Van bergen en pampa’s.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Zuid-Amerika. Argentinië, Bolivia en Peru, Chili en Ecuador. Suriname. Gezellige terrasjes en tango dansen. Natuur, dansen, spanning, avontuur!

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Antarctica

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Bonaire
> Single reizen Midden-Amerika

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakanties naar Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 2395

Rondreizen VuurlandDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Bij Djoser kun je als wereldreiziger goed terecht, start bijvoorbeeld met de rondreis door Argentinië en Chili, die gaat naar Buenos Aires, Bariloche, de Perito-Morenogletsjer, Ushuaia en Torres del Paine. Je wandelt in pampa’s en je ziet enorme gletsjers en bergtoppen met sneeuw in Patagonië. Kaap Hoorn op Vuurland.

En verder? Rondreizen Bolivia & Peru, Bolivia, Chili & Paaseiland voor een heel bijzondere vakantie.

Brazilië, Ecuador & Galapagos, Peru, Suriname, Van Rio naar Lima, Van Santiago de Chile naar Rio de Janeiro.

Naast deze rondreizen zijn er fiets- en wandelvakanties naar Colombia. Een en al avontuur.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Groepsreizen naar Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1997

PeruKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Onze single reizen gaan naar Peru, waar we Lima gaan ontdekken en door de woestijn naar Pisco trekken. Naar Colombia, dat momenteel erg in de belangstelling staat. Dit land is nog niet vergeven aan het massa toerisme. En naar ons aller Suriname voor Paramaribo, Commewijne en het tropische Bergendal.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Single Groepsreizen naar Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 1789

Op onze reizen naar Zuid-Amerika ervaren singles een prettige en saamhorige sfeerSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Shoestring biedt veel, heel veel singlereizen naar prachtige bestemmingen, dus ook naar Zuid-Amerika. En … de reizen zijn nog betaalbaar ook. Lees maar eens verder waaruit je kunt kiezen. Singlereis naar Brazilië, Ecuador, Peru, land van onze koningin Argentinië, het populaire Colombia, Paraguay en Bolivia.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 2548

Singlereizen Zuid-AmerikaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Spectaculaire singlerondreis door Colombia. Met een verblijf bij Nationaal Park Tayrona. Een meerdaagse single tour naar de Galapagos Eilanden. Met elkaar een toppertje doen door Peru?. Argentinië en Antarctica? Veel te doen met Sawadee!!

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 2149

Groepsreizen voor singles naar Peru met veel variatie in natuur en cultuurOngedwongen single groepsreizen van FOX ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is FOX Singlereizen.

Single reizen naar Argentinië, Chili, Peru, Ecuador en Colombia. In Colombia gaan we fietsen. Ecuador gaan we verkennen met bezoeken aan indianenmarkten, ook gaan we naar het strand. De Inca’s staan voor Peru. En … Suriname!

De populaire bestemming van FOX ANWB is > Suriname

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 2545

Pioniersreizen naar Zuid-AmerikaKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Veel groepsreizen hebben Zuid-Amerika als bestemming. Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia en Ecuador. Peru en Colombia staan erg in de belangstelling. Suriname is de topper!!

Meer over deze single reis


Baobab logo

Single Rondreizen door Zuid-Amerika

> Bekijk single reis vanaf € 2068

Single Rondreizen door Zuid-AmerikaBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. We reizen in kleine groepen. Je kunt ook zelf ontdekken. Baobab werkt nauw samen met Sawadee. Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Baobab is een begrip bij wereld reizigers.

Samen door Zuid-Amerika trekken. We bezoeken het Argentijnse Patagonië en Paaseiland. Brazilië en Buenos Aires. Colombia, één groot avontuur. Een avontuurlijke rondreis voor singles en alleengaanden door Mexico, Guatemala en Honduras. En dan een rondreis door het meest gewaardeerde land voor 2020, Peru.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten, High School en Taalreizen

> Bekijk single reis vanaf € 616

Vrijwilligerswerk Projecten, High School en Taalreizen5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

De projecten vind je over het hele continent. Van Argentinië tot Colombia. Veel dieren en sociale projecten. Maar ook taalreizen om Spaans te leren of te verbeteren. Avontuur genoeg met meest bijzondere natuur en dieren.

Meer over deze single reis


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis naar Zuid-Amerika samen

> Bekijk de mogelijkheden vanaf € 895

Individuele reizen naar Zuid-AmerikaBenut optimaal dat je als single zelf je reis samenstelt. YourWay2GO (van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk om te doen! Kies je vertrekdatum en startpunt and there we go!

Indien gewenst heeft YourWay2GO al een individuele groepsreis voor je klaar staan. Ook te gebruiken als voorbeeld!

Bestemmingen zijn Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia en Argentinië.

Meer over deze single reis


Antarctica

Een meer spectaculaire reis mogelijk? Zelfs onze Koning ging je vooraf.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen naar Antarctica

> Bekijk single reis vanaf € 7598

Rondreis voor singles naar AntarcticaSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Je gaat met een cruise naar Antarctica. We wandelen op gletsjers en bij pinguïns. We maken tochten met onze Zodiacs. Kamperen, kajakken. bergbeklimmen en langlaufen. Aan alles is gedacht.

Er zijn meer rondreizen naar Antarctica te boeken.

Meer over deze single reis


Mambo logo

Mambo Reizen Peru, Brazilië en Colombia

> Bekijk single reis vanaf

PeruMambo is specialist in actieve vakanties voor jonge(re) reizigers. Reizen voor leeftijdsgroepen 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. Meesten boeken als single of alleengaande. Tijdens deze reizen leg je makkelijk contact en maak je snel vrienden. Bestemmingen in Europa en veel verre landen. Mambo verruimt je blik!

Peru betekent op avontuur bij de Inca’s.

Na aankomst in Lima vliegen we naar de Amazone. In Puerto Maldonado gaan we per boot naar ons verblijf in de jungle. Daarna gaan we het Tambopata National Park in. Dat doen we met de boot, wandelend en met de kano. Misschien zien we de reuze otter en jaguar. Wat we zeker zien zijn de krokodillen, papegaaien en schildpadden. Met de nachtbus gaan we bergopwaarts … we voelen ons al een beetje als een Inca.

Naast de rondreis Peru is er voor Zuid-Amerika de > Rondreis Brazilië en de populaire reis door > Colombia.

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Antarctica

Bekijk ook:
> Single reizen Suriname
> Single reizen Argentinië
> Single reizen Peru
> Single reizen Ecuador
> Single reizen Colombia
> Single reizen Cuba
> Single reizen Curaçao
> Single reizen Bonaire
> Single reizen Midden-Amerika


Zuid-Amerika op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Casper
Casper

De reis van Koningaap naar Colombia moet je doen. Echt prachtige reis. De natuur en heel gezellige steden. Een reis met veel hoogtepunten. Hoogste palmbomen in Salento, woestijn, markt in Silvia, Santa Marta, Ik heb een goed beeld van Colombia gekregen. Hotels ook goed.

Liesette
Liesette

Ecuador in Zuid-Amerika is een fijn land met een hele vriendelijke bevolking. En de natuur blijft je verbazen. Veel foto’s gemaakt en als het je daarom gaat ga naar Ecuador. Alle lof voor onze Marian, de reisleidster.