Single Reizen India Verken een andere wereld

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar India. Groepsreizen door een unieke en enorm diverse cultuur. Landschap, cultuur, geloof, taal en geografie. Verken dit land met een groepsreis door Rajasthan. Of dan toch Taj Mahal en de oude stad Varanasi …

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Japan, > Single reizen Zijderoute,
> Single reizen Trans Siberië Express, > Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Azië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Groepsreis India voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1479

Single reis IndiaKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single rondreizen door India. De tocht gaat naar Rajasthan en Varanasi. Ook gaan we een spectaculaire boottocht maken over de beroemde Ganges en bezoeken we Taj Mahal.


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakanties naar India

> Bekijk single reis vanaf € 1495

SinglereizenDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De rondreizen doen o.m. Delhi, Jaipur, Jodhpur en Varanasi aan. Zo ook Calcutta en Goa. Een rondreis door zuid en oost laat je een ander land zien.

Een nieuwe ervaring kun je opdoen met de kookreis India. Een tocht langs verschillende keukens. Meer avontuur? Bekijk dan de safarireis.


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 999

Singlereizen IndiaDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Single rondreis door de Indiase landschappen. Single reis Delhi, Jaipur en Agra Citytrip. Single reis India on a Budget in het noorden van India.

Shoestring biedt wel 11 single rondreizen naar dit deel van de wereld.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen India

> Bekijk single reis vanaf € 1698

Singlereizen IndiaSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Sawadee biedt mooie en niet dure singlereizen naar India aan. Een rondreis door Rajasthan. We beginnen in Delhi en eindigen in Bikaner waar wij de trein nemen naar ons vertrekpunt. En een rondreis door klein Tibet, Ladakh.


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen naar India

> Bekijk single reis vanaf € 2195

Pioniersreizen nar IndiaKoning Aap Pioniersreizen zijn voor de echte reisfanaten. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. De 1-persoonskamer toeslag, indien al van toepassing, is redelijk.

Tijdens deze pioniersreis naar India zul je leeuwen en tijgers zien. De eeuwenoude tradities gaan ervaren.
De gebieden zijn Gujarat en Rajasthan met hun kleurig geklede bevolking. Woestijnen, jungle, bergen en zee. Delhi en Mumbai staan op het programma. Een reis voor de liefhebber!

Een tweede reis gaat naar de Himalaya en naar de Golf van Bengalen.


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis naar India samen

> Bekijk de mogelijkheden

Individuele reizen naar IndiaAls single heb je alle vrijheid om zelf je reis samen te stellen.

YourWay2GO (zuster van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk! Kies je vertrekdatum en startpunt, dan stel je de route stap voor stap samen.


Fox logo

FOX ANWB Single Groepsreizen India

> Bekijk single reis vanaf € 1949

Singlereizen IndiaFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

FOX biedt een compleet scala aan single reizen naar Azië. Voor India is dat een single groepsreis, die ook naar Nepal gaat. Je ontmoet de Taj Mahal en de oude stad Varanasi.


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Japan, > Single reizen Zijderoute,
> Single reizen Trans Siberië Express, > Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Azië
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over India

Hoofdstad: > New Delhi
Inwoners: ca. 1,3 miljard
Taal: Hindi, Engels
Valuta: Indiase roepie > Wisselkoers
Tijdsverschil: +3,5/+4,5 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


India op Google Maps


Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen India Verken een andere wereld

  1. Antoin

    Meer dan schitterende single reis van Kras door India. Heel veel gedaan. De reisleider kwam uit India en heeft ons veel verteld. Gelukkig ook weer niet zo opdringerig. Hotels waren goed geregeld. Je kon steeds zo naar je kamer. Ook Wif was goed voor elkaar. Fantastisch India!!

  2. Marcel

    De singlereis van Shoestring naar India en Nepal doen! Ga het ontdekken, sta open voor alles wat je ziet en hoort. De excursies waren heel bijzonder. De reisleiding deed erg haar best. Veel van haar geleerd. Eigenlijk heb ik geen klachten.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.