India Single Reizen naar een ander en heel divers land

Single Reizen Online

Groepsreizen en safarireizen voor singles en alleengaanden naar India. Reizen door een unieke en enorm diverse cultuur. Landschap, cultuur, geloof, taal en geografie. Verken dit land met een groepsreis door Rajasthan. Of dan toch Taj Mahal en de oude stad Varanasi …

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Japan
> Single reizen Azië
> Boeiend: Ayurveda reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakanties naar India

> Bekijk single reis vanaf € 1595

Avontuurlijke Vakanties naar IndiaDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

De rondreizen doen o.m. Delhi, Jaipur, Jodhpur en Varanasi aan. Zo ook Calcutta en Goa. Een rondreis door zuid en oost laat je een ander land zien.

Een nieuwe ervaring kun je opdoen met de kookreis India. Een tocht langs verschillende keukens. Nog meer avontuur? Met de safarireizen zal je het het dierenrijk gaan verkennen.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 1174

veel SinglereizenShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Single rondreis door de Indiase landschappen. Single reis Delhi, Jaipur en Agra Citytrip. Single reis India on a Budget in het noorden van India.

Shoestring biedt wel 5 single rondreizen naar dit boeiende deel van de wereld. De single groepsreis India en Nepal on a Shoestring iets voor jou?

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Groepsrondreis door Noord- en Zuid India

> Bekijk single reis vanaf € 1499

Single Groepsrondreis door Noord- en Zuid IndiaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Samen met andere singles en alleengaanden ontdekken wij op deze singlereis het echte India. Je reuk, vibratie van kleuren en ander eten gaan je een andere kijk op de Indiase bevolking geven. De tradities en tempels van India zien we in de steden, maar ook zeker op het platteland.

Er zijn 3 singlereizen naar India. Naar Noord-India, Zuid-India en een speciale singlereis door Rajasthan. We overnachten in een paleis!

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Groepsreizen India en Nepal

> Bekijk single reis vanaf € 1999

ANWB Single Groepsreizen India en NepalOngedwongen single groepsreizen van FOX ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is FOX Singlereizen.

FOX biedt een compleet scala aan single reizen naar Azië. Voor India is dat een single groepsreis, die ook naar Nepal gaat. Je ontmoet de Taj Mahal en de oude stad Varanasi. Een rondreis om niet te vergeten! Om India nog eens extra te doen gaan we ook naar de film en zien we een Bollywood film! De reis is inclusief alle vluchten, speciale overnachtingen en veel excursies.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen India

> Bekijk single reis vanaf € 1397

Groepsreizen IndiaKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Je kunt kiezen uit normale (?) rondreizen en pioniersreizen. Tijdens deze pioniersreis door India zul je leeuwen en tijgers zien. En de eeuwenoude tradities gaan ervaren. De gebieden zijn Gujarat en Rajasthan met hun kleurig geklede bevolking. Woestijnen, jungle, bergen en zee. Delhi en Mumbai staan op het programma. Een reis voor de liefhebber!

Een tweede reis gaat naar de Himalaya en naar de Golf van Bengalen. Rondreis Bhutan. Er zijn nog veel meer bijzondere reizen naar India te boeken.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten in India

> Bekijk single reis vanaf € 1145

Vrijwilligerswerk Projecten in India5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

India is steeds in beweging. De geuren en kleuren zullen je lang bijblijven. Om hier vrijwilligerswerk te kunnen doen is wel heel bijzonder. Het zijn medische, natuur- en sociale projecten.

Een andere mogelijkheid is om deel te nemen aan een > groepsreis door India, voor meer info klik op de link.

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Single-Friendly Wellness Reizen India

> Bekijk single reis vanaf € 711

Single-Friendly Wellness Reizen IndiaSinglevriendelijke Wellness Oorden. Je hebt tijd voor jezelf, tijd voor jouw kuur en tijd voor ontspanning. Bestemmingen zijn Nederland, Portugal, Italië, Spanje, Griekenland, Engeland, Oostenrijk, Turkije, Marokko, India, Thailand, Bali en Sri Lanka.

De wellness reizen voor soloreizigers gaan naar Somatheeram Ayurveda Resort in Trivandrum, Manaltheeram Ayurveda Village in Trivandrum en Ananda in the Himalayas in Uttaranchal.

Voor een ware wellness beleving op hoog niveau met Yoga en ayurveda therapie.

Meer over deze single reis


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis samen

> Bekijk de mogelijkheden vanaf € 623

Stel zelf je reis samenBenut optimaal dat je als single zelf je reis samenstelt. YourWay2GO (van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk om te doen! Kies je vertrekdatum en startpunt and there we go!

Indien gewenst heeft YourWay2GO al een individuele groepsreis voor je klaar staan. Ook te gebruiken als voorbeeld!

Individuele reizen naar India. Kant en klare rondreizen naar India zijn door ons samengesteld en kun je zo aanpassen.

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Japan
> Single reizen Azië
> Boeiend: Ayurveda reizen
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over India

Hoofdstad: > New Delhi
Inwoners: ca. 1,3 miljard
Taal: Hindi, Engels
Valuta: Indiase roepie > Wisselkoers
Tijdsverschil: +3,5/+4,5 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


India op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Antoin
Antoin

Meer dan schitterende single reis van Kras door India. Heel veel gedaan. De reisleider kwam uit India en heeft ons veel verteld. Gelukkig ook weer niet zo opdringerig. Hotels waren goed geregeld. Je kon steeds zo naar je kamer. Ook Wif was goed voor elkaar. Fantastisch India!!

Marcel
Marcel

De singlereis van Shoestring naar India en Nepal doen! Ga het ontdekken, sta open voor alles wat je ziet en hoort. De excursies waren heel bijzonder. De reisleiding deed erg haar best. Veel van haar geleerd. Eigenlijk heb ik geen klachten.