India Single Reizen naar een ander en heel divers land

Single Reizen Online

Groepsreizen en safarireizen voor singles en alleengaanden naar India. Reizen door een unieke en enorm diverse cultuur. Landschap, cultuur, geloof, taal en geografie. Verken dit land met een groepsreis door Rajasthan. Of dan toch Taj Mahal en de oude stad Varanasi …

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea, > Single reizen Mount Everest Base Camp
Bekijk ook:
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Japan
> Single reizen Azië
> Boeiend: Ayurveda reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakanties in India

> Bekijk single reis vanaf € 1995

Avontuurlijke Vakanties naar IndiaDjoser, een reisorganisatie die bekend staat om haar avontuurlijke rondreizen, is populair bij singles en alleengaanden. Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, natuur of koken, Djoser heeft een themareis die bij je past. Voor singles een erg aantrekkelijke optie.

De rondreizen doen o.m. Delhi, Jaipur, Jodhpur en Varanasi aan. Zo ook Calcutta en Goa. Een rondreis door zuid en oost laat je een ander land zien.

Nog meer avontuur? Met de safarireizen zal je het het dierenrijk gaan verkennen.

Bekend zijn hun avontuurlijke rondreizen naar India en Nepal.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 1219

veel SinglereizenSinglereizen van Shoestring zijn HOT Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep voor alle leeftijden. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Single rondreis door de Indiase landschappen. Single reis Delhi, Jaipur en Agra Citytrip. Single reis India on a Budget in het noorden van India.

Shoestring biedt wel 4 single rondreizen naar dit boeiende deel van de wereld. De single groepsreis India en Nepal on a Shoestring iets voor jou?

Meer over deze single reisSawadee logo

Sawadee Single Groepsrondreis naar Nepal

> Bekijk single reis vanaf € 2479

Single Groepsrondreis door Noord- en Zuid IndiaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Samen met andere singles en alleengaanden ontdekken wij op deze singlereis het echte Nepal. Sawadee biedt een avontuurlijke 5-daagse trektocht aan naar het Annapurna-massief in de Himalaya. We verblijven in echte berghutten.

Om nooit te vergeten een top tocht naar de Annapurna Basecamp.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen India

> Bekijk single reis vanaf € 1859

Groepsreizen IndiaSingles kiezen Koning Aap voor de kleine groepen, deskundige begeleiding, individuele vrijheid, duurzaam reizen en unieke bestemmingen. Hoewel het een groepsreis is, is er ruimte voor persoonlijke ontdekkingen. Voorafgaand aan je vertrek zie je hoe de groep is opgebouwd.

Je kunt kiezen uit normale (?) rondreizen en pioniersreizen. Tijdens deze pioniersreis door India zul je leeuwen en tijgers zien. En de eeuwenoude tradities gaan ervaren. De gebieden zijn Gujarat en Rajasthan met hun kleurig geklede bevolking. Woestijnen, jungle, bergen en zee. Delhi en Mumbai staan op het programma. Een reis voor de liefhebber!

Een tweede reis gaat naar de Himalaya en naar de Golf van Bengalen. Rondreis Bhutan. Er zijn nog veel meer bijzondere reizen naar India te boeken.

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Single-Friendly Wellness Reizen India

> Bekijk single reis vanaf € 244

Single-Friendly Wellness Reizen IndiaSingle Friendly reizen van Puur & Kuur zijn bekend. 70% boekt als single of alleengaande. Tijd voor jezelf en jouw kuur. Bestemmingen zijn Nederland (5 oorden!} Portugal, Madeira, Italië, Marokko, Turkije, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk. Costa Rica. India, Thailand, Indonesië en Sri Lanka.

De wellness reizen voor soloreizigers gaan naar Somatheeram Ayurveda Resort in Trivandrum, Manaltheeram Ayurveda Village in Trivandrum en Ananda in the Himalayas in Uttaranchal. Het bekende wellnessoord Nikki’s Nest maakt de lijst compleet.

Voor een ware wellness beleving op hoog niveau met Yoga en Ayurveda therapie.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten in India

> Bekijk single reis vanaf € 1415

Vrijwilligerswerk Projecten in India5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

India is steeds in beweging. De geuren en kleuren zullen je lang bijblijven. Om hier vrijwilligerswerk te kunnen doen is wel heel bijzonder. Het zijn medische, natuur- en sociale projecten.

Een andere mogelijkheid is om deel te nemen aan een > groepsreis door India, voor meer info klik op de link.

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea, > Single reizen Mount Everest Base Camp

Bekijk ook:
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Japan
> Single reizen Azië
> Boeiend: Ayurveda reizen
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over India

Hoofdstad: > New Delhi
Inwoners: ca. 1,3 miljard
Taal: Hindi, Engels
Valuta: Indiase roepie > Wisselkoers
Tijdsverschil: +3,5/+4,5 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


India op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Antoin
Antoin

Meer dan schitterende single reis van Kras door India. Heel veel gedaan. De reisleider kwam uit India en heeft ons veel verteld. Gelukkig ook weer niet zo opdringerig. Hotels waren goed geregeld. Je kon steeds zo naar je kamer. Ook Wif was goed voor elkaar. Fantastisch India!!

Marcel
Marcel

De singlereis van Shoestring naar India en Nepal doen! Ga het ontdekken, sta open voor alles wat je ziet en hoort. De excursies waren heel bijzonder. De reisleiding deed erg haar best. Veel van haar geleerd. Eigenlijk heb ik geen klachten.