Single Reizen India Verken een andere wereld

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar India. Groepsreizen door een unieke en enorm diverse cultuur. Landschap, cultuur, geloof, taal en geografie. Verken dit land met een groepsreis door Rajasthan. Of dan toch Taj Mahal en de oude stad Varanasi …

Bekijk ook:
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Azië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Groepsreis India voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1479

Single reis IndiaKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single rondreizen door India. De tocht gaat naar Rajasthan en Varanasi. Ook gaan we een spectaculaire boottocht maken over de beroemde Ganges en bezoeken we Taj Mahal.


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 899

Singlereizen IndiaDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Single rondreis door de Indiase landschappen. Single reis Delhi, Jaipur en Agra Citytrip. Single reis India on a Budget in het noorden van India.

Shoestring biedt wel 11 single rondreizen naar dit deel van de wereld.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen India

> Bekijk single reis vanaf € 2098

Singlereizen IndiaSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Sawadee biedt mooie en niet dure singlereizen naar India aan. Een rondreis door Rajasthan. We beginnen in Delhi en eindigen in Bikaner waar wij de trein nemen naar ons vertrekpunt. En een rondreis door klein Tibet, Ladakh.


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakanties naar India

> Bekijk single reis vanaf € 1395

SinglereizenDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De rondreizen doen o.m. Delhi, Jaipur, Jodhpur en Varanasi aan. Zo ook Calcutta en Goa.

Een rondreis door zuid en oost laat je een ander land zien.


Fox logo

FOX ANWB Single Groepsreizen India

> Bekijk single reis vanaf € 2029

Singlereizen IndiaFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

FOX biedt een compleet scala aan single reizen naar Azië. Voor India is dat een single groepsreis, die ook naar Nepal gaat. Je ontmoet de Taj Mahal en de oude stad Varanasi.


Bekijk ook:
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Azië
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over India

Hoofdstad: > New Delhi
Inwoners: ca. 1,3 miljard
Taal: Hindi, Engels
Valuta: Indiase roepie > Wisselkoers
Tijdsverschil: +3,5/+4,5 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


India op Google Maps


Single Reizen Online

Een gedachte over “Single Reizen India Verken een andere wereld

  1. Marcel

    De singlereis van Shoestring naar India en Nepal doen! Ga het ontdekken, sta open voor alles wat je ziet en hoort. De excursies waren heel bijzonder. De reisleiding deed erg haar best. Veel van haar geleerd. Eigenlijk heb ik geen klachten.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.