India Single Reizen naar een ander en heel divers land

Single Reizen Online

Groepsreizen en safarireizen voor singles en alleengaanden naar India. Reizen door een unieke en enorm diverse cultuur. Landschap, cultuur, geloof, taal en geografie. Verken dit land met een groepsreis door Rajasthan. Of dan toch Taj Mahal en de oude stad Varanasi …

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Japan
> Single reizen Azië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Groepsreis India voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1569

Single reis IndiaKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Single rondreizen door India. De tocht gaat naar Rajasthan en Varanasi. Ook gaan we een spectaculaire boottocht maken over de beroemde Ganges en bezoeken we Taj Mahal.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakanties naar India

> Bekijk single reis vanaf € 1495

SinglereizenDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

De rondreizen doen o.m. Delhi, Jaipur, Jodhpur en Varanasi aan. Zo ook Calcutta en Goa. Een rondreis door zuid en oost laat je een ander land zien.

Een nieuwe ervaring kun je opdoen met de kookreis India. Een tocht langs verschillende keukens. Nog meer avontuur? Met de safarireizen zal je het het dierenrijk gaan verkennen.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 999

Singlereizen IndiaDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. 21-45, 25-35 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Single rondreis door de Indiase landschappen. Single reis Delhi, Jaipur en Agra Citytrip. Single reis India on a Budget in het noorden van India.

Shoestring biedt wel 8 single rondreizen naar dit deel van de wereld.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Groepsreizen India

> Bekijk single reis vanaf € 2049

Singlereizen IndiaFOX ANWB biedt single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. Samen het land verkennen is de formule van FOX Singlereizen. Geen leeftijdsgroepen.

FOX biedt een compleet scala aan single reizen naar Azië. Voor India is dat een single groepsreis, die ook naar Nepal gaat. Je ontmoet de Taj Mahal en de oude stad Varanasi.

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Puur & Kuur Single-Friendly Wellness Reizen India

> Bekijk single reis vanaf € 711

Single-Friendly wellness reizen naar IndiaPuur & Kuur is dé bekende wellness touroperator. 70% boekt alleen. Zij bieden reizen naar wellness hotels die extra geschikt zijn voor singles. Bestemmingen voor deze single-friendly wellness reizen zijn Nederland, Portugal, Spanje, Italië, Griekenland, Oostenrijk, India, Thailand en Sri Lanka.

De wellness reis gaat naar Somatheeram Ayurveda Village in Trivandrum. Een bekende Ayurveda resort.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen

> Bekijk single reis vanaf € 1395

Pioniersreizen nar IndiaKoning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

Tijdens deze pioniersreis naar India zul je leeuwen en tijgers zien. De eeuwenoude tradities gaan ervaren.
De gebieden zijn Gujarat en Rajasthan met hun kleurig geklede bevolking. Woestijnen, jungle, bergen en zee. Delhi en Mumbai staan op het programma. Een reis voor de liefhebber!

Een tweede reis gaat naar de Himalaya en naar de Golf van Bengalen. Rondreis Bhutan. Er zijn nog veel meer bijzondere reizen naar India te boeken.

Meer over deze single reis


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis samen

> Bekijk de mogelijkheden vanaf € 623

Individuele reizen naar IndiaBenut optimaal dat je als single zelf je reis samenstelt. YourWay2GO (van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk om te doen! Kies je vertrekdatum en startpunt and there we go!

Indien gewenst heeft YourWay2GO al een individuele groepsreis voor je klaar staan. Ook te gebruiken als voorbeeld!

Individuele reizen naar India. Kant en klare rondreizen naar India zijn door ons samengesteld en kun je zo aanpassen.

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Japan
> Single reizen Azië
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over India

Hoofdstad: > New Delhi
Inwoners: ca. 1,3 miljard
Taal: Hindi, Engels
Valuta: Indiase roepie > Wisselkoers
Tijdsverschil: +3,5/+4,5 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


India op Google Maps


Single Reizen Online

2
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Antoin
Antoin

Meer dan schitterende single reis van Kras door India. Heel veel gedaan. De reisleider kwam uit India en heeft ons veel verteld. Gelukkig ook weer niet zo opdringerig. Hotels waren goed geregeld. Je kon steeds zo naar je kamer. Ook Wif was goed voor elkaar. Fantastisch India!!

Marcel
Marcel

De singlereis van Shoestring naar India en Nepal doen! Ga het ontdekken, sta open voor alles wat je ziet en hoort. De excursies waren heel bijzonder. De reisleiding deed erg haar best. Veel van haar geleerd. Eigenlijk heb ik geen klachten.