India Single Reizen naar een ander en heel divers land

Single Reizen Online

Groepsreizen en safarireizen voor singles en alleengaanden naar India. Reizen door een unieke en enorm diverse cultuur. Landschap, cultuur, geloof, taal en geografie. Verken dit land met een groepsreis door Rajasthan. Of dan toch Taj Mahal en de oude stad Varanasi …

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Japan
> Single reizen Azië
> Boeiend: Ayurveda reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Avontuurlijke Vakanties in India

> Bekijk single reis vanaf € 1995

Avontuurlijke Vakanties naar IndiaDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

De rondreizen doen o.m. Delhi, Jaipur, Jodhpur en Varanasi aan. Zo ook Calcutta en Goa. Een rondreis door zuid en oost laat je een ander land zien.

Nog meer avontuur? Met de safarireizen zal je het het dierenrijk gaan verkennen.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Groepsrondreis door Rajasthan

> Bekijk single reis vanaf € 2099

Single Groepsrondreis door Noord- en Zuid IndiaGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Samen met andere singles en alleengaanden ontdekken wij op deze singlereis het echte India. Je reuk, vibratie van kleuren en ander eten gaan je een andere kijk op de Indiase bevolking geven. De tradities en tempels van India zien we in de steden, maar ook zeker op het platteland.

Een speciale singlereis door Rajasthan. We overnachten in een paleis! Verder bezoeken wij oude forten en maken een wandeling van Ghaneroa naar Kumbhalgarh. Je kunt zelfs ook een nachtje blijven in de woestijn.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met veel Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 1261

veel SinglereizenSinglereizen van Shoestring zijn HOT Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep voor alle leeftijden. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Single rondreis door de Indiase landschappen. Single reis Delhi, Jaipur en Agra Citytrip. Single reis India on a Budget in het noorden van India.

Shoestring biedt wel 4 single rondreizen naar dit boeiende deel van de wereld. De single groepsreis India en Nepal on a Shoestring iets voor jou?

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Singlereizen naar India en Nepal

> Bekijk single reis vanaf € 2592

Singlereis naar India en Nepal en bezoek de HimalayaOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

De formule van ANWB is duidelijk: alles voor elkaar en goede, nette hotels. Nederlandse reisleiding.

Ga mee om India te ontdekken. Stond het al op je wensenlijstje? Delhi, Jaipur, pelgrimsstad Varanasi en de Taj Mahal bezoeken we. En hup naar Nepal in de Himalaya. We voelen daar de rituelen.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen India

> Bekijk single reis vanaf € 1837

Groepsreizen IndiaKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Je kunt kiezen uit normale (?) rondreizen en pioniersreizen. Tijdens deze pioniersreis door India zul je leeuwen en tijgers zien. En de eeuwenoude tradities gaan ervaren. De gebieden zijn Gujarat en Rajasthan met hun kleurig geklede bevolking. Woestijnen, jungle, bergen en zee. Delhi en Mumbai staan op het programma. Een reis voor de liefhebber!

Een tweede reis gaat naar de Himalaya en naar de Golf van Bengalen. Rondreis Bhutan. Er zijn nog veel meer bijzondere reizen naar India te boeken.

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Single-Friendly Wellness Reizen India

> Bekijk single reis vanaf € 218

Single-Friendly Wellness Reizen IndiaSingle Friendly reizen van Puur & Kuur zijn bekend. 70% boekt als single of alleengaande. Tijd voor jezelf en jouw kuur. Bestemmingen zijn Nederland (5 oorden!} Portugal, Madeira, Italië, Marokko, Turkije, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk. Costa Rica. India, Thailand, Indonesië en Sri Lanka.

De wellness reizen voor soloreizigers gaan naar Somatheeram Ayurveda Resort in Trivandrum, Manaltheeram Ayurveda Village in Trivandrum en Ananda in the Himalayas in Uttaranchal. Het bekende wellnessoord Nikki’s Nest maakt de lijst compleet.

Voor een ware wellness beleving op hoog niveau met Yoga en Ayurveda therapie.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten in India

> Bekijk single reis vanaf € 1415

Vrijwilligerswerk Projecten in India5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

India is steeds in beweging. De geuren en kleuren zullen je lang bijblijven. Om hier vrijwilligerswerk te kunnen doen is wel heel bijzonder. Het zijn medische, natuur- en sociale projecten.

Een andere mogelijkheid is om deel te nemen aan een > groepsreis door India, voor meer info klik op de link.

Een tweede hele andere reis is een yogareis. > Yogaweek in Goa, klik op de link.

Meer over deze single reis


yourway2go logo

Rondreis door India

> Bekijk jouw rondreis vanaf € 777

Stel zelf je reis samenKies je voor individuele reizen? YourWay2GO (van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Topbestemmingen over de hele wereld.

Je rondreis door India. Wil je de monumenten van India gaan bezoeken? Genoeg voor jaren reisplezier! Bewonder de paleizen van Gwalior en Mandu en het heilige oord Ujjain. Beleef het mysterie van India!

Je kunt kiezen uit reeds samengestelde rondreizen door India.

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Sri Lanka
> Single reizen Japan
> Single reizen Azië
> Boeiend: Ayurveda reizen
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over India

Hoofdstad: > New Delhi
Inwoners: ca. 1,3 miljard
Taal: Hindi, Engels
Valuta: Indiase roepie > Wisselkoers
Tijdsverschil: +3,5/+4,5 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


India op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Antoin
Antoin

Meer dan schitterende single reis van Kras door India. Heel veel gedaan. De reisleider kwam uit India en heeft ons veel verteld. Gelukkig ook weer niet zo opdringerig. Hotels waren goed geregeld. Je kon steeds zo naar je kamer. Ook Wif was goed voor elkaar. Fantastisch India!!

Marcel
Marcel

De singlereis van Shoestring naar India en Nepal doen! Ga het ontdekken, sta open voor alles wat je ziet en hoort. De excursies waren heel bijzonder. De reisleiding deed erg haar best. Veel van haar geleerd. Eigenlijk heb ik geen klachten.