Bosnië en Herzegovina Single Reizen. Bezoek aan Sarajevo.

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles en alleengaanden naar Bosnië en Herzegovina op de Balkan. Voorheen deel van Joegoslavië met een prachtige natuur, vriendelijke bevolking en heerlijk streekgebonden eten. En samen wandelen door de hoofdstad Sarajevo, zo bekend van de (bloedige) geschiedenis.

Bekijk ook:
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Slovenië
> Single reizen Albanië
> Single reizen Noord-Macedonië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreis Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro & Kosovo

> Bekijk single reis vanaf € 1945

Rondreis Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro & KosovoDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De grote reis over de Balkan!! Reizen door de nieuwe landen. Altijd verrassend op de grens van oost en west. We bezoeken natuurlijk (het wilde) Sarajevo, Belgrado, Dubrovnik, Kotor en Mostar. Bergen, stranden en meren als uitzicht. Gastvrijheid en heerlijk eten is dagelijkse werkelijkheid. Ga je mee op avontuur op de Balkan!!

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Actieve Singlerondreis Bosnië en Herzegovina en Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 1449

Actieve Singlerondreis Bosnië en Herzegovina en MontenegroShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en alle leeftijden. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Een echte Balkan rondreis door Bosnië Herzegovina en Montenegro. We gaan de landen onderzoeken, hun cultuur, mensen, bouwwerken. En daarbij gaan we flink tekeer. We gaan canyoning, raften en berg wandelen. We eindigen in Budva, Montenegro, waar je tot rust zal komen.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Bosnië en Herzegovina

> Bekijk single reis vanaf € 3795

bosnie herzegovina singlereizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

We bezoeken het voormalige Joegoslavië en ervaar samen met anderen hoe mooi en bijzonder Bosnië en Herzegovina zijn. Genieten van cultuur en natuur.

Bosnië draagt een oorlogsverleden. In Sarajevo zie je de kogelgaten, maar herstelt zich snel. We wandelen langs kerken en moskeeën, bezoeken de bazaar en gaan met een kabelbaan voor een uitzicht over de stad. En verder: avontuur!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Slovenië
> Single reizen Albanië
> Single reizen Noord-Macedonië


Informatie over Bosnië en Herzegovina

Hoofdstad: > Sarajevo
Inwoners: ca. 3,5 miljoen
Taal: Bosnisch, Servisch en Kroatisch
Valuta: Bosnische inwisselbare mark
Tijdsverschil: geen
> Klimaat Bosnië en Herzegovina
> Bezienswaardigheden Bosnië


Bosnië en Herzegovina op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments