Bosnië en Herzegovina Single Reizen. Bezoek Sarajevo.

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles en alleengaanden naar Bosnië en Herzegovina op de Balkan. Voorheen deel van Joegoslavië met een prachtige natuur, vriendelijke bevolking en heerlijk streekgebonden eten. En samen wandelen door de hoofdstad Sarajevo, zo bekend van de (bloedige) geschiedenis.

Bekijk ook:
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Slovenië
> Single reizen Albanië
> Single reizen Macedonië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreis Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro & Kosovo

> Bekijk single reis vanaf € 1595

Rondreis Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro & KosovoDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De grote reis over de Balkan!! Reizen door de nieuwe landen. Altijd verrassend op de grens van oost en west. We bezoeken natuurlijk (het wilde) Sarajevo, Belgrado, Dubrovnik, Kotor en Mostar. Bergen, stranden en meren als uitzicht. Gastvrijheid en heerlijk eten is dagelijkse werkelijkheid. Ga je mee op avontuur op de Balkan!!

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Rondreis Bosnië en Herzegovina, Kroatië en Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 899

Rondreis Bosnië en Herzegovina, Kroatië en MontenegroKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

De Single reis Balkan Beleving brengt je door Bosnië en Herzegovina, Kroatië en Montenegro. Oude steden, kerken en kloosters. Deze reis is een strand en excursie reis. Hoogtepunten zijn Dubrovnik en de Baai van Kotor. De reisleiding spreekt Nederlands.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Actieve Singlerondreis Bosnië en Herzegovina en Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 1199

Actieve Singlerondreis Bosnië en Herzegovina en MontenegroShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Een echte Balkan rondreis door Bosnië Herzegovina en Montenegro. We gaan de landen onderzoeken, hun cultuur, mensen, bouwwerken. En daarbij gaan we flink tekeer. We gaan canyoning, raften en berg wandelen. We eindigen in Budva, Montenegro, waar je tot rust zal komen.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Slovenië
> Single reizen Albanië
> Single reizen Macedonië


Informatie over Bosnië en Herzegovina

Hoofdstad: > Sarajevo
Inwoners: ca. 3,5 miljoen
Taal: Bosnisch, Servisch en Kroatisch
Valuta: Bosnische inwisselbare mark
Tijdsverschil: geen
> Klimaat Bosnië en Herzegovina
> Balkan Wikitravel


Bosnië en Herzegovina op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments