Single Reizen Bosnië en Herzegovina en Sarajevo

Single Reizen Online

Groepsreizen voor singles en alleengaanden naar Bosnië en Herzegovina op de Balkan. Voorheen deel van Joegoslavië met een prachtige natuur, vriendelijke bevolking en heerlijk streekgebonden eten. En samen wandelen door de hoofdstad Sarajevo, zo bekend van de (bloedige) geschiedenis.

Bekijk ook:
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Slovenië
> Single reizen Albanië
> Single reizen Macedonië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreis Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro & Kosovo

> Bekijk single reis vanaf € 1595

Bosnië en Herzegovina, EuropaDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De grote reis over de Balkan!! Reizen door de nieuwe landen. Altijd verrassend op de grens van oost en west. We bezoeken natuurlijk (het wilde) Sarajevo, Belgrado, Dubrovnik, Kotor en Mostar. Bergen, stranden en meren als uitzicht. Gastvrijheid en heerlijk eten is dagelijkse werkelijkheid. Ga je mee op avontuur op de Balkan!!

Meer over deze single reis


Mambo logo

Balkan Interrail door Bosnië en Herzegovina

> Bekijk single reis vanaf € 1182

Interrail door Bosnië HerzegovinaMambo is specialist in actieve vakanties voor jonge(re) reizigers. Reizen voor leeftijdsgroepen 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. Meesten boeken als single of alleengaande. Tijdens deze reizen leg je makkelijk contact en maak je snel vrienden. Bestemmingen in Europa en veel verre landen. Mambo verruimt je blik!

Met de rondreis maak je een tour door de tijd! Met avontuurlijke luxe en oude treinen ga je van land naar land. Zo bezoek je Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Servië, Montenegro en Hongarije. Een compleet avontuur!

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Rondreis Bosnië en Herzegovina, Kroatië en Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 899

Rondreis Balkan Kras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

De Single reis Balkan Beleving brengt je door Bosnië en Herzegovina, Kroatië en Montenegro. Oude steden, kerken en kloosters. Deze reis is een strand en excursie reis. Hoogtepunten zijn Dubrovnik en de Baai van Kotor. De reisleiding spreekt Nederlands.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen naar Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 1148

Genieten van het uitzicht in AlbaniëSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

Singlereizen naar Montenegro, een mooie rondreis. We maken wandelingen en ervaren de rijke cultuur. Kloosters, kerken en ruïnes en leuke stadjes. Ook gaan we kajakken op het Skadarmeer. Overnachten doen we in kleine hotelletjes met een gastvrij ontvangst.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlerondreis naar Georgië en Armenië

> Bekijk single reis vanaf € 999

KerkjeDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. 21-45, 25-35 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Shoestring biedt een hele bijzondere single groepsrondreis naar Georgië en Armenië aan. Een onbekende bestemming voor ons. Gek, want deze landen hebben zo veel te bieden. De steden Tblisi en Yerevan zijn historisch, romantisch en ook modern. Kerken en kloosters worden in ere hersteld. De gastvrije bevolking wacht je al op.

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Single Wandelreizen naar Polen, Roemenië, Slowakije en Tsjechië

> Bekijk single reis vanaf € 625

Prachtige natuur in Polen, Oost-EuropaVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles en alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De single reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld. Bestemmingen in Europa en Marokko. De single reizen zijn betaalbaar!

Wandelen in noordoost Polen, door de ongerepte bossen van Biebrza. En wandelen door de Maramures in noord Roemenië en genieten van natuur en cultuur!! Wandelen in Tsjechië in het Ertsgebergte, Sudeten en Krkonose. En we gaan in Slowakije de bergen van de Tatra bewandelen.

Meer over deze single reis


Baobab logo

Single Groepsreis Montenegro

> Bekijk single reis vanaf € 1248

Baltische StatenBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt nauw samen met Sawadee. Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Baobab is een begrip bij veel reizigers.

Baobab biedt werkelijk prachtige single reizen naar veel avontuurlijke bestemmingen om de oude wereld te gaan verkennen. In Montenegro wandelen we in het Durmitor Nationaal Park en langs de kust.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Kroatië
> Single reizen Slovenië
> Single reizen Albanië
> Single reizen Macedonië


Informatie over Bosnië en Herzegovina

Hoofdstad: > Sarajevo
Inwoners: ca. 3,5 miljoen
Taal: Bosnisch, Servisch en Kroatisch
Valuta: Bosnische inwisselbare mark
Tijdsverschil: geen
> Klimaat Bosnië en Herzegovina
> Balkan Wikitravel


Bosnië en Herzegovina op Google Maps


Single Reizen Online

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op