Verre Reizen Singles – Avontuurlijke Single Groepsreizen

Single Reizen Online

Een uniek overzicht van verre reizen voor singles naar (haast) alle landen ter wereld. Van Zuid-Afrika en Cuba tot Marokko en China. Begin hier de vakantie pret en boek de reis, die jij graag wilt.


Direct naar het land van je keuze

Afrika

Amerika

Australië

Azië

Bali

Canada

China en Tibet

Costa Rica

Cuba

Curaçao

Egypte

Fiji-Eilanden

India

Indonesië

Israël

Japan

Jordanië

Marokko

Midden-Amerika

Namibië

Nieuw-Zeeland

Rusland

Sri Lanka

Suriname

Thailand

Tunesië

Turkije

Vietnam

Zuid-Afrika

Zuid-Amerika


Verre reizen voor singles wereldwijd

> Ben je op zoek naar een single reis in Europa? De single reizen Europa zijn apart verzameld. Klik hier.

Verre reizen voor singles naar CubaSingles kom je tegen in haast alle landen van de wereld. De singlereizen Cuba bijvoorbeeld zijn erg populair. Cuba biedt veel meer dan witte stranden. En met een groepsreis leer je hun gastvrijheid snel kennen.

Naast deze single reizen zijn de groepsreizen Canada en even “linksaf” ook die naar Amerika erg in trek.

Om op dit halfrond te blijven wordt een groepsreis Suriname als heel bijzonder ervaren. De terugkomers zijn er lyrisch over. Lees ook maar eens het verhaal van Venski Kertokarijo, groepsreisleider in Suriname.

En wil je graag op het strand liggen? De single reizen naar Curaçao zijn voor veel singles een must. Ik ben er een kijkje gaan nemen. Lees over Mijn vakantie Curaçao. Wat een heerlijke ervaring was dat..

Richting het oosten is er veel interesse in de groepsreizen China, Thailand, India en Indonesië. Met de bestemming Bali als hoogtepunt.

Voor een korte en actieve vakantie zijn de single groepsreizen Marokko erg in. 8 dagen wandelen in een wondere wereld.


Meest populaire verre vakantiebestemmingen voor 2019

Meest populaire verre vakantiebestemmingen voor 2019 voor single reizen is ChinaOp grond van de gemeten belangstelling op het Internet zijn de meest populaire vakantiebestemmingen voor 2019 voor verre landen: China, Thailand, Sri-Lanka, Zuid-Afrika en Indonesië

De trendy vakantiebestemming 2019 is: Japan.

> Zie ook Top 10 Vakantiebestemmingen 2019 voor Single Reizen


Meest bijzondere en spectaculaire singlereizen voor 2019

Individuele reizen naar Noord-Korea2019 belooft een bijzonder jaar te worden, als je deze bijzondere reizen gaat bekijken.

Noord-Korea !!, Reizen Trans Siberië Express, Single reizen Zijderoute, Singlereis Papoea-Nieuw-Guinea, Single reizen Arctisch Canada, Single reizen Antarctica, Single reizen Groenland, Single reizen Alaska, Single reizen Noordpool, Single reizen Polynesië en Fiji en een heuse Wereldreis voor singles.

> Zie ook Top 10 Vakantiebestemmingen 2019


De verre reizen voor singles bieden veel mogelijkheden

Wandelvakantie voor singlesWanneer je kiest voor een verre reis kun je ook kiezen voor een activiteit. Bijvoorbeeld wandelen. Er zijn prachtige wandelvakanties voor singles in veel landen in de wereld. Van Marokko tot Peru aan toe. En wist je dat er ook werkvakanties zijn? En om je keuze lastig te maken ook vrijwilligerswerk.

> Bekijk de actieve single reizen maar eens.

Je kunt ook boeken voor singlereizen waarbij rekening wordt gehouden met je leeftijd. Je reist dan met een groep van jouw leeftijd. Ook zijn er operators die ervoor zorgen dat de man/vrouw verhouding in evenwicht is.

> De singlereizen zijn dan per leeftijdscategorie ingedeeld.

Avontuur is ook samen verre reizen gaan beleven!

Single Reizen Online