Midden-Oosten en Noord-Afrika Single Reizen Een ervaring

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles en alleengaanden naar het Midden-Oosten, werelddeel met veel verschillende gezichten. Ieder land heeft haar cultuur. Ook de natuur is divers. Van woestijnen tot ski gebieden in Turkije. Van Arabische bazaars en moskeeën tot kerken en synagogen. Het Midden-Oosten levert jou een onvergetelijke ervaring.

Bekijk ook:
> Single reizen Israël
> Single reizen Jordanië
> Single reizen Turkije
> Single reizen Egypte
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Marokko
> Christelijke single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreizen door het Midden-Oosten

> Bekijk single reis vanaf € 895

Midden-Oosten Single ReizenDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

De rondreizen van Djoser brengt je heel ver. Naar de Emiraten Abu Dhabi en Dubai, Egypte of iets meer Egypte en Soedan. Naar verrassend Iran.

Rondreizen naar Israël en Jordanië. Naast gelegen en onrustige Libanon en het besloten Saoedi-Arabië. Het Europees lijkend Turkije en de Noord-Afrikaanse landen Tunesië en Marokko.

De wandelvakanties gaan naar Jordanië en Marokko. De fietsvakanties naar Marokko en Israël.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 609

Single reizen naar het Midden-Oosten en Noord-AfrikaKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single reizen naar Jordanië, Israël en Marokko in Noord-Afrika. Reizen naar een wondere wereld met vele cultuurschatten. Een rondreis voor onvergetelijke ervaringen én voor avontuur. Van jeep tochten tot wandelen in Marrakesh

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 1899

Single en jongeren reizen naar het Midden-OostenSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 16-17, 18-22 en 23+ jaar. Je maakt vooraf kennis met je reisgenoten. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Jordanië heeft veel te bieden. Van door de woestijn trekken tot drijven in de Dode Zee. We verblijven in een kampement in Wadi Rum. AVONTUUR! Daar bezoeken we Petra. Een echt wonder. De Jordanië single reis is een rondreis voor 12 dagen.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen door het Midden-Oosten

> Bekijk single reis vanaf € 759

Singlereizen naar Iran en het Midden-OostenSinglereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Uniek is dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit te trekken. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld!

Single rondreizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De veel bezochte landen zijn Turkije, Jordanië, Egypte en het goedkope en relatief dichtbij gelegen Marokko.

Echt actueel en avontuurlijk is de singlereis naar Iran of zoals vroeger Perzië. Met bezoeken aan Isfahan, Shiraz en Yazd.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen Midden-Oosten

> Bekijk single reis vanaf € 999

Single Reizen Midden-OostenGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Met de single reis Jordanië ga je Romeinse steden bezoeken. Drijven in de Dode Zee, wandelen door natuurreservaat Dana en gaan we naar de in 1812 ontdekte rode stad Petra. De bestemming Jordanië is een mooie bestemming voor een actieve rondreis. Woestijn van Wadi Rum is ook onze overnachtingsplek.

De tweede Midden-Oosten reis gaat naar Israël. Het land van de Bijbel, waar je alle hoogtepunten kunt bezoeken.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Midden-Oosten

> Bekijk single reis vanaf € 999

Single Reizen naar Midden-OostenOngedwongen single groepsreizen van FOX ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is FOX Singlereizen.

Je kunt boeken voor 2 single reizen naar het Midden-Oosten. Jordanië, een land met vele culturen uit het oosten en westen. Er zijn nog overblijfselen van oude beschavingen terug te vinden, zoals de stad Petra. Ook de diversiteit van het landschap is indrukwekkend! We verblijven in het Hilton Hotel Aqaba.

Een tweede en NIEUWE reis is een single rondreis door Israël naar o.m. Jeruzalem en Tel Aviv.

De derde gaat naar Dubai. Een single stedentrip naar deze moderne stad. Verblijf in een **** hotel.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar Midden-Oosten

> Bekijk single reis vanaf € 755

Groepsreizen Midden-OostenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

De groepsreizen naar het Midden-Oosten gaan naar een wereld van duizend-en-één-nacht. Van woestijnen, oude steden en kruiden tot moderne metropolis.

Bestemmingen zijn Egypte, Iran!!, Israel, Jordanië, Libanon, Marokko, Oman, Palestijnse Gebieden, Saoedi-Arabië, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

Meer over deze single reis


Goedidee reizen logo

Bijbelse Reizen van Goed Idee Reizen naar Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 1099

Bijbelse reis naar JordaniëChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt reizen voor alleenstaande en alleengaande met bestemming Europa. Daarnaast bieden zij mooie en interessante Bijbelse Reizen naar Israël, Jordanië en Griekenland. Goed Idee Reizen voor singlereizen in eigen sfeer. Voor singles uit allerlei kerken. Je hebt altijd een eigen kamer.

De Bijbelse Reis net hoogtepunten van het Over Jordaanse, brengt ons naar de andere zijde van de Jordaan. We overnachten ook in de woestijn. We volgen de Amorieten, Perzen, Romeinen en kruisvaarders.

Meer over deze single reis


Mambo logo

Mambo Rondreis Marokko in Noord-Afrika

> Bekijk single reis vanaf

Marokko in Noord-AfrikaMambo is specialist in actieve vakanties voor jonge(re) reizigers. Reizen voor leeftijdsgroepen 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. Meesten boeken als single of alleengaande. Tijdens deze reizen leg je makkelijk contact en maak je snel vrienden. Bestemmingen in Europa en veel verre landen. Mambo verruimt je blik!

Je gaat naar een totaal andere wereld! Woestijn, ingewikkelde dorpjes, schitterende landschappen en veel geuren en kleuren. Hier ja jij ronddwalen, om zo de plaatselijke gebruiken te leren kennen.

Ga mee op dit unieke avontuur op kamelen

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Israël
> Single reizen Jordanië
> Single reizen Turkije
> Single reizen Egypte
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Marokko
> Christelijke single reizen


Informatie over het Midden-Oosten

> Klimaat
> Toeristische informatie


Midden-Oosten op Google Maps