Midden-Oosten en Noord-Afrika Single Reizen een ervaring

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles en alleengaanden naar het Midden-Oosten, werelddeel met veel verschillende gezichten. Ieder land heeft haar cultuur. Ook de natuur is divers. Van woestijnen tot ski gebieden in Turkije. Van Arabische bazaars en moskeeën tot kerken en synagogen. Naar Dubai, een stad van formaat. Het Midden-Oosten levert jou een onvergetelijke ervaring.

Bekijk ook:
> Single reizen Israël
> Single reizen Jordanië
> Single reizen Turkije
> Single reizen Egypte
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Marokko
> Christelijke single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen Midden-Oosten

> Bekijk single reis vanaf € 619

Single Reizen JordaniëTUI Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single reizen naar Jordanië, Marokko en Tunesië. Reizen naar een wondere wereld met vele cultuurschatten. Een rondreis voor onvergetelijke ervaringen én voor avontuur. Van jeep safari’s tot kamelentochten.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreizen door het Midden-Oosten

> Bekijk single reis vanaf € 995

Avontuurlijke Vakanties naar IsraëlDjoser is bekend om haar avontuurlijke rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn ook geliefd bij singles en alleenreizenden. De kamer indeling is zonder extra kosten.

De rondreizen van Djoser brengt je heel ver. Naar de Emiraten Abu Dhabi en Dubai, Egypte of iets meer Egypte en Soedan. Naar verrassend Iran.

Rondreizen naar Israël en Jordanië. Naast gelegen en onrustige Libanon en het besloten Saoedi-Arabië. Het Europees lijkend Turkije en de Noord-Afrikaanse landen Tunesië en Marokko.

De wandelvakanties gaan naar Jordanië en Marokko. De fietsvakanties naar Marokko en Israël.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

VillaVibes Singlereizen naar El Gouna en Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 1195

Egypte voor singlesVillaVibes voor hoger opgeleide singles. Leeftijdsgroepen van 25-39 tot 50-69 jaar. Man/vrouw in verhouding. Veel zon bestemmingen. Weekenden in Nederland en België. Leuke activiteiten als padel, zeilen en fietsen. Vertrekgarantie. Let op: snel vol!

In de koude winter en winderig voorjaar er even tussen uit. Samen met een leuke groep singles naar El Gouna in Egypte. Zon, zee en veel leuks te doen. Kitesurfen, duiken, quadtocht door de woestijn masken? Bij bruinen op een boot? Geniet nu al. We verblijven in een luxe 4**** hotel (adults only).

Een tweede singlereis naar het Midden-Oosten gaat naar Jordanië. Een culturele beleving en een sportieve wandelvakantie.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen door het Midden-Oosten

> Bekijk single reis vanaf € 749

Singlereis naar JordaniëShoestring Singlereizen biedt avontuurlijke reizen voor singles van 18-45 en 25-35 jaar, en een groep voor alle leeftijden. Stelletjes mogen niet boeken. Ontdek bestemmingen in Europa en wereldwijd. Stap in de reis van je leven met gelijkgestemden!

Single rondreizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De veel bezochte landen zijn Turkije, Jordanië, Egypte en het goedkope en relatief dichtbij gelegen Marokko.

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Single Reizen naar Midden-Oosten

> Bekijk single reis vanaf € 1202

Midden-Oosten singlereizenOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

De eerste singlereis gaat naar Jordanië. Een gastvrij land. Niet eens ver vliegen om in deze totaal andere wereld te zijn. In de avond zal je veel te vertellen hebben. ANWB noemt het de reis van Duizend en één nacht.

De tweede gaat naar Marokko voor een mooie actieve vakantie met andere alleengaanden. Dit is de veel geboekte Sterren van Marokko.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen Midden-Oosten

> Bekijk single reis vanaf € 1319

Single Reizen JordaniëSawadee biedt groepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Zij hebben ook groepsreizen waarbij singles zich aansluiten. Voor de leeftijdsgroep 22 tot 35 jaar zijn er ook unieke reizen. Bestemmingen Europa en wereldwijd. Voor avontuur en nieuwe vrienden is Sawadee de plek voor jou!

Met de single reis Jordanië ga je Romeinse steden bezoeken. Drijven in de Dode Zee, wandelen door natuurreservaat Dana en gaan we naar de in 1812 ontdekte rode stad Petra. De bestemming Jordanië is een mooie bestemming voor een actieve rondreis. Woestijn van Wadi Rum is ook onze overnachtingsplek.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Singlereis naar Dubai

> Bekijk single reis vanaf € 1049

Singlereis naar DubaiCrusj Meeting Friends, dé specialist in singlereizen voor HBO(+). Met leeftijdsgroepen van 20 tot 80 jaar en themareizen. De man/vrouw verhouding is in balans. Elke groep krijgt een eigen WhatsApp-groep. Bestemmingen binnen en buiten Europa. Crusj biedt betaalbare reizen zijn snel volgeboekt. Wees er snel bij!

Dubai is een stad van formaat in de Verenigde Arabische Emiraten. Veel te zien, van gigantische shoppingmalls tot traditionele souks. De hoogste wolkenkrabber ter wereld bezoeken of een jeep rit. Alles kan hier.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen naar Midden-Oosten

> Bekijk single reis vanaf € 745

Groepsreizen JordaniëSingles kiezen Koning Aap voor de kleine groepen, deskundige begeleiding, individuele vrijheid, duurzaam reizen en unieke bestemmingen. Hoewel het een groepsreis is, is er ruimte voor persoonlijke ontdekkingen. Voorafgaand aan je vertrek zie je hoe de groep is opgebouwd.

De groepsreizen naar het Midden-Oosten gaan naar een wereld van duizend-en-één-nacht. Van woestijnen, oude steden en kruiden tot moderne metropolis.

Bestemmingen zijn Egypte, Iran!!, Jordanië, Marokko, Oman, Saoedi-Arabië en Turkije.

Meer over deze single reis


goedideereizen tui logo

Bijbelse Reizen van Goed Idee Reizen naar Israël

> Bekijk single reis vanaf € 1549

Bijbelse ReizenChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt een ruim aanbod reizen voor vakanties in eigen sfeer. Vakantiebestemmingen zijn Nederland, Europa en Midden-Oosten. Wandelen, fietsen, cruises, excursies naar Bijbelse locaties? Alleengaanden sluiten snel aan.

Er zijn twee reizen naar Israël.

Een reis met hoogtepunten van het land en Israël Compleet. Alleen al de studie ervan zal de nodige vakantie voorpret opleveren.
> Bekijk single reis vanaf € 1549

De tweede groepsreis is in een rustig tempo.
> Bekijk single reis vanaf € 2478

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Israël
> Single reizen Jordanië
> Single reizen Turkije
> Single reizen Egypte
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Marokko
> Christelijke single reizen


Informatie over het Midden-Oosten

> Klimaat
> Toeristische informatie


Midden-Oosten op Google Maps