Single Reizen Ierland Avontuurlijke bus- en wandelvakanties

Single Reizen Online

Wandelvakanties en busreizen voor singles en alleengaanden naar de tuin van Ierland. Super mooie routes om samen te gaan verkennen. Dit land is woest en ook vriendelijk.

Bekijk ook:
> Single reizen Engeland
> Wandelvakantie singles

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Groepsreis Ierland voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1479

Groepsreis Ierland voor SinglesTUI Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Single Reis Hello Ireland. Een rondreis met uitzichten over heuvels en kusten. Je ziet en voelt de historie van Ierland. En wat dacht je van samen gezellige pubs bezoeken?

Meer over deze single reis


Djoser logo

Wandelvakantie Ierland

> Bekijk single reis vanaf € 1895

Wandelvakantie IerlandDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Wij houden ervan. Heuvels met soms een huis. Meren en rivieren, geheimzinnige ruïnes. En veel wandelaars ook. Wandelreis van de Wicklow Mountains naar Killarney en Moher.

Een tweede 12 daagse reis gaat door Ierland en Noord-Ierland. Reis met ruïnes, wiskey en donkere bier.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Ierland

> Bekijk single reis vanaf € 1699

Actieve Singlereizen naar IerlandPopulaire Simi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. De reizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Ruim 60% reist solo!! Jullie kunnen vooraf kennis maken. Bestemmingen wereldwijd.

Ierland biedt zoveel dat de jongerenreizen naar dit land een groot succes zijn. Gezelligheid en die natuur en dat met leeftijdsgenoten. Afwisselend en avontuurlijk. Deze single reis is een unieke wandelreis!

Meer over deze single reis


oad logo

Vlieg- Busreizen voor Singles naar Ierland

> Bekijk single reis vanaf € 1499

IerlandOok de bekende Oad biedt nu busreizen voor alleengaanden! Je verblijft in een 1-pers. kamer zonder toeslag. Stelletjes mogen niet boeken. Bestemmingen van Duitsland, Nederland tot Italië toe. Single vakanties in ongedwongen sfeer!

We gaan samen naar het mooie en altijd groene Ierland. Fijne mensen, rotskusten, bergtoppen en leuke, gekleurde dorpjes. Killarney, Cliffs of Moher, sheep dog shows en muziekshow, we zien het allemaal. We nemen een Oad reisleider mee!

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen naar Ierland

> Bekijk single reis vanaf € 2479

Single wandelreizen naar IerlandGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Samen gaan we een reis door Ierland maken en ontdekken wij hoe mooi de natuur is en hoe gezellig de dorpjes zijn. Natuur, dus mooie wandelingen! Je kunt foto’s maken van de Cliffs of Moher in het Killarney National Park. We volgen de Ring of Kerry. Een en al avontuur!

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Taalreizen, High School en Au Pair in Ierland

> Bekijk single reis vanaf € 495

Taalreizen, High School en Au Pair in IerlandDe 5 thema’s van Travel Active zijn: Work en Travel, Taalreizen, High School, Au Pair en Vrijwilligerswerk. Individuele en groepsreizen. Werk en leer bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Open je wereld NU!!

Wil je meer weten over Ierland? Ga als Au Pair werken. Wil je je Engels verbeteren dan kan dat met onze Taalreis naar Dublin. High School Year doen in Dublin? NU doen!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Engeland
> Wandelvakantie singles
> Single reizen Europa


Informatie over Ierland

Hoofdstad: > Dublin
Inwoners: ca. 4,5 miljoen
Taal: Engels zijn Iers
Valuta: Euro
Tijdsverschil: -1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Ierland op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
K.
K.

Voor de eerste keer ben ik naar Ierland geweest. Naar Wicklow Mountains met Aktiva Tours. Ierland heeft een prachtige natuur. Wel zijn de hellingen stevig. Maar als je boven komt word je beloond. Wat is het daar mooi met de hei is bloei!! Wat daar zo leuk is zijn de pubs. Daar eet je en ben je in een echt hele andere omgeving. Voor de wandelingen word je aan het begin afgezet en aan het eind word je weer opgehaald door onze reisleidster Annet. Leuke meid en wist veel van de omgeving. Het hotel is war simpel zo ook het… Read more »

M. Terberg
M. Terberg

Prima single wandelvakantie van Kras die voor het grootste deel over de Wicklow-way ging. Hele mooie routes waren er uitgezet. Moet je doen. Vervoer met bus, goed eten in pubs. Jacob, onze reisleider deed het heel leuk. wist veel over de omgeving te vertellen. Wel wat reistijd van hotel naar wandelgebied. Geen eigen toilet en douche, lift deed het niet. Kun je eigenlijk niet maken. Maar goed toch fijne vakantie met andere singles gehad.

Sjaak
Sjaak

Een mooie single wandelreis van kras naar de mooie Ierse natuur. De wandeltochten zijn afwisselend en de natuur is schitterend. Het hotel is eenvoudig, maar is op een fijne en rustige plaats gelegen. Je hebt er uitzicht op Dublin. Graag wil ik deze singlereis aanbevelen. Zeker als je van wandelen en natuur houdt.