Single Reizen Ierland Avontuurlijke bus- en wandelvakanties

Single Reizen Online

Wandelvakanties en busreizen voor singles en alleengaanden naar de tuin van Ierland. Super mooie routes om samen te gaan verkennen. Dit land is woest en ook vriendelijk.

Bekijk ook:
> Single reizen Engeland
> Wandelvakantie singles

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Groepsreis Ierland voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1119

Groepsreis Ierland voor SinglesTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod single groepsreizen is heel ruim. Het reisprogramma omvat actieve vakanties, rondreizen, strandvakanties, gezellige weekendjes weg en stedentrips. Deze reizen zijn speciaal voor singles en alleenreizenden, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single Reis Hello Ireland. Uitzichten met heuvels, kusten, historie en gezellige pubs.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Wandelvakantie Ierland

> Bekijk single reis vanaf € 1495

Wandelvakantie IerlandDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Wij houden ervan. Heuvels met soms een huis. Meren en rivieren, geheimzinnige ruïnes. En veel wandelaars ook. Wandelreis van de Wicklow Mountains naar Killarney en Moher.

Een tweede 12 daagse reis gaat door Ierland en Noord-Ierland. Reis met ruïnes, wiskey en donkere bier.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Ierland

> Bekijk single reis vanaf € 1299

Actieve Singlereizen naar IerlandPopulaire Simi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. De reizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Ruim 60% reist solo!! Bestemmingen wereldwijd. Je kunt vooraf kennis maken met je reisgenoten.

Ierland biedt zoveel dat de jongerenreizen naar dit land een groot succes zijn. Gezelligheid en die natuur en dat met leeftijdsgenoten. Afwisselend en avontuurlijk. Deze single reis is een unieke wandelreis!

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Single Wandelvakanties naar de Wicklow Way

> Bekijk single reis vanaf € 925

Wandelvakanties voor Singles over de Wicklow WaySingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland, Europa en Afrika. Special: culinaire reizen voor singles!

Ga je met ons mee? We gaan met andere singles wandelen over de Wicklow Way een Ierland ontdekt.De Wicklow Way is populair.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 1899

SinglereizenSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

We gaan samen met andere singles en je reisleider het echte Ierland ontdekken. Je doet de kliffen van Moher met grandioze vergezichten. Dan de Wild Atlantic way, Ring of Kerry, met de dorpjes, meren en de unieke Ierse natuur. Dublin ga je wandelend bekijken en je bezoekt St. Patricks Cathedral en de Christ Church Cathedral en … Ierse pubs

Meer over deze single reis


goedideereizen tui logo

Christelijke Rondreizen naar Ierland

> Bekijk single reis vanaf € 2035

Christelijke reizen naar ierlandChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen (onderdeel van TUI) biedt Bijbelse reizen, busreizen, riviercruises en vliegreizen. Singles en alleengaanden weten dat ze welkom zijn. Goed Idee Reizen voor vakanties in eigen sfeer.

De reizen in eigen sfeer gaan naar Ierland, dat veel te bieden heeft en dat iedereen zijn of haar verbeelding kan mee laten spelen. We doen de Giant’s Causeway en de Ring of Kerry. Dublin en Belfast. Ireland we komen eraan!

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Taalreizen, High School en Au Pair in Ierland

> Bekijk single reis vanaf € 495

Taalreizen, High School en Au Pair in IerlandDe 5 thema’s van Travel Active zijn: Work en Travel, Taalreizen, High School, Au Pair en Vrijwilligerswerk. Individuele en groepsreizen. Werk en leer bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Open je wereld NU!!

Wil je meer weten over Ierland? Ga als Au Pair werken. Wil je je Engels verbeteren dan kan dat met onze Taalreis naar Dublin. High School Year doen in Dublin? NU doen!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Engeland
> Wandelvakantie singles
> Single reizen Europa


Informatie over Ierland

Hoofdstad: > Dublin
Inwoners: ca. 4,5 miljoen
Taal: Engels zijn Iers
Valuta: Euro
Tijdsverschil: -1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Ierland op Google Maps


Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
K.
K.

Voor de eerste keer ben ik naar Ierland geweest. Naar Wicklow Mountains met Aktiva Tours. Ierland heeft een prachtige natuur. Wel zijn de hellingen stevig. Maar als je boven komt word je beloond. Wat is het daar mooi met de hei is bloei!! Wat daar zo leuk is zijn de pubs. Daar eet je en ben je in een echt hele andere omgeving. Voor de wandelingen word je aan het begin afgezet en aan het eind word je weer opgehaald door onze reisleidster Annet. Leuke meid en wist veel van de omgeving. Het hotel is war simpel zo ook het… Read more »

M. Terberg
M. Terberg

Prima single wandelvakantie van Kras die voor het grootste deel over de Wicklow-way ging. Hele mooie routes waren er uitgezet. Moet je doen. Vervoer met bus, goed eten in pubs. Jacob, onze reisleider deed het heel leuk. wist veel over de omgeving te vertellen. Wel wat reistijd van hotel naar wandelgebied. Geen eigen toilet en douche, lift deed het niet. Kun je eigenlijk niet maken. Maar goed toch fijne vakantie met andere singles gehad.

Sjaak
Sjaak

Een mooie single wandelreis van kras naar de mooie Ierse natuur. De wandeltochten zijn afwisselend en de natuur is schitterend. Het hotel is eenvoudig, maar is op een fijne en rustige plaats gelegen. Je hebt er uitzicht op Dublin. Graag wil ik deze singlereis aanbevelen. Zeker als je van wandelen en natuur houdt.