Single Reizen Ierland Avontuurlijke bus- en wandelvakanties

Single Reizen Online

Wandelvakanties en busreizen voor singles en alleengaanden naar de tuin van Ierland. Super mooie routes om samen te gaan verkennen. Dit land is woest en ook vriendelijk.

Bekijk ook:
> Single reizen Engeland
> Wandelvakantie singles

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Wandelvakantie Ierland

> Bekijk single reis vanaf € 1395

Wandelvakantie IerlandDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Wij houden ervan. Heuvels met soms een huis. Meren en rivieren, geheimzinnige ruïnes. En veel wandelaars ook. Wandelreis van de Wicklow Mountains naar Killarney en Moher.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Ierland

> Bekijk single reis vanaf € 1049

Ierland biedt zoveel dat de jongerenreizen naar dit land een groot succes zijnSimi Groepsreizen voor actieve jongeren- en jongvolwassenen. De meesten boeken alleen. Vakanties voor (15) 16-17, 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De singlereizen zijn voor de leeftijdsgroep 18-22 en 23+ jaar. De verhouding M/V is in balans. Stelletjes kunnen bij ons ook zeker mee. De Simi reizen zijn bijzonder!

Ierland biedt zoveel dat de jongerenreizen naar dit land een groot succes zijn. Gezelligheid en die natuur en dat met leeftijdsgenoten. Afwisselend en avontuurlijk.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Groepsreis Ierland voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 855

Singlereis IerlandKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Single rondreizen door Ierland. We wandelen over de Wicklow Way, een lange afstand pad ten zuiden van Dublin. We zien kliffen, vissersplaatsjes en bergmeren. Als een sprookje. En nog een Single Reis Hello Ireland.

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Wandelvakantie Singles in Ierland

> Bekijk single reis vanaf € 855

Wandelen in IerlandDe single reizen van Aktiva Tours zijn alleen voor singles en alleengaanden. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld. Bestemmingen in Europa en Marokko.

Groepsreizen wandelen op een waar wandeleiland. The Wicklow Way en Dingle Way zijn mooie en beroemde wandelroutes. Een heerlijke tijd samen wandelen in de tuin van dit land.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Engeland
> Wandelvakantie singles
> Single reizen Europa


Informatie over Ierland

Hoofdstad: > Dublin
Inwoners: ca. 4,5 miljoen
Taal: Engels zijn Iers
Valuta: Euro
Tijdsverschil: -1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Ierland op Google Maps


Single Reizen Online

3
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
K.
K.

Voor de eerste keer ben ik naar Ierland geweest. Naar Wicklow Mountains met Aktiva Tours. Ierland heeft een prachtige natuur. Wel zijn de hellingen stevig. Maar als je boven komt word je beloond. Wat is het daar mooi met de hei is bloei!! Wat daar zo leuk is zijn de pubs. Daar eet je en ben je in een echt hele andere omgeving. Voor de wandelingen word je aan het begin afgezet en aan het eind word je weer opgehaald door onze reisleidster Annet. Leuke meid en wist veel van de omgeving. Het hotel is war simpel zo ook het… Lees verder »

M. Terberg
M. Terberg

Prima single wandelvakantie van Kras die voor het grootste deel over de Wicklow-way ging. Hele mooie routes waren er uitgezet. Moet je doen. Vervoer met bus, goed eten in pubs. Jacob, onze reisleider deed het heel leuk. wist veel over de omgeving te vertellen. Wel wat reistijd van hotel naar wandelgebied. Geen eigen toilet en douche, lift deed het niet. Kun je eigenlijk niet maken. Maar goed toch fijne vakantie met andere singles gehad.

Sjaak
Sjaak

Een mooie single wandelreis van kras naar de mooie Ierse natuur. De wandeltochten zijn afwisselend en de natuur is schitterend. Het hotel is eenvoudig, maar is op een fijne en rustige plaats gelegen. Je hebt er uitzicht op Dublin. Graag wil ik deze singlereis aanbevelen. Zeker als je van wandelen en natuur houdt.