Single Reizen Ierland Avontuurlijke bus- en wandelvakanties

Single Reizen Online

Wandelvakanties en busreizen voor singles en alleengaanden naar de tuin van Ierland. Super mooie routes om samen te gaan verkennen. Dit land is woest en ook vriendelijk.

Bekijk ook:
> Single reizen Engeland
> Wandelvakantie singles

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Groepsreis Ierland voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 810

Singlereis IerlandKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single rondreizen door Ierland. We wandelen over de Wicklow Way, een lange afstand pad ten zuiden van Dublin. We zien kliffen, vissersplaatsjes en bergmeren. Als een sprookje.


Simi logo

Simi Actieve Jongeren Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 999

Ierland biedt zoveel dat de jongerenreizen naar dit land een groot succes zijnSimi Reizen voor actieve jongeren- en singlevakanties. Leeftijdsgroepen 15-17, 18-22 jaar (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De verhouding man/vrouw is in balans.

Ierland biedt zoveel dat de jongerenreizen naar dit land een groot succes zijn. Gezelligheid en die natuur en dat met leeftijdsgenoten. Afwisselend en avontuurlijk.


Aktiva Tours logo

Wandelvakantie Singles naar Ierland

> Bekijk single reis vanaf € 830

Wandelen in IerlandDe Single Reizen van Aktiva Tours houden in dat de reizigers alleen inschrijven. Het zijn dan singles of alleengaanden. Het zijn veelal actieve reizen, die ingedeeld worden naar moeilijkheidsgraad.

Groepsreizen wandelen op een waar wandeleiland. The Wicklow Way en Dingle Way zijn mooie en beroemde wandelroutes. Een heerlijke tijd samen wandelen in de tuin van dit land.


Bekijk ook:
> Single reizen Engeland
> Wandelvakantie singles
> Single reizen Europa


Informatie over Ierland

Hoofdstad: > Dublin
Inwoners: ca. 4,5 miljoen
Taal: Engels zijn Iers
Valuta: Euro
Tijdsverschil: -1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Ierland op Google Maps


Single Reizen Online

3 gedachten over “Single Reizen Ierland Avontuurlijke bus- en wandelvakanties

  1. M. Terberg

    Prima single wandelvakantie van Kras die voor het grootste deel over de Wicklow-way ging. Hele mooie routes waren er uitgezet. Moet je doen. Vervoer met bus, goed eten in pubs. Jacob, onze reisleider deed het heel leuk. wist veel over de omgeving te vertellen. Wel wat reistijd van hotel naar wandelgebied. Geen eigen toilet en douche, lift deed het niet. Kun je eigenlijk niet maken. Maar goed toch fijne vakantie met andere singles gehad.

  2. Sjaak

    Een mooie single wandelreis van kras naar de mooie Ierse natuur. De wandeltochten zijn afwisselend en de natuur is schitterend. Het hotel is eenvoudig, maar is op een fijne en rustige plaats gelegen. Je hebt er uitzicht op Dublin. Graag wil ik deze singlereis aanbevelen. Zeker als je van wandelen en natuur houdt.

  3. K. Bericht auteur

    Voor de eerste keer ben ik naar Ierland geweest. Naar Wicklow Mountains met Aktiva Tours. Ierland heeft een prachtige natuur. Wel zijn de hellingen stevig. Maar als je boven komt word je beloond. Wat is het daar mooi met de hei is bloei!! Wat daar zo leuk is zijn de pubs. Daar eet je en ben je in een echt hele andere omgeving. Voor de wandelingen word je aan het begin afgezet en aan het eind word je weer opgehaald door onze reisleidster Annet. Leuke meid en wist veel van de omgeving. Het hotel is war simpel zo ook het eten, maar dat vind ik geen punt als het maar gezellig is en schoon. De groep was leuk. We hebben afgesproken elkaar ook na de vakantie te zien. Ik heb genoten!!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.