Singlereizen 30+. De meest bezochte website door Singles.

Single Reizen Online

Het meest gezocht door singles en alleengaanden zijn de singlereizen 30+. Daarom zijn er ook veel mooie reizen te boeken. Ook zijn er singlereizen met een dating karakter. De single touroperator zorgt er vaak voor dat de verhouding man/vrouw in balans is. Op vakantie met eigen leeftijdsgenoten.

Menu singlereizen naar leeftijd:
> Jongerenreizen >> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+ > Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+ > Singlereizen 60+

> Deel jouw singlereizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Singlevakanties voor 30+

> Bekijk single reis vanaf € 219

Singlereizen naar Turkije voor de 30+De single reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Een groep van 30 tot 49 jaar en een groep van 35 tot 55 jaar. Estivant zorgt ook voor gelijke man vrouw verhouding. Estivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Bij Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator.

Veel leuke groepsreizen. Strandvakanties, actieve reizen, zeilvakanties en een single break naar Antwerpen en Berlijn. Nieuw is de singlereis naar ons mooie singlehotel in Bitez in Turkije. Bestemmingen in Europa zijn legio.


Mambo logo

Mambo Singlereizen voor 30+

> Bekijk single reis vanaf € 177

Actieve vakanties voor singlesMambo is een echte specialist voor actieve vakanties voor singles en alleengaanden.

De reizen zijn in Europa en ook haast wel waar ook ter wereld. Ook hebben ze leuke single wintersportreizen.

Mambo hanteert leeftijdscategorieën voor haar reizigers. Voor de 30+ is dat 25-35 jaar en 25-39 jaar. Als 30 plusser kun je dus hier goed terecht.


Kras logo

Kras Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 129

Tal van vliegreizen, busreizen, fietsvakanties, wandelvakanties, stedentrips speciaal voor de single 30+.Kras Singlereizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 – 45 jaar.

Kras heeft tal van vliegreizen, busreizen, fietsvakanties, wandelvakanties, zeilvakanties, stedentrips speciaal voor de single 30+. Leuke bestemmingen zijn Limburg, Berlijn, Teutoburgerwald in Duitsland, Luxemburg, enz. En verder weg wandelen in Portugal of naar de zon in Curaçao. Hun diversiteit en mogelijkheden zijn enorm. En voor alle single beurzen!!


Cirkel logo

Cirkel Singlereizen voor 25 tot 45, 35 tot 55 jaar

> Bekijk single reis vanaf € 327

Singlereizen voor 20 tot 55 jaarCirkel Singles Reizen voor de leeftijdsgroep 30+, waarbij je kunt kiezen uit een heel scala aan leuke single reizen.

Heerlijke single vakanties in Italië, Spanje, Kroatië … en single rondreizen naar Marokko, Sri Lanka, Thailand, Costa Rica en Cuba.

Verre bestemmingen die singles zeer aanspreken.


Simi logo

Simi Actieve Jongeren Singlereizen voor 30+

> Bekijk single reis vanaf € 619

Actieve jongeren singlereizenSimi Reizen voor actieve jongeren- en singlevakanties. Leeftijdsgroepen 15-17, 18-22 jaar (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De verhouding man/vrouw is in balans.

Ongedwongen groepsreizen naar o.m. Spanje (Salou), Frankrijk, Slovenië, Kroatië, Noorwegen en Zweden. Bijzondere bestemming is Canada. En een heuse cruise, die eindigt op Ibiza!!

Voor singles is de bestemming Kroatië een hit. 60% van de deelnemers is single. Strand, zon en uitgaan. Veel outdoor activiteiten. Je kunt een Actief en Easy reis boeken. Dus een beetje luieren mag zeker.


One2gether logo

One2gether Singlevakanties

> Bekijk single reis vanaf € 569

Single Beach Clubs in GambiaOne2gether Travel is een echte single Touroperator! De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie.

Zij hanteren leeftijdscategorieën van 20 tot 69 jaar. De leeftijdsgroep voor de 30+ is van 20 tot 35 jaar, 30 tot 49 jaar.

Bestemmingen voor de leeftijdsgroep 30+ zijn Griekenland, Turkije, Cyprus, Bulgarije, Kroatië, Montenegro, Spanje en Italië.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen 30+

> Bekijk single reis vanaf € 1298

SinglereizenSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin.

Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt.

Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Bijvoorbeeld Winter in IJsland, Costa Rica, Lapland, Nepal, India, Bali, Zweden …


Singlesun logo

Singlereizen voor de 30+ van SingleSun

> Bekijk single reis vanaf € 795

Singlereizen voor de 30+ single en alleengaandeSingleSun biedt vakanties voor de 30+ single en alleengaande. Ook zijn er singlereizen speciaal voor de 40+. De man/vrouw verhouding is in balans.

De singlevakanties zijn in Nederland en in Oostenrijk, Portugal, Kroatië, Italië, Spanje, waaronder Ibiza en British Columbia in Canada.

Single Sun zorgt voor goede begeleiding en leuke activiteiten.


tui logo

Tui SCENE Hip en Trendy

> Bekijk single reis vanaf € 475

Tui SCENETui Scene betekent (goedkope) hotels op plaatsen waar veel te doen is. Geen singlereizen dus, maar wel gewild bij singles. De 1-persoonstoeslag voor een kamer valt reuze mee. Tui SCENE is het overwegen meer dan waard.

Tot 12 uur ontbijten, daarna uitslapen op het strand en in de avond veel gaan doen. Goede feesten, leuke terrassen en trendy winkels.

Bestemmingen Turkije, Cyprus, Canarische Eilanden en zelfs Mexico.


Adamvoyages logo

Meezeilen langs de mooie Turkse kust voor de 30+

> Bekijk single reis vanaf € 572

Meezeilen in Turkije voor de 30+Veel singles en alleengaanden boeken voor deze fijne cruise. Bij de indeling van de boten houden zij daar ook rekening mee. Leeftijd ongeveer tussen 25 en 45 jaar.

Zeilvakantie op traditionele zeiljachten. De schepen hebben bemanning, zeilervaring niet vereist. Hut met douche
en toilet. We zeilen langs de Turkse zuidwestkust. We bezoeken baaien, eilanden en leuke dorpjes.

Adam Voyages krijgt jaar na jaar tevredenheidsoorkondes. Ook RTL Vakantie Magazine zeilde mee in Turkije.


Verder bekijken van:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+
> Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+
> Singlereizen 60+


Informatie voor de 30 plusser

> Single 30 plus: Meer hoger opgeleide vrouwen dan mannen
> Waarom single

Single Reizen Online

3 gedachten over “Singlereizen 30+. De meest bezochte website door Singles.

 1. W.

  Ik had andere verwachtingen van de singlereis met Cirkel dan ik heb gekregen. De leiders deden er alles aan om het initiatief te nemen en te behouden. Het zijn niet voor niets single reizen voor een leeftijdscategorie en ze wilden er een homogene groep van maken. Kan zo zijn, maar ik wil tocht ook wel eens iets zelf kunnen doen. Ze luisterden nauwelijks naar mij. Het eten en afwassen ging op z’n boeren fluitjes. Als de groep uit eten ging werd wel verwacht dat je meeging. We zijn volop gaan raften. Andere bezigheden waren er niet. Of ze wisten het niet eens dat die er waren. Beetje gezeur dat wel, want uiteindelijk heb ik wel een leuke vakantie gehad.

 2. Arjan Bericht auteur

  Voor het eerst een singlereis geboekt. Griekenland met Kras. Speciaal voor de 30+. En hoe het beviel? Prima! De reis was goed geregeld. De reisleidster deed het erg goed. Het programma was uitgebreid dus we hebben leuk veel gedaan. En er was gelukkig voldoende tijd om op jezelf wat rond te kijken en het landschap in je op te nemen. De groep was leuk.

 3. Mon. Bericht auteur

  Groepsreis van Estivant.
  Het was heel fijn in Niederau Oostenrijk. Geweldige groep en Marjan onze reisleidster deed het allemaal met veel enthousiasme. Het hotel en het eten kan ik niets opmerken. Het ging er mij vooral om anderen te ontmoeten en dat ging goed. We zijn toch een beetje hetzelfde. Zelfde leeftijd, 30 plussers. Ben al weer aan het kijken naar de volgende reis. de vakantiepret is begonnen.

Reacties zijn gesloten.