Singlereizen 30+. De meest bezochte website door Singles.

Single Reizen Online

Het meest gezocht door singles en alleengaanden zijn de singlereizen 30+. Daarom zijn er ook veel mooie reizen te boeken. Ook zijn er singlereizen met een dating karakter. De single touroperator zorgt er vaak voor dat de verhouding man/vrouw in balans is. Op vakantie met eigen leeftijdsgenoten.

Menu singlereizen naar leeftijd:
> Jongerenreizen >> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+ > Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+ > Singlereizen 60+, 70+ en 80+

> Deel jouw singlereizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Singlevakanties voor 30+

> Bekijk single reis vanaf € 299

Singlereizen naar Turkije voor de 30+De single reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Een groep van 25 tot 39, 30 tot 49 jaar en een groep van 35 tot 55 jaar. Estivant zorgt ook voor gelijke man vrouw verhouding. Estivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Bij Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator.

Veel leuke groepsreizen. Strandvakanties, actieve reizen, zeilvakanties en een single break naar Antwerpen en Berlijn. Nieuw is de singlereis naar ons mooie singlehotel in Bitez in Turkije. Bestemmingen in Europa zijn legio. NIEUW zijn IJsland en Kralendijk, Bonaire in het Caribisch gebied.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Singlereizen 30+ hoger opgeleiden

> Bekijk single reis vanaf € 499

Singlereizen 30 plus voor hoger opgeleidenOnder het motto Meeting Friends biedt Crusj reizen, speciaal voor hoger opgeleide singles. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd en thema.

Hier de leeftijdsgroep vanaf 30 jaar (steeds 5 jaar oplopend uniek!!).

Bestemmingen in Europa en ver weg. Het weekend naar Valencia en de zeilvakanties in Griekenland zijn erg gewild!

Crusj heeft een eigen stijl van goede sfeer en leuke activiteiten. De singlereizen van Crusj zijn betaalbaar en let op: snel volgeboekt.

Meer over deze single reis


Mambo logo

Mambo Singlereizen voor 30+

> Bekijk single reis vanaf € 232

Actieve vakanties voor singlesMambo is een echte specialist voor actieve vakanties voor singles en alleengaanden.

De reizen zijn in Europa en ook haast wel waar ook ter wereld. Ook hebben ze leuke single wintersportreizen.

Mambo hanteert leeftijdscategorieën voor haar reizigers. Voor de 30+ is dat 25-35 jaar. Als 30 plusser kun je dus hier goed terecht.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen voor 30+

> Bekijk single reis vanaf € 649

Actieve jongeren singlereizenSimi Groepsreizen voor actieve jongvolwassenen. De meesten boeken alleen. Vakanties voor 18-22 (80% boekt alleen) en 23-35 jaar (50% boekt alleen). De singlereizen zijn voor de leeftijdsgroep 18-22 en 23+ jaar. De verhouding M/V is in balans. De Simi reizen zijn bijzonder!

Ongedwongen groepsreizen met veel activiteiten naar o.m. Frankrijk, Kroatië, Amerika en Canada, Costa Rica, Sri Lanka en Turkije.

Voor singles is de bestemming Kroatië een hit. 60% van de deelnemers is single. Strand, zon en uitgaan. Veel outdoor activiteiten. Je kunt een Actief en Easy reis boeken. Dus een beetje luieren mag ook.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen 30+

> Bekijk single reis vanaf € 998

SinglereizenSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Reizen voor de leeftijd 18-32 jaar.

Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt.

Bestemmingen in Europa en wereldwijd. Bijvoorbeeld Winter in IJsland, Costa Rica, Lapland, Nepal, India, Bali, Zweden …

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Singlereizen 30+ met vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 259

Singlereizen 30+ met vertrekgarantieVillaVibes biedt unieke single reizen, speciaal voor hoger opgeleiden. Ze werken met strikte leeftijdscategorieën. Voor de 30+ is dat 25-39, 30-45, 35-49 jaar! De man/vrouw verhouding is altijd (!) in balans.

Bestemmingen zijn van Griekenland tot Curaçao. Geliefd zijn zeker ook hun gezellige (all-inclusive) weekenden en korte vakanties in o.m. Nederland.

VillaVibes staat voor elkaar echt leren kennen en véél plezier. Spannend is hun info borrel. (Alle reizen met vertrekgarantie en let op: reizen zijn snel volgeboekt!)

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen voor 30+

> Bekijk single reis vanaf € 699

Singlereizen 30+De singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uittrekt. Veel singles waarderen deze keuze. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Voor de groep singles 30+ zijn dat 21-45 en 25-35 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Shoestring biedt single reizen over de hele wereld. Van een avontuurlijke single groepsreis door China tot een avontuurlijke reis door Nepal.

Meer over deze single reis


Yourperfecttrip logo

Single groepsreizen van Your Perfect Trip voor 30+

> Bekijk single reis vanaf € 590

Singlereizen 30 plusSingle groepsreizen van Your Perfect Trip zijn speciaal bedoeld voor jongeren van 20 tot 40 jaar. Naast singles boeken ook stellen en vrienden, maar het grootste deel is single. De aard van de reizen is zo dat er vaak vriendschappen uit voortkomen.

Your Perfect Trip heeft stedentrips, surfvakanties, festivalreizen en groepsreizen naar Amerika en Canada.

Een bijzondere groepsreis gaat naar het Sziget festival en Boedapest. Veel feesten en ontmoeten van Boedapest.

Meer over deze single reis


tui logo

Tui SCENE Hip en Trendy

> Bekijk single reis vanaf € 559

Tui SCENETui Scene staat voor Hip en Trendy. Goedkope reizen naar feest en flaneer locaties. De Scene reizen zijn in trek bij jongeren en singles. Tui rekent een geringe 1-kamertoeslag.

Tot 12 uur ontbijten, daarna uitslapen op het strand en in de avond veel gaan doen. Goede feesten, leuke terrassen en trendy winkels.

Bestemmingen en Canarische Eilanden.

Meer over deze single reis


Cirkel logo

Cirkel Singlereizen voor 25-39 en 35-49 jaar

> Bekijk single reis vanaf € 327

Singlereizen voor 20 tot 55 jaarCirkel Single Vakanties staan voor afwisseling, vaak naar wat minder bekend vakantie oord. Cirkel brengt je, actief, met anderen in contact. Zij hanteren leeftijdscategorieën. Voor de groep 30+ zijn dat 25-39 en 35-49 jaar. Je bent dus altijd met leeftijdsgenoten. De reisleider staat steeds tot je beschikking. Single vakanties om zorgeloos te genieten!

Heerlijke single vakanties in Italië, Spanje, Kroatië … en single rondreizen naar Marokko, Sri Lanka, Thailand, Costa Rica en Cuba.

Verre bestemmingen die singles zeer aanspreken.

Meer over deze single reis


Singlesun logo

Singlereizen voor de 30+ van SingleSun

> Bekijk single reis vanaf € 795

Singlereizen voor de 30+ single en alleengaandeSingleSun biedt vakanties voor de 30+ single en alleengaande. Ook zijn er singlereizen speciaal voor de 40+. De man/vrouw verhouding is in balans.

De singlevakanties voor singles 30+ zijn in Oostenrijk, Portugal, Italië, Ibiza in Spanje en Bali in Indonesië.

Single Sun zorgt voor goede begeleiding en leuke activiteiten. En luxe hotels!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Reizen voor 30+

> Bekijk single reis vanaf € 795

Singlereizen 30+Koning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. De reisgroepen zijn jonger dan 20 jaar, 20-25, 26-30, 31-35, 36-40, 41-45 en ouder dan 45 jaar.

Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika. Bijzondere reizen gaan naar Papoea-Nieuw-Guinea, volgen de Zijderoute, rondreis Fiji en Tahiti. En er is een heuse wereldreis.

Meer over deze single reis


Gofun logo

GOfun goedkope ONLY ADULT jongerenvakanties (Corendon)

> Bekijk single reis vanaf € 444

Only Adult singlereizen 30 plusGOfun (Corendon) biedt naast de normale jongerenreizen ook ONLY ADULT reizen.

De ONLY ADULT reizen van GOfun gaan naar het populaire Chersonissos in Griekenland.

Met GOfun krijg je de beste feesten en super leuke activiteiten. De reisleiding staat steeds voor je klaar.

Een review van Sander: “De reisleiding was er steeds en ze hielpen overal! Veel te doen en heel goed uitgaan. Bedankt GOfun!”

Meer over deze single reis


Verder bekijken van:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+
> Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+
> Singlereizen 60+, 70+ en 80+


Informatie voor de 30 plusser

> Single 30 plus: Meer hoger opgeleide vrouwen dan mannen
> Waarom single

Single Reizen Online

nieuwste oudste
Abonneren op
W.
W.

Ik had andere verwachtingen van de singlereis met Cirkel dan ik heb gekregen. De leiders deden er alles aan om het initiatief te nemen en te behouden. Het zijn niet voor niets single reizen voor een leeftijdscategorie en ze wilden er een homogene groep van maken. Kan zo zijn, maar ik wil tocht ook wel eens iets zelf kunnen doen. Ze luisterden nauwelijks naar mij. Het eten en afwassen ging op z’n boeren fluitjes. Als de groep uit eten ging werd wel verwacht dat je meeging. We zijn volop gaan raften. Andere bezigheden waren er niet. Of ze wisten het… Lees verder »