Singlereizen 30+. De meest bezochte website door Singles.

Single Reizen Online

Het meest gezocht door singles en alleengaanden zijn de singlereizen 30+. Daarom zijn er ook veel mooie reizen te boeken. Ook zijn er singlereizen met een dating karakter. De single touroperator zorgt er vaak voor dat de verhouding man/vrouw in balans is. Op vakantie met eigen leeftijdsgenoten.

Menu singlereizen naar leeftijd:
> Jongerenreizen >> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+ > Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+ > Singlereizen 60+, 70+ en 80+

> Deel jouw singlereizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Singlevakanties voor 30+

> Bekijk single reis vanaf € 269

Singlereizen naar Turkije voor de 30+Estivant Singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Hier vind je de groepen van 25 tot 39 jaar en 25 tot 49, 30 tot 49 en 35 tot 55 jaar. Estivant zorgt voor een gelijke man/vrouw verhouding. Estivant is specialist in groepsvakanties voor singles. Bij Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator.

Voor singles die graag met eigen leeftijdgenoten op vakantie gaan biedt Estivant veel leuke single groepsreizen per leeftijdscategorie. Strandvakanties, actieve vakanties, zeilvakanties en single breaks. Nieuw is de singlereis naar ons mooie single hotel in Bitez in Turkije. Bestemmingen in Europa zijn legio.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Singlereizen 30+ hoger opgeleiden

> Bekijk single reis vanaf € 499

Singlereizen 30 plus voor hoger opgeleidenOnder het motto Meeting Friends biedt Crusj reizen, speciaal voor hoger opgeleide singles. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd en thema.

Hier de leeftijdsgroep vanaf 30 jaar (steeds 5 jaar oplopend uniek!!).

Bestemmingen in Europa en ver weg. Het weekend naar Valencia en de zeilvakanties in Griekenland zijn erg gewild!

Crusj heeft een eigen stijl van goede sfeer en leuke activiteiten. De singlereizen van Crusj zijn betaalbaar en let op: snel volgeboekt.

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen voor 30+

> Bekijk single reis vanaf € 689

Singlereizen voor 30+Simi Groepsreizen voor actieve singles. Overgrote deel reist solo/single. Vakanties voor 23 tot 35 jaar (50% boekt alleen). De Simi reizen zijn bijzonder!

Ongedwongen groepsreizen met veel activiteiten naar o.m. Frankrijk, Kroatië, Amerika en Canada, Costa Rica en Sri Lanka.

Voor singles is de bestemming Kroatië een hit. 60% van de deelnemers is single. Strand, zon en uitgaan. Veel outdoor activiteiten, maar een beetje luieren mag ook. Verenigde Staten is hun specialiteit. Echte TOP reizen!

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen voor 30+

> Bekijk single reis vanaf € 649

Singlereizen 30+Singlereizen van Shoestring zijn HOT (en populair!) Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Voor de groep singles 30+ zijn dat dus 21-45 en 25-35 jaar.

Shoestring biedt single reizen over de hele wereld. Van een avontuurlijke single groepsreis door China tot een avontuurlijke reis door Nepal. Stedentrips in Europa om er even 6 dagen tussen uit te kunnen.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen 30+

> Bekijk single reis vanaf € 1199

Singlereizen 30+Single groepsreizen, fiets- en wandelvakanties. Bestemming Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Reizen speciaal voor jongeren van 22 tot 35 jaar.

Veel bestemmingen voor avontuurlijke groepsreizen. Als winter in IJsland, Costa-Rica, Lapland, Alaska, Bulgarije, Spanje, Nepal … nog meer avontuur? Bezoek dan hun website!

Meer over deze single reis


tui logo

Tui SCENE Hip en Trendy

> Bekijk single reis vanaf € 508

Tui SCENETui Scene staat voor Hip en Trendy. Goedkope hotelreizen naar feest en flaneer locaties. Hotels liggen in de buurt van terrassen en winkeltjes. De Scene reizen zijn erg in trek bij jongeren en singles. Hotels met late breakfast! Tui rekent een geringe 1-kamer toeslag.

Tot 12 uur ontbijten, daarna uitslapen op het strand en in de avond veel gaan doen. Goede feesten, leuke terrassen en trendy winkels.

Bestemmingen Canarische Eilanden, Cyprus en Kroatië.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Singlereizen 30+ met Vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 259

Singlereizen 30+ met vertrekgarantieVillaVibes biedt unieke single reizen, speciaal voor hoger opgeleiden. Ze werken met strikte leeftijdscategorieën. Voor de 30+ is dat 25-39, 30-45, 35-49 jaar! De man/vrouw verhouding is altijd (!) in balans.

Zonbestemmingen zijn Cyprus, Rhodos, Kos en Ibiza. Geliefd zijn de gezellige (all-inclusive) weekenden en korte vakanties in Nederland en België. Verder zijn de wiel- en wandelvakanties van VillaVibes erg bekend.

VillaVibes staat voor elkaar echt leren kennen en véél plezier. Alle reizen met vertrekgarantie en let op: reizen zijn snel volgeboekt!)

Meer over deze single reis


Mambo logo

Mambo Singlereizen voor 30+

> Bekijk single reis vanaf

Actieve vakanties voor singlesMambo is een echte specialist voor actieve vakanties voor singles en alleengaanden.

De reizen zijn in Europa en ook haast wel waar ook ter wereld. Ook hebben ze leuke single wintersportreizen.

Mambo hanteert leeftijdscategorieën voor haar reizigers. Voor de 30+ is dat 25-35 jaar. Als 30 plusser kun je dus hier goed terecht.

Meer over deze single reis


Verder bekijken van:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+
> Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+
> Singlereizen 60+, 70+ en 80+


Informatie voor de 30 plusser

> Single 30 plus: Meer hoger opgeleide vrouwen dan mannen
> Waarom single

Single Reizen Online

0 0 stem
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
W.
W.

Ik had andere verwachtingen van de singlereis met Cirkel dan ik heb gekregen. De leiders deden er alles aan om het initiatief te nemen en te behouden. Het zijn niet voor niets single reizen voor een leeftijdscategorie en ze wilden er een homogene groep van maken. Kan zo zijn, maar ik wil tocht ook wel eens iets zelf kunnen doen. Ze luisterden nauwelijks naar mij. Het eten en afwassen ging op z’n boeren fluitjes. Als de groep uit eten ging werd wel verwacht dat je meeging. We zijn volop gaan raften. Andere bezigheden waren er niet. Of ze wisten het… Lees verder »