Singlereizen 30+. De meest bezochte website door singles.

Single Reizen Online

Ontmoet gelijkgestemden tijdens de single reizen voor 30+. Een deel van de singlereizen heeft een dating karakter. De reisorganisatie voor singles zorgt er dan voor dat de verhouding man/vrouw in balans is.

Ga op vakantie met eigen leeftijdgenoten en maak nieuwe vrienden tijdens deze groepsreizen voor singles!

Menu singlereizen naar leeftijd:
> Jongerenreizen >> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+ > Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+ > Singlereizen 60+, 70+ en 80+

> Deel jouw singlereizen ervaringen


Estivant logo

Estivant Singlevakanties voor 30+

> Bekijk single reis vanaf € 690

Single Reizen Lanzarote, Ibiza, Andalusië en Tossa de MarEstivant Singlereizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Hier vind je de groepen van 25 tot 39 jaar en 25 tot 49, 30 tot 49 en 35 tot 55 jaar. Estivant zorgt voor een gelijke man/vrouw verhouding. Estivant is specialist in groepsvakanties voor singles. Bij Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator.

Voor singles die graag met eigen leeftijdgenoten op vakantie gaan biedt Estivant veel leuke single groepsreizen per leeftijdscategorie. Strandvakanties en actieve vakanties. Bestemmingen in Europa zijn legio.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

Singlereizen 30+ met Vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 369

Wandel- en Fietsvakanties op Mallorca met VertrekgarantieVillaVibes biedt unieke single reizen, speciaal voor hoger opgeleiden. Ze werken met strikte leeftijdscategorieën. Voor de 30+ is dat 25-39, 30-45, 35-49 jaar! De man/vrouw verhouding is altijd (!) in balans.

Zonbestemmingen zijn Cyprus, Rhodos, Spanje en vele andere landen in Europa. Geliefd zijn de gezellige (all-inclusive) weekenden en korte vakanties in Nederland en België. Verder zijn de fiets- en wandelvakanties en zeilvakanties van VillaVibes erg gewild.

VillaVibes staat voor elkaar echt leren kennen en véél plezier. Alle reizen met vertrekgarantie en let op: reizen zijn snel volgeboekt!)

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen voor 30+

> Bekijk single reis vanaf € 749

Single Groepsreis Andalusië in SpanjeSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken.

Shoestring biedt single reizen over de hele wereld. Van een avontuurlijke single groepsreis door China tot een avontuurlijke reis door Nepal. Stedentrips in Europa om er even 6 dagen tussen uit te kunnen.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Singlereizen 30+ hoger opgeleiden

> Bekijk single reis vanaf € 299

Single reizen voor hoger opgeleiden naar Valencia en IbizaOnder het motto Meeting Friends biedt Crusj reizen, speciaal voor hoger opgeleide singles. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd en thema.

Hier de leeftijdsgroep vanaf 30 jaar (steeds 5 jaar oplopend uniek!!).

Bestemmingen in Europa en ver weg. De single reizen naar Mallorca, Ibiza en Griekse eilanden zijn erg gewild! Maar zeker ook de weekenden op Ameland.

Crusj heeft een eigen stijl van goede sfeer en leuke activiteiten. De singlereizen van Crusj zijn betaalbaar en let op: snel volgeboekt.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen 30+

> Bekijk single reis vanaf € 1449

Single Reizen SpanjeSingle groepsreizen, fiets- en wandelvakanties. Bestemming Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Reizen speciaal voor jongeren van 22 tot 35 jaar.

Veel bestemmingen voor avontuurlijke groepsreizen. Als winter in IJsland, Costa-Rica, Lapland, Alaska, Bulgarije, Spanje, Cuba, Nepal … nog meer avontuur? Bezoek dan hun website!

Meer over deze single reis


tui logo

Tui SCENE Hip en Trendy

> Bekijk jongerenreis vanaf € 202

jongerenTui Scene staat voor Hip en Trendy. Goedkope hotelreizen naar feest en flaneer locaties. Hotels liggen in de buurt van terrassen en winkeltjes. De Scene reizen zijn erg in trek bij jongeren en singles. Hotels met late breakfast! Tui rekent een geringe 1-kamer toeslag.

Tot 12 uur ontbijten, daarna uitslapen op het strand en in de avond veel gaan doen. Goede feesten, leuke terrassen en trendy winkels.

Bestemmingen zijn Canarische Eilanden en Kroatië.

> Bekijk TUI Scene reis voor jongeren naar Kroatië vanaf € 202

> Bekijk TUI Scene reis voor jongeren naar Canarische Eilanden vanaf € 691

Naast de SCENE reizen heeft TUI een enorm aanbod van jongerenreizen naar veel bestemmingen. Kos, Kreta, Canarische Eilanden, Spanje, Kroatië …

Bekijk onder het kopje Uw ideale verblijf is… > Jongerenreizen vanaf € 327

Meer over deze jongerenreis


Verder bekijken van:
> Singlereizen 20+
> Singlereizen 30+
> Singlereizen 40+
> Singlereizen 50+
> Singlereizen 60+, 70+ en 80+


Informatie voor de 30 plusser

> Single 30 plus: Meer hoger opgeleide vrouwen dan mannen
> Waarom single

Single Reizen Online

5 1 vote
Article Rating
1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
W.
W.

Ik had andere verwachtingen van de singlereis met Cirkel dan ik heb gekregen. De leiders deden er alles aan om het initiatief te nemen en te behouden. Het zijn niet voor niets single reizen voor een leeftijdscategorie en ze wilden er een homogene groep van maken. Kan zo zijn, maar ik wil tocht ook wel eens iets zelf kunnen doen. Ze luisterden nauwelijks naar mij. Het eten en afwassen ging op z’n boeren fluitjes. Als de groep uit eten ging werd wel verwacht dat je meeging. We zijn volop gaan raften. Andere bezigheden waren er niet. Of ze wisten het… Read more »