Vietnam Single Reizen Avontuur, mooie uitzichten, niet duur.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Vietnam zijn populair. Bekijk het landschap en de steden dan weet je waarom je er naartoe wilt gaan.

Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen Azië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Met Mambo Reizen naar Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1502

Vietnam per fietsMambo is specialist in actieve vakanties voor jonge(re) reizigers. Reizen voor leeftijdsgroepen 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. Meesten boeken als single of alleengaande. Tijdens deze reizen leg je makkelijk contact en maak je snel vrienden. Bestemmingen in Europa en veel verre landen. Mambo verruimt je blik!

We gaan naar Vietnam en dat betekent vriendelijke bevolking en lekker eten. Het hele land is boeiend. Het landschap, de steden, de kust. Vietnam is populair bij de trekkers. Een reis vol avontuur, verbazend mooie uitzichten. En Vietnam is niet duur.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakantie naar Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1545

Groepsreis door VietnamKies je voor Djoser dan kies je voor actieve reizen met veel avontuur. Bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn niet speciaal voor singles, maar vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen, erg geliefd bij singles en alleengaanden.

We bezoeken met deze groepsreis Hanoi, Sa Pa, Halong Bay, Hue, Hoi An, Saigon en de Mekong delta. Je kunt het land in je eigen tempo doen. Bekijk daar eens het landschap en de steden dan weet je waarom je naar Vietnam wilde gaan. Er is meer keuze, zoals de rondreis Vietnam, Laos en Cambodja. Alles is even boeiend.

Bijzonder is de kookreis Vietnam. Leer de smaken van Vietnamese keuken.

De fietsvakantie gaat door Thailand en Cambodja.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1348

Vietnam van Sawadee zit vol hoogtepuntenSawadee biedt een ruim aanbod single reizen en reizen voor alleengaanden met eigen vertrekdata. Als single kun je ook kiezen voor de andere reizen, de normale verhouding tussen stellen en singles is ongeveer gelijk. De bestemmingen van de single reizen zijn in Europa en wereldwijd.

De reis van Sawadee zit vol hoogtepunten. We bezoeken drukke steden, gebergten als sprookjes en grotten. Je ziet de geschiedenis en we gaan varen op de Vietnamese rivieren in Noord- en Zuid-Vietnam. En we maken een driedaagse fietstocht door de Mekong Delta. Deze singlereis is één grote verrassing.

Meer over deze single reis


Kras logo

Kras Single Reis Highlights of Vietnam. Cambodja en Laos.

> Bekijk single reis vanaf € 1704

Vietnam dusKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Het programma van Kras omvat actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips. Reizen speciaal voor singles, die met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Deze single rondreis behoort tot de populaire reizen van dit jaar, zo bleek op de vakantiebeurs. De reis gaat naar Hanoi. Waar we de stad ook echt gaan verkennen. En je kunt met andere singles nog lekker een dagje winkelen. Daarna gaan we naar Halong Bay. Om vervolgens Hué met de boot te bezoeken en …

Een tweede single reis is een Single Rondreis Vietnam, Cambodja en Laos.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 1299

Single groepsreis VietnamDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. 21-45, 25-35 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

De single groepsreizen Vietnam zijn werkelijk weergaloos. We laten ons meeslepen in dit wondermooie land. Vietnam is mooi en heeft stijl. Je zult de geschiedenis van dit land en ook de cultuur leren kennen.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 1749

Single groepsreis VietnamFOX ANWB biedt single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. Samen het land verkennen is de formule van FOX Singlereizen. Geen leeftijdsgroepen.

Vietnam heeft een ons bekende oorlogsgeschiedenis, maar is zeker een boeiend land om samen met singles te bezoeken. Fox heeft een aantrekkelijke single groepsreis door Vietnam. Er is veel te bekijken en te bezoeken. Tempels en schitterende landschappen, verrukkelijke stranden, dorpjes en enorme steden als Hanoi en Ho Chi Minh City. We bezoeken uiteraard ook de visvijver van de wereld, de Mekong Delta en Halong Bay!

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen Azië
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Vietnam

Hoofdstad: > Hanoi
Inwoners: ca. 90 miljoen
Taal: Vietnamees
Valuta: Vietnam dong > Wisselkoers
Tijdsverschil: +5/+6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Vietnam op Google Maps

Single Reizen Online

3
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Meelmuis
Meelmuis

Het was de hele dag uitkijken voor de scooters. We deden een fietstocht met FOX en dus ga je langs rijstvelden. Ook hebben we met de boot over de Mekong Delta gevaren. Wat een belevenis.
Bus zat lekker, geen geklaag. Het eten was apart, ben liefhebber van Chinees en hier? Kon niet ophouden, zo lekker. En Vietnam? Heeft veel indruk op mij gemaakt!!

Sandra v K.
Sandra v K.

Voor mij was het even wennen om zo op vakantie te gaan. Deed alles alleen, in een groep is dat wel even anders. En het is mij goed bevallen. Kras Single Reizen doet er alles voor om het een geslaagde vakantie te laten zijn. Reisleiding en gids zijn er steeds bij. Eindelijk hoef ik niet iets zelf te regelen, dat doet Kras voor je. Hotels waren goed.

Jaqueline
Jaqueline

De singlereis van Sawadee is vooral een culturele vakantie. De Vietnam oorlog staat daarbij wel centraal en daar moet je maar van houden. Ik vond het erg interessant. Het is geen natuurreis. Het eten is voortreffelijk, maar dat weet je al van de Vietnamees bij ons. Hotels waren prima. Zoek wel je aanvullende excursies vooraf uit. Anders word je ermee overvallen. Tijdens de Ha Long Bay reis ga je naar een strandje waar je heerlijk kunt zwemen. Wat je ook kunt volgen is een kookcursus. Leuk en doen! Je gaat dan met de boot. Verder was het een leuke groep… Lees verder »