Vietnam Single Reizen voor avontuur en mooie vergezichten

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Vietnam zijn populair. We hebben groepsreizen naar Hanoi, Sa Pa, Halong Bay, Hue, Hoi An, Saigon en de Mekong delta. Fietsvakanties en zelfs een culinaire reis. Vietnam is NIET duur.

Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen Azië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1752

Vietnam singlesTUI Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Single reis naar Vietnam is een buitengewone vakantiebestemming. Vele legenden worden hier verteld. De geschiedenis van Vietnam is turbulent. Schitterende natuur met veel afwisseling. De rivieren, bergen en dalen met rijstteelt. We gaan over de Halong Bay, zien markten en voelen de Franse cultuur. Ga mee met deze groepsrondreis.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakantie in Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 2195

Rondreizen en Fietsvakantie naar VietnamKies je voor Djoser dan kies je voor actieve reizen met veel avontuur. Bestemmingen over de hele wereld. De groepsreizen zijn niet speciaal voor singles, maar vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen, erg geliefd bij singles en alleengaanden.

We bezoeken met deze groepsreis Hanoi, Sa Pa, Halong Bay, Hue, Hoi An, Saigon en de Mekong delta. Je kunt het land in je eigen tempo doen. Bekijk daar eens het landschap en de steden dan weet je waarom je naar Vietnam wilde gaan. Er is meer keuze, zoals de rondreis Vietnam, Laos en Cambodja. Alles is even boeiend.

De fietsvakantie gaat door Thailand en Cambodja.

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 2280

ANWB Single ReizenANWB biedt comfortabele single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. Samen het land verkennen is de formule van ANWB Singlereizen.

Vietnam heeft een ons bekende oorlogsgeschiedenis, maar is zeker een boeiend land om samen met singles te bezoeken. ANWB heeft een aantrekkelijke single groepsreis door Vietnam. Er is veel te bekijken en te bezoeken. Tempels en schitterende landschappen, verrukkelijke stranden, dorpjes en enorme steden als Hanoi en Ho Chi Minh City. We bezoeken uiteraard ook de visvijver van de wereld, de Mekong Delta en Halong Bay!

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen naar Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1979

SinglereizenSingle groepsreizen, fiets- en wandelvakanties. Bestemming Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

De reis van Sawadee zit vol hoogtepunten. We bezoeken drukke steden, gebergten als sprookjes en grotten. Je ziet de geschiedenis en we gaan varen op de Vietnamese rivieren in Noord- en Zuid-Vietnam. En we maken een driedaagse fietstocht door de Mekong Delta. Deze singlereis is één grote verrassing.

De tweede singlerondreis door Vietnam is een korte reis. We vliegen, bekijken de Cu Chi-tunnels. Een bijzondere route! En er is nog een derde groepsreis naar Vietnam te boeken.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen

> Bekijk single reis vanaf € 1805

SinglereizenSinglereizen van Shoestring zijn HOT en dus POPULAIR! Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

De single groepsreizen Vietnam zijn werkelijk weergaloos. We laten ons meeslepen in dit wondermooie land. Vietnam is mooi en heeft stijl. Je zult de geschiedenis van dit land en ook de cultuur leren kennen.

Een hele spannende singlereis gaat door Vietnam en Cambodja.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 2185

Groepsreizen VietnamKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en rustige reizen.

Tijdens de rondreis ervaar je de drukte van de stad afgewisseld met de stilte van het oude platteland. We gaan naar de Halong baai, in de buurt van Hanoi. De bergen van Noord-Vietnam, waar wij gaan wandelen. Rijstterrassen gaan je verrassen. In Bac Ha zie je veel volkeren van Vietnam bij elkaar. Heerlijk Vietnamees eten en … Vietnam NU!

Een extra groepsreis gaat ook naar Cambodja. Over de Mekong naar Angkor.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten in Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1205

Vrijwilligerswerk Projecten in Vietnam5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Voor Vietnam hebben wij veel vrijwilligers projecten. Houd je van cultuur en natuur, dan moet je hier zijn. Je kan Engelse les gaan geven, gehandicapte kinderen helpen of in een ziekenhuis meehelpen. De projecten zijn in Ho Chi Minh en La Gi.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen Azië
> Verre Reizen voor Singles


Extra informatie

Hoofdstad: > Hanoi
Inwoners: ca. 90 miljoen
Taal: Vietnamees
Valuta: Vietnam dong > Wisselkoers
Tijdsverschil: +5/+6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Meelmuis
Meelmuis

Het was de hele dag uitkijken voor de scooters. We deden een fietstocht met FOX en dus ga je langs rijstvelden. Ook hebben we met de boot over de Mekong Delta gevaren. Wat een belevenis.
Bus zat lekker, geen geklaag. Het eten was apart, ben liefhebber van Chinees en hier? Kon niet ophouden, zo lekker. En Vietnam? Heeft veel indruk op mij gemaakt!!

Sandra v K.
Sandra v K.

Voor mij was het even wennen om zo op vakantie te gaan. Deed alles alleen, in een groep is dat wel even anders. En het is mij goed bevallen. Kras Single Reizen doet er alles voor om het een geslaagde vakantie te laten zijn. Reisleiding en gids zijn er steeds bij. Eindelijk hoef ik niet iets zelf te regelen, dat doet Kras voor je. Hotels waren goed.

Jaqueline
Jaqueline

De singlereis van Sawadee is vooral een culturele vakantie. De Vietnam oorlog staat daarbij wel centraal en daar moet je maar van houden. Ik vond het erg interessant. Het is geen natuurreis. Het eten is voortreffelijk, maar dat weet je al van de Vietnamees bij ons. Hotels waren prima. Zoek wel je aanvullende excursies vooraf uit. Anders word je ermee overvallen. Tijdens de Ha Long Bay reis ga je naar een strandje waar je heerlijk kunt zwemen. Wat je ook kunt volgen is een kookcursus. Leuk en doen! Je gaat dan met de boot. Verder was het een leuke groep… Read more »