Single Reizen Vietnam Avontuur, mooie uitzichten, niet duur.

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Vietnam zijn populair. Bekijk het landschap en de steden dan weet je waarom je er naartoe wilt gaan.

Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen Azië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Met Mambo Single Reizen naar Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1427

Vietnam per fietsMambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Ook zijn er reizen alleen voor singles. Bestemmingen Europa en veel verre landen.

We gaan naar Vietnam en dat betekent vriendelijke bevolking en lekker eten. Het hele land is boeiend. Het landschap, de steden, de kust. Vietnam is populair bij de trekkers. Een reis vol avontuur, verbazend mooie uitzichten. En Vietnam is niet duur.


Kras logo

Kras Single Reis Highlights of Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1649

Vietnam dusKras Single en Alleengaande Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30+ en 40+. Het aanbod van de single reizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En dat allemaal speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen.

Deze single rondreis behoort tot de populaire reizen van dit jaar, zo bleek op de vakantiebeurs. De reis gaat naar Hanoi. Waar we de stad ook echt gaan verkennen. En je kunt met andere singles nog lekker een dagje winkelen. Daarna gaan we naar Halong Bay. Om vervolgens Hué met de boot te bezoeken en …


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakantie naar Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1545

Groepsreis door VietnamDe reizen van Djoser zijn populair bij Singles. En niet op de laatste plaats vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen.

We bezoeken met deze groepsreis Hanoi, Sa Pa, Halong Bay, Hue, Hoi An, Saigon en de Mekongdelta. Je kunt het land in je eigen tempo doen. Bekijk daar eens het landschap en de steden dan weet je waarom je naar Vietnam wilde gaan. Alles is even boeiend.

De fietsvakantie gaat door Thailand en Cambodja.


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1499

Single groepsreis VietnamDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

De single groepsreizen Vietnam zijn werkelijk weergaloos. We laten ons meeslepen in dit wondermooie land. Vietnam is mooi en heeft stijl. Je zult de geschiedenis van dit land en ook de cultuur leren kennen.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1398

Vietnam van Sawadee zit vol hoogtepuntenSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

De reis van Sawadee zit vol hoogtepunten. We bezoeken drukke steden, gebergten a;s sprookjes en grotten. Je ziet de geschiedenis en we gaan varen op de Vietnamese rivieren in Noord- en Zuid-Vietnam. Deze singlereis is één grote verrassing.


Puur en Kuur logo

Puur & Kuur Balance & Connect in Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1401

Wellness voor singles in VietnamPuur & Kuur is de bekendste wellness touroperator. Yoga, detox, afvallen, anti stress … Zij bieden single vriendelijke wellness reizen zonder 1 persoonskamer toeslag. Bestemmingen Nederland, Europa en wereldwijd.

Hier kun je alle behandelingen nemen zonder extra te betalen. Het All-inclusive wellnessoord Fusion Maia Da Nang in Vietnam weet wat genieten in luxe is.


Baobab logo

Single Groepsreis Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1398

Single Groepsreis VietnamBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt samen met Sawadee.

We trekken van zuid naar noord. We zien de in nevel gehulde heuvels, groene rijstvelden, de Mekongdelta en de koloniale steden. En we kunnen ook wandelen rond Sapa in het noorden van Vietnam.


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 1549

Single groepsreisFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Vietnam heeft een ons bekende oorlogsgeschiedenis, maar is zeker een boeiend land om samen met singles te bezoeken. Fox heeft een aantrekkelijke single groepsreis door Vietnam. Er is veel te bekijken en te bezoeken. Tempels en schitterende landschappen, verrukkelijke stranden, dorpjes en enorme steden als Hanoi en Ho Chi Minh City. We bezoeken uiteraard ook de visvijver van de wereld, de Mekong Delta en Halong Bay!


Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen Azië
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Vietnam

Hoofdstad: > Hanoi
Inwoners: ca. 90 miljoen
Taal: Vietnamees
Valuta: Vietnam dong > Wisselkoers
Tijdsverschil: +5/+6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Vietnam op Google Maps

Single Reizen Online

3 gedachten over “Single Reizen Vietnam Avontuur, mooie uitzichten, niet duur.

 1. Sandra v K.

  Voor mij was het even wennen om zo op vakantie te gaan. Deed alles alleen, in een groep is dat wel even anders. En het is mij goed bevallen. Kras Single Reizen doet er alles voor om het een geslaagde vakantie te laten zijn. Reisleiding en gids zijn er steeds bij. Eindelijk hoef ik niet iets zelf te regelen, dat doet Kras voor je. Hotels waren goed.

 2. Jaqueline

  De singlereis van Sawadee is vooral een culturele vakantie. De Vietnam oorlog staat daarbij wel centraal en daar moet je maar van houden. Ik vond het erg interessant. Het is geen natuurreis. Het eten is voortreffelijk, maar dat weet je al van de Vietnamees bij ons. Hotels waren prima. Zoek wel je aanvullende excursies vooraf uit. Anders word je ermee overvallen. Tijdens de Ha Long Bay reis ga je naar een strandje waar je heerlijk kunt zwemen. Wat je ook kunt volgen is een kookcursus. Leuk en doen! Je gaat dan met de boot. Verder was het een leuke groep singles. We zien elkaar over een tijdje weer!

 3. Meelmuis Bericht auteur

  Het was de hele dag uitkijken voor de scooters. We deden een fietstocht met FOX en dus ga je langs rijstvelden. Ook hebben we met de boot over de Mekong Delta gevaren. Wat een belevenis.
  Bus zat lekker, geen geklaag. Het eten was apart, ben liefhebber van Chinees en hier? Kon niet ophouden, zo lekker. En Vietnam? Heeft veel indruk op mij gemaakt!!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.