Single Reizen Vietnam Dé populaire singlereis van 2016

Single Reizen Online

Vietnam was de meest trendy bestemming van 2016 voor verre singlevakanties.
Verre reizen voor singles naar Vietnam zijn nog steeds populair. Bekijk het landschap en de steden dan weet je waarom je er naartoe wilt gaan.

Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen Azië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Single Reis Highlights of Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1729

Vietnam dusKras Single en Alleengaande Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30+ en 40+. Het aanbod van de single reizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En dat allemaal speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen.

Deze single rondreis behoort tot de populaire reizen van dit jaar, zo bleek op de vakantiebeurs. De reis gaat naar Hanoi. Waar we de stad ook echt gaan verkennen. En je kunt met andere singles nog lekker een dagje winkelen. Daarna gaan we naar Halong Bay. Om vervolgens Hué met de boot te bezoeken en …


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1299

Single groepsreis VietnamDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

De single groepsreizen Vietnam zijn werkelijk weergaloos. We laten ons meeslepen in dit wondermooie land. Vietnam is mooi en heeft stijl. Je zult de geschiedenis van dit land en ook de cultuur leren kennen.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1498

Vietnam van Sawadee zit vol hoogtepuntenSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

De reis van Sawadee zit vol hoogtepunten. We bezoeken prachtige steden, als Hanoi, Saigon, Hué en Hoi An. Maar we doen meer, ook bezoeken we de baai van Along en de resten van de Vietnamoorlog. Je kunt tijdens deze single reis volop wandelen en fietsen. Deze reis naar Vietnam is niet alleen voor singles.


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakantie naar Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1645

Groepsreis door VietnamDe reizen van Djoser zijn populair bij Singles. En niet op de laatste plaats vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen.

We bezoeken met deze groepsreis Hanoi, Sa Pa, Halong Bay, Hue, Hoi An, Saigon en de Mekongdelta. Je kunt het land in je eigen tempo doen. Bekijk daar eens het landschap en de steden dan weet je waarom je naar Vietnam wilde gaan. Alles is even boeiend.

De fietsvakantie gaat door Thailand en Cambodja.


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen

> Bekijk single reis vanaf € 1599

Single groepsreisFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Vietnam heeft een ons bekende oorlogsgeschiedenis, maar is zeker een boeiend land om samen met singles te bezoeken. Fox heeft een aantrekkelijke single groepsreis door Vietnam. Er is veel te bekijken en te bezoeken. Tempels en schitterende landschappen, verrukkelijke stranden, dorpjes en enorme steden als Hanoi en Ho Chi Minh City. We bezoeken uiteraard ook de visvijver van de wereld, de Mekong Delta en Halong Bay!


Baobab logo

Single Groepsreis Vietnam

> Bekijk single reis vanaf € 1698

Single Groepsreis VietnamBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt samen met Sawadee.

We trekken van zuid naar noord. We zien de in nevel gehulde heuvels, groene rijstvelden, de Mekongdelta en de koloniale steden. En we kunnen ook wandelen rond Sapa in het noorden van Vietnam.


Bekijk ook:
> Single reizen China
> Single reizen Azië
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Vietnam

Hoofdstad: > Hanoi
Inwoners: ca. 90 miljoen
Taal: Vietnamees
Valuta: Vietnam dong > Wisselkoers
Tijdsverschil: +5/+6 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Vietnam op Google Maps

Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen Vietnam Dé populaire singlereis van 2016

  1. Meelmuis Bericht auteur

    Het was de hele dag uitkijken voor de scooters. We deden een fietstocht met FOX en dus ga je langs rijstvelden. Ook hebben we met de boot over de Mekong Delta gevaren. Wat een belevenis.
    Bus zat lekker, geen geklaag. Het eten was apart, ben liefhebber van Chinees en hier? Kon niet ophouden, zo lekker. En Vietnam? Heeft veel indruk op mij gemaakt!!

  2. Jaqueline

    De singlereis van Sawadee is vooral een culturele vakantie. De Vietnam oorlog staat daarbij wel centraal en daar moet je maar van houden. Ik vond het erg interessant. Het is geen natuurreis. Het eten is voortreffelijk, maar dat weet je al van de Vietnamees bij ons. Hotels waren prima. Zoek wel je aanvullende excursies vooraf uit. Anders word je ermee overvallen. Tijdens de Ha Long Bay reis ga je naar een strandje waar je heerlijk kunt zwemen. Wat je ook kunt volgen is een kookcursus. Leuk en doen! Je gaat dan met de boot. Verder was het een leuke groep singles. We zien elkaar over een tijdje weer!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.