Indonesië Single Reizen Ieder eiland haar eigen charme

Single Reizen Online

Indonesië is één van de meest populaire verre bestemming voor 2019 voor singles (5e plaats). Samen met andere singles Indonesië verkennen biedt iets extra’s. Single reizen naar dit prachtige en wonderlijke land en eilandengroep. Ontdek deze bijzondere cultuur.

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Bali
> Single reizen Japan
> Single reizen Azië
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2019 voor Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Groepsreis Indonesië, Java en Bali voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1419

Groepsreis Indonesië voor SinglesKras Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Single rondreizen door Java en Bali. Op deze eilanden vind je echt alles voor een super vakantie. We bezoeken Prambanan en Borobodur. Theeplantages van Bandung. Mooie treinritten. En we verblijven in Wina Holiday Villa.

De tweede single reis naar Bali is eigenlijk een strandvakantie. Je zult het Godeneiland goed leren kennen. Leuk om dolfijnen te spotten?

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakantie Indonesië

> Bekijk single reis vanaf € 1595

Groepsreizen naar IndonesiëDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn niet speciaal voor singles, maar vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen, erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De groepsreizen naar Indonesië gaan naar de belangrijke eilanden: Java, Bali, Sumatra en Lombok. We bezoeken de beroemde boeddhistische tempel Borobodur en het mooie en leuke Yogjakarta op Java. We zien de rijstterrassen van Bali en de oude culturen op Sumatra. Een bijzondere rondreis gaat naar Sulawesi en Papoea. Je ontmoet de inheemse volkeren van Indonesië.

Een Indonesië rondreis is ook verkennen van ons verleden.

De fietsvakantie gaat naar Bali en Lombok.

Meer over deze single reis


Crusj logo

Single reizen voor hoger opgeleiden naar Bali

> Bekijk single reis vanaf € 1149

Single reizen naar IndonesiëCrusj, Meeting Friends, single reizen voor HBO(+). Singlereizen naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen van 20 tot 85 jaar. Man/vrouw verhouding in balans. Iedere groep krijgt een Facebookpagina en Whats App. Bestemmingen Europa en ver weg. Singlereizen van Crusj zijn heel betaalbaar en let op: snel volgeboekt!!

Staat Bali nog niet op je verlanglijstje? En dan is hier je kans om iets onvergetelijk mee te maken. We verblijven in **** hotel Jambuluwuk Oceano in Seminyak vlakbij het strand. Het uitgaansleven van Seminyak is meer dan goed! Je zult er veel gaan zien!

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met Single Groepsreis Indonesië

> Bekijk single reis vanaf € 1299

De singles ervaren een prettige en saamhorige sfeerDe singlereizen van Shoestring zijn alleen voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uittrekt. Veel singles waarderen deze keuze. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Strikt! 21-45, 25-35 en 40-65 jaar. Bestemmingen over de hele wereld!

Shoestring biedt meerdere single groepsreizen naar Indonesië aan. Je kunt kiezen voor Bali en Lombok of Java en Bali en de Soenda Eilanden. Je gaat genieten van de gastvrijheid. Het ons bekende, maar daar toch even andere eten. Schitterende witte stranden. Rijstvelden, vuur spugende vulkanen, inheemse muziek en dans en veel cultuur. We doen het niet in een hoog tempo, je hebt dus alle tijd om de eilanden en elkaar te leren kennen.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Indonesië en Bali

> Bekijk single reis vanaf € 1499

Fietsen in IndonesiëFOX ANWB biedt single groepsreizen naar verre, boeiende bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is de formule van FOX Singlereizen. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen, wel kun je zien hoeveel singles en van welke leeftijd hebben geboekt.

Tijdens de single groepsreizen ga je Indonesië met haar tegenstellingen ontdekken. Ieder eiland heeft haar eigen religie en gebruiken. Wij bezoeken de mooiste delen van Java met de zo bijzondere moskeeën en je ontdekt Bali met de weer heel andere Hindoeïstische cultuur. Je kunt kiezen uit wel 7 rondreizen en alle … uiteraard … even avontuurlijk.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen

> Bekijk single reis vanaf € 1495

Pioniersreizen naar Celebes en de MolukkenKoning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Reizen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld. Populaire bestemmingen zijn China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

We gaan Sulawesi, voorheen Celebes, verkennen. Een avontuur. De tweede reis gaat naar de Molukken. Verder Bali en Java, Gili eilanden …

Meer over deze single reis


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis samen

> Bekijk de mogelijkheden vanaf € 677

Individuele reizen naar IndonesiëBenut optimaal dat je als single zelf je reis samenstelt. YourWay2GO (van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk om te doen! Kies je vertrekdatum en startpunt and there we go!

Indien gewenst heeft YourWay2GO al een individuele groepsreis voor je klaar staan. Ook te gebruiken als voorbeeld!

Bijzondere individuele reizen naar Indonesië. De complete rondreizen, samengesteld door Indonesië specialisten kun je aanpassen.

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Bali
> Single reizen Japan
> Single reizen Azië
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2019 voor Single Reizen


Informatie over Indonesië

Hoofdstad: > Jakarta
Inwoners: ca. 250 miljoen
Taal: Indonesisch
Valuta: Indonesische Rupiah > Wisselkoers
Tijdsverschil: +5/+7 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Indonesië op Google Maps

Single Reizen Online

2
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Chant.
Chant.

Prachtige pioniersreis van KoningAap naar Indonesië! Je verveelt je nooit, ook als je wat lang in de bus zit. het is overal even mooi. Mensen zijn vriendelijk en ze willen weten waar je vandaan komt. Hotels zijn eenvoudig, maar schoon. Ik heb genoten!

Karin
Karin

Ik schrijf wat over de single reis van Kras. De hotels waren meer dan goed. En dat heb je wel nodig want je zit lang in de bus. Marian was een prima leisleidster. Foto’s maken onderweg was geen probleem. Je kon aangeven wat je wilde fotograferen. Dit was mijn derde keer in Indonesië en weer genoten!