Indonesië Single Reizen Ieder eiland heeft haar charme

Single Reizen Online

Samen met andere singles Indonesië verkennen biedt iets extra’s. Single reizen naar dit prachtige en wonderlijke land en eilandengroep. Ontdek deze bijzondere cultuur.

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Bali
> Single reizen Japan
> Single reizen Azië
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2022 voor Single Reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakantie Indonesië

> Bekijk single reis vanaf € 2145

Rondreizen en Fietsvakantie IndonesiëDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn niet speciaal voor singles, maar vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen, erg geliefd bij singles en alleengaanden.

De groepsreizen naar Indonesië gaan naar de belangrijke eilanden: Java, Bali, Sumatra en Lombok. We bezoeken de beroemde boeddhistische tempel Borobodur en het mooie en leuke Yogjakarta op Java. We zien de rijstterrassen van Bali en de oude culturen op Sumatra. Een bijzondere rondreis gaat naar Sulawesi en Papoea. Je ontmoet de inheemse volkeren van Indonesië.

Een Indonesië rondreis is ook verkennen van ons verleden.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Groepsrondreis Java, Bali en Lombok

> Bekijk single reis vanaf € 1799

Single Groepsrondreis Java, Bali en LombokGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Ons avontuur begint met de beklimming van de Bromo en de Ijen vulkaan op Bali. Je gaat fietsen door de rijstvelden en je bezoekt tempels en paleizen. Op Java ga je slapen op een koffieplantage. En daarna snorkelen om al die mooie vissen te bewonderen.

Het programma begint in Yogyakarta, waar je ook Candirejo en Borobudur bezoekt. Verder Tawangmangu, Malang, Bromo voor een jeep- en wandeltocht, Kalibaru, Ketapang …

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Singlereizen naar Bali, Sumatra en Java

> Bekijk single reis vanaf € 1750

bali singleOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

We gaan zien dat Bali meer is dan een strandbeleving. De bevolking zal je reuze leuk vinden. Attent en vriendelijk. Het is een actieve rondreis met veel natuur. En we gaan ook snorkelen en mountainbiken.

Dan zijn er ook nog 2 single rondreizen naar Bali, Sumatra en Java.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring met Single Groepsreis Indonesië

> Bekijk single reis vanaf € 1485

Single Groepsreis IndonesiëSinglereizen van Shoestring zijn HOT Stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Van 18-45 en 25-35 jaar en een groep alle leeftijden. Uniek is dat je met de groep mee kunt gaan of (een keer) alleen op uit kunt te trekken. Bestemmingen in Europa en de hele wereld!

Shoestring biedt meerdere single groepsreizen naar Indonesië aan. Je kunt kiezen voor Bali en Lombok of Java en Bali en de Soenda Eilanden. Je gaat genieten van de gastvrijheid. Het ons bekende, maar daar toch even andere eten. Schitterende witte stranden. Rijstvelden, vuur spugende vulkanen, inheemse muziek en dans en veel cultuur. We doen het niet in een hoog tempo, je hebt dus alle tijd om de eilanden en elkaar te leren kennen.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Rondreizen

> Bekijk single reis vanaf € 1995

PioniersreizenKoning Aap voor de reisfanaat. Met een kleine groep naar bijzondere bestemmingen. Singles en alleenreizenden geven Koning Aap een hoge waardering. Leeftijd en man/vrouw verhouding staan vermeld op hun website. Naast normale groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

We gaan Sulawesi, voorheen Celebes, verkennen. Een avontuur. De tweede reis is een pioniersreis naar de Molukken. Verder Bali en Java, Gili eilanden

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Single-Friendly Wellness Reizen naar Bali

> Bekijk single reis vanaf € 258

Single-Friendly Wellness ReizenSingle Friendly reizen van Puur & Kuur zijn bekend. 70% boekt als single of alleengaande. Tijd voor jezelf en jouw kuur. Bestemmingen zijn Nederland (5 oorden!} Portugal, Madeira, Italië, Marokko, Turkije, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk. Costa Rica. India, Thailand, Indonesië en Sri Lanka.

Als je van Bali houdt en het verkiest om als soloreiziger naar dit droom eiland te gaan dan is Fivelements Retreat in Ubud, Denpasar een juiste keuze. Hun beroemde specialiteit is Holistic Healing.

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Vrijwilligerswerk Projecten in Indonesië

> Bekijk single reis vanaf € 1415

Vrijwilligerswerk Projecten in Indonesië5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Je kunt je eigen programma samenstellen. We gaan naar Bali, Nusa Penida en Lombok. Maar je kunt ook deelnemen aan cultuurweken, Yogaweek in Lovina of op een kleuterschool helpen. Een hondenproject in Ubud is verheugd op jouw komst en …

Meer over deze single reis


yourway2go logo

Rondreis door Indonesië en Bali

> Bekijk jouw rondreis vanaf € 760

Stel zelf je reis samenYourWay2GO (van Shoestring Reizen) biedt een goed en duidelijk systeem om je reis samen te stellen. Met foto’s en kaarten verschijnt jouw gewenste reis. Leuk en handig voor singles of alleen gaanden. Kies je vertrekdatum en startpunt en daar begint al de voorpret! Topbestemmingen over de hele wereld.

De rondreizen door Indonesië en Bali zijn al samengesteld. Genieten dat is Bali. Veel groen, watervallen, oude tempels en heerlijke stranden. Wandelen, fietsen en raften om de tijd (?) door te brengen.

Of nu eens beginnen in Jakarta om Java naar Lombok te (her-)ontdekken?

Hier kies je voor een reeds samengestelde rondreis door Indonesië en Bali.

Meer over deze single reis


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Zijderoute, > Single reizen Trans Siberië Express,
> Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Bali
> Single reizen Japan
> Single reizen Azië
> Top 10 Vakantiebestemmingen 2022 voor Single Reizen


Informatie over Indonesië

Hoofdstad: > Jakarta
Inwoners: ca. 250 miljoen
Taal: Indonesisch
Valuta: Indonesische Rupiah > Wisselkoers
Tijdsverschil: +5/+7 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Indonesië op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Chant.
Chant.

Prachtige pioniersreis van KoningAap naar Indonesië! Je verveelt je nooit, ook als je wat lang in de bus zit. het is overal even mooi. Mensen zijn vriendelijk en ze willen weten waar je vandaan komt. Hotels zijn eenvoudig, maar schoon. Ik heb genoten!

Karin
Karin

Ik schrijf wat over de single reis van Kras. De hotels waren meer dan goed. En dat heb je wel nodig want je zit lang in de bus. Marian was een prima leisleidster. Foto’s maken onderweg was geen probleem. Je kon aangeven wat je wilde fotograferen. Dit was mijn derde keer in Indonesië en weer genoten!