Single Reizen Indonesië met ieder eiland haar eigen charme

Single Reizen Online

Om samen met andere singles Indonesië te verkennen biedt iets extra’s. Single reizen naar dit prachtige en wonderlijke land en eilandengroep. Ontdek deze bijzondere cultuur.

Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Japan, > Single reizen Zijderoute,
> Single reizen Trans Siberië Express, > Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Bali
> Single reizen Azië

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Groepsreis Indonesië voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 1349

Groepsreis Indonesië voor SinglesKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Single rondreizen door Indonesië met Java en Bali. Op dit eiland vind je echt alles voor een super vakantie.


Djoser logo

Djoser Rondreizen en Fietsvakantie Indonesië

> Bekijk single reis vanaf € 1595

Groepsreizen naar IndonesiëDe reizen van Djoser zijn populair bij Singles. En niet op de laatste plaats vanwege het avontuurlijke karakter van de reizen.

De groepsreizen naar Indonesië gaan naar de belangrijke eilanden: Java, Bali, Sumatra en Lombok. We bezoeken de beroemde boeddhistische tempel Borobodur en het mooie en leuke Yogjakarta op Java. We zien de rijstterrassen van Bali en de oude culturen op Sumatra. Een Indonesië rondreis is ook verkennen van ons verleden.

De fietsvakantie gaat naar Bali en Lombok.


Shoestring logo

Shoestring met Single Groepsreis Indonesië

> Bekijk single reis vanaf € 1299

De singles ervaren een prettige en saamhorige sfeerDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Shoestring biedt meerdere single groepsreizen naar Indonesië aan. Je kunt kiezen voor Bali en Lombok of Java en Bali en de Soenda Eilanden. Je gaat genieten van de gastvrijheid. Het ons bekende, maar daar toch even andere eten. Schitterende witte stranden. Rijstvelden, vuurspugende vulkanen, inheemse muziek en dans en veel cultuur. We doen het niet in een hoog tempo, je hebt dus alle tijd om de eilanden en elkaar te leren kennen.


Sawadee logo

Sawadee Singlereizen Indonesië

> Bekijk single reis vanaf € 1648

Single rondreis IndonesiëSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

De single rondreis Indonesië gaat naar het land met de vele prachtige eilanden. Van natuur en cultuur. Je gaat kennis maken met de plaatselijke bevolking en we verrassen je met zoveel verschillende en allemaal even prachtige landschappen. Je gaat naar Java, Bali, Sumatra en Lombok. en dat doe je samen met andere singles!


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen naar Indonesië

> Bekijk single reis vanaf € 3395

Pioniersreizen naar Celebes en de MolukkenKoning Aap Pioniersreizen zijn voor de echte reisfanaten. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. De 1-persoonskamer toeslag, indien al van toepassing, is redelijk.

We gaan Sulawesi, voorheen Celebes, verkennen. Een avontuur. De tweede reis gaat naar de Molukken.


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis naar Indonesië samen

> Bekijk de mogelijkheden

Individuele reizen naar IndonesiëAls single heb je alle vrijheid om zelf je reis samen te stellen.

YourWay2GO (zuster van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk! Kies je vertrekdatum en startpunt, dan stel je de route stap voor stap samen.


Baobab logo

Single Rondreizen Indonesië

> Bekijk single reis vanaf € 1648

Even weg van de toeristenBaobab singlereizen zijn alleen voor singles! Boeken met nog een single mag ook. Baobab werkt samen met Sawadee.

Indonesië, het land van de vulkanen, rijstbouw en een blauwe zee. We gaan met een wat korte single groepsreis Java, Bali en Lombok bezoeken. Je gaat de berg Bromo en vulkaan Ijen beklimmen. Je gaat fietsen langs sawa’s en je bezoekt tempels. Maar we gaan ook het andere Java bekijken, even weg van de toeristen. Op het mooie Bali kun je gaan snorkelen of heerlijk aan het strand liggen.


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Indonesië en Bali

> Bekijk single reis vanaf € 1349

Fietsen in IndonesiëFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Tijdens de single groepsreizen ga je Indonesië met haar tegenstellingen ontdekken. Ieder eiland heeft haar eigen religie en gebruiken. Wij bezoeken de mooiste delen van Java met de zo bijzondere moskeeën en je ontdekt Bali met de weer heel andere Hindoeïstische cultuur. Je kunt kiezen uit wel 7 rondreizen en alle … uiteraard … even avontuurlijk.


Bijzondere single reizen:
> Single reizen Zuid-Korea, > Single reizen Noord-Korea,
> Single reizen Japan, > Single reizen Zijderoute,
> Single reizen Trans Siberië Express, > Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijk ook:
> Single reizen Bali
> Single reizen Azië
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Indonesië

Hoofdstad: > Jakarta
Inwoners: ca. 250 miljoen
Taal: Indonesisch
Valuta: Indonesische Rupiah > Wisselkoers
Tijdsverschil: +5/+7 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Indonesië op Google Maps

Single Reizen Online

2 gedachten over “Single Reizen Indonesië met ieder eiland haar eigen charme

  1. Chant.

    Prachtige pioniersreis van KoningAap naar Indonesië! Je verveelt je nooit, ook als je wat lang in de bus zit. het is overal even mooi. Mensen zijn vriendelijk en ze willen weten waar je vandaan komt. Hotels zijn eenvoudig, maar schoon. Ik heb genoten!

  2. Karin

    Ik schrijf wat over de single reis van Kras. De hotels waren meer dan goed. En dat heb je wel nodig want je zit lang in de bus. Marian was een prima leisleidster. Foto’s maken onderweg was geen probleem. Je kon aangeven wat je wilde fotograferen. Dit was mijn derde keer in Indonesië en weer genoten!

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.