Yoga en mindfulness weekenden voor singles. Weekend Zen.

Single Reizen Online

Yoga & wellness reizen en breaks voor singles. Pilates, mindfulness, anti-stress, detox, ayurveda, afvallen, fit & slank reizen samen met singles. Nederland, Spanje …. Weekendje Zen.

Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk

Bekijk ook:
> Single weekend weg

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Yoga Single Weekend van Kras

> Bekijk single reis vanaf € 259

Yoga weekendenKras Single en Alleengaande Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30+ en 40+. Het aanbod van de single reizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En dat allemaal speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen.

Een heel weekend onthaasten in de Loonse- en Drunense duinen.

Een weekend vol ontspannen en tijd voor jezelf in hotel Guldenberg, in eerdere tijden een klooster. Het gaat over ontspannen en inspannen en wandelen.


Puur en Kuur logo

Puur & Kuur Wellness Reizen voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 199

YogaPuur & Kuur is de bekendste wellness touroperator. Yoga, detox, afvallen, anti stress … Zij bieden single vriendelijke wellness reizen zonder 1 persoonskamer toeslag. Bestemmingen Nederland, Europa en wereldwijd.

De yoga- of pilates weekenden in Boshotel Vlodorp zijn erg succesvol. En dat in Domburg, **** hotel bij de zee. Dus het wordt een ontspannend weekend!

Of een korte Body & Brain reis voor moeders, Thalasso reizen, fit en slank reizen naar Egypte …


Puur en Kuur logo

Puur & Kuur Mindfulness Weekend

> Bekijk single reis vanaf € 199

MindfulnessPuur & Kuur is de bekendste wellness touroperator. Yoga, detox, afvallen, anti stress … Zij bieden single vriendelijke wellness reizen zonder 1 persoonskamer toeslag. Bestemmingen Nederland, Europa en wereldwijd.

Mindfulness coaching gaat over loslaten wat je uit het (kort) verleden bezig houdt. Om dat te bereiken kun je hulp goed gebruiken. Wat je daar leert kun je blijven toepassen.


Menu actieve single vakanties:
> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Informatie over Yoga en Mindfulness

> Yoga Online
> Yoga in opleiding
> Mindfulness online training

Single Reizen Online

Een gedachte over “Yoga en mindfulness weekenden voor singles. Weekend Zen.

  1. Antoinette

    Mijn yoga weekend met Puur & Kuur begon in het hotel en dat was niet zo bijzonder om het een 4 **** te noemen. De sfeer was wel goed. En de bediening ook, daar geen klachten over. De omgeving is mooi en de yogazaal zag er goed uit. Jammer dat de vloer hard was, ik zou zeggen dat als je op de vloer ligt deze beter zacht kan zijn. Het sauna gedeelte was wat klein en niet logisch. Je moest via het zwembad naar de sauna en daar is badkleding verplicht. Hoe dan ook voor mij was dit yoga weekend top. Zeker vanwege de goede begeleiding.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.