Single Reizen België. Voerstreek en Ardennen.

Single Reizen Online

Overzicht van single reizen naar België. Groepsreis wandelen door De Voerstreek. Samen te voet de Ardennen verkennen en genieten van het bourgondisch leven. België dichtbij en toch zo anders.

Bekijk ook:
> Single reizen Luxemburg
> Single vakantie Nederland
> Actieve vakantie singles, wandelen, fietsen en outdoor
> Goedkope single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Single Vakantie in de Ardennen

> Bekijk single reis vanaf € 234

La Roche en ArdennesEstivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Voor Single Reizen Online de meest populaire single Touroperator. De reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Estivant zorgt voor een gelijke man/vrouw verhouding.

Voor een lang weekend naar Camping Floreal II, La Roche en Ardennes. Daar vind je een schitterend natuurgebied om samen van te genieten.


Aktiva Tours logo

Wandelvakantie voor Singles naar België

> Bekijk single reis vanaf € 295

Wandelen in BelgiëVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles of alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld.

Groepsreis wandelen voor singles Camino de Santiago. We volgen de Via Mosana bij Aken, Luik en Maastricht. Een vervolg is de route van Luik naar Namur.

Naast deze mooie reis is er een fietsvakantie naar Haspengouw.


Labyrinth logo

Labyrinth Outdoor Vakantie in de Ardennen

> Bekijk single reis vanaf € 369

Outdoor activiteitenLabyrinth is een specialist op het gebied van outdoor activiteiten en (actieve-) strandvakanties. De speciale single reizen zijn met eigen begeleiding. De leeftijdsgroep hierbij is van 25 tot 45 jaar. Daarnaast is er een actieve groep van 17 tot 35 jaar. Singles boeken ook graag voor deze outdoor en strand reizen. De vakanties van Labyrinth zijn (zeer) betaalbaar.

Naar het Outdoor dome, vol activiteiten in de Belgische Ardennen. Klimmen, tokkelen, kanoën en mountainbiken. Tijdens deze actieve singlevakantie gaan we er overdag op uit in de mooie omgeving van de Belgische Ardennen. Carriënta, een steengroeve is eigendom van Labyrinth. De groeve ligt op 50 km van Maastricht.

Wil je graag een weekend met andere singles op pad? Kies dan voor een outdoor weekend in de Ardennen.
> Bekijk single outdoor weekend vanaf € 129


Bekijk ook:
> Single reizen Luxemburg
> Single vakantie Nederland
> Actieve vakantie singles, wandelen, fietsen en outdoor
> Goedkope single reizen


Informatie over België

Hoofdstad: > Brussel
Inwoners: ca. 11 miljoen
Taal: Nederlands, Frans en Duits
Valuta: Euro
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


België op Google Maps


Single Reizen Online

4 gedachten over “Single Reizen België. Voerstreek en Ardennen.

  1. S.

    Ik ben pas één keer op singlevakantie gegaan met Estivant, naar de Ardennen in België. Alles was van te voren bekend. De prijs klopte, de reis en hoe ze het organiseerden. Ik heb een heerlijke vakantie gehad. Geen extra kosten. De activiteiten waren goed georganiseerd. Leuke tijd gehad met leuke mensen. Bedankt Estivant!

  2. Anke

    Vorig jaar ben ik met Aktiva naar belgië geweest en het beviel mij prima. We konden met elkaar bespreken wat we wilden gaan doen, welke route enz. Zo werd het wel erg spannend. Luc en Ramon, groetjes

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.