Single Reizen België. Voerstreek en Ardennen.

Single Reizen Online

Overzicht van single reizen naar België. Groepsreis wandelen door De Voerstreek. Samen te voet de Ardennen verkennen en genieten van het bourgondisch leven. België dichtbij en toch zo anders.

Bekijk ook:
> Single reizen Luxemburg
> Single vakantie Nederland
> Actieve vakantie singles, wandelen, fietsen en outdoor
> Goedkope single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Estivant logo

Single Vakantie in de Ardennen

> Bekijk single reis vanaf € 299

Heerlijke singlevakanties in de ArdennenEstivant is een echte specialist in groepsvakanties voor singles. Voor Single Reizen Online de meest populaire en hooggewaardeerde (8,4) single Touroperator. De reizen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Estivant zorgt voor een gelijke man/vrouw verhouding.

Voor een lang weekend naar Camping Floreal II, La Roche en Ardennes. Daar vind je een schitterend natuurgebied om samen van te genieten.

Meer over deze single reis


Aktiva Tours logo

Single Fietsvakantie in Haspengouw, België

> Bekijk single reis vanaf € 345

Single Fietsvakantie in BelgiëVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles en alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De single reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld. Bestemmingen in Europa en Marokko. De single reizen zijn betaalbaar!

We gaan met andere singles fietsen bij Haspengouw in België. Een heel bekend gebied. Het is een fruitteelt gebied met veel mooie bloesem. We verkennen het Parc Naturel La Burdinale en La Mehaigne.

We verblijven bij Château L’Hirondelle.

Meer over deze single reis


Voordeeluitjes logo

Voordeeluitjes.nl met goedkoop Weekend Weg speciaal voor Singles

> Bekijk single reis vanaf € 37

Goedkope single reizen naar BelgiëSingles let op! Weekend Weg met veel korting! Voordeeluitjes met speciale single reizen zonder eenpersoons toeslag. Airmiles kun je inwisselen!

Veel mooie hotels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Ook een special voor fiets- en wandelvakanties.

Een voorbeeld (februari 2019): 3-daags Thermen Dilbeek arrangement van Hotel Gosset in Groot-Bijgaarden voor € 119 (23% korting).

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Luxemburg
> Single vakantie Nederland
> Actieve vakantie singles, wandelen, fietsen en outdoor
> Goedkope single reizen


Informatie over België

Hoofdstad: > Brussel
Inwoners: ca. 11 miljoen
Taal: Nederlands, Frans en Duits
Valuta: Euro
Tijdsverschil: 0 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


België op Google Maps


Single Reizen Online

4
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
T D.
T D.

De reis naar Vlaanderen van Aktiva was puik in orde. Het hotel was niets op aan te merken. Groep ging wel. Maar ja, dat heb je overal.

S.
S.

Ik ben pas één keer op singlevakantie gegaan met Estivant, naar de Ardennen in België. Alles was van te voren bekend. De prijs klopte, de reis en hoe ze het organiseerden. Ik heb een heerlijke vakantie gehad. Geen extra kosten. De activiteiten waren goed georganiseerd. Leuke tijd gehad met leuke mensen. Bedankt Estivant!

Manon
Manon

Leuk van je te lezen. Ook ik heb genoten. Fijne dagen

Anke
Anke

Vorig jaar ben ik met Aktiva naar belgië geweest en het beviel mij prima. We konden met elkaar bespreken wat we wilden gaan doen, welke route enz. Zo werd het wel erg spannend. Luc en Ramon, groetjes