Single Reizen Marokko. Vakanties in een Magische Wereld.

Single Reizen Online

Overzicht van single reizen naar Marokko. Wandelvakanties en rondreizen naar dit populaire en sprookjesachtige land. Je ontmoet een magische wereld.

Bekijk ook:
> Single reizen Egypte
> Single reizen Europa
> Single reizen Afrika
> Wandelvakantie singles

> Deel jouw single reizen ervaringen


Mambo logo

Mambo Single Rondreis Marokko

> Bekijk single reis vanaf € 850

Single RondreisMambo is een echte specialist in actieve vakanties voor de jonge(re) reiziger. Zij hanteren leeftijdsgroepen van 16-19, 18-24, 21-29 en 25-35 jaar. De meesten boeken alleen. Ook zijn er reizen alleen voor singles. Bestemmingen Europa en veel verre landen.

Je gaat naar een totaal andere wereld! Woestijn, ingewikkelde dorpjes, schitterende landschappen en veel geuren en kleuren. Hier ja jij ronddwalen, om zo de plaatselijke gebruiken te leren kennen.

Ga mee op dit unieke avontuur op kamelen …


Kras logo

Kras Single Reizen Marokko

> Bekijk single reis vanaf € 749

Een land vol mystiekKras Single Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30 tot 45, 40 tot 55 jaar en voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen en graag hun ervaringen willen delen.

Vliegreizen speciaal voor singles met excursies naar Casablanca, Fes en Marrakech. Spannende reis langs Kashba’s en Oases.


Djoser logo

Djoser Rondreis, Wandel- en Fietsvakantie Marokko

> Bekijk single reis vanaf € 1245

Rondreis, Wandel- en Fietsvakantie MarokkoDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Marokko is heel bijzonder. Magisch! Een bezoek aan Marrakech alleen al. De hoofdstad Rabat, Meknes en Fès. De bevolking en geschiedenis van het land maakt de rondreis tot een avontuur.

Djoser biedt ook een fietsvakantie aan. Deze gaat door het zuiden van Marokko. De Wandelvakantie gaat door de Atlas.

Een bijzondere reis van Djoser is een culinaire reis naar Fès, Marrakech en Essaouira. Je hebt nu de kans om de Marokkaanse keuken te leren kennen.


Cirkel logo

Cirkel Single Groepsreizen Marokko

> Bekijk single reis vanaf € 877

Marokko op de rug van een kameelCirkel Vakanties staan voor afwisseling. Zowel de trekker van het eerste uur als de ervaren backpacker boeken hier. Zij hanteren een leeftijdscategorie van 20 tot 55 jaar. De Cirkel Single Reizen zijn een begrip. De begeleider staat 24 uur voor je klaar. Dus zorgeloos met elkaar genieten!

Marokko is niet ver weg en toch zo totaal anders. Woestijnen, medina’s waar je kunt verdwalen, prachtige en voor ons onbekende landschappen. Al die andere geuren. We gaan wandelen in het Atlas gebergte en wonen zelfs even bij de lokale bevolking. Je zult het nooit meer vergeten.


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen naar Marokko

> Bekijk single reis vanaf € 699

3 complete reizen naar MarokkoDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Shoestring biedt maar liefst 3 complete reizen aan. Een korte single reis als introductie in de Islamitische cultuur van Marokko. Je bezoekt in 8 dagen 4 steden. Een single rondreis door het zuiden van Marokko, dus woestijn en schitterende gebergten. En een avontuurlijke singlereis, waar je de Sprookjes van 1001 Nacht zult ervaren.


Sawadee logo

Avontuurlijke Singlerondreis door Marokko

> Bekijk single reis vanaf € 998

Single reis door MarokkoSinglereizen met eigen vertrekdata. Boeken kan ook met vriend of vriendin. Ook reizen waar minimaal 3 personen in leeftijd 20 tot 35 jaar of 3 andere alleenreizenden hebben geboekt. Bestemmingen in Europa en wereldwijd.

Deze vriendelijke single rondreis door Marokko brengt je naar de mooiste plekjes van Marokko. Alles zul je zien. Oude steden, bergen waar je van kunt dromen. Woestijnen en witte steden. En je bent er zo met het vliegtuig.


Koningaap logo

Koning Aap Pioniersreizen naar Marokko

> Bekijk single reis vanaf € 1995

Pioniersreizen naar MarokkoKoning Aap Pioniersreizen zijn voor de echte reisfanaten. Je gaat naar hele bijzondere bestemmingen. Singles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie zeer te waarderen. De 1-persoonskamer toeslag, indien al van toepassing, is redelijk.

De rondreis van 28 dagen gaat door de Sahara en langs kasba’s. Nu ga je Marokko beleven! We bezoeken lemen gebouwen en oude steden. We gaan de Hoge Atlas in en …


Yourway2go-logo

Stel zelf je reis naar Marokko samen

> Bekijk de mogelijkheden

Individuele rondreizen door MarokkoAls single heb je alle vrijheid om zelf je reis samen te stellen.

YourWay2GO (zuster van Koning Aap Reizen) helpt je hierbij. Hun reissysteem is duidelijk en ook leuk! Kies je vertrekdatum en startpunt, dan stel je de route stap voor stap samen.


Aktiva Tours logo

Wandelvakantie Singles in Marokko

> Bekijk single reis vanaf € 975

groepsreis wandelen voor singles gaat naar de bijzondere Hoge AtlasVoor de single reizen van Aktiva Tours boekt de reiziger voor zichzelf. Er gaan dus alleen singles of alleengaanden mee. Het zijn wandel- en fietsvakanties. De reizen zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld.

De groepsreis wandelen voor singles gaat naar de bijzondere Hoge Atlas. Wandelen daar geeft veel indrukken en de wandelaars vinden het daar echt te gek. De gastvrijheid en de plaatselijke reisleiding maken het avontuur compleet.


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Marokko

> Bekijk single reis vanaf € 949

Een schat aan avontuurlijke reizen. Voor Noord-Afrika is dat MarokkoFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Een land vol mystiek. Een land met een grote verscheidenheid. Natuur als bergen, woestijn en zee.

Steden als Fes, Marrakech, Meknes en Rabat. De enorme pracht van de steden.

De onherbergzaamheid van de dorpen. En … een jeep tour naar Merzouga en … Marokkaans eten!


Bekijk ook:
> Single reizen Egypte
> Single reizen Europa
> Single reizen Afrika
> Wandelvakantie singles
> Verre Reizen voor Singles


Informatie over Marokko

Hoofdstad: > Rabat
Inwoners: ca. 33 miljoen
Taal: Arabisch
Valuta: Marokkaanse Dirham > wisselkoers
Tijdsverschil: -1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Marokko op Google Maps

Single Reizen Online

5 gedachten over “Single Reizen Marokko. Vakanties in een Magische Wereld.

 1. Stan

  Marokko is een geweldig land met een bijzondere natuur en cultuur. De bevolking is heel aardig. Het eten is anders met tajine en couscous. Veel zoet. Djoser heeft het goed gedaan. De beleving van Marokko was compleet.

 2. Jean

  Het is ongelooflijk hoe je na een paar uur vliegen in zo’n andere wereld terecht kunt komen. Het schitterende Marokko is zo dichtbij! De reizen zijn goedkoop en het leven daar ook. Ik heb de single reis van Estivant geboekt. Iets duurder dan sommige andere single touroperators, maar voor mij wel zo vertrouwd. En juist daar vind ik dat toch wel belangrijk. Ik heb genoten, niet alleen van de reis maar ook van de groep.

 3. Stan

  Ik heb de rondreis door Marokko geboekt bij Sawadee. Het was een hele leuke groep en daarom al een succes. Onze reisleidster heeft goed haar best gedaan. Niets was te veel en ze wist veel te vertellen. 13 dagen genoten. Tot de volgende reis Sawadee!…

 4. Vinessa

  De reis door Marokko was meer dan ik ooit had kunnen verwachten. Het was heel bijzonder om de natuur en cultuur, die zo anders is daar mee te maken. De hotels waren goed en het eten ook. Bus ging goed en de reisleiding deed erg haar best. Djoser goede zaak zo.

 5. Marlies

  Bij het doen van de rondreis Koningssteden in Marokko van Kras heb ik eens goed rondgekeken. Als ik dan de mensen op hun ezeltje zie dan vraag ik mij af hoe zo iemand zich kan aanpassen aan onze cultuur. Of erger wat wij van hun kunnen en mogen verwachten. Een hele bijzondere reis geweest. Leuke mensen in de groep ontmoet. Ben dankbaar dat ik dit heb gedaan.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.