Marokko Single Reizen. Vakanties in een magische wereld.

Single Reizen Online

Overzicht van single reizen naar Marokko. Wandelvakanties en rondreizen naar dit populaire en sprookjesachtige land. Toch iets anders? Leer Arabisch op een taalreis.

Bekijk ook:
> Single reizen Egypte
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Single reizen Europa
> Single reizen Afrika
> Wandelvakantie singles

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen naar de koningssteden van Marokko

> Bekijk single reis vanaf € 862

Single reizen naar MarokkoTUI Single Reizen biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Ga je mee op reis naar een wondere wereld? Je bezoekt Rabat, Meknès, Fès en het magische en levendige Marrakech. Geuren en mystieke muziek. Moskeeën en paleizen. Samen het avontuur aangaan! We hebben een Nederlands sprekende gids.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreis, Wandel- en Fietsvakanties in Marokko

> Bekijk single reis vanaf € 995

Rondreis, Wandel- en Fietsvakantie, Kookreis MarokkoDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Marokko is heel bijzonder. Magisch! Een bezoek aan Marrakech alleen al. De hoofdstad Rabat, Meknes en Fès. De bevolking en geschiedenis van het land maakt de rondreis tot een avontuur. Zo vanaf achter je bureau naar: Woestijnreis Marokko en als nomaden door de woestijn trekken?

Djoser biedt ook een fietsvakantie aan. Deze gaat door het zuiden van Marokko. De wandelvakantie gaat door de Atlas.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereizen naar Marokko

> Bekijk single reis vanaf € 749

Singlereizen naar MarokkoShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en alle leeftijden. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Shoestring biedt 2 complete Marokko reizen aan. Een korte single reis als introductie in de islamitische cultuur van Marokko. Je bezoekt in 8 dagen 4 steden. Een single rondreis door het zuiden van Marokko, dus woestijn en schitterende gebergten. En een avontuurlijke singlereis, waar je de Sprookjes van 1001 Nacht zult ervaren. Bezoek leerfabrieken van Fez en loop door Chefchaouen. Marokko, dichtbij, goedkoop en magisch!

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Singlereizen naar Marokko

> Bekijk single reis vanaf € 1655

marokko singlesOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

De formule van ANWB is duidelijk: alles voor elkaar en goede, nette hotels. Nederlandse reisleiding.

Ga je mee met ons om de Koningssteden te bezoeken. Souks en paleizen en bergen waar je de inwoners met hun ezel ziet gaan. De woestijn zien. We ontdekken de cultuur en tradities van Marokko. Ook gaan we met de jeep het binnenland in.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen

> Bekijk single reis vanaf € 745

GroepsreizenSingles kiezen Koning Aap voor de kleine groepen, deskundige begeleiding, individuele vrijheid, duurzaam reizen en unieke bestemmingen. Hoewel het een groepsreis is, is er ruimte voor persoonlijke ontdekkingen. Voorafgaand aan je vertrek zie je hoe de groep is opgebouwd.

Met de Marokko groepsreis ontmoet je een hele andere wereld. Soms lijkt het wel dat je in de Romeinse tijd bent. We bezoeken Rabat, het wonder Marrakech, Fès en Casablanca. Woestijnen en het Atlas-gebergte. We hebben hele bijzondere programma’s voor jou!

Meer over deze single reis


Travel Active logo

Leer Arabisch op Taalreis in Marokko

> Bekijk single reis vanaf € 115

Leer Arabisch op Taalreis in Marokko5 thema’s van Travel Active: Au Pair in wel 13 landen, Vrijwilligerswerk, met stages en groepsreizen, volgen High School, Taalreizen en Work en Travel, meewerken en geld verdienen! Werk en leer bestemmingen Afrika, Azië, Europa, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië.

Ga naar Tétouan in het Noorden van Marokko. Een echte oud Marokkaanse stad. Je kunt er Arabisch gaan leren. De taallessen zijn op jouw niveau. Niet slecht op je CV.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Egypte
> Single reizen Tunesië
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Single reizen Europa
> Single reizen Afrika
> Wandelvakantie singles


Informatie over dit land

Hoofdstad: > Rabat
Inwoners: ca. 33 miljoen
Taal: Arabisch
Valuta: Marokkaanse Dirham > wisselkoers
Tijdsverschil: -1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Marokko op Google Maps

Single Reizen Online

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Stan
Stan

Marokko is een geweldig land met een bijzondere natuur en cultuur. De bevolking is heel aardig. Het eten is anders met tajine en couscous. Veel zoet. Djoser heeft het goed gedaan. De beleving van Marokko was compleet.

Jean
Jean

Het is ongelooflijk hoe je na een paar uur vliegen in zo’n andere wereld terecht kunt komen. Het schitterende Marokko is zo dichtbij! De reizen zijn goedkoop en het leven daar ook. Ik heb de single reis van Estivant geboekt. Iets duurder dan sommige andere single touroperators, maar voor mij wel zo vertrouwd. En juist daar vind ik dat toch wel belangrijk. Ik heb genoten, niet alleen van de reis maar ook van de groep.

Stan
Stan

Ik heb de rondreis door Marokko geboekt bij Sawadee. Het was een hele leuke groep en daarom al een succes. Onze reisleidster heeft goed haar best gedaan. Niets was te veel en ze wist veel te vertellen. 13 dagen genoten. Tot de volgende reis Sawadee!…

Vinessa
Vinessa

De reis door Marokko was meer dan ik ooit had kunnen verwachten. Het was heel bijzonder om de natuur en cultuur, die zo anders is daar mee te maken. De hotels waren goed en het eten ook. Bus ging goed en de reisleiding deed erg haar best. Djoser goede zaak zo.

Marlies
Marlies

Bij het doen van de rondreis Koningssteden in Marokko van Kras heb ik eens goed rondgekeken. Als ik dan de mensen op hun ezeltje zie dan vraag ik mij af hoe zo iemand zich kan aanpassen aan onze cultuur. Of erger wat wij van hun kunnen en mogen verwachten. Een hele bijzondere reis geweest. Leuke mensen in de groep ontmoet. Ben dankbaar dat ik dit heb gedaan.