Single Reizen Jordanië Land met vele culturen

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Jordanië, land met vele culturen. Dit land doe je meestal voor een korte actieve single vakantie. Rondreizen met avontuur. Bezoek het land met zo’n rijk verleden.

Bekijk ook:
> Single reizen Israël
> Single reizen Egypte
> Christelijke single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Kras logo

Kras Single Reizen Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 1049

Single reis naar de cultuurschatten van JordaniëKras Single en Alleengaande Reizen biedt reizen voor de leeftijdscategorie 30+ en 40+. Het aanbod van de single reizen is enorm. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. En dat allemaal speciaal voor singles, die op een gezellige manier met elkaar op vakantie willen.

Single reis naar de cultuurschatten. Een rondreis voor onvergetelijke ervaringen én voor avontuur. Het wereldwonder Petra bekijken en bewonderen in het rood van de avond …


Djoser logo

Djoser Rondreis en Wandelvakantie naar Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 1095

Jordanië is beroemd om de variëteitDjoser is bekend om haar rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. De groepsreizen zijn niet single specifiek maar vanwege het avontuurlijke karakter ervan erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Op dag 2 van de rondreis gaan we naar Jerash en Ajlun … op dag 6 Petra – Wadi Rum. Je hoort onderweg waar Jacob met de engel worstelde en dat even verderop, in het paleis van koning Herodes, Johannes de Doper werd onthoofd. Jordanië is beroemd om de variëteit.

Een korte rondreis gaat van Amman tot Aqaba. We bezoeken ook de Romeinse stad Jerash en de Dode Zee. Tevens biedt Djoser een mooie combinatie reis Jordanië en Israël.

De wandelvakantie Jordanië gaat o.m. naar de stad Petra en Wadi Rum woestijn.


Shoestring logo

Shoestring Singlereis naar Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 999

Jordanië kent een rijk verledenDe singlereizen van Shoestring zijn voor singles, stelletjes mogen niet boeken. Uniek is hun formule dat je de keuze hebt om met de groep mee te gaan of er (een keer) alleen op uit wilt trekken. Veel singles waarderen dit zeer.

Jordanië kent een rijk verleden. De verhalen uit de bijbel speelden zich hier af. Hervonden oude steden, het verhaal over Lawrence of Arabië, bazaars. Met deze single groepsreis bezoek je de bekende bezienswaardigheden van Jordanië: Petra, de oude stad van de Nabateeërs en de woestijnen van Wadi Rum en de Romeinse resten van Jerash.


Fox logo

FOX ANWB Reizen voor Singles naar Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 979

Jordanië is een land met vele culturenFOX biedt single groepsreizen naar vele verre bestemmingen. De reizen hebben een ongedwongen en avontuurlijk karakter. De hotels zijn altijd comfortabel. Geen leeftijdsgroepen.

Een land met vele culturen uit het oosten en westen. Er zijn nog overblijfselen van oude beschavingen terug te vinden, zoals de stad Petra. Ook de diversiteit van het landschap is indrukwekkend! We verblijven in het Hilton Hotel Aqaba.


Bekijk ook:
> Single reizen Israël
> Single reizen Egypte
> Single reizen Europa
> Verre reizen voor singles
> Christelijke single reizen


Informatie over Jordanië

Hoofdstad: > Amman
Inwoners: ca. 7 miljoen
Taal: Arabisch
Valuta: Jordaanse Dinar > Wisselkoers
Tijdsverschil: +1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Jordanië op Google Maps


3 gedachten over “Single Reizen Jordanië Land met vele culturen

  1. Th

    Schitterende singlereis van FOX door Jordanië. Een heel mooi land. Onze reisleidster Karin deed het goed. We hebben veel aan haar gehad. Enthousiast vertelde ze veel over de geschiedenis van Jordanië. Reis was duur en toch meer dan de moeite waard. We hebben ook in de woestijn overnacht. Een reis door een bijzonder land, aanrader !!

  2. Jacqueline B.

    Had geboekt voor de single reizen naar Jordanië bij Shoestring. Het bleek een hele mooie reis te zijn. Niets ontbrak eraan. Het programma was erg goed opgezet. Je hebt maar 6 dagen om het land goed te bekijken. De rest is voor de reis. Kun je voldoende vinden. De begeleiding was erg goed. De gids kwam daar vandaan. Sprak goed Engels dus je had er alleen maar voordeel van. Interessante excursies en veel locale achtergronden. De groep singles was doorsnee gezellig. Niet allen zijn single, er waren ook en paar die alleen gingen omdat hun man geen tijd of geen zin had. Voor als je dit lest overweeg een single reis naar Jordanië, Doen!!

  3. K.

    Hele mooie reis vol met verrassingen. Haast niet te geloven wat je ziet. Dank je wel onze fijne reisleider. Hij stond altijd voor ons klaar en wist je alles te vertellen. De hotels zijn van een wat andere kwaliteit als wij gewend zijn, maar ja niet zeuren. Al met al heel erg geslaagde groepsreis naar Jordanië van Djoser.

Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.