Jordanië Single Reizen naar het land met vele culturen

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Jordanië, land met vele culturen. Dit mooie en interessante land doe je meestal voor een korte actieve singlevakantie. Rondreizen met volop avontuur. Bezoek het land met haar rijke verleden.

Bekijk ook:
> Single reizen Israël
> Single reizen Turkije
> Single reizen Egypte
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Christelijke single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Tui singles logo

TUI Single Reizen Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 1123

Single Reizen JordaniëPopulaire TUI Single Reizen biedt vakanties voor alle leeftijden. Het aanbod van de groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendjes weg en stedentrips. Fijne vakanties voor singles en alleengaanden.

Single reis naar de cultuurschatten. Een rondreis voor onvergetelijke ervaringen én voor avontuur. Het wereldwonder Petra bekijken en bewonderen in het rood van de avond …

Een 2e single reis van TUI heet Betoverend Jordanië.

Meer over deze single reis


Djoser logo

Djoser Rondreis en Wandelvakantie naar Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 1295

Rondreis en Wandelvakantie naar JordaniëDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Op dag 2 van de rondreis gaan we naar Jerash en Ajlun … op dag 6 Petra en Wadi Rum. Je hoort onderweg waar Jacob met de engel worstelde en dat even verderop, in het paleis van koning Herodes, Johannes de Doper werd onthoofd. Jordanië is beroemd om haar variëteit.

Een korte rondreis gaat van Amman tot Aqaba. We bezoeken ook de Romeinse stad Jerash en de Dode Zee. Tevens biedt Djoser een mooie combinatie reis Jordanië en Israël.

De wandelvakantie door dit machtige land gaat o.m. naar de stad Petra en Wadi Rum woestijn.

Meer over deze single reis


Villavibes logo

VillaVibes Singlereizen naar Jordanië, vertrekgarantie

> Bekijk single reis vanaf € 1395

Jordanie en singlereizenVillaVibes voor hoger opgeleide singles. Leeftijdsgroepen van 25-39 tot 50-69 jaar. Man/vrouw in verhouding. Veel zon bestemmingen. Weekenden in Nederland en België. Leuke activiteiten als padel, zeilen en fietsen. Vertrekgarantie. Let op: snel vol!

Een echte culturele rondreis door Jordanië. Alles ruikt er anders, totale beleving van alles wat met het Midden-Oosten te maken heeft. Je verhaal kwijt kunnen. Vrienden maken. Dat betekent VillaVibes.

Wil je samen met andere singles sportief bezig zijn? Er is ook een wandeltocht door Jordanië.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereis naar Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 1123

Singlereis naar JordaniëShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en alle leeftijden. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Jordanië kent een rijk verleden. De verhalen uit de bijbel speelden zich hier af. Hervonden oude steden, het verhaal over Lawrence of Arabië, bazaars. Met deze single groepsreis bezoek je de bekende bezienswaardigheden van Jordanië: Petra, de oude stad van de Nabateeërs en de woestijnen van Wadi Rum en de Romeinse resten van Jerash.

Meer over deze single reis


anwb logo

ANWB Singlereizen naar Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 1202

Singlereizen naar Jordanie met bezoek aan PetraOngedwongen single groepsreizen van ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is ANWB Singlereizen.

De formule van ANWB is duidelijk: alles voor elkaar en goede, nette hotels. Nederlandse reisleiding.

We gaan samen met andere singles naar het mooie Jordanië. Van de bekende opgravingen tot Amman, van Madaba uit de Bijbel tot de Dode Zee. Petra al eens bezocht? We gaan ernaartoe. We hebben hotel in 5* Mövenpick in Aqaba en Hilton aan de Dode Zee.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 1319

Single Reizen JordaniëOp een Sawadee singlereis ontmoet je gelijkgestemden en deel je ervaringen. Ontdek nieuwe landen, maak nieuwe vrienden en geniet van het gezelschap. Maak je geen zorgen over de groep, samen dineren en activiteiten ondernemen, het is een Sawadee singlereis.

Met de single reis Jordanië ga je Romeinse steden bezoeken. Drijven in de Dode Zee, wandelen door natuurreservaat Dana en gaan we naar de in 1812 ontdekte rode stad Petra.

De bestemming Jordanië is een mooie bestemming voor een actieve rondreis. Woestijn van Wadi Rum is ook onze overnachtingsplek.

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 1319

Groepsreizen JordaniëSingles hebben Koning Aap gevonden en zij weten de filosofie te waarderen. Koning Aap is voor de echte reisfanaat. Je gaat naar bijzondere bestemmingen. Populair zijn de reizen naar China, Costa Rica, Indonesië, Japan, Marokko en Zuid-Afrika.

Met de Jordanië groepsreizen kom je in het hart van de Islam. Je ervaart de Arabische wereld op een heldere manier. Woestijnen, Dode Zee, Golf van Aqaba en dan het wereldwonder Petra. Aqaba betekent straks lekker eten en mooie terrassen.

Meer over deze single reis


natuurlijkreizen logo

Single Groepsrondreis Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 2995

Singlerondreis JordanieSingle reizen van Natuurlijk Reizen zijn duurzaam – reizen per bus of trein. De rondreizen zijn actief – wandelen of fietsen. Echte singlereizen – incl. 1-pers. kamer. De natuur vakanties liggen erg in de belangstelling! Bestemmingen Nederland, Europa, Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Specials: culinaire en foto reizen voor singles!

We gaan samen met een leuke groep singles het wereldwonder Petra bekijken. De Wadi Rum woestijn, Dode Zee en de stranden aan de Rode Zee zijn onze bestemming. Met deze rondreis leer je Jordanië op een bijzondere manier.

Meer over deze single reis


Puur en Kuur logo

Puur & Kuur Meditatie rondreis Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 1800

Wellness single reis naar JordaniëSingle Friendly reizen van Puur & Kuur zijn bekend. 70% boekt als single of alleengaande. Tijd voor jezelf en jouw kuur. Bestemmingen zijn Nederland (5 oorden!} Portugal, Madeira, Italië, Marokko, Turkije, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk. Costa Rica. India, Thailand, Indonesië en Sri Lanka.

Met de rondreis door Jordanië komen we langs de hoogtepunten Wadi Rum, Petra en de Dode Zee. Deze reis is een spiritueel avontuur.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Israël
> Single reizen Turkije
> Single reizen Egypte
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Christelijke single reizen


Informatie over Jordanië

Hoofdstad: > Amman
Inwoners: ca. 7 miljoen
Taal: Arabisch
Valuta: Jordaanse Dinar > Wisselkoers
Tijdsverschil: +1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Jordanië op Google Maps


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th

Schitterende singlereis van FOX door Jordanië. Een heel mooi land. Onze reisleidster Karin deed het goed. We hebben veel aan haar gehad. Enthousiast vertelde ze veel over de geschiedenis van Jordanië. Reis was duur en toch meer dan de moeite waard. We hebben ook in de woestijn overnacht. Een reis door een bijzonder land, aanrader !!

Jacqueline B.
Jacqueline B.

Had geboekt voor de single reizen naar Jordanië bij Shoestring. Het bleek een hele mooie reis te zijn. Niets ontbrak eraan. Het programma was erg goed opgezet. Je hebt maar 6 dagen om het land goed te bekijken. De rest is voor de reis. Kun je voldoende vinden. De begeleiding was erg goed. De gids kwam daar vandaan. Sprak goed Engels dus je had er alleen maar voordeel van. Interessante excursies en veel locale achtergronden. De groep singles was doorsnee gezellig. Niet allen zijn single, er waren ook en paar die alleen gingen omdat hun man geen tijd of geen… Read more »

K.
K.

Hele mooie reis vol met verrassingen. Haast niet te geloven wat je ziet. Dank je wel onze fijne reisleider. Hij stond altijd voor ons klaar en wist je alles te vertellen. De hotels zijn van een wat andere kwaliteit als wij gewend zijn, maar ja niet zeuren. Al met al heel erg geslaagde groepsreis naar Jordanië van Djoser.