Jordanië Single Reizen naar het land met vele culturen

Single Reizen Online

Verre reizen voor singles naar Jordanië, land met vele culturen. Dit land doe je meestal voor een korte actieve single vakantie. Rondreizen met avontuur. Bezoek het land met zo’n rijk verleden.

Bekijk ook:
> Single reizen Israël
> Single reizen Turkije
> Single reizen Egypte
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Christelijke single reizen

> Deel jouw single reizen ervaringen


Djoser logo

Djoser Rondreis en Wandelvakantie naar Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 1195

Rondreis en Wandelvakantie naar JordaniëDjoser is bekend om haar actieve rondreizen, wandel- en fietsvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Met Djoser beleef je avontuur. Djoser biedt ook reizen met een eigen thema. Cultuur, natuur en koken. De groepsreizen zijn erg geliefd bij singles en alleengaanden.

Op dag 2 van de rondreis gaan we naar Jerash en Ajlun … op dag 6 Petra en Wadi Rum. Je hoort onderweg waar Jacob met de engel worstelde en dat even verderop, in het paleis van koning Herodes, Johannes de Doper werd onthoofd. Jordanië is beroemd om haar variëteit.

Een korte rondreis gaat van Amman tot Aqaba. We bezoeken ook de Romeinse stad Jerash en de Dode Zee. Tevens biedt Djoser een mooie combinatie reis Jordanië en Israël.

De wandelvakantie Jordanië gaat o.m. naar de stad Petra en Wadi Rum woestijn.

Meer over deze single reis


Tui singles logo

TUI Single Reizen Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 987

Single Reizen JordaniëTUI Single Reizen (vh Kras Reizen) biedt reizen voor alle leeftijden. Het aanbod van de single groepsreizen is erg uitgebreid. Actieve reizen, rondreizen, strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips speciaal voor singles en alleengaanden.

Single reis naar de cultuurschatten van Jordanië. Een rondreis voor onvergetelijke ervaringen én voor avontuur. Het wereldwonder Petra bekijken en bewonderen in het rood van de avond …

Meer over deze single reis


Simi logo

Simi Actieve Singlereizen naar Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 1919

Actieve Singlereizen naar JordaniëSimi Groepsreizen voor actieve jongeren en singles van 16 tot ruim 30 jaar. Overgrote deel reist solo/single. Reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 16-17, 18-22 en 23+ jaar. Je maakt vooraf kennis met je reisgenoten. Bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Simi reizen zijn bijzonder!

Jordanië heeft veel te bieden. Van door de woestijn trekken tot drijven in de Dode Zee. We verblijven in een kampement in Wadi Rum. AVONTUUR! Daar bezoeken we Petra. Een echt wonder. De Jordanië single reis is een rondreis voor 12 dagen.

Meer over deze single reis


Shoestring logo

Shoestring Singlereis naar Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 933

Singlereis naar JordaniëShoestring biedt jouw veel echte singlereizen, stelletjes mogen niet boeken. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, 18-45, 25-35 en 40-65 jaar. Je kunt er ook een keer alleen op uittrekken. Bestemmingen over de hele wereld!

Jordanië kent een rijk verleden. De verhalen uit de bijbel speelden zich hier af. Hervonden oude steden, het verhaal over Lawrence of Arabië, bazaars. Met deze single groepsreis bezoek je de bekende bezienswaardigheden van Jordanië: Petra, de oude stad van de Nabateeërs en de woestijnen van Wadi Rum en de Romeinse resten van Jerash.

Meer over deze single reis


Sawadee logo

Sawadee Single Reizen Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 998

Single Reizen JordaniëGroepsreizen uitsluitend voor singles en alleengaanden. Ook groepsreizen waarbij meerdere singles zich aansluiten. Ook reizen speciaal voor 22 tot 35 jaar. Veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd. Nieuwe vrienden maken, dat kan bij Sawadee!

Met de single reis Jordanië ga je Romeinse steden bezoeken. Drijven in de Dode Zee, wandelen door natuurreservaat Dana en gaan we naar de in 1812 ontdekte rode stad Petra.

De bestemming Jordanië is een mooie bestemming voor een actieve rondreis. Woestijn van Wadi Rum is ook onze overnachtingsplek.

Meer over deze single reis


Fox logo

FOX ANWB Single Reizen Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 999

ANWB Single Reizen JordaniëOngedwongen single groepsreizen van FOX ANWB naar verre bestemmingen. De hotels zijn altijd comfortabel. Groepsinformatie over aantal deelnemers, leeftijd en sekse. Samen het land verkennen en vrienden maken, dat is FOX Singlereizen.

Je gaat samen met andere singles en alleenreizenden Jordanië bezoeken. Een land met vele culturen uit het oosten en westen. Er zijn nog overblijfselen van oude beschavingen terug te vinden, zoals de stad Petra. Ook de diversiteit van het landschap is indrukwekkend! We verblijven in het Hilton Hotel Aqaba. Goed verzorgde reis en dat samen met gelijkgestemden!

Meer over deze single reis


Koningaap logo

Koning Aap Groepsreizen Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 1145

Groepsreizen JordaniëGroepsreizen voor fanaten. Singles hebben daarom Koning Aap gevonden. Groepssamenstelling staat op hun website. Naast normale (?) groepsreizen zijn er pioniers-, festival- en slow comfortreizen.

Met de Jordanië groepsreizen kom je in het hart van de Islam. Je ervaart de Arabische wereld op een heldere manier. Woestijnen, Dode Zee, Golf van Aqaba en dan het wereldwonder Petra. Aqaba betekent straks lekker eten en mooie terrassen.

Meer over deze single reis


Goedidee reizen logo

Bijbelse Reizen van Goed Idee Reizen naar Jordanië

> Bekijk single reis vanaf € 1099

Bijbelse Reizen van Goed Idee Reizen naar JordaniëChristelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen biedt reizen voor alleenstaande en alleengaande met bestemming Europa. Daarnaast bieden zij mooie en interessante Bijbelse Reizen naar Israël, Jordanië en Griekenland. Goed Idee Reizen voor singlereizen in eigen sfeer. Voor singles uit allerlei kerken. Je hebt altijd een eigen kamer.

De Bijbelse Reis net hoogtepunten van het Over Jordaanse, brengt ons naar de andere zijde van de Jordaan. We overnachten ook in de woestijn. We volgen de Amorieten, Perzen, Romeinen en kruisvaarders.

Meer over deze single reis


Bekijk ook:
> Single reizen Israël
> Single reizen Turkije
> Single reizen Egypte
> Single reizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
> Christelijke single reizen


Informatie over Jordanië

Hoofdstad: > Amman
Inwoners: ca. 7 miljoen
Taal: Arabisch
Valuta: Jordaanse Dinar > Wisselkoers
Tijdsverschil: +1 uur
> Klimaat
> Toeristische informatie


Jordanië op Google Maps


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th

Schitterende singlereis van FOX door Jordanië. Een heel mooi land. Onze reisleidster Karin deed het goed. We hebben veel aan haar gehad. Enthousiast vertelde ze veel over de geschiedenis van Jordanië. Reis was duur en toch meer dan de moeite waard. We hebben ook in de woestijn overnacht. Een reis door een bijzonder land, aanrader !!

Jacqueline B.
Jacqueline B.

Had geboekt voor de single reizen naar Jordanië bij Shoestring. Het bleek een hele mooie reis te zijn. Niets ontbrak eraan. Het programma was erg goed opgezet. Je hebt maar 6 dagen om het land goed te bekijken. De rest is voor de reis. Kun je voldoende vinden. De begeleiding was erg goed. De gids kwam daar vandaan. Sprak goed Engels dus je had er alleen maar voordeel van. Interessante excursies en veel locale achtergronden. De groep singles was doorsnee gezellig. Niet allen zijn single, er waren ook en paar die alleen gingen omdat hun man geen tijd of geen… Read more »

K.
K.

Hele mooie reis vol met verrassingen. Haast niet te geloven wat je ziet. Dank je wel onze fijne reisleider. Hij stond altijd voor ons klaar en wist je alles te vertellen. De hotels zijn van een wat andere kwaliteit als wij gewend zijn, maar ja niet zeuren. Al met al heel erg geslaagde groepsreis naar Jordanië van Djoser.