Top 10 Vakantiebestemmingen 2022 voor Single Reizen

Single Reizen Online

Ben je op zoek naar de reis van je dromen voor 2022? Hier kun je kiezen uit de Top 10 van meest populaire vakantiebestemmingen in Europa en wereldwijd.

Ondanks de corona maatregelen is er toch nog veel belangstelling bij singles voor reizen buiten Europa. We hebben de belangstelling kunnen meten en je vindt hier de meest bekeken verre reisbestemmingen voor singles in 2022. Ook hebben we de meest trendy vakantiebestemming gevonden, zo ook de meest bijzondere reisbestemming voor 2022.

Wist je dat de twee verre zonbestemmingen Curaçao en Kaapverdië heel populair zijn?


Top 10 vakantiebestemmingen 2022

De verre reizen voor singles bieden veel mogelijkhedenMet de Top 10 populairste vakantiebestemmingen voor 2022 kun je zoeken naar de mooiste, meest bezochte en meest gewaardeerde single reis voor jouw vakantie.

De top lijsten zijn samengesteld door de belangstelling en verkoopresultaten voor de bestemmingen te meten en te wegen. Referentie Google AdSense, Single Reizen Online, TUI Single Reizen, Sawadee Single Reizen, ANWB Reizen, Crusj Singlereizen voor hoger opgeleiden en Djoser Reizen.


Top 5 vakantiebestemmingen in Europa voor 2022

1. > Single reizen Spanje

Spanje altijd al goed voor een hoge notering, maar dit jaar is het een evenaring van vorig jaar. De 1e plaats meest bezochte bestemming door singles. Kijk ook naar de vele Nederlanders, die ieder jaar maar weer naar Spanje trekken. Populair met stip voor singles zijn Andalusië in Zuid-Spanje, Mallorca, Ibiza en de Canarische Eilanden. En voor een vakantie in Spanje geldt: altijd mooi weer en redelijke prijzen.

2. > Single reizen Griekenland

Met de politieke realiteit is het toch verrassend dat Griekenland wederom zo hoog scoort. En dat ondanks de vluchtelingen en bosbranden ellende. Het meest in trek is Rhodos en dan Kreta en Zakynthos.

3. > Single reizen IJsland

Door de gegevens van Google goed te analyseren kwamen wij erachter dat IJsland zoveel interesse wekt bij singles. Het is dan ook een machtig mooi en avontuurlijk land.

4. > Single reizen Turkije

Turkije is en blijft een trekpleister. Ook hier, mooi weer, veel te zien en veel te doen en lekker goedkoop. Voor actieve vakanties en luieren op het strand in Single Hotel Estivant!

5. > Single reizen Italië

Italië heeft alles: mooi land, veel cultuur, mooi weer, lekker eten, niet te ver weg, niet zo duur … NU Italië voor singles!

Natuurlijk zijn ook andere bestemmingen in Europa waar singles veel belangstelling voor hebben. Als we dezelfde rekenmethode toepassen dan vermelden wij als reserve voor de Top 10 de single reisbestemming Noord-Macedonië.


Top 4 vakantiebestemmingen in Nederland voor 2022

Veel singles hebben hun vakantie doorgebracht in eigen land. Is Nederland populair? Uit de metingen blijkt dat zeker wel. En Nederland heeft ook zo veel te bieden. Bekijk de vier meest populaire singlevakanties in Nederland maar eens.

1. > Wandelweekend Valkenburg

Niet verrassend dat een wandelweekend in Nederland het meest populaire uitje voor singles is. Bij het wandelen maak je gemakkelijk contact, wandelen is gezond en Limburg heeft een prachtige natuur. En … het is goedkoop. Een 3 daagse wandelweekend heb je al vanaf € 139.

2. > Wandelweekend Brabantse Kempen

De tweede is ook een wandelweekend, maar nu in Brabant.

3. > Yogaweekend Domburg

Yoga en mindfulness is dé trend. Dus de 3e plaats is aannemelijk.

> Meer Yoga reizen
> Meer Mindfulness reizen

4. > Single weekend in Vechtdal en Heuvelrijk in Groesbeek.

Met een groep singles een weekendje kletsen, drinken, niksen. Biertje op een terras! Zeker de 4e plaats waard!


Top 5 verre vakantiebestemmingen voor 2022

Verreweg de meest populaire reisbestemmingen zijn de verre landen. Ook al is het nu vanwege corona niet altijd mogelijk, de belangstelling blijft groot.

Toch is er een uitzondering. Er zijn 2 verre reisbestemmingen waar we wel naartoe kunnen. Dat zijn Curaçao en Kaapverdië. En vanaf november 2021 mogen we weer naar Amerika.

Alternatief 1. > Single reizen Curaçao

Voor samen een weekje zonnen is Curaçao een paradijs. Met haar stranden, terrassen, barretjes en leuke plekjes. Curaçao is HOT!!

Alternatief 2. > Single reizen Kaapverdië

Kaapverdië is dé nieuwe bestemming. Relaxen, zon, strand en dus véél vakantie! Kaapverdië is een prachtig eiland in de Atlantische Oceaan. Bestel alvast jouw cocktail!

Vanaf november 2021 mogen we naar Amerika! > Single reizen Amerika

Hierna volgen de meest populaire (gemeten!) verre single reisbestemmingen voor 2022:

1. > Single reizen Peru

Uit de analyse bleek toch duidelijk dat Peru het voor 2021 helemaal heeft! Voor velen een droom bestemming om met andere singles te trekken door het Inca land in Zuid-Amerika.

2. > Single reizen Cuba

Met andere singles naar het land van rum en muziek. Genieten van historie, mooie en gezellige steden. Dit land heeft het!

3. > Single reizen Verenigde Staten van Amerika en Alaska

Meest populaire bestemming in Amerika is Yellowstone National Park. Verder New York en Niagara Watervallen. En dan het ruige Alaska!

4. > Single reizen Vietnam

Vietnam is populair. Bekijk het landschap en de steden dan weet je waarom je er naartoe wilt.

5. > Single reizen Afrika

Voor avontuurlijke rondreizen, safari’s en wandelvakanties. Bestemmingen zijn Botswana, Ethiopië, Kaapverdië, Kenia & Tanzania, Madagaskar, Mauritius, Namibië, Oeganda, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika. De meest populaire bestemming in Afrika is Swaziland. Het donkere continent dat jij wilt verkennen!

Reserve plaatsen zijn er voor Costa-Rica en Marokko.


Meest trendy vakantiebestemming voor 2022

> Single reizen Japan

Als ik om mij heen luister dan is dat niet verrassend. Japan moet je doen!! hoor ik vaak. En dat kan, want er zijn al flink wat single reizen met bestemming Japan. Vakantie in Japan, lijkt mij wel wat.


Top 10 bijzondere en spectaculaire singlereizen 2022

> Single reizen Trans Siberië Express

Een echte special de Trans Siberië Express, de langste spoorlijn. Over 9.000 km van Moskou, door Rusland via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is er meer bijzonder om deze reis mee te maken? Eeuwenoude culturen en landschappen. De Grote Muur ontbreekt niet.

> Single reizen Zijderoute

De Zijderoute gaat door Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. Je volgt Marco Polo, Alexander de Grote en Djingiz Chan. Je bezoekt karavaansteden als Samarkand en Kashgar. Een ruig berglandschap en vriendelijke mensen.

> Single reizen Papoea-Nieuw-Guinea

Ben je wel flexibel genoeg om deze reis aan te kunnen?

> Single reizen Arctisch Canada

Tijdens deze reis door Arctisch gebied word je overweldigd door natuur met rivieren, watervallen, kliffen en de ijszee. We verblijven in de Arctic Watch Wilderness Lodge. Spotten van ijsberen en walvissen. Een hele bijzondere reis naar ook het beruchte gebied met haar bush pilots.

> Single reizen Alaska

Wij gaan het ruige Alaska bezoeken. We doen een echte beren– en walvissafari.

> Single reizen Groenland

Bijzondere reis naar Groenland met fjorden, gletsjers en ijsbergen. Vertrek vanaf IJsland.

> Single reizen Noordpool

Meest exclusieve reis ter wereld. Met een ijsbreker naar 90° Noord punt. Eveneens vertrek vanaf IJsland.

> Single reizen Antarctica

Een heel bijzondere reis en nu het nog kan is de rondreis Antarctica en de Zuid-Shetland Eilanden. Met een expeditie schip en onder leiding van een wetenschapper bezoek je deze verlaten wildernis.

> Single reizen Polynesië en Fiji Eilanden

Rondreis door Polynesië, van Fiji naar Tahiti.

> Single reizen Hawaii

Rondreis door Hawaii. Nooit aan gedacht, maar toch een keer doen!

Single Reizen Online

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sam
Sam

Toch wel handig zo’n top 10 of 5 zoals hier. Wil graag naar plekken saar anderen ook naartoe gaan