Top 10 Vakantiebestemmingen 2023 voor Single Reizen

Single Reizen Online

Ben je op zoek naar de reis van je dromen voor 2023! Dan kun je hier kiezen uit de Top 10 van meest populaire vakantiebestemmingen in Europa en wereldwijd.

Een belangrijke wens bij singles is om op reis het gevoel van avontuur te krijgen. Ook blijkt uit de vele boekingen in dit voorjaar, dat velen nu al kiezen voor een droom bestemming en bereid zijn daarvoor meer te betalen.

We hebben de belangstelling voor bepaalde reizen kunnen meten en je vindt hier de meest bekeken Europese reisbestemmingen en ook verre bestemmingen. Ook hebben we de meest trendy vakantiebestemming gevonden, zo ook de meest bijzondere reisbestemming voor 2023.

Wist je dat er een nieuwe, populaire bestemming is? Dat is Montenegro ! En voor de zonbestemming zijn dat Curaçao en Kaapverdië.


Top 10 vakantiebestemmingen 2023

De verre reizen voor singles bieden veel mogelijkhedenMet de Top 10 populairste vakantiebestemmingen voor 2023 kun je zoeken naar de mooiste, meest bezochte en meest gewaardeerde single reis voor jouw vakantie.

De top lijsten zijn samengesteld door de belangstelling en verkoopresultaten voor de bestemmingen te meten en te wegen. Referentie Google AdSense, Single Reizen Online, TUI Single Reizen, Sawadee Single Reizen, ANWB Reizen, Crusj Singlereizen voor hoger opgeleiden en Djoser Reizen.


Top 10 vakantiebestemmingen in Europa voor 2023

1. > Single reizen Italië

Italië is veruit de meest populaire bestemming voor 2023. En Italië heeft dan ook alles: mooi land, veel cultuur, mooi weer, lekker eten, niet te ver weg, niet zo duur … Dus NU Italië voor singles!

2. > Single reizen Griekenland

Met de politieke realiteit is het toch verrassend dat Griekenland wederom zo hoog scoort. En dat ondanks de vluchtelingen en bosbranden ellende. Het meest in trek zijn Rhodos en dan Kreta en Zakynthos.

3. > Single reizen Montenegro

Een nieuwe bestemming. Het is een echt wandelland met de mooie Nationale Parken. Kajakken op het Skadarmeer, kloosters en kerken bezoeken en we drinken de streekwijn ..

4. > Single reizen Engeland

Niet alleen Engeland maar ook Wales en Schotland. Kent, Zuid-Engeland en White Cliffs Country. Noord Wales. Beroemde hooglanden bezoeken. Een terechte 4e plaats in de Top 10.

5. > Single reizen Turkije

Turkije is een trekpleister. Ook hier, mooi weer, veel te zien en veel te doen en lekker goedkoop. Of dat na de aardbeving zo blijft?

6 t/m 10 op de Top 10 zijn >

Spanje, Portugal, Frankrijk, Kroatië en Noorwegen

Natuurlijk zijn ook andere bestemmingen in Europa waar singles veel belangstelling voor hebben. Als we dezelfde rekenmethode toepassen dan vermelden wij als reserve voor de Top 10 de single reisbestemming Tsjechië.


Top 4 vakantiebestemmingen in Nederland voor 2023

Veel singles hebben hun vakantie doorgebracht in eigen land. Is Nederland populair? Uit de metingen blijkt dat zeker wel. En Nederland heeft ook zo veel te bieden. Bekijk de vier meest populaire singlevakanties in Nederland maar eens.

1. > Wandelweekend Valkenburg

Niet verrassend dat een wandelweekend in Nederland het meest populaire uitje voor singles is. Bij het wandelen maak je gemakkelijk contact, wandelen is gezond en Limburg heeft een prachtige natuur. En … het is goedkoop. Een 3 daagse wandelweekend heb je al vanaf € 139.

2. > Wandelweekend Brabantse Kempen

De tweede is ook een wandelweekend, maar nu in Brabant.

3. > Yogaweekend Domburg

Yoga en mindfulness is dé trend. Dus de 3e plaats is aannemelijk.

> Meer yoga reizen
> Meer mindfulness reizen

4. > Single weekend in Vechtdal en Heuvelrijk in Groesbeek.

Met een groep singles een weekendje kletsen, drinken, niksen. Biertje op een terras! Zeker de 4e plaats waard!


Top 10 verre vakantiebestemmingen voor 2023

Verreweg de meest populaire reisbestemmingen zijn de verre landen. Hierna volgen de verre single reisbestemmingen op de Top 10 voor 2023:

1. > Single reizen Verenigde Staten van Amerika en Alaska

Meest populaire bestemming in Amerika is Yellowstone National Park. Verder New York en Niagara Watervallen. En dan het ruige Alaska!

2. > Single reizen Brazilië

Met andere singles naar het land van muziek. Genieten van historie, mooie en gezellige steden. Dit land heeft het!

3. > Single reizen Madeira

Of is Madeira, het groene eiland, een Europese bestemming? Maakt niet uit, deze wandel bestemming is erg in.

4. > Single reizen Australië

Australië is meer dan de moeite waard. Plan wel even een lange vakantie voor je reis!

5. > Single reizen India

Groepsreizen door een unieke en diverse cultuur. Verken dit land vooral samen met anderen.

6 t/m 10 op de Top 10 zijn >

Egypte, Jordanië, Canada, Thailand en Zuid-Afrika

Reserve plaatsen zijn er voor Costa-Rica en Marokko.


Meest trendy vakantiebestemming voor 2023

> Single reizen Japan

Als ik om mij heen luister dan is dat niet verrassend. Japan moet je doen!! hoor ik vaak. En dat kan, want er zijn al flink wat single reizen met bestemming Japan. Vakantie in Japan, lijkt mij wel wat.


Top 10 bijzondere en spectaculaire singlereizen 2023

> Single reizen Trans Siberië Express

Een echte special de Trans Siberië Express, de langste spoorlijn. Over 9.000 km van Moskou, door Rusland via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is er meer bijzonder om deze reis mee te maken? Eeuwenoude culturen en landschappen. De Grote Muur ontbreekt niet.

> Single reizen Zijderoute

De Zijderoute gaat door Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. Je volgt Marco Polo, Alexander de Grote en Djingiz Chan. Je bezoekt karavaansteden als Samarkand en Kashgar. Een ruig berglandschap en vriendelijke mensen.

> Single reizen Papoea-Nieuw-Guinea

Ben je wel flexibel genoeg om deze reis aan te kunnen?

> Single reizen Arctisch Canada

Tijdens deze reis door Arctisch gebied word je overweldigd door natuur met rivieren, watervallen, kliffen en de ijszee. We verblijven in de Arctic Watch Wilderness Lodge. Spotten van ijsberen en walvissen. Een hele bijzondere reis naar ook het beruchte gebied met haar bush pilots.

> Single reizen Alaska

Wij gaan het ruige Alaska bezoeken. We doen een echte beren– en walvissafari.

> Single reizen Groenland

Bijzondere reis naar Groenland met fjorden, gletsjers en ijsbergen. Vertrek vanaf IJsland.

> Single reizen Noordpool

Meest exclusieve reis ter wereld. Met een ijsbreker naar 90° Noord punt. Eveneens vertrek vanaf IJsland.

> Single reizen Antarctica

Een heel bijzondere reis en nu het nog kan is de rondreis Antarctica en de Zuid-Shetland Eilanden. Met een expeditie schip en onder leiding van een wetenschapper bezoek je deze verlaten wildernis.

> Single reizen Polynesië en Fiji Eilanden

Rondreis door Polynesië, van Fiji naar Tahiti.

> Single reizen Hawaii

Rondreis door Hawaii. Nooit aan gedacht, maar toch een keer doen!

Single Reizen Online